Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Το Κατεχακη 5?
το ξεχασες ή δεν ανοικει εκει?
Δεν ανήκει στους Γερμανούς αυτό.
Το Κατεχακη 5?
Αντε επιτέλους ακομα ενας που πέρασε καλά με την Μονικα.Λαγέ, σε συνέχεια κουβέντας μας για τη Μόνικα Σέρβα... χθές κατάφερα και την συνάντησα... Ήταν πολύ ευχάριστη... μπήκε μέσα με ενα χαμόγελο τρελό και με πού διάθεση... Με είχες ψιλοτρομάξει λίγο η αλήθεια ειναι... αλλα ευτυχώς πέρασα σούπερ (βυζάρεεεες). ΄Σίγουρα θα την ξανασυναντήσω. Αλλού παρολίγο να φάω φόλα... Αμστερνταμ βιτρίνες. Οποτε βρώ χρόνο θα γράψω για αυτή την εμπειρία.
Οχι το Κατεχακη 5 δεν ανηκει στην Γερμανικη αλυσιδα.Το Κατεχακη 5?
την τελευταί φορά που την επισκέφτηκα πριν τα Χριστούγεννα, είπε ότι θα γύριζε μετά τις 15 ΓενάρηΠου δουλευει αυτη και δεν την βρισκω πουθενα? Καπου διαβασα οτι θα εφευγε για λιγο καιρο, ειναι αληθεια? Αν ναι, ξερει κανεις ποτε επιστρεφει?
Την επόμενη φορά να πάρεις το πρόγραμμα του 71 (περιέχει μόνο γλειφομούνι).......Παλιότερα, είχα ρίξει μαύρο, στους Γερμανοί. Ξαναέδωσα μιά ευκαιρία, αλλά φαίνεται ότι μερικά πράματα δεν αλλάζουν.
Πληρώνω 69 και αντί να γλύφω μουνί, έγλυφα κοιλίτσα ! Μού είχε ανέβει η καριόλα στο κεφάλι και για να φτάσει η γλώσσα στο μουνί, έπρεπε να την κάνω γραβάτα !
Κατά τα άλλα, ωραία γάμησα !
Τώρα έχω κάτσει και κάνω ασκήσεις επιμήκυνσης ! Οχι του μορίου, αλλά του γλωσσαρίου μου !
Που θα πάει,...θα τη γλύψω την καριόλα !
Μη με ρωτάτε ποιά ! Δεν είμαι σπιούνος !
Μη με ρωτάτε πού ! Δεν έχω Τζι-Πι-Ες !
Μη με ρωτάτε πότε ! Είμαι παλαιο-ημερολογίτης !
Κριτική θα γράψω, όταν βρώ την μούσα μου (την πολύτροπο)
Αυτά !
Τι ερώτηση είναι αυτή ρε Λαγέ.....γιατί?????(γιατί η γάτα έχει ένα αυτί).....γιατί?? πάντως κατά της 18:00 ήταν ανοικτό...
ΓΆΤΟΣ είσαι το θησέως 35 έχει αποσπαστεί από εμάς εμείς είμαστε στο Ηρώων Πολυτεχνείου 37 Ηλιούπολη, Ισμήνης 2 Δάφνη, Τριγγέτα 3 Ν.Κόσμος, Συγγρού 144 και X-BAR, Κατεχάκη 8 Ν.Ψυχικό και Λεωφόρο Αθηνών 204 ΕΝΏ ΣΎΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΟΊΞΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ για το οποίο θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως σε ένα χώρο 300 τ.μ. με δικό του χώρο στάθμευσης σε πολύ κεντρικό σημείο.το θησεως35 εχω την εντυπωση πως δεν ανηκει πλεον στους γερμανους.......οπως επισης δεν βλεπω και το καινουργιο στο καματερο το fever......γενικως πρεπει να εχουμε ανακαταταξεις......
Για λεγε, για λεγε.....ΓΆΤΟΣ είσαι το θησέως 35 έχει αποσπαστεί από εμάς εμείς είμαστε στο Ηρώων Πολυτεχνείου 37 Ηλιούπολη, Ισμήνης 2 Δάφνη, Τριγγέτα 3 Ν.Κόσμος, Συγγρού 144 και X-BAR, Κατεχάκη 8 Ν.Ψυχικό και Λεωφόρο Αθηνών 204 ΕΝΏ ΣΎΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΟΊΞΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ για το οποίο θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως σε ένα χώρο 300 τ.μ. με δικό του χώρο στάθμευσης σε πολύ κεντρικό σημείο.
ΓΆΤΟΣ είσαι το θησέως 35 έχει αποσπαστεί από εμάς εμείς είμαστε στο Ηρώων Πολυτεχνείου 37 Ηλιούπολη, Ισμήνης 2 Δάφνη, Τριγγέτα 3 Ν.Κόσμος, Συγγρού 144 και X-BAR, Κατεχάκη 8 Ν.Ψυχικό και Λεωφόρο Αθηνών 204 ΕΝΏ ΣΎΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΟΊΞΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ για το οποίο θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως σε ένα χώρο 300 τ.μ. με δικό του χώρο στάθμευσης σε πολύ κεντρικό σημείο.
Αντε επιτέλους ακομα ενας που πέρασε καλά με την Μονικα.
Σε κάποια στιγμη νομισα οτι ημουνα ο μονος.....
στρατηγέ μου έκλεισε....δυστυχώς....To Καματερο έκλεισε ή το πήρε άλλος;
Η Μόνικα πολύ καλή , με φοβερή διάθεση κλπ, αλλά τα έχει τα κιλάκια της...εγώ είμαι στο μοντελέ και από εκεί απέχει...βέβαια περί ορέξεως...Εγώ προτιμάω την άλλη Μόνικα ;) ;) ;)
εεε τώρα τρελλανε μας ότι πέρασες και ωραία με ζοζεφίν....και από τους γερμανούς ψηφίζω Josephine και Βίκυ (καλά αυτή είναι άλλη περίπτωση, αλλά και τεράστια προσωπική αδυναμία)...
εεε τώρα τρελλανε μας ότι πέρασες και ωραία με ζοζεφίν....
Και να σκεφτεις οτι την πρωτη μέρα λειτουργειας του, περάσεις δωματιο και εγραψες κριτική.στρατηγέ μου έκλεισε....δυστυχώς....
Την τεταρτη κορασιδα (Τανιτα) δεν ειχαμε την υπομονη να την δουμε. Ο συναγωνιστης που ηταν μαζι της στο δωματιο, "ανανεωσε" για ακομα δυο φορες, οποτε αποχωρησαμε.......