You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Manager69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 111
- Like
- 906
- Πόντοι
- 3.465
καλημέρα. έχει δοκιμάσει κανείς τη Ρουμάνα Lorel από Τριγγέτα και άλλα στούντιο;
Την έχω συναντήσει αρκετές φορές.Και όταν δούλευε στο Μεγαλέξανδρο και τώρα 2 φορές στους γερμανούς.Πέρασα καταπληκτικά μαζί της, σε κάθε συνάντησή μας, κι έχω άριστες αναμνήσεις.
Επειδή καμία φορά μπορεί να βρει κανείς στους δρόμους του αγοραίου έρωτα καλά κρυμμένους θησαυρούς στο1/5 της τιμής και πιο καλούς ίσως θα σας πρότεινα αφού δείτε την Λόρελ να δείτε και την Ντόνα στο Μεγάλου Αλεξανδρου25 (τριτη βαρδια νυχτερινη)μοιάζουν αρκετά απλά στη μια δίνεις10€σαφως σε κατώτερο χώρο στην αλλη50€ σε πολύ καλλίτερο χωρο χωρίς να συγκρινω κατά την ταπεινή μου γνώμη στο επίπεδο της εμφάνισης ανόμοια πραγματαΤην έχω συναντήσει αρκετές φορές.Και όταν δούλευε στο Μεγαλέξανδρο και τώρα 2 φορές στους γερμανούς.Πέρασα καταπληκτικά μαζί της, σε κάθε συνάντησή μας, κι έχω άριστες αναμνήσεις.
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
Παιδιά η Μαρίνα στο φυλης 104 είναι η μουναρα που ήταν και κασανδρας;
Επισκέπτης
σιμφονα με το σαιτ και τις φωτογραγιες.............ναι.
επεστρεψε σε πιο σοβαρο μαγαζι κατα τιν εκτιμισι μου.
επεστρεψε σε πιο σοβαρο μαγαζι κατα τιν εκτιμισι μου.
Το καλυτερο μουνι της πιατσας
Δυστυχως δεν με δεχεται στο δωματιο επειδη καποιος ρουφιανος πηγε και της ξερασε οτι την εθαβα στο σαιτ
Πήγαινε και πες ότι θα γράψεις και γαμώ τις πυρφορο-κριτικές... ;)Δε θελω να τη γαμησω, μονο να της γλειψω τη μουναρα και την κωλοτρυπιδα θελω, το χω τεραστια αναγκη, εχω αρρωστησει
Όλα τα ναυάγια αυτό κάνουν και πιάνει στις κορασίδες....
Θα το δοκιμασω μυστη μου
Ωραίος.
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.119
- Πόντοι
- 5.916
Καλησπέρα ξανάνοιξε σημερα το ιστορικο στούντιο Στην οδό Καρέα 30 έναντι του πρωτου κοιμητηρίου
έλα μουνί στον τόπο σου. Ποιές εργάζονται? δεν πιστεύω σάρα-τζίνα και το κακό συναπάντημα γιατί αφήνω το μπιφτέκι με τα χόρτα στη μέση και έφυγα!!!!!!!
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Δυστυχως δεν με δεχεται στο δωματιο επειδη καποιος ρουφιανος πηγε και της ξερασε οτι την εθαβα στο σαιτ
Πες όνομα.
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
αυτές ήταν εκεί , σταθερές, για χρόνια εκείέλα μουνί στον τόπο σου. Ποιές εργάζονται? δεν πιστεύω σάρα-τζίνα και το κακό συναπάντημα γιατί αφήνω το μπιφτέκι με τα χόρτα στη μέση και έφυγα!!!!!!!ι
τα τσιμπούκια της Σάρας...
περνουσαν μία στο τόσο κ από Φυλής 59...
kamarianosg
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
έλα μουνί στον τόπο σου. Ποιές εργάζονται? δεν πιστεύω σάρα-τζίνα και το κακό συναπάντημα γιατί αφήνω το μπιφτέκι με τα χόρτα στη μέση και έφυγα!!!!!!!
δυστυχώς το μαγαζί δεν ανοιξε με τις γνωστές τσέχες
μακάρι να γυρίσουν αλλά το βλέπω δύσκολο
Πάνε ρώτα την,σκάσε και κάνα 70άρι...να λυθεί το γλωσσάκι της....Υποπτευομαι καποιον, αλλα δυστυχως δεν ειμαι 100% σιγουρος :-
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.119
- Πόντοι
- 5.916
δυστυχώς το μαγαζί δεν ανοιξε με τις γνωστές τσέχες
μακάρι να γυρίσουν αλλά το βλέπω δύσκολο
πέρασες απο εκεί? ποιές δούλευαν?
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
καλά ρε παίχτη, ασχολούνται αυτοί που γνωρίζεστε κ τρώτε τα φαλάφελ σας μετά από πόρνιασμα με το ποιές πηδάς κ πάνε κ το συζητάνε κι`όλας???Το καλυτερο μουνι της πιατσας
Η επιτομή της ανάρχιδης γελοιότητας..
αστο τωρα γιατι θα αρχισω να γραφω και δεν εχω ορεξηκαλά ρε παίχτη, ασχολούνται αυτοί που γνωρίζεστε κ τρώτε τα φαλάφελ σας μετά από πόρνιασμα με το ποιές πηδάς κ πάνε κ το συζητάνε κι`όλας???
Η επιτομή της ανάρχιδης γελοιότητας..
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Συμφωνούμε όλοι παίδες
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.119
- Πόντοι
- 5.916
αυτη ζωη που εργάζεται τώρα στο συγγρού 296 ξέρουμε τί και πώς????
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.913
- Πόντοι
- 9.095
ειμαι παθων τυπε!κ γω υποπτευομαι καποιον αλλα εχει περασει πολυς καιρος κ βασικα χεστηκα,βρηκα αλλο στανταρακι...Υποπτευομαι καποιον, αλλα δυστυχως δεν ειμαι 100% σιγουρος :-
donrokavlone83
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Mυστη μου ο απελπισμενος πιρφορος πουτανοαγαπουλης που ψαχνει την αγαπη στα σαλονια των στουντιο, προκειμενου να απολαυσει 2 λεπτα την ψευδαισθηση της πουτανοστοργης, ρουφιανευει ακομα και τη μανα του
Συγνώμη που επεμβαίνω....
Πως είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν τα διάβασε η ίδια;
Αλλά όπως και να έχει καλά έκανες και το είπες να μη πάμε ποτέ σε αυτή....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K