τελικά που δουλεύει η σόνια?η Σόνια δεν είναι καθόλου άρρωστη.
Μην ανησυχείτε το κορίτσι είναι καλά.
Ειναι μια χαρά.
"Αρρωστοι" ειναι αυτοί που τα λένε αυτά...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Πιπίνου 118 συνήθως πρωϊνές βάρδιες δουλεύει η Ρωσιδούλα.Ξέρουμε η Λίντα πότε δουλεύει και που???
petroskal69
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καλησπερα ειρθα απο τιν σιμονα παιδια τελοσ με τρελανε το μωρο αστα να πανε.α κ μην ξεχασο την τεταρτη θα ειναι η σαρα με την μαρθα κ πεμπτη η ντοριν ολοι μερα
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα ηταν βραδυ και πρωι η Ντανιελα.Πιπίνου 118 συνήθως πρωϊνές βάρδιες δουλεύει η Ρωσιδούλα.
Τωρα αν αλλαξε κατι εσυ θα ξερεις καλυτερα!
petroskal69
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
vrikolaka σε περιμένει η simona o e o
Stratocaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.678
- Πόντοι
- 4.655
Jannet και Sara που να ειναι αραγε? Ε??οεο
σάρα απο καρέα 30?Jannet και Sara που να ειναι αραγε? Ε??οεο
Stratocaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.678
- Πόντοι
- 4.655
Oxi Sara apo την γνωστη αλυσιδα...Slovenian Union...Αν και λεω να δοκιμασω
Σιμονε σημερα...
Σιμονε σημερα...
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.074
- Πόντοι
- 42.697
Η Λιντα ειναι αδιαθετη!
Θα επιστρεψει σε 4 μερες,κατα τα λεγομενα της υπηρεσιας.
παέι , την έκανε και αυτή!
εμένα μου είπε για Παρασκευή,πρίν λίγο πήρα τηλπαέι , την έκανε και αυτή!
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Η Ντανιέλα πρέπει να είναι μια μικρούλα Ρουμάνα με βαμμένα ξανθά μαλλιά. Την έχω πετύχει και στη Λέλας Καραγιάννη 35 πρωϊ.Αν και πρωϊνά τώρα στη Λέλας Καραγιάννη 35 είναι η Αλέξια που είναι καυλωτική φυσιογνωμία studio girl.Μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα ηταν βραδυ και πρωι η Ντανιελα.
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Εαν ειναι ετσι ο ομιλος οδευει με μαθηματικη ακριβεια προς την καταστροφη!παέι , την έκανε και αυτή!
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Και εγω αυτη νομιζω και μαλιστα πρεπει να κανει και φουλ προγραμμα.Η Ντανιέλα πρέπει να είναι μια μικρούλα Ρουμάνα με βαμμένα ξανθά μαλλιά. Την έχω πετύχει και στη Λέλας Καραγιάννη 35 πρωϊ.Αν και πρωϊνά τώρα στη Λέλας Καραγιάννη 35 είναι η Αλέξια που είναι καυλωτική φυσιογνωμία studio girl.
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Στη Λελας εχω να πατησω το ποδι μου απο τοτε που εφυγε η Θεα και αν δεν γυρισει δεν με ξαναβλεπω απο εκει!Αν και πρωϊνά τώρα στη Λέλας Καραγιάννη 35 είναι η Αλέξια που είναι καυλωτική φυσιογνωμία studio girl.
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Μπα μη το λές.Το γαμήσι δεν σταματάει μόνο σε μια τάνα όσο όμορφη είναι και όσες κωλοτούμπες κάνει μέσα.Έτσι έλεγα και γω μόλις έφυγε απο την Ακάμαντος 33 η Μελίνα Σαμπρίνα ότι δεν θα ξαναπατήσω εκεί και έλα ντε που έβρισκα κάτι αστεράκια και περνούσα ωραία μέρα παραμέρα.Το άσχημο όμως είναι ότι μετά δεν ξαναπάτησα απο την Ακάμαντος γιατί το σφραγίσανε το στούντιο.Σήμερα έχουν γκρεμίσει και το κτίριο και έχουν μείνει μόνο τα φαντάσματα των τάνων που περάσανε απο κει :'(Στη Λελας εχω να πατησω το ποδι μου απο τοτε που εφυγε η Θεα και αν δεν γυρισει δεν με ξαναβλεπω απο εκει!
Πέρα απο τη πλάκα η Σόνια είναι γαμάτη κοπέλα,όμορφη και άριστη στη δουλειά της.Γι'αυτό και ξεχωρίζει μαζί με την Πάολα στα στούντιο.Άντε να ρθει και η Μελίνα-Σαμπρίνα να γίνει το τρίο πουτανέρο σαν τον παλιό καλό καιρό
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Το γαμησι μπορει να μη σταματαει,ειμαστε ομως ανθρωποι που εκτιμαμε την ποιοτητα.
Και συγκεκρημενα εγω,ειναι φανερο αλλωστε,της εχω φοβερη αδυναμια!.Δεν ειναι τυχαιο παντος που πολλοι την ξερουν απο αρκετα παλια και συνεχιζουν να πηγαινουν.Να τονισω οτι και εγω πιασει τριψηφιο νουμερο με την συγκεκριμενη.
Τεσπα δεν ειναι επι του παροντος αυτα,το θεμα ειναι οτι ειναι απο τις περιπτωσεις που θυμασε και δεν τις ξεχνας ετσι ευκολα.
Και συγκεκρημενα εγω,ειναι φανερο αλλωστε,της εχω φοβερη αδυναμια!.Δεν ειναι τυχαιο παντος που πολλοι την ξερουν απο αρκετα παλια και συνεχιζουν να πηγαινουν.Να τονισω οτι και εγω πιασει τριψηφιο νουμερο με την συγκεκριμενη.
Τεσπα δεν ειναι επι του παροντος αυτα,το θεμα ειναι οτι ειναι απο τις περιπτωσεις που θυμασε και δεν τις ξεχνας ετσι ευκολα.
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Η Μελινα-Σαμπρινα ειναι αυτη που δουλευε στη Λιοσιων?Εαν ειναι αυτη να σου πω την αληθεια εμενα δεν μου εκανε και τρομερη αισθηση.Πολυ καλη βεβαια αλλα αυτο που μετραει ειναι να σε καταφερνει η κοπελα και να φευγεις με το χαμογελο της ικανοποιησης.Απλα τελικα ειναι το τι ζηταει ο καθενας!
Πιπινου 118 τωρα ειναι η Αλεξανδρα!
Η Αλεξάνδρα είναι καλή , αλλα δεν μπορεί να κρύψει την πισινή που κρατάει με τον πελάτη , sorry
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K