HC Photography
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2014
- Like
- 308
- Πόντοι
- 26
Καλησπέρα και από εμάς, δεν το συζητώ το θέμα είναι ήδη υπο διευρεύνηση, η κυρία της υποδοχής έχει μεγάλες ευθύνες γιατί την ώρα που το συμβάν βρισκόταν σε εξέλιξη δεν ενημέρωσε κανέναν- μέχρι τώρα δεν το έχει κάνει τελείως λάθος - για αυτό το λόγο θα υποστεί τις συνέπειες της πράξη της.Οπως τα λες φιλε μου
Καλησπέρα και από εμάς, δεν το συζητώ το θέμα είναι ήδη υπο διευρεύνηση, η κυρία της υποδοχής έχει μεγάλες ευθύνες γιατί την ώρα που το συμβάν βρισκόταν σε εξέλιξη δεν ενημέρωσε κανέναν- μέχρι τώρα δεν το έχει κάνει τελείως λάθος - για αυτό το λόγο θα υποστεί τις συνέπειες της πράξη της.
Επίσης αν η κοπέλα αντέδρασε έτσι, είναι απαράδεκτη, θα επανορθώσω άμεσα και έγκαιρα ζητώ συγνώμη από τον φίλο και σας ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην αλυσίδα μας και σας διαβεβαιώ ότι θα λυθεί ικανοποιητικά προς την μεριά του pinboy. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΥΧΗ!!!!
Καλησπέρα και από εμάς, δεν το συζητώ το θέμα είναι ήδη υπο διευρεύνηση, η κυρία της υποδοχής έχει μεγάλες ευθύνες γιατί την ώρα που το συμβάν βρισκόταν σε εξέλιξη δεν ενημέρωσε κανέναν- μέχρι τώρα δεν το έχει κάνει τελείως λάθος - για αυτό το λόγο θα υποστεί τις συνέπειες της πράξη της.
Επίσης αν η κοπέλα αντέδρασε έτσι, είναι απαράδεκτη, θα επανορθώσω άμεσα και έγκαιρα ζητώ συγνώμη από τον φίλο και σας ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην αλυσίδα μας και σας διαβεβαιώ ότι θα λυθεί ικανοποιητικά προς την μεριά του pinboy. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΥΧΗ!!!!
ναί και εκτός από αυτό κόψτε και τις μαλακίες με τις χρεώσεις ανα είδος 20 ευρώ αν προσφέρετε νοτματοσαλάτα,20 ευρώ αν βάλετε και λάδι και το φούλ πρόγραμμα με μοσχαρίσια κάπαρη και ρίγανη 120 και 280 και 3500!!!!!όταν μπορείς να πάρεις το καλύτερο σέρβις στα 20 ευρώ(βλέπε ευνειδών) ή έστω με 50 από την αλυσίδα των στούντιος που δουλεύει η φαίη εεεεεεεε ήμαρτον!
ναί και εκτός από αυτό κόψτε και τις μαλακίες με τις χρεώσεις ανα είδος 20 ευρώ αν προσφέρετε νοτματοσαλάτα,20 ευρώ αν βάλετε και λάδι και το φούλ πρόγραμμα με μοσχαρίσια κάπαρη και ρίγανη 120 και 280 και 3500!!!!!όταν μπορείς να πάρεις το καλύτερο σέρβις στα 20 ευρώ(βλέπε ευνειδών) ή έστω με 50 από την αλυσίδα των στούντιος που δουλεύει η φαίη εεεεεεεε ήμαρτον!
Θα σου πει πολύ απλά "αυτή είναι η τιμολογιακή πολιτική μας, εφόσον δεν σού αρέσει και έχεις καλύτερες και φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις, επέλεξε και προτίμησε αυτές".
Εντάξει μπορεί οι τιμες ειδικά στα έξτρα να είναι υψηλές αλλά πρέπει να αποδεχτούμε ότι ή συγκεκριμενη αλυσίδα Συγγρου Τριγγέτα,Ισμηνης,Βριλησου42 Αριστοτελους6 έχει τις περισσότερες κοπέλες και είναι πολύ μπροστά στον ανταγωνισμό γιατί αν σκεφτείς ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν κάποια τραγικα μαγαζιά βλέπε Βουρβαχη19, Ηλία ηλιου82, που έχουν μαζέψει μπάζα αποτυχημενα call girl μιλφ που μέχρι χτες δούλευαν σε μπoυρδελα με20€ σιτεμενες που από την κυτταριτιδα και τις Λαπουρες έχουν μορφή τρυπιας χαρτοσακουλας και προσπαθούν με ολόσωμα να κρύψουν την παρακμή και σου ζητανε50€ τότε καλά κάνουν οι Γερμανοί και δεν ρίχνουν τις τιμές γιατί στα 50€ τουλάχιστον σου προσφέρουν πραγματικά όμορφες Γυναίκες. Μπράβο για την τοποθέτηση απο siggrou144 βάζει τα πράγματα στη σωστή κατευθυνση
αχαχαχαχαχαχα πες τα!
και οι οποίες εκθειάζονται μυστηριωδώς από ορισμένους ορισμένους...
φίλε μου δεν ξέρω αυτό που ρωτάςτο πειραιως 121 κ αυτο απο 50 το απλο ξεκιναει η μπορει να παει πιο κατω?δηλαδη ειναι καθαρα στουντιο η στουντελο?
ευχαριστω φιλε εχω καιρο να παω σε στουντιο κ ηθελα να δω τι παιζειφίλε μου δεν ξέρω αυτό που ρωτάς
αλλά τωρα που το θυμήθηκα, κατέβαζαν από 50 στα 40 στην Αριστοτέλους 6 πριν 2 βδομάδες που είχα περασει ένα βράδυ, μου το είπε ένας πελατης φεύγοντας (πλήρωσε κι αυτός κι ένας φίλος του) και έπειτα μου το πρότεινε η τσα2 μόνη της, οι κοπέλες όμως δε λέγαν και πολλά εμφανισιακά
ώπα φίλε, γράψε λάθος, στο 5 έγινε αυτό που σου είπα, θα το διορθώσω τώραευχαριστω φιλε εχω καιρο να παω σε στουντιο κ ηθελα να δω τι παιζει
δε μπορώ να το διορθώσω τώρα... πάντως Αριστοτέλους 5 (πέντε) εννοούσαφίλε μου δεν ξέρω αυτό που ρωτάς
αλλά τωρα που το θυμήθηκα, κατέβαζαν από 50 στα 40 στην Αριστοτέλους 6 πριν 2 βδομάδες που είχα περασει ένα βράδυ, μου το είπε ένας πελατης φεύγοντας (πλήρωσε κι αυτός κι ένας φίλος του) και έπειτα μου το πρότεινε η τσα2 μόνη της, οι κοπέλες όμως δε λέγαν και πολλά εμφανισιακά