Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
Εντάξει μπορεί οι τιμες ειδικά στα έξτρα να  είναι υψηλές αλλά πρέπει να αποδεχτούμε ότι ή συγκεκριμενη αλυσίδα Συγγρου Τριγγέτα,Ισμηνης,Βριλησου42 Αριστοτελους6 έχει τις περισσότερες κοπέλες και είναι πολύ μπροστά στον ανταγωνισμό γιατί αν σκεφτείς ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν κάποια τραγικα μαγαζιά βλέπε Βουρβαχη19, Ηλία ηλιου82, που έχουν μαζέψει μπάζα αποτυχημενα call girl μιλφ που μέχρι χτες δούλευαν σε μπoυρδελα με20€ σιτεμενες που από την κυτταριτιδα και τις Λαπουρες έχουν μορφή τρυπιας χαρτοσακουλας και προσπαθούν με ολόσωμα να κρύψουν την παρακμή και σου ζητανε50€ τότε καλά κάνουν οι Γερμανοί και δεν ρίχνουν τις τιμές γιατί στα 50€ τουλάχιστον σου προσφέρουν πραγματικά όμορφες Γυναίκες. Μπράβο για την τοποθέτηση απο siggrou144 βάζει τα πράγματα στη σωστή κατευθυνση
ΚΑΛΗ ΕΒΔΌΜΑΔΑ και απο εμας, το θέμα διευθετήθηκε, όλα καλά, σας ευχαριστούμε όλους για τις απόψεις σας αρνητικές η θετικές γιατί μας βοηθάτε πάρα πολύ στο να βελτιωνόμαστε και να βελτιώνουμε και τις υπηρεσίες μας.
Να είστε σίγουροι ότι τα κακώς κείμενα θα στηλιτεύονται και θα υπάρχουν κυρώσεις όπως επίσης και παραδοχή γιατί καταλαβαίνουμε πότε κάποιος είναι σοβαρός άνθρωπος όπως ο εν λόγω φίλος και πότε κάποιος μπαίνει για να βγάλει τα απωθημένα του.
Τέλος για εμάς ο πελάτης έχει πάντα δίκιο και πάντα θα προσπαθούμε να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας, να είστε όλοι καλά καλημέρα σε όλους!!!

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
ΚΑΛΗ ΕΒΔΌΜΑΔΑ και απο εμας, το θέμα διευθετήθηκε, όλα καλά, σας ευχαριστούμε όλους για τις απόψεις σας αρνητικές η θετικές γιατί μας βοηθάτε πάρα πολύ στο να βελτιωνόμαστε και να βελτιώνουμε και τις υπηρεσίες μας.
Να είστε σίγουροι ότι τα κακώς κείμενα θα στηλιτεύονται και θα υπάρχουν κυρώσεις όπως επίσης και παραδοχή γιατί καταλαβαίνουμε πότε κάποιος είναι σοβαρός άνθρωπος όπως ο εν λόγω φίλος και πότε κάποιος μπαίνει για να βγάλει τα απωθημένα του.
Τέλος για εμάς ο πελάτης έχει πάντα δίκιο και πάντα θα προσπαθούμε να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας, να είστε όλοι καλά καλημέρα σε όλους!!!
Με ποιο τρόπο διευθετήσατε το θέμα υπέρ του συγκεκριμένου πελάτη ο οποίος σάς έκανε την συγκεκριμένη καταγγελία;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.998
Πόντοι
22.785
Με ποιο τρόπο διευθετήσατε το θέμα υπέρ του συγκεκριμένου πελάτη ο οποίος σάς έκανε την συγκεκριμένη καταγγελία;
........

......... Αν μου έπιτρέπετε να παρέμβω, θά έλεγα ότι ή μεταξύ σας έπικοινωνία είναι έλαφρώς δυσχερής, καθ΄ότιν έσχάτως ό κύριος spiste εύρίσκεται σέ περίοδο έξέλιξης τρόπου σκέψης καί γραφής !!!!

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.697
Πόντοι
3.715

έκοψαν το απογευματινό παγωτό στην κοπέλα, κέρδισε μια ώρα υπηρεσία ως τσάτσος ο πελάτης (τα ποσοστά δικά του).

pinboy

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
17
Πόντοι
1
έκοψαν το απογευματινό παγωτό στην κοπέλα, κέρδισε μια ώρα υπηρεσία ως τσάτσος ο πελάτης (τα ποσοστά δικά του).

Το βρηκες παικτη μου ! με ξερεις και με λες τσατσο ? εγω δεν εχω αναφερει κανενα επιθετο για σενα φανταζομαι

Συγχαρητηρια στο γραφειο για την αμεση ανταποκριση τοποθετηση του

ολα καλως εκλεισε παιδια !!!  :hi:  :hi:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Το βρηκες παικτη μου ! με ξερεις και με λες τσατσο ? εγω δεν εχω αναφερει κανενα επιθετο για σενα φανταζομαι

Τι "όλα καλώς έκλεισε παιδιά";;;

Αφού μάς ανέφερες τί ακριβώς σού συνέβη, νομίζω πρέπει να μάς ξεκαθαρίσεις και το πως "έκλεισε"...

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

ποιο γραφείο ρε μαν; σε στούντιο πήγες... :2funny:

όσο για το τσάτσος ρε μαν προφανώς πλάκα έκανε ο τύπος. κούλαρε δεν σου την είπε.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

δεν υπάρχει λόγος, κάντε μια βόλτα σε περασμένες σελίδες του νήματος. αν και εσείς που ρωτήσατε είμαι σίγουρος τα ξέρετε καλύτερα  ;)

την καλησπέρα μου.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.697
Πόντοι
3.715

;;; περικαλώ ;;;
αστειεύομαι πινεζόπαιδο, αλλά για φαντάσου να σου πει η Άντζελα, πέρνα να κάνεις τον τσάτσο για 1 ώρα και τα ποσοστά δικά σου (να πάρεις δηλαδή και το 50άρικο πίσω). Αυτό κι αν θα ήταν reality.

SERPICΟ

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2015
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
Επίσκεψη πρίν δύο μέρες στην Ιρένα στο Κασσάνδρας 6 και πλήρωσα το αντίτιμο των 50 ευρώ για ελεύθερο στοματικό και στάση 69. Η κοπέλα είναι μουνάρα στα δικά μου γούστα με αρκετά όμορφο πρόσωπο, σωματάρα με πολύ αισθησιακές καμπύλες και φυσικά υπέροχες μεγάλες φυσικές βυζάρες! Το τσιμπούκι της ήταν αρκετά καλό με πολύ σάλιο και καλή τεχνική, το μουνάκι της πεντακάθαρο και πολύ υγρό και με καλή αίσθηση και γενικα στο σέξ ήταν αρκετά υπομονετική και δεκτική σε ότι της ζητούσα. Το αρνητικό είναι ότι δεν έδινα φιλιά στο στόμα και δέν ήταν όσο θερμή θα ήθελα. Παρόλα αυτά ήταν μία τίμια συνεύρεση και πιθανόν στο μέλλον να ξαναπάω.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Η περίφημη Βαρβάρα που δούλευε παλιότερα στο Βούρβαχη 19 που βρίσκεται; ακόμα εργάζεται;

HC Photography

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2014
Like
308
Πόντοι
26
Επιστροφή Ναόμις από Αθηνών 373!  :hi: :hi:
01bou.jpg

Προσεχώς νέα φωτογράφιση  :cool2:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Η περίφημη Βαρβάρα που δούλευε παλιότερα στο Βούρβαχη 19 που βρίσκεται; ακόμα εργάζεται;
Ή Βαρβάρα νταρντανα αυτόν τον καιρό δουλεύει στο Σερβιων26 αν σε ενδιαφέρει πήγαινε από Σαββατοκύριακο θα είναι εκεί. Θα σου πω όμως ότι δεν έχει σχέση με τα περασμένα μεγαλεία και τις υπηρεσίες που παρείχε κάποτε έχει γίνει κάπως διαικπεραιωτικη πιο τυπική δεν παύει όμως να είναι μια  δυναμική αρχοντική παρουσία έχει γράψει παρά πολλά χιλιόμετρα το κοντέρ.

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
ερωτηση προς τους ρεπορτερ του θρεντ!

η βανεσα - ταιλανδη - που εχει χαθει? απο συγγρου 144 ! δουλευει πουθενα αλλου!?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom