Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Η Μελινα-Σαμπρινα ειναι αυτη που δουλευε στη Λιοσιων?
Αυτή είναι.
Εαν ειναι αυτη να σου πω την αληθεια εμενα δεν μου εκανε και τρομερη αισθηση.Πολυ καλη βεβαια αλλα αυτο που μετραει ειναι να σε καταφερνει η κοπελα και να φευγεις με το χαμογελο της ικανοποιησης.Απλα τελικα ειναι το τι ζηταει ο καθενας! 
Τα γούστα είναι υποκειμενικά στον καθένα μας όπως έχουμε ξαναγράψει.Πρίν δυόμισι χρόνια θυμάμαι ήταν η τάνα της χρονιάς στα γούστα των περισσότερων μελών και γινόταν πανικός τότε.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Τα γούστα είναι υποκειμενικά στον καθένα μας όπως έχουμε ξαναγράψει.Πρίν δυόμισι χρόνια θυμάμαι ήταν η τάνα της χρονιάς στα γούστα των περισσότερων μελών και γινόταν πανικός τότε.
Ακριβως αυτο λεω και εγω!Δεν ειπα τιποτα αρνητικο.Αυτη εκανε καλα αυτο που εκανε,εγω δεν την εβρισκα μαζι της.Θυμαμαι χαρακτηριστικα που πηγαινα παρεα με εναν φιλο μου και ενω αυτος εφευγε υπερικανοποιημενος,για μενα ηταν σαν να μην πηγαινα καν.Το μονο που ευχαριστιομουν ηταν η ομορφια της και το στησιμο της .Την αδερφη τη θυμασε?Αυτη υστερει σημαντικα σε ομορφια αλλα για μενα ηταν καλυτερη στο sex.Ειναι καθαρα θεμα γουστου!

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Την αδερφη τη θυμασε?Αυτη υστερει σημαντικα σε ομορφια αλλα για μενα ηταν καλυτερη στο sex.Ειναι καθαρα θεμα γουστου!
Η Μαρία. ;) Είχε δουλέψει Φυλής σε 3-4 ρδέλα και απο στούντιο στην Λιοσίων 278,Θησέως 365,Ακάμαντος 33 και Ιππώνακτος 14.
Δυνατή και αυτή. :rockon:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Η Μαρία. ;) Είχε δουλέψει Φυλής σε 3-4 ρδέλα και απο στούντιο στην Λιοσίων 278,Θησέως 365,Ακάμαντος 33 και Ιππώνακτος 14.
Δυνατή και αυτή. :rockon:
Εισαι απαιχτος!
Αυτη παντρευτηκε,δεν ξερω τι απεγινε.
Να πω και εγω με τη σειρα μου οτι η Σαμπρινα ειχε δουλεψει ενα φεγγαρι στην Ιουλιανου,δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα σιγουρα εσυ θα το ξερεις!

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Τωρα που το θυμαμαι το συγκριμενο μαγαζι το ειχε για αυτο το διαστημα με την αδερφη της,η κανω λαθος?

silverviper

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια ποια κανει την καλυτερη ποδοκατασταση?

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
καλησπερα ειρθα απο τιν σιμονα   παιδια τελοσ με τρελανε το μωρο αστα να πανε.α κ μην ξεχασο την τεταρτη θα ειναι η σαρα με την μαρθα κ πεμπτη η ντοριν ολοι μερα :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Σε ποιό στούντιο αναφέρεσαι συνάδελφε ?

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
όσοι θα πανε σήμερα στη Λέλας Καραγιάννη στη Σόνια θέλω δύο χάρες.
Α. Να ρωτήσουν πότε (και ΑΝ) θα επιστρέψει η Μικαέλλα με τις βυζούμπες.
Β. Να τους πείτε να σηκώνουν το τηλέφωνο μην τους πάρει ο διάολος τον πατέρα και τους στείλω την
κατάρα του Πουτανγαμών

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Καλά καλή μου. Πότε δουλεύεις αύριο ? Σήμερα δεν μπορώ να έρθω . Ήδη έκανα κατάθεση  :grin:

coringa

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
:smitten: :smitten: :smitten παδια λοιμπον σημερα στην Μηχαηλ Βοδα 192 ειναι τωρα η Μαρθα κ μετα της 6 η Σαρα,αυριο θα ειναι η Ντοριν ολιιιιιιιιιιιιι μερα αυτα απω μενα να εχετε μια υπεροχη μερα.....με αγαπ :smitten: :smitten:ΣΙΜΟΝΕ

Επισκέπτης
όσοι θα πανε σήμερα στη Λέλας Καραγιάννη στη Σόνια θέλω δύο χάρες.
Α. Να ρωτήσουν πότε (και ΑΝ) θα επιστρέψει η Μικαέλλα με τις βυζούμπες.
Β. Να τους πείτε να σηκώνουν το τηλέφωνο μην τους πάρει ο διάολος τον πατέρα και τους στείλω την
κατάρα του Πουτανγαμών
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Λοιπόν...το απογευματάκι σκέφτομαι μεταξύ Ισμήνης-Χριστίνα(γερμανίδα), Δροσοπούλου 95-Λάουρα,Βριλησσού 55-Κωνσταντίνα.
Δεν έχω πάει με καμμία από τις παραπάνω οπότε όλες οι γνώμες δεκτές...ευχαριστώ!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom