Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Προτεινω Λαουρα Κοτσιδακια αλλα να πας με καθαρα χερια.
Χριστινα εμενα μονο για να πλακωθουμε στο ξυλο μου κανει.
Κων/νινα μαλλων δεν την ξερω.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
Λοιπόν...το απογευματάκι σκέφτομαι μεταξύ Ισμήνης-Χριστίνα(γερμανίδα), Δροσοπούλου 95-Λάουρα,Βριλησσού 55-Κωνσταντίνα.
Δεν έχω πάει με καμμία από τις παραπάνω οπότε όλες οι γνώμες δεκτές...ευχαριστώ!

αν σου αρέσουν οι ξανθίες Σλάβες με ματάρες, υπέροχο δέρμα, καμπύλες και καλή περιποιηση επαγγελματισμό, πηγαινε στην Λάουρα (καθαρός γιατί είναι λίγo υποχόνδρια) και θα περάσεις σούπερ.
Βαλτην απο πάνω

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Ωραίος ο Zero!!!!!!!

dimitris27ath

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα ,η λάουρα που ειναι σήμερα το απόγευμα στην φρατζή ειναι η ιδια με δροσοπούλου?και αν όχι ξερει κανεις τι παιζει?

xaski_23

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
ξέρει κανείς τι παίζει βριλλισιων 57?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
:smitten: :smitten: :smitten παδια λοιμπον σημερα στην Μηχαηλ Βοδα 192 ειναι τωρα η Μαρθα κ μετα της 6 η Σαρα,αυριο θα ειναι η Ντοριν ολιιιιιιιιιιιιι μερα αυτα απω μενα να εχετε μια υπεροχη μερα.....με αγαπ :smitten: :smitten:ΣΙΜΟΝΕ

Που εισαι βρε Σιμονε και σ εψαχνα Αλιμου??Αχ  βρε.....

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
καλησπέρα ,η λάουρα που ειναι σήμερα το απόγευμα στην φρατζή ειναι η ιδια με δροσοπούλου?και αν όχι ξερει κανεις τι παιζει?
Πρεπει να ειναι καινουργια κοπελα που παιζει και στη Βριλλησου55 κι ο συναγωνιστης Ζευς στην κριτικη του ειπε τα καλυτεροτερα  :grin:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Ιπποκρατους144 Αννα Γερμανια
Τριγγετα3 Τζεσσικα Γερμανια
Υ.Γ Αυτες οι δυο κορασιδες εχουν τρομερες ομοιοτητες στο προσωπο σαν να εσπασε το καλουπι στα δυο  :tooth:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Τώρα Κεφαληνίας 75 δυο τεμάχια. Το ένα δούλευε οπότε δεν το είδα παρά φευγαλέα όταν έφευγα. Ήταν ξανθό με καρέ μαλλί και διχτυωτό καλσόν. Δεν ξέρω όνομα. Το άλλο ήταν η Νίνα, ένα μελαχρινό από Βουλγαρία, κατά τη γνώμη μου και για τα πρότυπά μου η πιο όμοεφη τάνα που έχω πάρει ποτέ. Baby face, φοβερά μάτια, τσιμποκόχειλα, τουρλωτός πάτος μικρό βυζί, τατού, φοβερό καλσόν με σχέδια, heels... Ήταν λίγο στο στυλ της Νατάσας από Φυλής αλλά πιο νέα και πιο όμορφη και χωρίς πρόσθετα.  Στο δωμάτιο πήρα το πρόγραμμα των 70 με σεξ σόου αλλά μούφα γιατί όταν μπήκε μου είπε εγκώ ντεν κάνει με βιμπραδόρ. Τεσπά, γύρισε 69 με παρότρυνε να τις φιλάω τον λώκο, έγλειψε @@ και κορμό και γενικώς το κορίτσι ήταν φωτιά. Συστήνεται σε πιπινόβιους και σε kinkyδες και σε φετιχιστές.

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Δίνει και φιλάκια?είναι gfe?

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
ζημιά μας κάνεις heel βραδιάτικα....  :grin:
:cool2:  :cool2:

Επισκέπτης
Ισμηνης 2 βρισκεται η Χριστινα.
Τι ξεκωλο ειναι αυτο....
Φουλ πραγραμμα καναμε στα 100 ευρο

KRATOS

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Σήμερα Βριλησσού 57 Έμιλη αξέχαστη εμπειρία ,ακολουθεί κριτική.Σε όσους δεν έχουν δοκιμάσει συστήνεται ανεπιφύλακτα.Τρελό μωρό με πάρα πάρα μα πάρα πολύ καλή συμετοχή.......

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom