Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

HC Photography

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2014
Like
308
Πόντοι
26
Νέες φωτογραφίες Εύης από Μελαντίας 50!
03.jpg

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
Οπως τα λες φιλε μου  :hi:
Καλησπέρα και από εμάς, δεν το συζητώ το θέμα είναι ήδη υπο  διευρεύνηση, η κυρία της υποδοχής έχει μεγάλες ευθύνες γιατί την ώρα που το συμβάν βρισκόταν σε εξέλιξη δεν ενημέρωσε κανέναν- μέχρι τώρα δεν το έχει κάνει τελείως λάθος - για αυτό το λόγο θα υποστεί τις συνέπειες της πράξη της.
Επίσης αν η κοπέλα αντέδρασε έτσι, είναι απαράδεκτη, θα επανορθώσω άμεσα και έγκαιρα ζητώ συγνώμη από τον φίλο και σας ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην αλυσίδα μας και σας διαβεβαιώ ότι θα λυθεί ικανοποιητικά προς την μεριά του pinboy. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΥΧΗ!!!!

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Καλησπέρα και από εμάς, δεν το συζητώ το θέμα είναι ήδη υπο  διευρεύνηση, η κυρία της υποδοχής έχει μεγάλες ευθύνες γιατί την ώρα που το συμβάν βρισκόταν σε εξέλιξη δεν ενημέρωσε κανέναν- μέχρι τώρα δεν το έχει κάνει τελείως λάθος - για αυτό το λόγο θα υποστεί τις συνέπειες της πράξη της.
Επίσης αν η κοπέλα αντέδρασε έτσι, είναι απαράδεκτη, θα επανορθώσω άμεσα και έγκαιρα ζητώ συγνώμη από τον φίλο και σας ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην αλυσίδα μας και σας διαβεβαιώ ότι θα λυθεί ικανοποιητικά προς την μεριά του pinboy. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΥΧΗ!!!!

θέλω μια απάντηση με ΝΑΙ/ΟΧΙ το 50ρι θα το πάρει πίσω?

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.119
Πόντοι
5.916

ναί και εκτός από αυτό κόψτε και τις μαλακίες με τις χρεώσεις ανα είδος 20 ευρώ αν προσφέρετε νοτματοσαλάτα,20 ευρώ αν βάλετε και λάδι και το φούλ πρόγραμμα με μοσχαρίσια κάπαρη και ρίγανη 120 και 280 και 3500!!!!!όταν μπορείς να πάρεις το καλύτερο σέρβις στα 20 ευρώ(βλέπε ευνειδών) ή έστω με 50 από την αλυσίδα των στούντιος που δουλεύει η φαίη εεεεεεεε ήμαρτον!

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Εντάξει μπορεί οι τιμες ειδικά στα έξτρα να  είναι υψηλές αλλά πρέπει να αποδεχτούμε ότι ή συγκεκριμενη αλυσίδα Συγγρου Τριγγέτα,Ισμηνης,Βριλησου42 Αριστοτελους6 έχει τις περισσότερες κοπέλες και είναι πολύ μπροστά στον ανταγωνισμό γιατί αν σκεφτείς ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν κάποια τραγικα μαγαζιά βλέπε Βουρβαχη19, Ηλία ηλιου82, που έχουν μαζέψει μπάζα αποτυχημενα call girl μιλφ που μέχρι χτες δούλευαν σε μπoυρδελα με20€ σιτεμενες που από την κυτταριτιδα και τις Λαπουρες έχουν μορφή τρυπιας χαρτοσακουλας και προσπαθούν με ολόσωμα να κρύψουν την παρακμή και σου ζητανε50€ τότε καλά κάνουν οι Γερμανοί και δεν ρίχνουν τις τιμές γιατί στα 50€ τουλάχιστον σου προσφέρουν πραγματικά όμορφες Γυναίκες. Μπράβο για την τοποθέτηση απο siggrou144 βάζει τα πράγματα στη σωστή κατευθυνση

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
ναί και εκτός από αυτό κόψτε και τις μαλακίες με τις χρεώσεις ανα είδος 20 ευρώ αν προσφέρετε νοτματοσαλάτα,20 ευρώ αν βάλετε και λάδι και το φούλ πρόγραμμα με μοσχαρίσια κάπαρη και ρίγανη 120 και 280 και 3500!!!!!όταν μπορείς να πάρεις το καλύτερο σέρβις στα 20 ευρώ(βλέπε ευνειδών) ή έστω με 50 από την αλυσίδα των στούντιος που δουλεύει η φαίη εεεεεεεε ήμαρτον!

Θα σου πει πολύ απλά "αυτή είναι η τιμολογιακή πολιτική μας, εφόσον δεν σού αρέσει και έχεις καλύτερες και φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις, επέλεξε και προτίμησε αυτές".

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

Αφού λοιπόν δεν σου αρέσει η χρεωστική πολιτική τους, πήγαινε στα 20 ευρώ η στην φαίη. Τι το κουράζουμε με γκρίνιες ρε μάγκες; Κουμάντο στα μαγαζιά του καθένα θα κάνουμε; 

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Θα σου πει πολύ απλά "αυτή είναι η τιμολογιακή πολιτική μας, εφόσον δεν σού αρέσει και έχεις καλύτερες και φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις, επέλεξε και προτίμησε αυτές".

e καλα εισαι :thumbsup: :thumbsup:
ποσες φορες το χουμε ακουσει αυτο >:(

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Εντάξει μπορεί οι τιμες ειδικά στα έξτρα να  είναι υψηλές αλλά πρέπει να αποδεχτούμε ότι ή συγκεκριμενη αλυσίδα Συγγρου Τριγγέτα,Ισμηνης,Βριλησου42 Αριστοτελους6 έχει τις περισσότερες κοπέλες και είναι πολύ μπροστά στον ανταγωνισμό γιατί αν σκεφτείς ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν κάποια τραγικα μαγαζιά βλέπε Βουρβαχη19, Ηλία ηλιου82, που έχουν μαζέψει μπάζα αποτυχημενα call girl μιλφ που μέχρι χτες δούλευαν σε μπoυρδελα με20€ σιτεμενες που από την κυτταριτιδα και τις Λαπουρες έχουν μορφή τρυπιας χαρτοσακουλας και προσπαθούν με ολόσωμα να κρύψουν την παρακμή και σου ζητανε50€ τότε καλά κάνουν οι Γερμανοί και δεν ρίχνουν τις τιμές γιατί στα 50€ τουλάχιστον σου προσφέρουν πραγματικά όμορφες Γυναίκες. Μπράβο για την τοποθέτηση απο siggrou144 βάζει τα πράγματα στη σωστή κατευθυνση

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
αχαχαχαχαχαχα πες τα!
και οι οποίες εκθειάζονται μυστηριωδώς από ορισμένους ορισμένους...

pinboy

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
17
Πόντοι
1

Kαλησπερα  :hi:

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
600
Πόντοι
81
το πειραιως 121 κ αυτο απο 50 το απλο ξεκιναει η μπορει να παει πιο κατω?δηλαδη ειναι καθαρα στουντιο η στουντελο?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Γιατρέ είμαστε όλο αυτιά...
giphy.gif
http://[URL unfurl="true"]www.epilegin.gr/uploads/products_0_image_2136.jpg[/img[/URL]]

[QUOTE="Γιώργος Ξύδης, post: 6498089"]
:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
αχαχαχαχαχαχα πες τα!
και οι οποίες εκθειάζονται μυστηριωδώς από ορισμένους ορισμένους...
[/quote]
[QUOTE="billy13, post: 6498103"]
:coffee:
[/quote]
[QUOTE="Dude007, post: 6498145"]
Πες ονόματα. :coffee:
[/quote]
[QUOTE="COBRA1986, post: 6498469"]
πες ονοματα  :coffee:
[/quote]

Spiste

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
το πειραιως 121 κ αυτο απο 50 το απλο ξεκιναει η μπορει να παει πιο κατω?δηλαδη ειναι καθαρα στουντιο η στουντελο?
φίλε μου δεν ξέρω αυτό που ρωτάς
αλλά τωρα που το θυμήθηκα, κατέβαζαν από 50 στα 40 στην Αριστοτέλους 6 πριν 2 βδομάδες που είχα περασει ένα βράδυ, μου το είπε ένας πελατης φεύγοντας (πλήρωσε κι αυτός κι ένας φίλος του) και έπειτα μου το πρότεινε η τσα2 μόνη της, οι κοπέλες όμως δε λέγαν και πολλά εμφανισιακά

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
600
Πόντοι
81
αλλά τωρα που το θυμήθηκα, κατέβαζαν από 50 στα 40 στην Αριστοτέλους 6 πριν 2 βδομάδες που είχα περασει ένα βράδυ, μου το είπε ένας πελατης φεύγοντας (πλήρωσε κι αυτός κι ένας φίλος του) και έπειτα μου το πρότεινε η τσα2 μόνη της, οι κοπέλες όμως δε λέγαν και πολλά εμφανισιακά
ευχαριστω φιλε εχω καιρο να παω σε στουντιο κ ηθελα να δω τι παιζει

Spiste

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
δε μπορώ να το διορθώσω τώρα... πάντως  Αριστοτέλους 5 (πέντε) εννοούσα

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Παιδιά ξέρει κανείς τι παίζει με Νταϊάνα Κωνσταντινούπολεως 80?? στο δωμάτιο έχει μπει κανείς?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom