astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
εχεις δικαιο billy13 ! ειχα μερες να την δω και σκεφτηκα οτι σταματησε η αλλαξε στουντιο ! τα σεβη μου!
Ή Βαρβάρα νταρντανα αυτόν τον καιρό δουλεύει στο Σερβιων26 αν σε ενδιαφέρει πήγαινε από Σαββατοκύριακο θα είναι εκεί. Θα σου πω όμως ότι δεν έχει σχέση με τα περασμένα μεγαλεία και τις υπηρεσίες που παρείχε κάποτε έχει γίνει κάπως διαικπεραιωτικη πιο τυπική δεν παύει όμως να είναι μια δυναμική αρχοντική παρουσία έχει γράψει παρά πολλά χιλιόμετρα το κοντέρ.
Ωραίος.Καλημέρα νυχτερινή γύρα πριν λίγη ώρα σε μερικά στούντιο Αυτά και από την νυχτερινή περιστροφή σε κάποια στούντιο καλό ξημέρωμα να έχετε
Την ειδα μια φορα σε τσαρκα.
Εκει ειναι κανονικά.ερωτηση προς τους ρεπορτερ του θρεντ!
η βανεσα - ταιλανδη - που εχει χαθει? απο συγγρου 144 ! δουλευει πουθενα αλλου!?
Αν σε βοηθάει ειναι πλεον αλυσιδα με το Βριλησσου 60 πάνω.Σόρι για το σπαμάρισμα και το off-topic εδώ, αλλά για το Studio Πειραιώς 121 πώς και δεν υπάρχει τίποτε current από πληροφορίες; Παλιές κριτικές μόνο βλέπω και δεν έχουν σελίδα. Θέλω να προετοιμαστώ ψυχολογικά!
Να'σαι καλά,φίλε...εχεις δικαιο billy13 ! ειχα μερες να την δω και σκεφτηκα οτι σταματησε η αλλαξε στουντιο ! τα σεβη μου!
Αριστοτελους6 Πάρις ψηλή μαύρο μακρι μαλλί ωραίο σώμα καλιγραμμο ψυχρή παρουσία όμως και Μαρίζα ξανθιά κοπέλα πιο κοντη ωραίο σώμα χαμογελαστη ευδιαθετη στο σαλόνι αρκετά καλή
Ναι πρέπει να έχω κάνει λάθος απλά μου φάνηκε πως άκουσα την τσατσά να την λέει Μαρίζα οκ ευχαριστω για τη διόρθωσηΜάλλον στην Κλάουντια αναφέρεσαι τύπε γιατί αυτή είχε βάρδια εκείνη την ώρα & το ξέρω σίγουρα γιατί πέρασα μαζί της !
Ναι πρέπει να έχω κάνει λάθος απλά μου φάνηκε πως άκουσα την τσατσά να την λέει Μαρίζα οκ ευχαριστω για τη διόρθωση
Την είδα πριν λίγο μιας και ημουν γκαζι ψηλή και άχαρη όχι κακη ας κάνει κάποιος ένα σεμινάριο στις κοπέλες αυτές ότι πρέπει να είναι λίγο πιο ευχάριστες ευδιαθετες όταν βγαίνουν στο σαλόνι χωρις υπερβολες η ακροτητες αν θέλουν να προδιαθέτουν θετικά κάποιον υποψήφιο πελάτη αλλιώς το50€ δεν θα βγει ποτέ από την τσέπη για τέτοιες περιπτωσεις αυτή βαριοταν να πάρει τα ποδαρια της μέχρι που να σηκώσει το ένα έχει ψοφήσει το άλλο καλά κρασιά.......
Φιλε αορατε τηνεβαλα στο στοχαστρο να την επισκεφτω αλλα επειδη λαμβανω πολυ σοβαρα υποψιν αυτα που γραφεις τραβαω χειροφρενο.Την είδα πριν λίγο μιας και ημουν γκαζι ψηλή και άχαρη όχι κακη ας κάνει κάποιος ένα σεμινάριο στις κοπέλες αυτές ότι πρέπει να είναι λίγο πιο ευχάριστες ευδιαθετες όταν βγαίνουν στο σαλόνι χωρις υπερβολες η ακροτητες αν θέλουν να προδιαθέτουν θετικά κάποιον υποψήφιο πελάτη αλλιώς το50€ δεν θα βγει ποτέ από την τσέπη για τέτοιες περιπτωσεις αυτή βαριοταν να πάρει τα ποδαρια της μέχρι που να σηκώσει το ένα έχει ψοφήσει το άλλο καλά κρασιά.......
Καλημέρα νυχτερινή γύρα πριν λίγη ώρα σε μερικά στούντιο ετσι να σπαει η μονοτονια με ξεκινημα από
Αυτά και από την νυχτερινή περιστροφή σε κάποια στούντιο καλό ξημέρωμα να έχετε
Επίσης μια πληροφορία για την Μπιάνκα από θησεως35, Συγγρου296 δυστυχώς ή κοπέλα σταμάτησε τη δουλειά έφυγε πολύ κρίμα απώλεια γιατί ήταν ξηγημενη και ομορφη