Γιατι βρε pelo να το αγορασεις και να πληρωνεις "αερα" ?
Νοικιασε ενα αδειο μαγαζι και θα σου ερθει πιο φτηνα...
Τωρα αμα βλεπεις οτι δεν σε πανε τα Β.Π., κατεβα στα νοτια γιατι βλεπω οτι εχεις ριξει μαυρη πετρα στο κοριτσι της Ανατολης...
Που θα μου πάει, θα το φτιάξω εγώ το μαγαζί, γιατί ούτως ή αλλιώς εκεί με βλέπω, δεν με αφήνει το μικρόβιο, δεν μπορώ να ασχολούμαι με καθημερινές γυναίκες, τις βαριέμαι οπότε μια και καλή να είμαι και επαγγελματίας. Και όταν το φτιάξω, θα δείξω πως πρέπει να φέρονται στον κόσμο και τι όργια έχουν να γίνουν, καθρέφτη στην πίστα θα βάλω στο πάτωμα και θα τον έχω λαμπίκο κάθε βράδυ. Θα τους τα κλείσω εγώ!
Το κορίτσι εξ Ανατολών έριξε μαύρη πέτρα, εγώ περιμένω ακόμα... τι να την κάνω???
pel, ούτε για πλάκα μην αναφέρεσαι σε αγορά του συγκεκριμένου μαγαζιού. Είσαι καλό παιδί τι θέλεις να μπλέκεις;
Να υποθέσω ότι οι ʼγγελοι της Αποκαλύψεως (αν και 4) στην περίπτωση μας ήταν η Αγία Τριάδα; (Όλγα, ʼννα, Αναστασία).
Και μια φιλική κουβέντα. Ρίξε τα δίχτυα σου και θα πιάσεις τα καλά ψάρια. ʼλλωστε όλα τα ψάρια εκεί για πιάσιμο είναι, κανένα δεν θέλει να ξεφύγει. Με την πετονούλα σου (σεμνός και ταπεινός) οι σπάροι θα έρχονται μόνο.
Thnx για τις συμβουλές. Για μένα είναι η Νικίτα, η Μισέλ, αυτή η μαυρομάλλα η ψηλή που λέω πιο πάνω και η Αναστασία φυσικά, αλλά έχει και άλλα αγγελάκια...Μα αν έκανα οποιαδήποτε κίνηση, θα την έκανα για να χαρώ εγώ και όλα τα καλά παιδιά τα οποία δεν μιλάνε.
Αν μιλαμε για την ιδια Μισελ.....μιλαμε οχι απλα για φαντασιωση...
Επισης....τα ψεμματακια της κυριας ειναι ολα τα λεφτα....
Ακομη,ολα τα λεφτα ειναι κ το υφακι ντιβας που σε σκοτωνει με μια ματια!!!
Ειχε καψει αυτη καρδιες-πορτοφολια....κ συνεχιζει πιστευω....καλο παιδι ομως...με κακες παρεες....
Δυσκολο να τη φερει κανεις στα νερα του...μονο με το πορτοφολι κ αυτο υπο συζητηση/αμφισβητηση...
Ασε δν ειναι να μπλεκουμε....Rasputin...απ το ονομα καταλαβαινεις....
Είχα κάνει και εκεί τις ομορφιές μου, απλά μετά τράκαρα και ανέστειλα τις δραστηριότητες μου για αρκετό διάστημα ώστε να με ξεχάσουν(αν και η κυρά Νικίτα με καλοθυμήθηκε)
Δεν είμαι μαζόχα! Λάτρης είμαι. Αφού βλέπω ότι όλη την ώρα εκεί με πάει, κάπως πρέπει να ασχοληθώ πιο ενεργά με το θέμα, όλα τα άλλα είναι υπεκφυγές!