πέρασα και εγώ από το Κασσάνδρας 4γ στα πλαίσια της τσάρκας μου και "έπεσα" πάνω στη Μάνια και εγώ....φορώντας ένα μάυρο fishnet σαλονάρισε κάπως συνεσταλμένα. 40άρα, με ξανθό μαλλί, σπασμένο πρόσωπο, μικρό και πεσμένο στήθος αλλά το υπόλοιπο κορμί καλό για την ηλικιά της. Χαμογελαστή και ήρεμη μου έδωσε το χέρι της για χειραψία...Πέρασα στα ενδότερα και έπαθα όσα αναφέρει και ο Πιατσάκος...Οδοστρωτήρας...με το καλημέρα έχασα τη μπάλα....τι γλωσσόφιλα, τι αγκαλιές, στο στοματικό μου ανταπόκριση μνημειώδης και για ώρα, με κουνήματα λεκάνης, τρομερό μουνάκι με παχιά κλειτορίδα, δεν είπε όχι και σε γλειφοκωλάδα....στο δικό της στοματικό, τι γλειψαρχίδια, τι αυξομείωση ρυθμού, βαθύ, με σάλιο, να μουγκρίζει....Στο σεξ ακούραστη, ευλύγιστη, αρκετές στάσεις, με φωνές, αναστεναγμούς...τι να πω?? ειλικρινά έχασα τη μπάλα...στο τέλος ήθελα κάπου ένα 5λεπτο στο κρεβάτι για να συνέλθω και να μπορέσω να φύγω...ενώ με την πρώτη ματιά δε φαίνεται ότι θα έχει τέτοιο ρεπερτόριο...μέσα σε εκπλήσσει....λεπτομέρειες στην κριτική...
ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στον PIATSAS που την ανακάλυψε!!