Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
ΕΧΕΙΣ
Αμα ειναι αντιθετου περιεχομενου :

Οδηγίες - κανόνες
............................ [size=18pt]Εξαίρεση θα αποτελεί η περίπτωση που μια θετική αξιολόγηση ακολουθήσει μια αρνητική και αντιστρόφως.
[/size]

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: !!!

manolkrit

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2012
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
1
ποσο χρονων περιπου ειναι αυτη η βικυ?
Αλλοι λενε 30 και αλλοι 40! Εγω λεω 35 ;) Εχει σπατουλαρισμα πολυ καλο και σε ξεγελαει με το φωτισμο δωματιου και αλλα κολπα που κανουν οι γυναικες! Αλλα εγω λεω το πολυ 35 Who knows!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
1) Μούφα δηλαδή το πρόγραμμα που έχει βγεί στο ladies για τη Φραντζή 47  :headbang: :headbang: !!

2) Μπορείς να γίνεις πιο σαφής  :think: ?
αναφέρομαι στην ακαταστασία του ομίλου με τα ωράρια των κορασίδων τις βάρδιες κλπ...21"00 και 4 μαγαζία να μην έχουν κοπέλες....

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
αναφέρομαι στην ακαταστασία του ομίλου με τα ωράρια των κορασίδων τις βάρδιες κλπ...21"00 και 4 μαγαζία να μην έχουν κοπέλες....

Θά 'ναι χορτάτοι φαίνεται καί δεν έχουν ανάγκη το night swift  :grin: :grin: :grin: !!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Θά 'ναι χορτάτοι φαίνεται καί δεν έχουν ανάγκη το night swift  :grin: :grin: :grin: !!
τι να πει κανείς??? άβυσσος η ψυχή τους...σημασία έχει να περνάμε καλά και να αποφεύγουμε τισ κακκοτοπιές... :sunglasses:

εσείς κύριε DON έχετε προβεί σε ένα μεγαλειώδες...στουντιακό ολίσθημα... :s&m_2:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
τι να πει κανείς??? άβυσσος η ψυχή τους...σημασία έχει να περνάμε καλά και να αποφεύγουμε τισ κακκοτοπιές... :sunglasses:

εσείς κύριε DON έχετε προβεί σε ένα μεγαλειώδες...στουντιακό ολίσθημα... :s&m_2:

Τι εννοείτε κύριε Rodger Rabbit  :think: :think: :think: :think: :think: :think: ????????? δεν  σας εννοώ  :dunno: :dunno: :dunno: !!!!

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
ομιλώ περί μιας υποσχέσως μια νύχτα με φεγγάρι..... :idiot:

Δεν θυμάμαι για ποιά υπόσχεση μου λές  :think: !  είμαι καί γέρος άνθρωπος  :woldman: ! άσε καί που τον τελευταίο καιρό λόγω αιθαλομίχλης δεν έχει ξαστεριά καί φεγγαράδα  :tooth: :tooth: :tooth: !!!

Επισκέπτης
Οπως το λεει και ο τιτλος αγαπητοι φιλοι μου. Υποψιαζομαι οτι η Ναταλι απο Βριλησσου να ειναι Τραβελι. Πως το καταλαβα απο την βραχνη φωνη της και απο το τελευταιο χαμογελο της ( απο τα δοντια της ) πριν αποχωρηση απο το δωματιο. Το χαμογελο της δεν μου θυμιζε γυναικειο αλλα τραβελιου. Επισης μου ειπα τα αλλα κοριτσια που βρισκονται στα αλλα στουντιο της Βριλησσου οτι σε εκεινο το στουντιο συχναζουν συχνα και τραβελια. Μολις το εμαθα εκανα ενα καυτο μπανιο για να φυγει αυτη η αηδια απο πανω μου.

LEON79

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
0
:kissass2: Δεν το ηξερα αυτο! Αλλα ειπαμε σημερα θα εχει καταθεση και παλι! Θα της δωσω οπως ειπα αλλη μια μπορει και δυο ευκαιριες!

ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΙΣ ΣΤΙΣ 3 Η ΜΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ
ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ
ΣΩΣΤΑ?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.110
Πόντοι
17.085
Οπως το λεει και ο τιτλος αγαπητοι φιλοι μου. Υποψιαζομαι οτι η Ναταλι απο Βριλησσου να ειναι Τραβελι. Πως το καταλαβα απο την βραχνη φωνη της και απο το τελευταιο χαμογελο της ( απο τα δοντια της ) πριν αποχωρηση απο το δωματιο. Το χαμογελο της δεν μου θυμιζε γυναικειο αλλα τραβελιου. Επισης μου ειπα τα αλλα κοριτσια που βρισκονται στα αλλα στουντιο της Βριλησσου οτι σε εκεινο το στουντιο συχναζουν συχνα και τραβελια. Μολις το εμαθα εκανα ενα καυτο μπανιο για να φυγει αυτη η αηδια απο πανω μου.
night7080 μας έγραψες χτες ότι σου είπαν άλλα κορίτσια που τους είπαν άλλοι πελάτες που άκουσαν από άλλους ότι εκεί η κατάσταση είναι μούφα. Σήμερα προέκυψαν νέα δεδομένα φαίνεται και μας λες ότι σου είπαν άλλα κορίτσια ότι παίζει να είναι τραβέλι. Έλα αύριο και πες μας ότι τελικά άκουσες ότι είναι καταζητούμενη για φόνο και ότι πήγε να σε μαχαιρώσει και προσοχή και διαδώστε!

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96

εγώ πάλι πιστεύω πως είσαι διανοητικά ανάπηρος  :uglystupid:
η κάποιος σε έβαλε να τα πεις

manolkrit

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2012
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
1
ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΙΣ ΣΤΙΣ 3 Η ΜΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ
ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ
ΣΩΣΤΑ?
Σωστα!!! Φιλε μου, αλλα γιατι να την μαυρισω με μια μονο φολα, μπροστα στις 30 σχεδον συνευρεσεις με το μωρο που ειναι σκετη καυλα! Οπως ειπα θα παω και σημερα! Για να δουμε!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Το παραχεσες.........
Αν είναι η Ναταλι τραβελι με τετοιο φυσικο στηθος, τοτε αν ειχε σιλικονη τι θα μας ελεγες?
"Κατηγορησε την" για ότι αλλο θέλεις, αλλα οχι και τραβελι.
Πρώτα απο ολα μειωνεις  και την κριση σου λεγοντας   αυτα τα πραγματα.
Ουτε ο πλεον απειρος θα το ελεγε...

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
night7080 μας έγραψες χτες ότι σου είπαν άλλα κορίτσια που τους είπαν άλλοι πελάτες που άκουσαν από άλλους ότι εκεί η κατάσταση είναι μούφα. Σήμερα προέκυψαν νέα δεδομένα φαίνεται και μας λες ότι σου είπαν άλλα κορίτσια ότι παίζει να είναι τραβέλι. Έλα αύριο και πες μας ότι τελικά άκουσες ότι είναι καταζητούμενη για φόνο και ότι πήγε να σε μαχαιρώσει και προσοχή και διαδώστε!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Παλιότερα, είχα ρίξει μαύρο, στους Γερμανοί. Ξαναέδωσα μιά ευκαιρία, αλλά φαίνεται ότι μερικά πράματα δεν αλλάζουν.

Πληρώνω 69 και αντί να γλύφω μουνί, έγλυφα κοιλίτσα ! Μού είχε ανέβει η καριόλα στο κεφάλι και για να φτάσει η γλώσσα στο μουνί, έπρεπε να την κάνω γραβάτα !
Κατά τα άλλα, ωραία γάμησα !

Τώρα έχω κάτσει και κάνω ασκήσεις επιμήκυνσης ! Οχι του μορίου, αλλά του γλωσσαρίου μου !
Που θα πάει,...θα τη γλύψω την καριόλα !

Μη με ρωτάτε ποιά ! Δεν είμαι σπιούνος !
Μη με ρωτάτε πού !  Δεν έχω Τζι-Πι-Ες !
Μη με ρωτάτε πότε ! Είμαι παλαιο-ημερολογίτης !

Κριτική θα γράψω, όταν βρώ την μούσα μου (την πολύτροπο)

Αυτά !  :tickedoff:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ

Πίπα και προκαταρτικά,
περίπου δυόμιση λεπτά!
Πάμε μετά εξηνταενιά,
γιά λίγο, κι απο μακριά !

Το ΄σωσε με καλό γαμήσι,
αλλιώς θα τηνε είχα φτύσει!
Γιά μένα σημασία μεγάλη,
δεν έχει αν είναι η μιά ή και άλλη!

Αυτό που μόνιμα εισπράτω,
απο των Γερμανών το πιάτο,
είναι ένα σεξ, κάπως λειψό
που έγω το λέω,... ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ !

:grin:

Καλά γαμήσια συναθλητές  !

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.334
Πόντοι
5.435
Δεν μπορώ να καταλάβω τα post που κάνουν ορισμένοι, λέγοντας μισές πληροφορίες, και τις υπόλοιπες μισές να τις μαντέψουμε μόνοι μας.
Αγαπητέ φίλε από πάνω, μας είπες για μια κοπέλα ότι μας είπες αλλά δεν μας λες με ποιά.  :idiot:

ημερήσια ενημέρωση σου λέει ο άλλος μετά    :headbang:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
μάι πόιντ, ιζ νοτ δε γκερλ, μπατ δε μενταλιτυ.... ιφ γιου νοου  γουατ αϊ μιν,... ;)

manolkrit

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2012
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
1
Επιστροφη απο studio12! Δευτερη ηττα αλλα διαφορετικη! Η τσα2 μου λεει οτι η Βικυ φευγει γιατι της ετυχε κατι! Απο οτι καταλαβα την ξεπατωσανε στη πουτσα, κρινοντας και απο τον κοσμο που ειχε το  σαλονι! Δεν πειραζει καλυτερα να μπει η Βικαρα σε ρυθμο να μην ξαναφαω φολα οπως χθες!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom