παλι η ναομι ηταν στο προγραμμα,παλι τη βγαλανε...
Ναι πέρασα κι εγώ προχτές να τη δω και πάλι τα ίδια. Κάτι έγινε λέει και άλλαξε την τελευταία στιγμη. Πρέπει να είναι πολύ καλή και να μην τους κάθεται για κάποιο λόγο...
παλι η ναομι ηταν στο προγραμμα,παλι τη βγαλανε...
Μια Ζωη(ξανθια με βυζαρες) που δουλευει στο συγγρου 296, μηπως ξερει κανεις αν ειναι η ιδια που δουλευε καποτε στον ομοιλο κασσανδρας το 2012-13?
Την είδα πριν λίγο μιας και ημουν γκαζι ψηλή και άχαρη όχι κακη ας κάνει κάποιος ένα σεμινάριο στις κοπέλες αυτές ότι πρέπει να είναι λίγο πιο ευχάριστες ευδιαθετες όταν βγαίνουν στο σαλόνι χωρις υπερβολες η ακροτητες αν θέλουν να προδιαθέτουν θετικά κάποιον υποψήφιο πελάτη αλλιώς το50€ δεν θα βγει ποτέ από την τσέπη για τέτοιες περιπτωσεις αυτή βαριοταν να πάρει τα ποδαρια της μέχρι που να σηκώσει το ένα έχει ψοφήσει το άλλο καλά κρασιά.......
Eιδα οτι εβαλαν ξυλινα παραβαν. μπροστα απο το κατεχάκη 8
Ειναι πολυ γελοιο.. ΤΩΡΑ ειναι που θα καρφώνεται ολη η Κατεχακη ποιος μπαινει και ποιος βγαινει ,,,
kαλα σιγουρα τα επαιξε με τετοιο υπερθεαμα θα νομισε πως ηταν ουρανοκατεβατοΟ συνοδηγός του αυτοκινήτου -στις πρώτες φωτογραφίες- τα'χει παίξει με το Λυδιάκι!!!
ιταν στο μιχαλακοπουλου μασατζιδικο αλλα θα τιν πουλεψει αν οχι ιδι.
Εχεις δικιο, θυμαμαι τις φωτο που μου ειπες..Θα περασω αυριο το απογευμα που την εχει στο προγραμμα, αν ειναι αυτη που ειχα παρει 3-4 φορες στον ομοιλο κασσανδρας, θα μπω με κλειστα ματια.Αν δεν κάνω λάθος έχει περάσει από Κατεχάκη 5, Αθηνών 373 και Μελαντίας που είναι στην ίδια αλυσίδα, είχε ακριβώς τις ίδιες φωτογραφίες (για τις δύο τελευταίες μιλάω).
Για εκεί που λες δεν ξέρω.
Ο συνοδηγός του αυτοκινήτου -στις πρώτες φωτογραφίες- τα'χει παίξει με το Λυδιάκι!!!
Κοίταξα μια δυο κριτικές και οι συναγωνιστές στο δωμάτιο δεν λένε και τα καλύτερα λόγια. Αλλαξε?