Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
τσακα κ ενα συνδυασμο κωλου-βυζιου

Συνημμένα

• altAlUeyt9jfANvuRHOyt8EqiZRI4JtyMdXx3lCqMZSGxSu.jpg
    altAlUeyt9jfANvuRHOyt8EqiZRI4JtyMdXx3lCqMZSGxSu.jpg
    52,4 KB · Εμφανίσεις: 59
  • altAvbPInaQV3-S1-UvquKsweT5NGvr7FvWpt7UGlBVUC82.jpg
    altAvbPInaQV3-S1-UvquKsweT5NGvr7FvWpt7UGlBVUC82.jpg
    95,5 KB · Εμφανίσεις: 79

MMG

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
518
Πόντοι
306
Τι ελεγε μεσα στο δωματιο η Ναομι?καλη πιπα? διαβαζω απο ολους οτι ειναι πολυ δυνατο μουνι αλλα μετρια στο κρεβατι τι λες εσυ που την πηρες???
Ωραιο κοριτσι αλλα μεχρι εκει , μονο για τη συλλογη αξιζει

pinboy

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
17
Πόντοι
1
Καλημερα παιδια
Πριν λιγο γυρισα απο το τριγυετα 3 πρωινη βαρδυα η Γεωργιαννα
Πληρωσα 50 ευρω απλο προγραμμα μπαινω δωματιο ωρα 11.50 περιμενω 12.14 σκαει η κυρα , συστασεις ξεκινα μια αγρια πιπα με σκοπο να με τελειωσει κανα 7 λεπτο παω να σηκωθω να ξεκινησουμε και μου λεει finish ?
Οχι της λεω σεξ μου λεει ειναι μεγαλο και δεν μπορω μονο με πιπα απαντω δεν πληρωσα 50 ευρω για πιπα με τα πολλα κανω 10 διυσδυσεις και μου λεει μονο πιπα δεν μπορει αλλιως απαντω καλα φυγε δεν γινετε αυτο που λες
Ντυνομαι παω κατω και ζηταω τα λεφτα στην τσατσα λεει δεν γινετε εκατσες 15 λεπτα ναι τις λεω σχεδον 15 λεπτα ημουν και περιμενα και μονο πιπα πηρε δεν καναμε τπτ αλλο δεν πληρωσα 50 ευρω για πιπα λεει δεν γινετε και την πονεσες την κοπελα και αλλα τετοια της ειπα να μιλησω με καποιον υπευθυνο τπτ δωσε τα μισα απο τα 50 καθολοουυυυυυυυ οτι θα φωναξω αστυνομια ουτε που υδρωσε !
Δεν εχω το καυλι του lex steele ενα κανονικο ειναι αλλιως θα μου σειρινακη και θα τα οικονομουσα
Αφου τον πηρες στο στομα σου δεν ηξερες οτι δεν μπορεις ολοκληρη λαρυγγοσκοπιση του εκανες
Τι 15 λεπτα στο μαγαζι ταριφα ειναι ??? εφοσον δεν εγινε η πραξη δικαιουμε τα λεφτα πισω γιατι να σε πληρωσω
Καποιος απο το μαγαζι να τοποθετηθει
ευχαριστω

Spiste

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Καλημερα παιδια
Πληρωσα 50 ευρω απλο προγραμμα μπαινω δωματιο ωρα 11.50 περιμενω 12.14 σκαει η κυρα , συστασεις ξεκινα μια αγρια πιπα με σκοπο να με τελειωσει κανα 7 λεπτο παω να σηκωθω να ξεκινησουμε και μου λεει finish ?
Οχι της λεω σεξ μου λεει ειναι μεγαλο και δεν μπορω μονο με πιπα απαντω δεν πληρωσα 50 ευρω για πιπα με τα πολλα κανω 10 διυσδυσεις και μου λεει μονο πιπα δεν μπορει αλλιως απαντω καλα φυγε δεν γινετε αυτο που λες
Ντυνομαι παω κατω και ζηταω τα λεφτα στην τσατσα λεει δεν γινετε εκατσες 15 λεπτα ναι τις λεω σχεδον 15 λεπτα ημουν και περιμενα και μονο πιπα πηρε δεν καναμε τπτ αλλο δεν πληρωσα 50 ευρω για πιπα λεει δεν γινετε και την πονεσες την κοπελα και αλλα τετοια της ειπα να μιλησω με καποιον υπευθυνο τπτ δωσε τα μισα απο τα 50 καθολοουυυυυυυυ οτι θα φωναξω αστυνομια ουτε που υδρωσε !
Δεν εχω το καυλι του lex steele ενα κανονικο ειναι αλλιως θα μου σειρινακη και θα τα οικονομουσα
Αφου τον πηρες στο στομα σου δεν ηξερες οτι δεν μπορεις ολοκληρη λαρυγγοσκοπιση του εκανες
Τι 15 λεπτα στο μαγαζι ταριφα ειναι ??? εφοσον δεν εγινε η πραξη δικαιουμε τα λεφτα πισω γιατι να σε πληρωσω
ευχαριστω
Αν αυτά ισχύουν είναι αίσχος απ' τη μεριά της κοπέλας και της τσατσας, και πρέπει να πέσει μαύρο!

Όσο για τα 15 λεπτά, ναι, όντως είναι ταρίφες τελείως, τα 50Ε αντιστοιχούν σε 15 λεπτά στα στούντιο λέει, κι αυτός είναι λίγος χρόνος για αυτά τα λεφτά κατά τη γνώμη μου. (Αλλα και στα απλά μπουρδέλα και στα call-girls συνήθως με το ρολόι στο χέρι είναι) Συνήθως βέβαια οι κοπέλες δε θέλουν να σε αφήσουν να φύγεις χωρίς να έχεις τελειώσει πρώτα, και προσπαθούν να σε ικανοποιήσουν τσαατρα-πάτρα τελευταία στιγμή να χύσεις να φύγεις, αλλά εμένα προσωπικά μου γίνεται ακόμα πιο δύσκολο να τελειώσω όταν μου ζητάνε να τελειώνω και με πιέζουν...

pinboy

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
17
Πόντοι
1
Αν αυτά ισχύουν είναι αίσχος απ' τη μεριά της κοπέλας και της τσατσας, και πρέπει να πέσει μαύρο!

Όσο για τα 15 λεπτά, ναι, όντως είναι ταρίφες τελείως, τα 50Ε αντιστοιχούν σε 15 λεπτά στα στούντιο λέει, κι αυτός είναι λίγος χρόνος για αυτά τα λεφτά κατά τη γνώμη μου. (Αλλα και στα απλά μπουρδέλα και στα call-girls συνήθως με το ρολόι στο χέρι είναι) Συνήθως βέβαια οι κοπέλες δε θέλουν να σε αφήσουν να φύγεις χωρίς να έχεις τελειώσει πρώτα, και προσπαθούν να σε ικανοποιήσουν τσαατρα-πάτρα τελευταία στιγμή να χύσεις να φύγεις, αλλά εμένα προσωπικά μου γίνεται ακόμα πιο δύσκολο να τελειώσω όταν μου ζητάνε να τελειώνω και με πιέζουν...

Φιλε μου δυστυχως μου ετυχε και πρωτη φορα και δεν ηξερα να αντιδρασω μονο απο δω μπορω να πληροφορησω εχω αναρτησει σε αλλο ενα θεμα και ανεβασα μια κριτικη για ενημερωση το τι μπορεις να παθεις και πως μπορουν να σου φανε τα λεφτα

Spiste

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Φιλε μου δυστυχως μου ετυχε και πρωτη φορα και δεν ηξερα να αντιδρασω μονο απο δω μπορω να πληροφορησω εχω αναρτησει σε αλλο ενα θεμα και ανεβασα μια κριτικη για ενημερωση το τι μπορεις να παθεις και πως μπορουν να σου φανε τα λεφτα
Ευτυχώς που υπάρχει αυτό το φόρουμ για να μοιραζόμαστε τέτοιες άσχημες, αλλά και τις καλές εμπειρίες μας, ώστε να είμαστε πιο ενημερωμένοι. Σ' ευχαριστούμε για την άμεση ενημέρωση!

Εγώ τις προάλλες είχα μια κακή εμπειρία στο Μεταξουργείο, ζήτησα τα μισά λεφτά πίσω γιατί δεν περίμενα ούτε αυτά να πάρω, αλλά μου τα έδωσε η τσα2 (τα μισα, 5 Ευρω). Δυστυχώς δεν συγκράτησα λεπτομερή στοιχεία μπουρδέλου και κοπέλας, αλλά ενημέρωσα όσο μπορούσα στο νήμα του Μεταξουργείου.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Καλημερα παιδια
ευχαριστω

εμένα πάντως μου έκανε εντύπωση (εκτός απ τον τρόπο γραφής σου) ότι ποτέ δεν αναφέρεις κάποια θετική σου εμπειρία. Μάλιστα τελευταία φορά πάλι είχες γράψει ότι ξέχασες πορτοφόλι με λεφτά τα οποία δεν τα βρήκες μετά. Και πάλι για μαγαζί της ίδιας αλυσίδας... Δηλαδή να καταλάβουμε ότι είσαι πελάτης των συγκεκριμένων μαγαζιών αλλά πάντα σου συμβαίνει κάτι αρνητικό αλλά εξακολουθείς να πηγαίνεις;  :think: :think:

Spiste

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
εμένα πάντως μου έκανε εντύπωση (εκτός απ τον τρόπο γραφής σου) ότι ποτέ δεν αναφέρεις κάποια θετική σου εμπειρία. Μάλιστα τελευταία φορά πάλι είχες γράψει ότι ξέχασες πορτοφόλι με λεφτά τα οποία δεν τα βρήκες μετά. Και πάλι για μαγαζί της ίδιας αλυσίδας... Δηλαδή να καταλάβουμε ότι είσαι πελάτης των συγκεκριμένων μαγαζιών αλλά πάντα σου συμβαίνει κάτι αρνητικό αλλά εξακολουθείς να πηγαίνεις;  :think: :think:
χμμμμμ ...  :think: :S

pinboy

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
17
Πόντοι
1
Ωπα παιδια μισο λεπτο
Οταν εχασα το πορτοφολι ηταν καθαρα μαλακια δικια μου  το πορτοφολι βρεθηκε αλλα  μου ειχαν φαει τα λεφτα μεσα απο το πορτοφολι σε αλλο στουντιο οχι το ιδιο
τωρα δεν ξερω αν ειναι της ιδιας αλυσιδας και δεν ξερω τι εστι αλυσιδα οπως το εννοεις εσυ φιλε μου και δεν ειμαι καποιος τρελος που ψαχνεται για αρνητικα και επικρισεις απλα το στραβο πρεπει να λεγεται προς ενημερωση οπως το σημερινο
το ξαναλεω οτι στο αλλο στουντιο εκανα εγω μαλακια με το πορτοφολι 

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Ωπα παιδια μισο λεπτο
Οταν εχασα το πορτοφολι ηταν καθαρα μαλακια δικια μου  το πορτοφολι βρεθηκε αλλα  μου ειχαν φαει τα λεφτα μεσα απο το πορτοφολι σε αλλο στουντιο οχι το ιδιο
τωρα δεν ξερω αν ειναι της ιδιας αλυσιδας και δεν ξερω τι εστι αλυσιδα οπως το εννοεις εσυ φιλε μου και δεν ειμαι καποιος τρελος που ψαχνεται για αρνητικα και επικρισεις απλα το στραβο πρεπει να λεγεται προς ενημερωση οπως το σημερινο
το ξαναλεω οτι στο αλλο στουντιο εκανα εγω μαλακια με το πορτοφολι  

εσύ έκανες τη μαλακία με το πορτοφόλι αλλά μας λες ότι κάποιος από κει το άνοιξε και πήρε τα λεφτά σου...
και μετά από τόσο καιρό μπήκες να γράψεις πάλι ότι πέρασες χάλια για μαγαζί της ίδιας αλυσίδας...
δηλαδή μας λες ότι την μια κλέβουν, την άλλη δεν σου επιστρέφουν χρήματα και σε όλο αυτό το διάστημα δεν σου συνέβη τίποτα θετικό για να μοιραστείς μαζί μας. Αλλά εξακολουθείς να πηγαίνεις. Τόσο πολύ σου αρέσει να μην περνάς καλά;
και τόσο καιρό που φαίνεται ότι τους προτιμάς, κανένα θετικό σχόλιο ή κριτική.

pinboy

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
17
Πόντοι
1
εσύ έκανες τη μαλακία με το πορτοφόλι αλλά μας λες ότι κάποιος από κει το άνοιξε και πήρε τα λεφτά σου...
και μετά από τόσο καιρό μπήκες να γράψεις πάλι ότι πέρασες χάλια για μαγαζί της ίδιας αλυσίδας...
δηλαδή μας λες ότι την μια κλέβουν, την άλλη δεν σου επιστρέφουν χρήματα και σε όλο αυτό το διάστημα δεν σου συνέβη τίποτα θετικό για να μοιραστείς μαζί μας. Αλλά εξακολουθείς να πηγαίνεις. Τόσο πολύ σου αρέσει να μην περνάς καλά;
και τόσο καιρό που φαίνεται ότι τους προτιμάς, κανένα θετικό σχόλιο ή κριτική.
Ναι εγω εκανα την μαλακια ομως καποιος πηρε τα λεφτα
Δεν μπαινω καιρο μπαινω καθε μερα σχεδον και ενημερωνομαι
Ναι περασα χαλια και απ οτι φαινεται ειναι τις ιδιας αλυσιδας
Ναι μου εκλεψαν 90 ευρω απ το πορτφολι και ναι σημερα δεν μου εδωσαν τα λεφτα πισω επειδη μου πηραν 5λεπτη πιπα
Ναι εξακολουθω να πηγαινω
Γιατι πρεπει να γραψω κατι θετικο τι ειναι κανονας του σιτε ?? οτι απορια εχω ρωταω οτι τυχαινει ασχημο το γραφω και η ζωη συνεχιζεται αν θελετε να περασετε καλα πηγαινεται στην ζανετ οριστε κατι θετικο !
Ενταξει φιλε μου στα απαντησα ολα ειλικρινα ο καθενας εχει και την αποψη του

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Ναι εγω εκανα την μαλακια ομως καποιος πηρε τα λεφτα
Δεν μπαινω καιρο μπαινω καθε μερα σχεδον και ενημερωνομαι
Ναι περασα χαλια και απ οτι φαινεται ειναι τις ιδιας αλυσιδας
Ναι μου εκλεψαν 90 ευρω απ το πορτφολι και ναι σημερα δεν μου εδωσαν τα λεφτα πισω επειδη μου πηραν 5λεπτη πιπα
Ναι εξακολουθω να πηγαινω
Γιατι πρεπει να γραψω κατι θετικο τι ειναι κανονας του σιτε ?? οτι απορια εχω ρωταω οτι τυχαινει ασχημο το γραφω και η ζωη συνεχιζεται αν θελετε να περασετε καλα πηγαινεται στην ζανετ οριστε κατι θετικο !
Ενταξει φιλε μου στα απαντησα ολα ειλικρινα ο καθενας εχει και την αποψη του

ούτε εγώ είμαι σε θέση να γνωρίζω τι έγινε και τι δεν έγινε.

έγραψα αυτό που μου έκανε εντύπωση και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.

pinboy

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
17
Πόντοι
1

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Καλημερα παιδια
ευχαριστω
παικτη παικτη!3 πραματακια...
1) με το που σου ειπε μονο πιπα επρεπε να τη σταματησεις κ να κατεβειτε μαζι κατω κ να ζητησεις τα λεφτα σου πισω
2) αστυνομια?seriously?
3) θα περιμενεις τοποθετηση απο το προφιλ sigrou 144,πιστευω θα ανταποκριθει.

The Chainsaw

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Περιεργα (οχι απιθανα) αυτα που λες pinboy! Τι να πω. Δεν ξερω....

pinboy

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
17
Πόντοι
1
παικτη παικτη!3 πραματακια...
1) με το που σου ειπε μονο πιπα επρεπε να τη σταματησεις κ να κατεβειτε μαζι κατω κ να ζητησεις τα λεφτα σου πισω
2) αστυνομια?seriously?
3) θα περιμενεις τοποθετηση απο το προφιλ sigrou 144,πιστευω θα ανταποκριθει.

Οπως τα λες φιλε μου  :hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom