ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 741
- Like
- 52.051
- Πόντοι
- 36.988
Η Κλαίρη και η Λάουρα είναι η ίδια κοπέλα.
Τώρα μάλλον το ξαναέβαλε Λάουρα...Μάλλον πολλοί δεν το γνώριζαν για Κλαίρη!
Η Κλαίρη και η Λάουρα είναι η ίδια κοπέλα.
Καλησπέρα αδέρφια!
Ξερει κανείς αν εχει γίνει κάτι με το Studio Fever στο Καματερό; Κάτω το σάιτ και εδω το λινκ δεν υπάρχει. Το σφράγισε ο Στουρνάρας???
το θησεως35 εχω την εντυπωση πως δεν ανηκει πλεον στους γερμανους.......οπως επισης δεν βλεπω και το καινουργιο στο καματερο το fever......γενικως πρεπει να εχουμε ανακαταταξεις......
Ετσι ειναι η ζωη. ;)
Tiseos 35 kai fever pote den anike stus "germanus" apla ipirhe mia sinergasia opia ehi teliosi pia!!!
Τι λέγαμε?
Gia sou. To ehoume klisi gia ligo kero. Ta aniksi sindoma
Ετσι ειναι η ζωη. ;)
Μια συνεργασια τελείωσε, μια νεα -φανταζομαι -γεννιεται.
Να υποθεσω οτι θα εχεται κοινες κοπελες με το Βρισλησσου 60 και το Τατοιου 58, εαν κρινω απο τα προγραμματα στα banner ?
Τι λέγαμε?
Gia kamatero me rotises gia ti eine klisto
Στα προγραμματα του Λ. Αθηνων 373 παρουσιαζεται μια κοπελα με ονομα ΤΖΙΝΑ που εχει υποσημειωση οτι ειναι η Νατασα η Σερβα απο Κροκεων.
Εισαι εσυ ? ? ?
10:00 - 20:00: Frankly
(exrta full programa)
20:00 - 06:00: Marina new
(exrta full programa)
20:00 - 06:00: TZINA (natasa serva apo krokeon)
Στα προγραμματα του Λ. Αθηνων 373 παρουσιαζεται μια κοπελα με ονομα ΤΖΙΝΑ που εχει υποσημειωση οτι ειναι η Νατασα η Σερβα απο Κροκεων.
Εισαι εσυ ? ? ?
(exrta full programa)
(exrta full programa)
Εισαι εσυ ? ? ?
(exrta full programa)
(exrta full programa)
Σήμερα ακυρώθηκε δουλεία στο κέντρο και μια και ήμουν κοντά είπα να κάνω μια μικρή βόλτα στα πέριξ .
Βόλτα σε
Κασσάνδρας 3 κάτω πήγα για την γνωστή Λάουρα , αλλά η τσα2 μου είπε ότι σήμερα εργάζεται η Κλαιρη,,, και μια και ήταν στο δωμάτιο πετάχτηκα και στα γύρω καταστήματα .
Κασσάνδρας 4 κάτω η Μελίνα (no comment )
Κασσάνδρας 4 πάνω η μιλφαρα η Mαντόνα
Κασσάνδρας 8 Αλεξάνδρα ( ήταν δωμάτιο) και Βάλια
Όλη η παλιά φρουρά…. Όλοι οι πεπειραμένοι επαγγελματίες στις επάλξεις ….. άρε πουτάνα κρίση . γέμισε ο τόπος βυζο-σιλικόνες
Δεν την είδα με τα μάτια μου γιατί ήταν στο δωμάτιο και δεν περίμενα . ως εκ τούτου δεν είμαι σε θέση επιβεβαιώσω κάποια πληροφορία .δηλαδή η κλαιρη δεν είναι η λαουρα?αλλα ειπωθήκανε στην προηγουμενη σελιδα..εκτος και αν η τσα2 δεν ξερει ότι η κλαιρη παλια λεγοταν λαουρα..μεγαλο μπερδεμα η κασσανδρας..
Η Κλαιρη ειναι η Λαουρα........δηλαδή η κλαιρη δεν είναι η λαουρα?αλλα ειπωθήκανε στην προηγουμενη σελιδα..εκτος και αν η τσα2 δεν ξερει ότι η κλαιρη παλια λεγοταν λαουρα..μεγαλο μπερδεμα η κασσανδρας..
Η Κλαιρη ειναι η Λαουρα........
Μπορεις να το διαπιστωσεις και στο banner
;) ;) ;) ;) ;) ;)