Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.684
- Πόντοι
- 3.137
Έχει κανείς άποψη για Σορίνα από Θησέως 35 & Λ. Συγγρού 296?
Τίποτα !!!!Και τί παραπάνω διαθέτει από τα άλλα στούντιο ώστε να δώσεις περισσότερα λεφτά..;
Τίποτα !!!!
Ισα ισα που είναι και υποδυεστερο κατα την αποψη μου, στην πολυτελεια και τις ανεσεις σχετικα με αλλα μαγαζια...........
Καλησπερα. Ανεβασε φιλε μου ενα link της κοπελας ή εστω της αλυσιδας που αναφερεις εστω να μπορεσουμε να καταλαβουμε ποια απ ολες τις Λολιτες ειναι.... ;)Καλησπερα. Μια κοπελα επονομαζομενη ως λολιτα που ειναι τωρα σε στουντιο στην Κρητη και η οποια ειναι απο την αλθσιδα που εχει τις ρεγγινα-λαιμα κτλ, ξερουμε κατι για επιδοσεις?
Κοντη μελαχροινη νεαρη ρουμανοειδης ειναι η κοπελα.
Κυρ.Βασίλης,respect...τα κλειδιά, το λαδωμένο μαλλί κι η μαγκιά που στάζει από τα μπατζάκια.....σήμα κατατεθέν. Τον θυμάμαι προ ετών στη Φυλής που προλόγιζε μια Αλεξάνδρα Σαλονικιά με φυλακόβιο τατού στο βυζί καρδιά vectorized με βέλος να τη σκίζει, θυμάμαι και τη Σαμπρίνα στο ίδιο μαγαζί με Bill στο ρόλο κονφερανσιέ. Εποχές τρανές.
Ευχαριστώ για την απάντησηΤίποτα !!!!
Ισα ισα που είναι και υποδυεστερο κατα την αποψη μου, στην πολυτελεια και τις ανεσεις σχετικα με αλλα μαγαζια...........
Δεν ειναι το ιδιο προσωπο, αλλα τρια διαφοετικαΚυρ Βασίλης >> ο παλιος νυχτερινος της Αλίνας στο Δροσ 95
Κυρ Βασίλης >> ο εδω του Καρεα 30
Κυρ Βασίλης >> Βριλισσου
Κυρ Βασίλης >> Κων/ πόλως
χμμ
Ποιοι απο αυτους ειναι ..το ίδιο πρόσωπο ?..
Καλησπερα. Ανεβασε φιλε μου ενα link της κοπελας ή εστω της αλυσιδας που αναφερεις εστω να μπορεσουμε να καταλαβουμε ποια απ ολες τις Λολιτες ειναι.... ;)
Εχει κριτικες απο τον καιρο που δουλευε σαν Λουιζα σε Βριλησσου 42 και Κασσανδρας(3,4β)Έχει κανείς άποψη για Σορίνα από Θησέως 35 & Λ. Συγγρού 296?
Ειχε ενα καψιμο στο αριστερο κωλομερι και μου ειπε οτι δεν μπορει να δουλεψει σημερα, χθες την πηρα στο κατεχακη 5 , ωραια κοπελα αλλα αχρωμο πηδημα , κριμα το κορμι.παλι βγαλανε τη ναομι απο το προγραμμα?!