ναι εσυ δεν επαθες εξαρτηση φαινεται και απο το ονομα σου
Δεν ειπα οτι δεν εχω παθει εξαρτηση ,αλλά το παλευω και προσπαθω να τηρω το μέτρο ;) .Προς αυτη την κατευθυνση και η συμβουλη μου.Τι να κανουμε,ανθρωποι ειμαστε,εχουμε τα παθη μας
ναι εσυ δεν επαθες εξαρτηση φαινεται και απο το ονομα σου
Μόνο σε ένα κοινό στούντιο δουλεύουν μαζί (Φραντζή 47).η Παολα και η Νταρια δουλευουν σε στουντιο ιδιας αλυσιδας ?
Μόνο σε ένα κοινό στούντιο δουλεύουν μαζί (Φραντζή 47).
Σε άλλα στούντιο δουλεύει η Πάολα και σε άλλα η Ντάρια.
Τι ξαφνικο ηταν αυτο?Λετε να φτιαξει και η Λελας ιστιοσελιδα?Εγκαινιάζουμε τη νέα σελίδα του Πιπίνου 188 (Dream Studio):
Μικρή αλλαγή τελευταίας στιγμής στα παραπάνω προγράμματα.Ανανέωση βαρδιών Studio 55 (Βριλησσού 55) και KamaSutra Studio (Φραντζή 47).
Εγω πιστευω οτι ειναι θεμα χρονου!Αλυσιδα παει το πραγμα.Mολις διαβασα την κριτικη του συναγωνιστη Kalvinou για την παρτουζοσυνευρεση του με δυο κορασιδες στην Παρασιου36!Ρε πουστη μου κοροιδα ψαχνουν ακου 140ευρω χωρις να κανουν λεσβιακο οι κοπελες
Αν εννοεις θεμα χρονου στο δωματιο διαφωνω,δηλαδη την ωρα που γαμας την μια αντι η αλλη να σε κοιταει τοσο δυσκολο ειναι να παιζει με την κοπελα που γαμας οπως γινεται στο Συγγρου248!Εγω πιστευω οτι ειναι θεμα χρονου!Αλυσιδα παει το πραγμα.
Οχι στο δωματιο!Εννοω σαν προγραμμα.Με τον καιρο θα καλυτερεψουν,νομιζω.Αν εννοεις θεμα χρονου στο δωματιο διαφωνω,δηλαδη την ωρα που γαμας την μια αντι η αλλη να σε κοιταει τοσο δυσκολο ειναι να παιζει με την κοπελα που γαμας οπως γινεται στο Συγγρου248!
Θα καλυτερεψουν μονο αν εμεις σαν πελατες ξεκαθαριζουμε απο την αρχη το τι θελουμε και ποσα δινουμε γι αυτο και βεβαια αν οι κοπελες ειναι ικανες να στο προσφερουν!Οχι στο δωματιο!Εννοω σαν προγραμμα.Με τον καιρο θα καλυτερεψουν,νομιζω.
Ακριβως αυτο λεω!Οταν λοιπον το ζηταμε μια,το ζηταμε δυο ,και γνωριζοντας βεβαια και εμεις και αυτοι οτι σε αλλα στουντιο κανουν τετοια προγραμματα,ειναι θεμα χρονου λοιπον να κανουν και αυτοι το ιδιο!Ανταγωνισμος υπαρχει αναμεσα στις κοπελες σιγουρα αλλα υπαρχει και μεταξυ των σπιτιων!Θα καλυτερεψουν μονο αν εμεις σαν πελατες ξεκαθαριζουμε απο την αρχη το τι θελουμε και ποσα δινουμε γι αυτο και βεβαια αν οι κοπελες ειναι ικανες να στο προσφερουν!
Πιστευω οτι σε αυτα τα σπιτια που εχουν πανω απο μια τανα οι κοπελες λειτουργουν ανταγωνιστικα,κι ειναι λογικο,οποτε δεν θελουν και πολλα παρε δωσε μεταξυ τους στο δωματιο γι αυτο πρεπει να υπαρχει και ξεκαθαρη συννενοηση απο πριν!
Ακριβως αυτο λεω!Οταν λοιπον το ζηταμε μια,το ζηταμε δυο ,και γνωριζοντας βεβαια και εμεις και αυτοι οτι σε αλλα στουντιο κανουν τετοια προγραμματα,ειναι θεμα χρονου λοιπον να κανουν και αυτοι το ιδιο!Ανταγωνισμος υπαρχει αναμεσα στις κοπελες σιγουρα αλλα υπαρχει και μεταξυ των σπιτιων!
Πιστεψε με εγω απλα θα καθομουν και θα κοιταζα!(Αν και νομιζω οτι η Σονια δεν κανει τετοια)Προτεινω διδυμο Σονια με Ντοριν στα 150ευρω,αλλα με λεσβιακο μεσα,θα γινοταν πιστευω παρελαση απεξω