Μακάρι.
Οι φήμες λένε ότι την έκανε για Γερμανία...
Όποιος γνωρίζει, ας πει περισσότερα. Μην τρέχουμε στην Νικολούλη...
ʼμα ισχύει, κυρίως να το πει σε εμένα. Και μετά θα σου λέω άντε γεια στα βαυαρέζικα γαυρούλη
Μακάρι.
Οι φήμες λένε ότι την έκανε για Γερμανία...
Όποιος γνωρίζει, ας πει περισσότερα. Μην τρέχουμε στην Νικολούλη...
ʼμα ισχύει, κυρίως να το πει σε εμένα. Και μετά θα σου λέω άντε γεια στα βαυαρέζικα γαυρούλη
Στην Κυψέλη παίζουν στούντιο στην Λέλας Καραγιάννη 35 (κοντά στην πλ.Αμερικής), στην Δροσοπούλου 95 και στην Αγ.Μελετίου 37 (που δυστυχώς τώρα το έχουν κλείσει). Στην Κεφαλληνίας 75 ένα θα σου πω: ότι είναι απο τα καλύτερα στούντιο αυτή την στιγμή με αρκετές όμορφες κοπέλλες κυρίως απο Ρωσία,Ουκρανία και Γερμανία και τις αλλάζουν συνεχώς ανά βδομάδα. Τώρα κάποιες κριτικές που διάβαζες για την Μελίνα ότι είναι τρανσέξουαλ τόσο ξέρουν κάποιοι τόσα λένε. Μια γυναίκα με 2 παιδιά την βγάλανε τραβέλι > τέσπα. Την Μελίνα την θυμόμασταν απο την εποχή της Λιοσίων και Βούρβαχη(τώρα r.i.p :'(). Γενικά είναι στούντιο σοβαρό και απευθύνεται αποκλειστικά σε straight κοινό όπως είμαστε εμείς. Σε περίπτωση που δω τραβέλι σ'αυτό το στούντιο θα είμαι ο πρώτος που θα του ρίξω Χ >. Επίσης μια και ψάχνεσαι για Κυψέλη τσέκαρε και την Κω 8 (δεν είναι στούντιο αλλα μπουρδελομασατζίδικο με ρωσίδες). Ελπίζω να σε βοήθησα
Μωρέ και στον Χαρδαβέλλα πάω...
Αναζητείται το καλύτερο τσιμπούκι της Φυλής...
[size=8pt]Παιωνίου 10 σήμερα απογευματινή βάρδια ήταν η Μόνικα (ξανθούλα) και η Σαμπρίνα (μελαχρινή πιο νταρντάνα).
Πήρα τη Μόνικα (70 ευρώ) αλλά δε μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα τρελά.. Βασικά πιστεύω δεν υπήρχε "χημεία" που έχει υπάρξει σε άλλες κοπέλες που έχω πάει.. Με ξενέρωσε λίγο που μετά τις πίπες κλπ όταν άνοιξε τα πόδια να της τον βάλω, εκείνη την ώρα έβαλε τζελ και περίμενα πχ 5-10 δευτερόλεπτα να βάλει το τζελ για να.. μπω κι εγώ μετά.
Ωραία κοπελίτσα, δε λέω, αλλά δε ξετρελάθηκα με το γαμήσι μαζί της.
[size=11pt]Πιάσαμε και κουβέντα με την τσατσά, έχει ακούσει και από άλλους για το bourdela.com, δεν έχει μπει βέβαια, κλασικά άρχισε να μου λέει "να γράψεις καλά λόγια"[/size] και λοιπά......
Αυτά![/size]
1) Δεν έχει μπεί η τσατσά, ενώ έχει ADSL?
2) Τώρα δηλαδή τι, εσύ θεωρείς ότι τόκανες το καθήκον σου, τάγραψες τα καλά λόγια?
Σημερα γυρω στις 16.00 περασα απο Τριγετα ελπιζοντας να ειναι η γνωστη Ισαμπελα αλλα δυστηχως επεσα σε μια Στελα Ελληνιδα που εκανα το λαθος να περασω .....πολυ χαλια ...καμια σχεση με την Ισαμπελα ακομα κλαιω τα 60 ευρω μου......
Σήμερα το απόγευμα, Ιππωνάκτος 14, Νατάσσα, από χώρα της πρώην Ε.Σ.Σ.Δ, γύρω στα 25, 1,65 ύψος (καλά ρε πούστη μου όλες τόσο είναι?), μελαχροινή, σώμα που αγγίζει την τελειότητα, αψεγάδιαστο, τέλειο κωλαράκι με τατουάζ μια πεταλουδίτσα, βυζί τριάρι τέντα (η παλάμη μου δεν εντόπισε πρόσθετα) και πρόσωπο κόλαση (έχει κατί ψιλά από ασιατικά χαρακτηριστηκά)...στην πράξη τίποτα ιδιαίτερο (συγγνώμη αν σας ξενέρωσα)...τα γνωστά, πίπα (μέτρια), απο πάνω αυτή, από πάνω εγώ, στα τέσσερα (η θέα σε αυτή την στάση με αποζημείωσε)... το θετικό ήταν οτι παρόλο που αργούσα δεν είπε κουβέντα και ήταν ευγενέστατη. Την προτείνω μόνο για την ομορφιά της...Επίσης να πώ ένα μπράβο στην τσατσά η οποία επίσης ήταν ευγενέστατη, τόσο που σε κάποια φάση νόμιζα οτι θα μου δώσει και τα λεφτά μου πίσω.
που αλλου δουλευει,ξερει κανεις?παλια η ιππωνακτος και η αριστοτελους ηταν διδυμακια!
Λέω γι αυτό που είναι στον 5 όροφο μιας πολυκατοικίας .. είχα γράψει και στο παλίο φόρουμ , δεν θυμαμαι νούμερο στον Αγ.λουκά κοντά