Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Surfboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ναι αυτό  είναι συνάδερφε για το ίδιο λεμε,στο πρόγραμμα  μπορείς να πάρεις ακόμα 2 κοπέλες μαζί ;

ναι παίρνεις και τις 2 με 100? αλλά με μια εκτώνοση όποτε δεν έχω προχωρήσει ποτέ ..

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Χτες απογευμα στις 5 περασα απο τριγγετα ηταν η συλβανα μια καστανη αδυνατη .δεν εντυπωσιαστικα απο την γκομενα μετα μου ειπε η τσατσα θα πηγαινε η σουζη. ρωτησα για ιζαμπελα και μου ειπε εχει ρεπο.Φευγω παω βουρβαχη ηταν η αλινα. μελαχροινη καλο σωμα.δινω ενα 40αρι και μπαινω.καλη πιπα καλο γλυψιμο απο πανω απο κατω φιλικη αρκετα και καυλιαρα.για τα 40 ευρω καλη ηταν.
ειναι η Αλινα που δουλευει και Δροσοπουλου????????????????????????????

νιωτακης

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα συναγωνιστες χτες το βραδακι κατα της 10 στο στουντιο αριστοτελουσ και κεφαληνιας(εισοδος απο κεφαλληνιας) πετυχα την χριστινα!!!δεν ξερω αν ειναι η γνωστη χριστινα που εχουν μνημονευση κατα καιρους η συναγωνιστες (μελαχρινη , αδυνατουλα,σιλικονι βυζι)παντως το γκομενακι ηταν πολυ σωστο και πολυ καλη στο δωματιο...δευτερα, τριτη, πεμτη ειπε πως δουλευει....

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Λέλας επιστροφή της Σόνιας , δεν πέρασα καθώς είχε πολύ κόσμο και την έχς βαρεθεί τη Σόνια
Περναει στο ντούκου η επιστροφη της Βασιλισσας. Το thread της θα επαιρνε φωτιά σε αλλες εποχές!! Αααχ. O tempora o mores
Τη βαρεθηκες,  ε? Και μετα λες οτι εριξες μετρια γαμησια.. Εμ, μονος σου τα ηθελες...

ΤΡΥΦΩΝΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
[πάμε δίπλα 95 δηλαδή και Στεφανία , καλό matyre αλλά το έχω πάρει κ αυτό , πάω τελικά Κεφαλληνίας και σκάει το γερμανιδάκι Λαρα , Λορα δεν κατάλαβα , είχε καλούς βύζους και πιασιματάκι α στον κόλο και κυτταριτιδα αλλά νομίζς πως είναι αυτή που λένε οι συναγωνιστέ ς πιο πάνω και λές ας μπούμε ,, κάτι έλεγε χωρίς να είναι το τρελλό έγλυφε και αρχιδάκια και έκανε και ισπανικό , λάτρεις των βυζοπούλων και αν δεν σας χαλάνε τα μεγάλα κωλία να πάτε ..
Συνάδελφε αυτή η Στεφανία είναι καλή; Ξέρει κανείς ποιές ώρες και μέρες δουλεύεi στη Δροσοπούλου ;
Στη Κεφαλληνίας 75 οι καλές αυτή την εποχή είναι η Χριστίνα και η Λόρα ; Eίναι υπομονετικές, πιπατζούδες, ευγενικές, δεν βιάζονται και ξέρουν ελληνικά;
Απαντήστε συνάδελφοι.

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Για σας μαγκες  :)

χθες το βράδυ περίπου 10:30 πήγα Πιπίνου 118 για τη Σόνια.
την οποία δεν είχα πάει ποτέ και τόσα είχα διαβάσει και είπα να τη δοκιμάσω. απλος φοβερη

Με δυό λόγια  σε ξετρελαίνει  :cheesy: και θές να ξαναπάς.  :headbang: 

αφου βγηκα εξω λεω να παρω το μοτο και να γυρισω αναλαφρος και χωρις αγχος.

Βραδινό Περίπολο  :)

1) Περιφεριακός Πολυγώνου Νο 57, η Εύα , Μαύρο καλσόν ως το γόνατο και μπότα εξίσου.

2) Στο Νο 36 Η Σάντρα.

3) Στο Νο ?Παραπάνω? μια ωραία ξανθιά γκόμενα, την έχω ξαναδεί αλλού, αλλά τώρα ήταν με άλλο λουκ. 50 γιούρια το κανονικό, 80 με 69 και μασαζ.

4) Δροσοσπούλου 95 η Αλίνα, τιποτα

5) Παιωνίου 10, τρεις γκόμενες! Η πανέμορφη  Μονικα και δυο μελαχρινές (δε συγκράτησα ονόματα, και πολύ σκοτάδι ρε παιδί μου)

6) Πιπίνου και Αλκαμένους η στρουθοκάμηλος Κατερίνα

7) Φυλής 200, τα υπέροχα γοβάκια της Ντάνας  :dancing:

8) Κεφαληνίας 75. Χρίστίνα, τραβέλι. Φαίνεται ότι το μέρος απευθύνεται πλέον σε ιδιαίτερα γούστα. Δεν θα ξαναπεράσω μέχρι νεοτέρας.

9)Δροσοσπούλου 95 δεν ανέβηκα. διοτι θα περναγα και δεν ελεγε και αλλο μαρουλι το ιδιο βραδυ

αυτα για χθες . :sunglasses:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Ρε μικρος κάτι μου θυμίζει ζυτή η αναφορά. Κόπυ πέιστ την έκανες;

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
δευκαλίωνος 63 εννοείς συνάδερφε; γιατί αυτό το στουντιακί ήταν νομίζω κλειστό :huh:

Λοιπόοον...
Μετά την πληροφόρηση πήγα Δευκαλίωνος. Μάγκες, τέτοιο γαμήσι είχα να κάνω καιρό. Μάλιστα από εδώ και πέρα θα γαμάω μόνο εκεί γιατί έχω βαρεθεί τα σούρτα φέρτα. Δεν πρόκειται για στούντιο αλλά για σπίτι. Εμφανίστηκαν δυο γκομενάκια, η Μαρία και άλλη μία. Με το που είδα τη Μαρία μου σηκώθηκε κάγκελο. Αν περιμένετε κανένα μοντέλο στυλ πάμελα μην ασχολειθείτε. Πρόκειται για ένα μικροκαμωμένο έκφυλο πουτανάκι, με μακρύ μαλλί και τουρλωτό λώκο, τον οποίο προσφέρει με 80 ευρώ. Παίζει και αυταρχικό με 70 και ακάποτο μπουκιτσί με 60. Πήτα το πρόγραμμα των 80. Στην αρχή χαδάκια φιλάκια πίπα (αρκετά deep) μετά ανέβηκε από πάνω, μετά πισοκολλητό και τέλος πρωκτικό. Φοβερή συμμετοχή, τρελλή όπισθεν θέα κλπ. Καθαριότης και αρχοντιά. Γενικά και οι δυο γκόμενες είναι εκφυλόφατσες και ντύνονται σέξυ, και ο χώρος είναι ζεστός και άνετος σα να γαμάς στο σπίτι της γιαγιάς σου.

Υ.Γ. Κατα τη διάρκεια της συνουσίας, το πνεύμα του Chrysargoy στροβιλλιζόταν ανήσυχο πάνω από το στολισμένο έλατο, ψέλλνοντας με παρατεταμένες μικρές πορδές το "τρίγωνα-κάλαντα".

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Ρε μικρος κάτι μου θυμίζει ζυτή η αναφορά. Κόπυ πέιστ την έκανες;

απο παλιο ποστ το πηρα, το εκανα copy σε χαρτη ανα χερη μετα , μοτο , περασα απο ολα για να δω τι παιζει  και επιστροφη στο σπιτι ,  mac , αναφορα στο  bourdela.com  πιστευω να ημουν καλος .

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
αν μη τι άλλο γρήγορος χε χε!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
......πριν καμια ωρα κεφαληνιας, λαρα γερμανιδα, οπως ακριβως τα λεει πιο πανω το παληκαρι panosmpos....(respect !)
..σημερα ειναι διπλοβαρδια μεχρι το κλεισιμο, οσοι πιστοι προλαβετε..!!

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
παιδια μολις πρην απο λιγο γυρισα απο δευκαλιωνος  και ειμαι δυστιχης διοτι τα ??μωρα ?? που ελεγαν μερικη ηταν τζουφια , φυσικα για να μην με παρεξιγησεται με τα δικα μου κριτιρια , οσο αφορα δροσοπουλου 95 , δεν υπαρχη ουτε υπηρχε παλια συμφωνα με τα λεγομενα της τσατσας ειρηνη 35 χρ. με μεγαλο στηθος ουτε στεφανια 35 . τωρα η τσατσα με δουλευε , η καποιοι εδω στο φορουμ δεν περνανε απο κανενα μαγαζι και γραφουνε οτι τους κατεβει στο κεφαλι , και δροσοπουλου 97 μαλλον κλειστο .

( εχω καποιες φωτο απο τα παραπαμω μαγαζια μπορω να της ανεβασω εδω ή οχι ¨( προς συντονιστη ) )

Επισκέπτης
με το που θα μπαινουμε στο στουντιο της κεφαλληνιας  θα βλεπουμε μια προτομη του πανου και απο κατω να γραφει,ΣΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΜΑΣ!!

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
κεφαληνιας , εκει ειναι τραβελι σιγουρα, και αναγωγο

Επισκέπτης
η κυρα καιτη την εβαλε τελικα?δεν ειμαι πολυ ομορφος? :2funny: :2funny: :2funny:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Ποια Χριστίνα λές τραβέλι στο Κεφαλληνίας 75? χτές ήταν μια Χριστίνα και ήταν Ουκρανέζα... Αυτό το στούντιο είναι αποκλειστικά με γυναίκες. Κατεβαίνω σχεδόν μέρα παραμέρα εκεί και το λέω υπεύθυνα. Αν πετύχω να έχει τραβέλι μέσα βάζω ένα μεγάλο off στο συγκεκριμένο στούντιο. Αλλά για περιέγραψε πως ήταν αυτή η Χριστίνα μήπως βγάλουμε καμιά άκρη... :(

Φιλαράκι, πρόσεξε να δεις, αυτή η αναφορά, ακριβώς όπως τη βλέπεις είναι δικιά μου, πριν από δυο μήνες περίπου. Ο μικρός που την έγραψε μάλλον ήθελε να κάνει φιγούρα γιατί τον ρώτησα ευθέως και μου είπε ότι την έκανε κόπυ πέιστ. Τότε πράγματι είχε σκάσει μια Χριστίνα που πρέπει να ήταν τραβέλλι. Όχι Ουκρανέζα αλλά Ελληνίδα. Η αναφαορά του μικρού είναι όλη ψεύτικη γιατί δεν είναι δυνατόν να πέτυχε ακριβώς τις ίδιες γκόμενες που είχα πετύχει εγώ πριν από δυο μήνες.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
τζούφιο είναι τ
παιδια μολις πρην απο λιγο γυρισα απο δευκαλιωνος  και ειμαι δυστιχης διοτι τα ??μωρα ?? που ελεγαν μερικη ηταν τζουφια , φυσικα για να μην με παρεξιγησεται με τα δικα μου κριτιρια , οσο αφορα δροσοπουλου 95 , δεν υπαρχη ουτε υπηρχε παλια συμφωνα με τα λεγομενα της τσατσας ειρηνη 35 χρ. με μεγαλο στηθος ουτε στεφανια 35 . τωρα η τσατσα με δουλευε , η καποιοι εδω στο φορουμ δεν περνανε απο κανενα μαγαζι και γραφουνε οτι τους κατεβει στο κεφαλι , και δροσοπουλου 97 μαλλον κλειστο .

( εχω καποιες φωτο απο τα παραπαμω μαγαζια μπορω να της ανεβασω εδω ή οχι ¨( προς συντονιστη ) )

Τζούφιο είναι το κεφάλι σου, έγραψα επακριβώς τι να περιμένει κανείς και τι να μην περιμένει. Είπα ότι δεν είναι μοντέλα. Αντί να στείλεις ένα ευχαριστώ που κάθισα και σου έστειλα πμ με ακριβείς πληροφορίες, ειρωνεύεσαι κι από πάνω, ενώ έχεις κάνει κόπυ παλιά μου αναφορά μπερδεύοντας τον κόσμο με πληροφορίες που δεν ισχύουν πλέον. Απαιτώ να επέμβει ο chrys και να τον καρφώσει στο σταυρό του μαρτυρίου.

draxan04

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιαν 2006
Κριτικές
55
Like
905
Πόντοι
6.810
Πριν 2 Παρασκευές επισκεύτηκα το κατάστημα στην Πιπίνου 118. Δοκίμασα μια μελαχροινή γύρω στο 1,60 με 1,65 που άκουγε στο Ινες. Καλή πίπα, πολύ συμμετοχή στο sex είχε κάποιες ενστάσεις για το σπατουλάρισμα. Ξέρουμε αν είναι ακόμα στο ίδιο μαγαζί και το ωράριο της?

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
τζούφιο είναι τ
Τζούφιο είναι το κεφάλι σου, έγραψα επακριβώς τι να περιμένει κανείς και τι να μην περιμένει. Είπα ότι δεν είναι μοντέλα. Αντί να στείλεις ένα ευχαριστώ που κάθισα και σου έστειλα πμ με ακριβείς πληροφορίες, ειρωνεύεσαι κι από πάνω, ενώ έχεις κάνει κόπυ παλιά μου αναφορά μπερδεύοντας τον κόσμο με πληροφορίες που δεν ισχύουν πλέον. Απαιτώ να επέμβει ο chrys και να τον καρφώσει στο σταυρό του μαρτυρίου.
σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια  , οπως οτι τζουφιο ειναι το κεφαλι μου , και σου ευχομαι καλες γιορτες . οσο αφορα περι την ειρωνια μαλλον καταλαβες λαθος , δεν ειχα κανενα σκοπο να ειρωνευτω κανεναν , συγνωμη και παλι .

πμ  δεν ελαβα ποτε , μπορει να το εστειλες , εγω ομως , πρην απο λιγο ξανα κοιταξα , και δεν εχω .

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom