Επισκέπτης
Σημερα και αφου γυριζα απο το οακα με το καυλι μου κοκκινο και μπλε ειπα να ριξω ενα σβελτο.Με το χρονο να με περιοριζει περναω πρωτα απο τριγγετα.Εκει ηταν η Simon απο Βραζιλια λεει η παντα ευγενικη τσατσα.Παρολο που βιαζομουν προτιμησα να φυγω.Παω αμεσως Αριστοτελους(Παντειο) και εκει ειναι ρε παιδια η Καρμεν.Λοιπον,ξεκαθαριζω οτι εκφερω ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ γνωμη γιατι αλλη φορα καποιος ειπε οτι με το να λεμε τη γνωμη μας παρασυρουμε καποιους αλλους.Μπαινει στο δωματιο,καθεται διπλα μου και αρχιζει να με χαιδευει,φερνοντας μου το βυζομπαλο,φυσικο,μαλακο οσο πρεπει και με μεγαλες ρογες που καυλωνουν στο στομα μου να το πιπιλαω.Αυτο γινοταν κανα 10λεπτο με το χερι της να μου χαιδευει το λαλακι και τις μπαλες και το δικο μου να χαιδευει το υπεροχο και ξυρισμενο μουνακι της που ηταν μουσκεμα και να βαζω πολλες φορες ακομα και ολα μου τα δαχτυλα μεσα!Μετα ακολουθησε πιπα,καλη με πιπιλισματα χωρις βεβαια να ειναι κατι το ιδιαιτερο ενω εγω συνεχιζα να παιζω με το μουνακι της.Θα κανουμε πισωκολλητο?μου λεει.Με ειχε καυλωσει τοσο που την εβαλα στα τεσσερα με θεα τη κολωτρυπιδαρα της και μπαινοβγαινα ενω το μουνι της ηταν τοσο μουσκεμα που...εκλανε σα τρελλο!!!Μολις τελειωσα με χαιδευε και με φυλαγε παντου!Συμπερασμα(προσωπικο επαναλαμβανω)>Να χεσω τα προγραμματα με τα μασαζ και τα show.Αμα η γκομενα ξερει να γαμηθει και δεν ειναι κομπλεξο του τυπου μη εδω οχι εκει με ενα πενηνταρικο σε κανει να φευγεις απο εκει και να τρεμουν τα ποδαρια σου!!!