Καλησπερα , κοπελες με σωμα γυμνασμενο και μικροκαμωμενες σε ποια studio εχει?
μαρια new απο μελαντιας -κατεχακι πολυ μικροκαμωμενη
αλλα απο υπηρεσιες αστα τα πολυ βασικα και αυτα με βιασυνη
Καλησπερα , κοπελες με σωμα γυμνασμενο και μικροκαμωμενες σε ποια studio εχει?
να ενημερώσω τους θαυμαστές της Ιζαμπέλας,του Βουλγάρικου "αλόγου" των "Γερμανών" πλέον δε διαθέτει το πλούσιο στήθος που διέθετε, μιας και αφαίρεσε τη σιλικόνη, με στόχο να βάλει νέο νούμερο...παρόλα αυτά μια χαρά στήθος διαθέτει...
Γιατρέ μου δεν κατάλαβα ακριβώς...μάλλον για μικρότερο...το έβγαλε για να βάλει νέο νούμερο; δηλαδή το πάει για πιο μικρό ή πιο μεγάλο;
Γιατρέ μου δεν κατάλαβα ακριβώς...μάλλον για μικρότερο...
Σα να αλλάζεις ζαντολάστιχα σα να λέμε...να ενημερώσω τους θαυμαστές της Ιζαμπέλας,του Βουλγάρικου "αλόγου" των "Γερμανών" πλέον δε διαθέτει το πλούσιο στήθος που διέθετε, μιας και αφαίρεσε τη σιλικόνη, με στόχο να βάλει νέο νούμερο...παρόλα αυτά μια χαρά στήθος διαθέτει...
τωρα στο κρεβατι τηςΝα ρωτήσω κάτι...
Η Άννα από Κασσάνδρας και Φραντζή που είναι τώρα?
Ξέρει κανένας που τη βρίκσουμε?
Καλησπέρα, ελπίζω να έπαιζε και η κινέζικη αποβολή μέσα στην μηχανοπαρέαπράγματι περάσαμε όμορφα και χαλαρά και η τσάρκα με τις μηχανές έχει άλλη χάρη...
τωρα στο κρεβατι της
κασσανδρας 4αΣε ποιο μαγαζί εννοώ τη βρίσκουμε!
Καλησπέρα, ελπίζω να έπαιζε και η κινέζικη αποβολή μέσα στην μηχανοπαρέα
Ε ναί δέν θα ήταν σωστό μετά με το που θα τελείωνε η τσάρκα, θα πήγαιναν να τα πουλήσουν ;) καλές βόλτές και πάντα με φρέσκιες ενημερώσεις...η κινεζικη αποβολή ήταν παρκαρισμένη έξω από το Κασσάνδρας 3 γιατί τα υπόλοιπα μηχανάκια δεν πάνε τόσο γρήγορα και δεν ήθελα να τους ξεφτιλίσω ειδικά το Ducati του Piatsa
μακριά από Εμανουέλλα και Χρύσα....για τις υπόλοιπες....Κατερίνα με κλειστά μάτια για καλό και σκληρό κατά κύριο λόγο sex...Λόλα: Ωραίο πιτσιρίκι, με ωραίο κορμί και πρόσωπο..για τις άλλες δεν ξέρω..Η ερ'ωτηση της Δευτέρας.... χοχοχο
Έχουμε και βλέπουμε προγράμματα... (κλασικά του βουνού και της Κωνσταντινουπόλεως δεν έχουνε βγει για το βράδυ ακόμα οπότε αναμένομεν για εκεί)
Αλλά βλέπομεν νέες κορασίδες, άγνωστες κατά τας γραφάς:
1. Golden Studio: Χρυσα
2. Κατεχάκη 8: Κατερίνα
3. Ιεροφαντών: Τζίνα (με φωτό) - Μισέλ (άνευ φωτό)
4. Τατοϊου 58: Εμμανουέλα (με φωτό) - Έλενα (άνευ φωτό) - Λόλα (άνευ φωτό) όλες άγνωστες στο χαμερπό κορμί μου
οι μίστες γνωρίζουν κάτι επαυτών των κορασίδων;
Έχω σκυλομετανιώσει που δεν "έκατσα" στη Σάσα που προσπαθούσε να με κρατήσει πριν μια εβδομάδα. Και σκυλομετανιώνω διπλά επειδή σήμερα το βράδυ δεν δουλεύει για να πάρω το αίμα μου πίσω...
αυτή την περίοδο κάνει διακοπές για να γυρίσει ανανεωμένη...Να ρωτήσω κάτι...
Η Άννα από Κασσάνδρας και Φραντζή που είναι τώρα?
Ξέρει κανένας που τη βρίκσουμε?