Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
ναι εσυ δεν επαθες εξαρτηση φαινεται και απο το ονομα σου  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Δεν ειπα οτι δεν εχω παθει εξαρτηση  :boobies: :boobies: :boobies:,αλλά το παλευω και προσπαθω να τηρω το μέτρο  :P ;) :headbang2: .Προς αυτη την κατευθυνση και η συμβουλη μου.Τι να κανουμε,ανθρωποι ειμαστε,εχουμε τα παθη μας
topic,7646.new

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
η Παολα και η Νταρια δουλευουν σε στουντιο ιδιας αλυσιδας ?

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
η Παολα και η Νταρια δουλευουν σε στουντιο ιδιας αλυσιδας ?
Μόνο σε ένα κοινό στούντιο δουλεύουν μαζί (Φραντζή 47).
Σε άλλα στούντιο δουλεύει η Πάολα και σε άλλα η Ντάρια.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Εγκαινιάζουμε τη νέα σελίδα του Πιπίνου 188 (Dream Studio):
Τι ξαφνικο ηταν αυτο?Λετε να φτιαξει και η Λελας ιστιοσελιδα?
Κι ομως δεν χρειαζεται!Τωρα που γυρισε η Βασιλησσα!
Εγω τους εχω ηδη βρει ονομα:Studio QUEEN!

ΥΓ. Φιλε Alexxx ειναι Πιπινου 118 και οχι 188!

Επισκέπτης
Φιλε Ακορεστε το ψυχικα ειναι συνεχεια του οικονομικα.Εχω χαλασει αρκετα χρηματα,οχι οτι θα ημουν πλουσιος αλλα θα ειχα νοικιασει ενα σπιτακι και θα εμενα μονος χωρις να τραβαω απο καρτες λεφτα και θα ειχα την ησυχια μου.Μενοντας ρεστος δεν εβγαινα και οταν εβγαινα οταν εβλεπα μια κοπελα την συγκρινα με την ταδε πουτανα και ελεγα μεσα μου:που να χαλασω πχ.200Ε σε εστιατορια,σινεμαδες κτλ.και αν θα μου κατσει,δεν δινω 100Ε να πηδηξω την μουναρα.Δεκα τετοιες σκεψεις ειναι 1000Ε.Μολις ειχα απολυθει απο στρατο (267 ποντικια)επαιρνα για λιγο καιρο call girl μερα παρα μερα,μια για δυο ωρες και καπακι μια για μια ωρα.Αφου με επαιρνε τηλ.το γραφειο στη δουλεια και με ενημερωνε για νεες αφιξεις.Σημαντικο ρολο επαιξαν και δυο χυλοπιτες,εκει που ειχα καψει σχεδον ολα τα εγκεφαλικα μου κυτταρα,οσα επεζησαν εκαναν ντου με ροπαλα του μπειζμπολ στο μυαλο μου και το εκαναν κιμα.Φταινε και οι γαμιολες οι ελεεινηδες,την επεσα σε κοπελα απο την δουλεια μου,αφου επι ενα μηνα της απεδειξα ποιος ημουν σε χαρακτηρα και λουλουδια στα γενεθλια της(πιο ιπποτης δεν πηγαινε αλλο).Μου ριχνει χυλοπιτα και μαθαινω απο συναδελφο οτι ο γκομενος που εχει την πρωτη μερα που της τον γνωρισε η φιλη της της ειπε κοριτσια να σας παρουμε τετραδα με το φιλο του.Αν το ελεγα αυτο εγω θα με ειχαν πεταξει με τις κλοτσιες εξω και ομως αυτη τα εφτιαξε μαζι του.Ετσι απογοητευμενος ξανακυλουσα.Το Πασχα μετα απο 45 μερες αποχη εσπασα(ειδα Ντοριν πρωτη φορα και μου κοπηκε η ανασα)και σε 6 μερες πηδηξα 8 πουτανες,η Ντοριν διπλη,καντες 9 φορες.Ετσι δεν πηγα διακοπες και περασα ενα ακομη σαπιο καλοκαιρι,μενοντας αθηνα και αφηνοντας τις μουναρες τουριστριες να τις γαμανε οι μπιροκοιλιαδες.ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ..........

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.493
Πόντοι
506
Βριλησσου 57  :-* Ευα-Αλεξια-Ζλατα :-* :-* :-*

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Συγγρου144 μεχρι τις 8 Αναμπελ
Ιπποκρατους144 Ντανιελα με φουλ προγραμμα  :booty:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Mολις διαβασα την κριτικη του συναγωνιστη Kalvinou για την παρτουζοσυνευρεση του με δυο κορασιδες στην Παρασιου36!Ρε πουστη μου κοροιδα ψαχνουν ακου 140ευρω χωρις να κανουν λεσβιακο οι κοπελες  :headbang: :headbang: :jerking:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Mολις διαβασα την κριτικη του συναγωνιστη Kalvinou για την παρτουζοσυνευρεση του με δυο κορασιδες στην Παρασιου36!Ρε πουστη μου κοροιδα ψαχνουν ακου 140ευρω χωρις να κανουν λεσβιακο οι κοπελες  :headbang: :headbang: :jerking:
Εγω πιστευω οτι ειναι θεμα χρονου!Αλυσιδα παει το πραγμα.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Εγω πιστευω οτι ειναι θεμα χρονου!Αλυσιδα παει το πραγμα.
Αν εννοεις θεμα χρονου στο δωματιο διαφωνω,δηλαδη την ωρα που γαμας την μια αντι η αλλη να σε κοιταει τοσο δυσκολο ειναι να παιζει με την κοπελα που γαμας οπως γινεται στο Συγγρου248!

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Αν εννοεις θεμα χρονου στο δωματιο διαφωνω,δηλαδη την ωρα που γαμας την μια αντι η αλλη να σε κοιταει τοσο δυσκολο ειναι να παιζει με την κοπελα που γαμας οπως γινεται στο Συγγρου248!
Οχι στο δωματιο!Εννοω σαν προγραμμα.Με τον καιρο θα καλυτερεψουν,νομιζω.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Οχι στο δωματιο!Εννοω σαν προγραμμα.Με τον καιρο θα καλυτερεψουν,νομιζω.
Θα καλυτερεψουν μονο αν εμεις σαν πελατες ξεκαθαριζουμε απο την αρχη το τι θελουμε και ποσα δινουμε γι αυτο και βεβαια αν οι κοπελες ειναι ικανες να στο προσφερουν!
Πιστευω οτι σε αυτα τα σπιτια που εχουν πανω απο μια τανα οι κοπελες λειτουργουν ανταγωνιστικα,κι ειναι λογικο,οποτε δεν θελουν και πολλα παρε δωσε μεταξυ τους στο δωματιο γι αυτο πρεπει να υπαρχει και ξεκαθαρη συννενοηση απο πριν!

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Θα καλυτερεψουν μονο αν εμεις σαν πελατες ξεκαθαριζουμε απο την αρχη το τι θελουμε και ποσα δινουμε γι αυτο και βεβαια αν οι κοπελες ειναι ικανες να στο προσφερουν!
Πιστευω οτι σε αυτα τα σπιτια που εχουν πανω απο μια τανα οι κοπελες λειτουργουν ανταγωνιστικα,κι ειναι λογικο,οποτε δεν θελουν και πολλα παρε δωσε μεταξυ τους στο δωματιο γι αυτο πρεπει να υπαρχει και ξεκαθαρη συννενοηση απο πριν!
Ακριβως αυτο λεω!Οταν λοιπον το ζηταμε μια,το ζηταμε δυο ,και γνωριζοντας βεβαια και εμεις και αυτοι οτι σε αλλα στουντιο κανουν τετοια προγραμματα,ειναι θεμα χρονου λοιπον να κανουν και αυτοι το ιδιο!Ανταγωνισμος υπαρχει αναμεσα στις κοπελες σιγουρα αλλα υπαρχει και μεταξυ των σπιτιων!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Ακριβως αυτο λεω!Οταν λοιπον το ζηταμε μια,το ζηταμε δυο ,και γνωριζοντας βεβαια και εμεις και αυτοι οτι σε αλλα στουντιο κανουν τετοια προγραμματα,ειναι θεμα χρονου λοιπον να κανουν και αυτοι το ιδιο!Ανταγωνισμος υπαρχει αναμεσα στις κοπελες σιγουρα αλλα υπαρχει και μεταξυ των σπιτιων!
  :thumbsup: :thumbsup:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Προτεινω διδυμο Σονια με Ντοριν στα 150ευρω,αλλα με λεσβιακο μεσα,θα γινοταν πιστευω παρελαση απεξω  :grin:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Προτεινω διδυμο Σονια με Ντοριν στα 150ευρω,αλλα με λεσβιακο μεσα,θα γινοταν πιστευω παρελαση απεξω  :grin:
Πιστεψε με εγω απλα θα καθομουν και θα κοιταζα!(Αν και νομιζω οτι η Σονια δεν κανει τετοια)
Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα μου μενανε λεφτα ουτε για τσιγαρα!!!!!!!!!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom