Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ή Βαρβάρα νταρντανα αυτόν τον καιρό δουλεύει στο Σερβιων26 αν σε ενδιαφέρει πήγαινε από Σαββατοκύριακο θα είναι εκεί. Θα σου πω όμως ότι δεν έχει σχέση με τα περασμένα μεγαλεία και τις υπηρεσίες που παρείχε κάποτε έχει γίνει κάπως διαικπεραιωτικη πιο τυπική δεν παύει όμως να είναι μια  δυναμική αρχοντική παρουσία έχει γράψει παρά πολλά χιλιόμετρα το κοντέρ.

Ευχαριστώ αόρατε!! Από χιλιόμετρα και άλλο τίποτε :2funny:

Kavlokalikantzaros

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
769
Πόντοι
81
Σόρι για το σπαμάρισμα και το off-topic εδώ, αλλά για το Studio Πειραιώς 121 πώς και δεν υπάρχει τίποτε current από πληροφορίες; Παλιές κριτικές μόνο βλέπω και δεν έχουν σελίδα. Θέλω να προετοιμαστώ ψυχολογικά!

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλημέρα νυχτερινή γύρα πριν λίγη ώρα σε μερικά στούντιο ετσι να σπαει η μονοτονια με ξεκινημα από

Κροκεων6 Ντελια νεαρή συμπαθεστατη κοπέλα ψηλή νταρντανα κάπως ωραίο σώμα και φατσα καστανό μαλλί αρκετά ντροπαλή και αμήχανη στο σαλόνι χαμογελαστη και ευδιαθετη όμως εμφανής ή απειρία της προβλεπω ή του ύψους ή του βάθους
Συγγρου 108 Νίκολ Μελαχρινή αδύνατη μοντελε σωματακι κανονικό ύψος σκυλε φάτσα και Ζακλυν ξανθιά προμιλφ σώμα καλό με λίγα πιασιματα φάτσα όχι πολύ καλή
Αριστοτελους6 Πάρις ψηλή μαύρο μακρι μαλλί ωραίο σώμα καλιγραμμο ψυχρή παρουσία όμως και Μαρίζα ξανθιά κοπέλα πιο κοντη ωραίο σώμα χαμογελαστη ευδιαθετη στο σαλόνι αρκετά καλή
Αριστοτελους5 Τρεις κοπέλες  επιπεδου20€ου καθαρά Ίνα Μελαχρινή σχετικά ψηλή καλό σώμα παρουσιάστηκε σαν Ιταλίδα,Μόνικα κοντη ξανθιά μακρι μαλλί Πολωνεζα αυτή σύμφωνα με την υπηρεσία και Αριάνα κοντουλα καλό σώμα καστανό μαλλί μακρι γενικά οι κοπέλες δεν έδειχναν ορεξατες μάλλον θα προτιμούσαν να την είχαν πέσει για ύπνο
Συγγρου 296 Σορινα ξανθιά κοπέλα αφρατο ζουμερο σώμα με πιασιματα συμπαθητική φάτσα τίποτα το ιδιαίτερο όμως για να αξιωνει50€ ή τσατσά την παρουσίασε ως Τσεχα ή ίδια όταν την Ρωτησα από που είναι μου αποκρίθηκε από Τσεκια κατάλαβα Αλβανιδα είναι ή κοπέλα κατά τα αλλά ευδιαθετη ευγενική φεύγοντας μου πρότεινε δωρο μασαζακι
Τριγγέτα3 Μαράια Μελαχρινή κοντουλα μαύρο μακρι μαλλί αδύνατο σωματακι στις φωτό δείχνει πιο εντυπωσιακή από ότι είναι καλή αλλά τίποτα σπουδαίο και εδώ
Κωσταντινουπολεως94 Αντζυ ψηλή άχαρη κοντό μαυρο μαλλί ανύπαρκτο στήθος φατσα μέτρια ευδιαθετη στο σαλόνι και Ναταλυ Ελληνίδα Original όμως ωραίο μελαμψο σωματακι μεσογειακό θαυμάσιο κωλαρακι βυζακια μικρά αλλά στητα σχετικό καυλαντισμα και θετική αύρα στο σαλόνι αξιολογοτατη στα υποψίν
Κωσταντινουπολεως128 Μαρία ξανθιά χοντρή μιλφ με κοντό μαλλί μεγάλα βυζια δουλεύει και στο 166Α

Αυτά και από την νυχτερινή περιστροφή σε κάποια στούντιο καλό ξημέρωμα να έχετε

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Δοκίμασε κανείς να μας πει τη γνώμη του αυτό εδώ το πιπίνι ;;;; :helpplea:

Την ειδα μια φορα σε τσαρκα.
Πολυ αδυνατη για τα γουστα μου με ωραιο μουτράκι.
Περιμενα να βγει απο το δωματιο.
Ο συναγωνιστης που ηταν μαζι της βγηκε με κατεβασμενα μουτρα και αμιλητος.
Βεβαια δεν μπορω να ξερω τι "παιχτηκε" μεσα..........

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
ερωτηση προς τους ρεπορτερ του θρεντ!

η βανεσα - ταιλανδη - που εχει χαθει? απο συγγρου 144 ! δουλευει πουθενα αλλου!?
Εκει ειναι κανονικά.
Πριν μια ενδομαδα που ειχα παει την ειχα δει.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σόρι για το σπαμάρισμα και το off-topic εδώ, αλλά για το Studio Πειραιώς 121 πώς και δεν υπάρχει τίποτε current από πληροφορίες; Παλιές κριτικές μόνο βλέπω και δεν έχουν σελίδα. Θέλω να προετοιμαστώ ψυχολογικά!
Αν σε βοηθάει ειναι πλεον αλυσιδα με το Βριλησσου 60 πάνω.
Δες εκει για κριτικες που ενδεχομενως να υπαρχουν για την κοπελα που σε ενδιαφερει.

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
ρε μαγκες εχω ρωτησει ξανα αλλα κανεις δεν μου απαντησε , ξερουμε που εχει χαθει η ραμονα απο κροκεων και φιλαδελφεια ?
το σαιτ στο κροκεων την εχει σε φωτο αλλα δεν δουλευει εδω και καννα χρονο ,τηλ που πηρα μου ειπαν οτι εχει σταματησει απο εκει ,ξερουμε αν δουλευει καπου αλλου η την κοπανισε ?

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Επίσης μια πληροφορία για την Μπιάνκα από θησεως35, Συγγρου296 δυστυχώς ή κοπέλα σταμάτησε τη δουλειά έφυγε πολύ κρίμα απώλεια γιατί ήταν ξηγημενη και ομορφη

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Αριστοτελους6 Πάρις ψηλή μαύρο μακρι μαλλί ωραίο σώμα καλιγραμμο ψυχρή παρουσία όμως και Μαρίζα ξανθιά κοπέλα πιο κοντη ωραίο σώμα χαμογελαστη ευδιαθετη στο σαλόνι αρκετά καλή

Μάλλον  στην  Κλάουντια  αναφέρεσαι τύπε  γιατί  αυτή  είχε  βάρδια  εκείνη  την  ώρα & το ξέρω  σίγουρα γιατί  πέρασα  μαζί της  !

HC Photography

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2014
Like
308
Πόντοι
26
Moni νέα κοπέλα από Ιεροφαντών 9!
1bou.jpg

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Μάλλον  στην  Κλάουντια  αναφέρεσαι τύπε  γιατί  αυτή  είχε  βάρδια  εκείνη  την  ώρα & το ξέρω  σίγουρα γιατί  πέρασα  μαζί της  !
Ναι  πρέπει να έχω κάνει λάθος απλά μου φάνηκε πως άκουσα την τσατσά να την λέει Μαρίζα  οκ ευχαριστω για τη διόρθωση

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Ναι  πρέπει να έχω κάνει λάθος απλά μου φάνηκε πως άκουσα την τσατσά να την λέει Μαρίζα  οκ ευχαριστω για τη διόρθωση

Παρακαλώ  :hi: ! εξ' άλλου  κοπέλα με  τ' όνομα Μαρίζα δεν νομίζω  να  δουλεύει  αυτό το  διάστημα  στην γερμανική αλυσίδα  :think: !

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Moni νέα κοπέλα από Ιεροφαντών 9!
1bou.jpg

Την είδα πριν λίγο μιας και ημουν γκαζι ψηλή και άχαρη όχι κακη ας κάνει κάποιος ένα σεμινάριο στις κοπέλες αυτές ότι πρέπει να είναι λίγο πιο ευχάριστες ευδιαθετες όταν βγαίνουν στο σαλόνι χωρις υπερβολες η ακροτητες αν θέλουν να προδιαθέτουν θετικά κάποιον υποψήφιο πελάτη αλλιώς το50€ δεν θα βγει ποτέ από την τσέπη για τέτοιες περιπτωσεις αυτή βαριοταν να πάρει τα ποδαρια της μέχρι που να σηκώσει το ένα έχει ψοφήσει το άλλο καλά κρασιά.......

compton

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Την είδα πριν λίγο μιας και ημουν γκαζι ψηλή και άχαρη όχι κακη ας κάνει κάποιος ένα σεμινάριο στις κοπέλες αυτές ότι πρέπει να είναι λίγο πιο ευχάριστες ευδιαθετες όταν βγαίνουν στο σαλόνι χωρις υπερβολες η ακροτητες αν θέλουν να προδιαθέτουν θετικά κάποιον υποψήφιο πελάτη αλλιώς το50€ δεν θα βγει ποτέ από την τσέπη για τέτοιες περιπτωσεις αυτή βαριοταν να πάρει τα ποδαρια της μέχρι που να σηκώσει το ένα έχει ψοφήσει το άλλο καλά κρασιά.......
Φιλε αορατε τηνεβαλα στο στοχαστρο να την επισκεφτω αλλα επειδη λαμβανω πολυ σοβαρα υποψιν αυτα που γραφεις τραβαω χειροφρενο. :hi:

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
παλι η ναομι ηταν στο προγραμμα,παλι τη βγαλανε...  :headbang:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Καλημέρα νυχτερινή γύρα πριν λίγη ώρα σε μερικά στούντιο ετσι να σπαει η μονοτονια με ξεκινημα από

Αυτά και από την νυχτερινή περιστροφή σε κάποια στούντιο καλό ξημέρωμα να έχετε

Επίσης μια πληροφορία για την Μπιάνκα από θησεως35, Συγγρου296 δυστυχώς ή κοπέλα σταμάτησε τη δουλειά έφυγε πολύ κρίμα απώλεια γιατί ήταν ξηγημενη και ομορφη

σε ολα μέσα εισαι!!  :hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom