Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Δεν μπορώ να καταλάβω τα post που κάνουν ορισμένοι, λέγοντας μισές πληροφορίες, και τις υπόλοιπες μισές να τις μαντέψουμε μόνοι μας.
Αγαπητέ φίλε από πάνω, μας είπες για μια κοπέλα ότι μας είπες αλλά δεν μας λες με ποιά.   :idiot:

ημερήσια ενημέρωση σου λέει ο άλλος μετά    :headbang:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Ετσι ειναι και sorry φιλε tsimpoukie

Αφενος μπορει να φαει ευκολα την φολα και αλλος συναγωνιστης πηγαινοντας με την συγκεκριμενη, αφετερου "καις" και τις δυνατες επιλογες της αλυσιδας.
Η γραφεις κατι ολοκληρωμενο, ή τιποτα

Γνωμη μου και δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι και σωστη.

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Επιστροφη απο studio12! Δευτερη ηττα αλλα διαφορετικη! Η τσα2 μου λεει οτι η Βικυ φευγει γιατι της ετυχε κατι! Απο οτι καταλαβα την ξεπατωσανε στη πουτσα, κρινοντας και απο τον κοσμο που ειχε το  σαλονι! Δεν πειραζει καλυτερα να μπει η Βικαρα σε ρυθμο να μην ξαναφαω φολα οπως χθες!

με τις υγειες σου

manolkrit

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2012
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
1
Πρέπει να παρέμβει η διοίκηση του σάιτ και να κανονίσει συνάντηση γιγάντων, Ορέστης Κου με Μανώλη Κρητικό. Θα πέσουν τα τσιμέντα από τη Φυλής μέχρι τη Λυκόβρυση.  :rockon:
:jerking:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Δεν συμφωνώ, αλλά και δεν το συνεχίζω ! Καλή τύχη μάγκες! :grin:

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Παλιότερα, είχα ρίξει μαύρο, στους Γερμανοί. Ξαναέδωσα μιά ευκαιρία, αλλά φαίνεται ότι μερικά πράματα δεν αλλάζουν.

Πληρώνω 69 και αντί να γλύφω μουνί, έγλυφα κοιλίτσα ! Μού είχε ανέβει η καριόλα στο κεφάλι και για να φτάσει η γλώσσα στο μουνί, έπρεπε να την κάνω γραβάτα !
Κατά τα άλλα, ωραία γάμησα !

Τώρα έχω κάτσει και κάνω ασκήσεις επιμήκυνσης ! Οχι του μορίου, αλλά του γλωσσαρίου μου !
Που θα πάει,...θα τη γλύψω την καριόλα !

Μη με ρωτάτε ποιά ! Δεν είμαι σπιούνος !
Μη με ρωτάτε πού !  Δεν έχω Τζι-Πι-Ες !
Μη με ρωτάτε πότε ! Είμαι παλαιο-ημερολογίτης !

Κριτική θα γράψω, όταν βρώ την μούσα μου (την πολύτροπο)

Αυτά !  :tickedoff:

Η κοπέλα ήταν μια χαρά. Η ευθύνη είναι ολοκληρωτικά δική σου.

Μη ρωτάς που το ξέρω
Μη ρωτάς που σε είδα
Μη ρωτάς ποιος μου το είπε.

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.080
Πόντοι
6.635
1. Την Κυριακή το πρωί η "παλιά" Λάουρα ήταν στο Κασσάνδρας 3, ψηλή, μελαχρινή, με το εκπληκτικό στήθος σε κοινή θέα. Επομένως επέστρεψε.
τελικα ισχυει η παραπανω πληροφορια?
το επιβεβαιωνει καποιος ακομα?

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Αλήθεια είναι αλλά τότε γιατί άμα ψάξεις στο google Φραντζή 47 ή KamaSutra-studio σου το βγάζει κανονικά με το πρόγραμμα  :think: ?   

Έχεις δίκιο,με γούγλη βγαίνει...πάντως ότι μαλακίζονται,μαλακίζονται...Άννα γράφει,απ' την προηγούμενη εβδομάδα. Ρε είναι υπεράνω οι άθρωποι...χορτασμένοι στα γκαφρά είναι..με ωράρια ,ωάρια και προγράμματα θα ασχολούνται ? Άκυρο θέλουν,αλλά...

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Επιστροφη απο studio12! Δευτερη ηττα αλλα διαφορετικη! Η τσα2 μου λεει οτι η Βικυ φευγει γιατι της ετυχε κατι! Απο οτι καταλαβα την ξεπατωσανε στη πουτσα, κρινοντας και απο τον κοσμο που ειχε το  σαλονι! Δεν πειραζει καλυτερα να μπει η Βικαρα σε ρυθμο να μην ξαναφαω φολα οπως χθες!
καλημερα σε ολους οχι ρε γαμωτο και μαζευα ευρω-ευρω τα φραγκα ειχα και ρεπο κανοντας αποχη απο φυλης θα δουμε τωρα παντως αλλη μια πολυ δυνατη παρουσια στα στουντιο που ειχα καιρο να δω τετοιο κοματι ειναι η μονικα σερβα το διμετρο τουμπανο την ειδα πριν καμια βδομαδα καβαλας204 καλη συνεχεια στα επομενα

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.613
Πόντοι
10.751
Στο Λ Αθηνών 373 λέει ότι η Τζίνα που κάνει τώρα βάρδια είναι η Νατάσσα από Κροκεών; Αν ξέρει κάποιος κάτι ας διαφωτίσει καθώς θα ήθελα να πάω, ευχαριστώ!

manolkrit

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2012
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
1
καλημερα σε ολους οχι ρε γαμωτο και μαζευα ευρω-ευρω τα φραγκα ειχα και ρεπο κανοντας αποχη απο φυλης θα δουμε τωρα παντως αλλη μια πολυ δυνατη παρουσια στα στουντιο που ειχα καιρο να δω τετοιο κοματι ειναι η μονικα σερβα το διμετρο τουμπανο την ειδα πριν καμια βδομαδα καβαλας204 καλη συνεχεια στα επομενα
Δεν χαθηκε και ο κοσμος αορατε! Ειναι και σημερα,αυριο και μεθαυριο στις βαρδιες του 12! Αλλα για να εισαι σιγουρος παρε τηλ! Πρεπει να εγινε της πουτανας αυτες τις δυο μερες που επεστρεψε η VIKI

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Δεν χαθηκε και ο κοσμος αορατε! Ειναι και σημερα,αυριο και μεθαυριο στις βαρδιες του 12! Αλλα για να εισαι σιγουρος παρε τηλ! Πρεπει να εγινε της πουτανας αυτες τις δυο μερες που επεστρεψε η VIKI
καλημερα φιλε κρητικε οκ θα τσεκαρω βαρδιες και θα παρω τηλ πριν παω εκει μαλλον η γκομενα θα ειχε πολυ δουλεια και θα πρηστηκε

pokahonontas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Που δουλευει αυτη και δεν την βρισκω πουθενα? Καπου διαβασα οτι θα εφευγε για λιγο καιρο, ειναι αληθεια? Αν ναι, ξερει κανεις ποτε επιστρεφει?

Συνημμένα

• pic_1021137648037721297lathen.jpg
    pic_1021137648037721297lathen.jpg
    349,2 KB · Εμφανίσεις: 60

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Η Νικόλ η Ρουμάνα δουλεύει στους Γερμανούς. Προς το παρόν διακοπάρει. Λογικά θα επιστρέψει σύντομα. 
και για να προλάβω την ερώτηση του φίλου λέγοντας Γερμανούς εννοούμε Ισμήνης2, Ηρώων Πολυτεχνείου37, Τριγγέτα3, Συγγρού144, Θησέως35, Κατεχάκη 8, Γούναρη8.....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
το κων/λεως 132 εχθες ηταν κλειστο;

pokahonontas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
και για να προλάβω την ερώτηση του φίλου λέγοντας Γερμανούς εννοούμε Ισμήνης2, Ηρώων Πολυτεχνείου37, Τριγγέτα3, Συγγρού144, Θησέως35, Κατεχάκη 8, Γούναρη8.....
Υπαρχουν και αλλα των Γερμανων εκτος απο αυτα?

darklord

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0

Το Κατεχακη 5?
το ξεχασες ή δεν ανοικει εκει? :think: :think: :think:

manolkrit

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2012
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
1
καλημερα φιλε κρητικε οκ θα τσεκαρω βαρδιες και θα παρω τηλ πριν παω εκει μαλλον η γκομενα θα ειχε πολυ δουλεια και θα πρηστηκε
Ha! Ha! Ευχομαι να πρηστηκε οπως λες! Και να μην την σκησανε στο :fuck1: και βρουμε κανα μουνι πηγαδι οταν παμε! :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom