Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

KABOYROGAMOSAYROS

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερακαινουριος στο SAIT,ευχομαι οτι καλυτερο για ολους....
μια ερωτηση τωρα,πηγα εχθες στην  Αλιμου 126 και δεν ανοιξαν,στις 18.00.
Ξερει κανεις τι γινετε?

STAR200

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανεις που θα ειναι η mady το βραδυ ?  :o

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.493
Πόντοι
506
Σημερα Βριλησσου 57 Αγαπη-Εμιλη-Αγαπη :-* :-* :-*

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Την Έυα από Φραντζή την έχει πάρει  κανείς να μας πεί τι λέει από απόδοση?έχω διαβάσει μόνο μια κριτική αν κάποιος έχει άποψη δεκτή!

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Την Έυα από Φραντζή την έχει πάρει  κανείς να μας πεί τι λέει από απόδοση?έχω διαβάσει μόνο μια κριτική αν κάποιος έχει άποψη δεκτή!
ψιλοπραγματα λεει. αν και κανει ξεσκουφωτο στην αρχη δεν λεει και πολλά. απο σωμα ταλαιπωρημενο και βυζια αγελαδας. για 50 ευρω μαλλον ασχημη εμπειρια στην τσεπη σου θα κανεις

Επισκέπτης
Εχει πάρει κανείς την Αννα ή την Gloria από Παιωνίου 10 να μας πει ?

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Τηλεφωνικο scouting
Iσμηνης2 μετα τις 7 Χριστινα
Τριγγετα3 Αννα
Συγγρου248 Τζενη,Καρμεν,Δημητρα
Αθανασιας3 Βιβιαν Ουγγαρεζα  :huh:
Λελας Καραγιαννη35 Βικυ Πολωνεζα
Ιπποκρατους144 μαλλον Ντοριν
Αγιου Μελετιου37 Καρολινα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Super studio-scouting με θρυλικό μέλος του σάιτ ! Μια μεγαλειώδης νύχτα από τα παλιά!

Καρέα 30 προηγούμενη βάρδια μια ψηλή μελαχροινή- όνομα δε θυμάμαι :rockon: στην τωρινή έχει δύο, αλλά δε μου είπε η τσατσά ποιες.

Βουλιαγμένης 68 η Σοφία ( αν θυμάμαι καλά) με ασιατικά χαρακτηριστικά! Από το Καζακστάν ( προφανώς!) Λίγο γεμάτη ωστόσο και χαλαρή.

Βούρβαχη 19 η Σάσα  :rockon: Για όσους δεν ξέρουν νεαρό ψηλό μελαχροινό πορνίδιο σλάβοκόριτσο ( ρωσίδα) σημειωτέον η υπηρεσία εκεί πολύ ευγενική και εξυπηρετική!

Συγγρού 144 μια Γερμανίδα, όχι μιλφέιγ ακριβώς αλλά ούτε και μικρή. Γύρω στα 30 ίσως και λίγο παραπάνω, ξανθιά, μέτριο ύψος και λεπτή. Η τσατσά ανέφερε σα πρόγραμμα χωριστά με 60 την ... ποδολαγνεία :2funny:

Αριστοτέλους 6 μια Άννα, , καστανόξανθη, λεπτή, ωραίο σώμα.

Τριγγέτα 3 μια πιτσιρίκα μελαχροινή με κοντά καρέ μαλλιά, λίγο γεμάτη αλλά όχι πλαδαρή. Δεν εντυπωσίαζε εμφανισιακά αλλά για μέσα δε ξέρω τίποτα μιας και πρώτη φορά την έβλεπα.

Φρατζή 47 η Μελίνα, ξανθιά, πληθωρική και τσαχπίνα χεχε :dancing: Το Ιππώνακτος 14 ήταν κλειστό!  :o

Και Αχαρνών 85 η Ελβίρα.

Βέβαια η βραδιά είχε και περιπλάνηση στη Ντίσνευλαντ! Αλλά για αυτά στο ανάλογο θρεντ! :rockon:

Επισκέπτης
Super studio-scouting με θρυλικό μέλος του σάιτ ! Μια μεγαλειώδης νύχτα από τα παλιά!

Καρέα 30 προηγούμενη βάρδια μια ψηλή μελαχροινή- όνομα δε θυμάμαι :rockon: στην τωρινή έχει δύο, αλλά δε μου είπε η τσατσά ποιες.

Βουλιαγμένης 68 η Σοφία ( αν θυμάμαι καλά) με ασιατικά χαρακτηριστικά! Από το Καζακστάν ( προφανώς!) Λίγο γεμάτη ωστόσο και χαλαρή.

Βούρβαχη 19 η Σάσα  :rockon: Για όσους δεν ξέρουν νεαρό ψηλό μελαχροινό πορνίδιο σλάβοκόριτσο ( ρωσίδα) σημειωτέον η υπηρεσία εκεί πολύ ευγενική και εξυπηρετική!

Συγγρού 144 μια Γερμανίδα, όχι μιλφέιγ ακριβώς αλλά ούτε και μικρή. Γύρω στα 30 ίσως και λίγο παραπάνω, ξανθιά, μέτριο ύψος και λεπτή. Η τσατσά ανέφερε σα πρόγραμμα χωριστά με 60 την ... ποδολαγνεία :2funny:

Τριγγέτα 3 μια πιτσιρίκα μελαχροινή με κοντά καρέ μαλλιά, λίγο γεμάτη αλλά όχι πλαδαρή. Δεν εντυπωσίαζε εμφανισιακά αλλά για μέσα δε ξέρω τίποτα μιας και πρώτη φορά την έβλεπα.

Φρατζή 47 η Μελίνα, ξανθιά, πληθωρική και τσαχπίνα χεχε :dancing: Το Ιππώνακτος 14 ήταν κλειστό!  :o

Και Αχαρνών 85 η Ελβίρα.

Βέβαια η βραδιά είχε και περιπλάνηση στη Ντίσνευλαντ! Αλλά για αυτά στο ανάλογο θρεντ! :rockon:
ρε εγο κανο περιπολα και εσι γιρνασ στα κοκινοσπιτα??
θελο και εγοοοοο!!!ζιλευο!!!! :rockon:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Γυρνάω από το σπιτάκι της Πιπίνου 118 όπου κατέθεσα στην Νανιέλα από Ρουμανία. Ακολουθεί κριτική. Πολύ θετική εμπειρία

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065

Και Αχαρνών 85 η Ελβίρα.

βρε παλιοπαιδο γιατι δε λες οτι το θρυλικο μελος του σαιτ που χτες εκανες βολτα μαζι του, ημουν εγω?μονος σου θες να παρεις ολη τη δοξα? :tickedoff: :tickedoff:

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.493
Πόντοι
506
Σημερα Βριλησσου 57 Αλεξια-Σαμανθα-Εμιλυ :-* :-* :-*

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom