Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Μακάρι.
Οι φήμες λένε ότι την έκανε για Γερμανία...
Όποιος γνωρίζει, ας πει περισσότερα. Μην τρέχουμε στην Νικολούλη...

ʼμα ισχύει, κυρίως να το πει σε εμένα. Και μετά θα σου λέω άντε γεια στα βαυαρέζικα γαυρούλη  :2funny:  :2funny:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Ρε συναγωνιστες η Αννετα η Ισπανιδα με τις βυζαρες που δουλευε στο στουντιο στη Λελας Καραγιαννη που βρισκεται;Πριν κανα μηνα που ειχα παει η τσατσα μου ειχε πει οτι την περιμενουν σε 20 μερες...Γυρισε ή αν δε γυρισε που σκατα βρισκεται;Αν με φλομωσε στο ψεμα παλι η τσουρογρια, θα παω και οταν μου ανοιξει θα της κλεισω το κεφαλι στην πορτα...

Επισκέπτης
Στην Κυψέλη παίζουν στούντιο στην Λέλας Καραγιάννη 35 (κοντά στην πλ.Αμερικής), στην Δροσοπούλου 95 και στην Αγ.Μελετίου 37 (που δυστυχώς τώρα το έχουν κλείσει). Στην Κεφαλληνίας 75 ένα θα σου πω: ότι είναι απο τα καλύτερα στούντιο αυτή την στιγμή με αρκετές όμορφες κοπέλλες κυρίως απο Ρωσία,Ουκρανία και Γερμανία και τις αλλάζουν συνεχώς ανά βδομάδα. Τώρα κάποιες κριτικές που διάβαζες για την Μελίνα ότι είναι τρανσέξουαλ τόσο ξέρουν κάποιοι τόσα λένε. Μια γυναίκα με 2 παιδιά την βγάλανε τραβέλι >:( τέσπα. Την Μελίνα την θυμόμασταν απο την εποχή της Λιοσίων και Βούρβαχη(τώρα r.i.p :'(). Γενικά είναι στούντιο σοβαρό και απευθύνεται αποκλειστικά σε straight κοινό όπως είμαστε εμείς. Σε περίπτωση που δω τραβέλι σ'αυτό το στούντιο θα είμαι ο πρώτος που θα του ρίξω Χ  >:(. Επίσης μια και ψάχνεσαι για Κυψέλη τσέκαρε και την Κω 8 (δεν είναι στούντιο αλλα μπουρδελομασατζίδικο με ρωσίδες). Ελπίζω να σε βοήθησα :)

αντε ρε...στη κω 8 & ανδρου εγινε μπουρδελομασατζιδικο??????????τι λες τωρα?το εχεις επισκεφθει ιδιοις ομμασι?τι λενε τα μουνακια εκει?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]Παιωνίου 10 σήμερα απογευματινή βάρδια ήταν η Μόνικα (ξανθούλα) και η Σαμπρίνα (μελαχρινή πιο νταρντάνα).
Πήρα τη Μόνικα (70 ευρώ) αλλά δε μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα τρελά.. Βασικά πιστεύω δεν υπήρχε "χημεία" που έχει υπάρξει σε άλλες κοπέλες που έχω πάει.. Με ξενέρωσε λίγο που μετά τις πίπες κλπ όταν άνοιξε τα πόδια να της τον βάλω, εκείνη την ώρα έβαλε τζελ και περίμενα πχ 5-10 δευτερόλεπτα να βάλει το τζελ για να.. μπω κι εγώ μετά.
Ωραία κοπελίτσα, δε λέω, αλλά δε ξετρελάθηκα με το γαμήσι μαζί της.
[size=11pt]Πιάσαμε και κουβέντα με την τσατσά, έχει ακούσει και από άλλους για το bourdela.com, δεν έχει μπει βέβαια, κλασικά άρχισε να μου λέει "να γράψεις καλά λόγια"[/size] και λοιπά......
Αυτά![/size]

1) Δεν έχει μπεί η τσατσά, ενώ έχει ADSL?
2) Τώρα δηλαδή τι, εσύ θεωρείς ότι τόκανες το καθήκον σου, τάγραψες τα καλά λόγια?

Surfboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα φίλοι , μόλις γύρισα από κατάθεση στην Ισμήνης στη Δάφνη , ήταν μια Μαργαρίτα , ξανθία , με πολύ μεγάλο στήθος αλλά είχε τα πιασιματακία της , ήταν αρκετά ψηλή και είχε διάφορα τατού , ένα μεγ'αλο στην πλάτη , πίπα μέτρια και γαμήσι μέτριο , δεν τρελάθηκα για 50? πρωι πρωί ,

D916

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σημερα γυρω στις 16.00 περασα απο Τριγετα ελπιζοντας να ειναι η γνωστη Ισαμπελα αλλα δυστηχως επεσα σε μια Στελα Ελληνιδα που εκανα το λαθος να περασω .....πολυ χαλια ...καμια σχεση με την Ισαμπελα ακομα κλαιω τα 60 ευρω μου......

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
panosmpos ευχαριστω πολυ

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Σημερα γυρω στις 16.00 περασα απο Τριγετα ελπιζοντας να ειναι η γνωστη Ισαμπελα αλλα δυστηχως επεσα σε μια Στελα Ελληνιδα που εκανα το λαθος να περασω .....πολυ χαλια ...καμια σχεση με την Ισαμπελα ακομα κλαιω τα 60 ευρω μου......

Αυτη η Στελλα ειναι μια μαυρο μαλλι, Ελληνιδα, που επαιζε στην Θησεως 35 ?

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Σήμερα το απόγευμα, Ιππωνάκτος 14, Νατάσσα, από χώρα της πρώην Ε.Σ.Σ.Δ, γύρω στα 25, 1,65 ύψος (καλά ρε πούστη μου όλες τόσο είναι?), μελαχροινή, σώμα που αγγίζει την τελειότητα, αψεγάδιαστο, τέλειο κωλαράκι με τατουάζ μια πεταλουδίτσα, βυζί τριάρι τέντα (η παλάμη μου δεν εντόπισε πρόσθετα) και πρόσωπο κόλαση (έχει κατί ψιλά από ασιατικά χαρακτηριστηκά)...στην πράξη τίποτα ιδιαίτερο (συγγνώμη αν σας ξενέρωσα)...τα γνωστά, πίπα (μέτρια), απο πάνω αυτή, από πάνω εγώ, στα τέσσερα (η θέα σε αυτή την στάση με αποζημείωσε)... το θετικό ήταν οτι παρόλο που αργούσα δεν είπε κουβέντα και ήταν ευγενέστατη. Την προτείνω μόνο για την ομορφιά της...Επίσης να πώ ένα μπράβο στην τσατσά η οποία επίσης ήταν ευγενέστατη, τόσο που σε κάποια φάση νόμιζα οτι θα μου δώσει και τα λεφτά μου πίσω.

Επισκέπτης
Σήμερα το απόγευμα, Ιππωνάκτος 14, Νατάσσα, από χώρα της πρώην Ε.Σ.Σ.Δ, γύρω στα 25, 1,65 ύψος (καλά ρε πούστη μου όλες τόσο είναι?), μελαχροινή, σώμα που αγγίζει την τελειότητα, αψεγάδιαστο, τέλειο κωλαράκι με τατουάζ μια πεταλουδίτσα, βυζί τριάρι τέντα (η παλάμη μου δεν εντόπισε πρόσθετα) και πρόσωπο κόλαση (έχει κατί ψιλά από ασιατικά χαρακτηριστηκά)...στην πράξη τίποτα ιδιαίτερο (συγγνώμη αν σας ξενέρωσα)...τα γνωστά, πίπα (μέτρια), απο πάνω αυτή, από πάνω εγώ, στα τέσσερα (η θέα σε αυτή την στάση με αποζημείωσε)... το θετικό ήταν οτι παρόλο που αργούσα δεν είπε κουβέντα και ήταν ευγενέστατη. Την προτείνω μόνο για την ομορφιά της...Επίσης να πώ ένα μπράβο στην τσατσά η οποία επίσης ήταν ευγενέστατη, τόσο που σε κάποια φάση νόμιζα οτι θα μου δώσει και τα λεφτά μου πίσω.

που αλλου δουλευει,ξερει κανεις?παλια η ιππωνακτος και η αριστοτελους ηταν διδυμακια!

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Η Νατάσσα αυτόν τον καιρό δουλεύει και Αριστοτέλους (την έχω πετύχει Σάββατο πρωί) και Βριλλησού 46 (την έχω πετύχει Δευτέρα απόγευμα αν θυμάμαι καλά). Κάνει πολύ μέτριο πήδημα αλλά είναι μουνάρα και εγώ τα δίνω ευχαρίστως τα 50 ευρώ.  Δούλευε χρόνια στη Φυλής πριν πάει στα στούντιο

που αλλου δουλευει,ξερει κανεις?παλια η ιππωνακτος και η αριστοτελους ηταν διδυμακια!

Surfboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα αν και απεργία εγώ έκανα το  tour και την κατάθεση και ενημερώνω ... ξεκινάω από Κω8β, κάπου το είχε πάρει το μάτι μου , τιποτά το ιδιαίτερο βλαχόφατσα μια καστανόξανθη αλλοδαπή... όνομα δεν έλεγε η τσάτσα ,, έβαλε και τσατσά το σύστημα , 40 απλό , 50 και 60 με sex show , δεν πέρασα με χάλασε και λίγο που έσκασαν και αλλόδαποι πελάτες όχι οτι δεν πρέπει να μαμήσουν τα παιδιά αλλά χαλάστικα λίγο .. , συνεχιζω Δευκαλάιωνος με απογοήτεψε η τσατσούλα καθώς δεν είχε καλό πράγμα , δυο μελαχρινά που δεν έλεγαν τιπότα , Λέλας επιστροφή της Σόνιας , δεν πέρασα καθώς είχε πολύ κόσμο και την έχς βαρεθεί τη Σόνια , συνεχίζουμε Δροσοπούλου 97 πάλι μάπα το καρπούζι, μια μικρωκαμομένή με σπαστώ μαλλί  πάμε δίπλα 95 δηλαδή και Στεφανία , καλό matyre αλλά το έχω πάρει κ αυτό , πάω τελικά Κεφαλληνίας και σκάει το γερμανιδάκι Λαρα , Λορα δεν κατάλαβα , είχε καλούς βύζους και πιασιματάκια στον κόλο και κυτταριτιδα αλλά νομίζς πως είναι αυτή που λένε οι συναγωνιστές πιο πάνω και λές ας μπούμε ,, κάτι έλεγε χωρίς να είναι το τρελλό έγλυφε και αρχιδάκια και έκανε και ισπανικό , λάτρεις των βυζοπούλων και αν δεν σας χαλάνε τα μεγάλα κωλία να πάτε .. Συμπέρασμα 100? σε δύο μέρες είναι πολλά για μέτρια γαμήσια ,, πρέπει να μου κάτσει ένα πιτσιρικάκι που βγαίνω γιατί αλλίως δεν θα κάνουμε γιορτές με τόσα έξοδα... :- :- :- :(

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
δευκαλίωνος 63 εννοείς συνάδερφε; γιατί αυτό το στουντιακί ήταν νομίζω κλειστό :huh:

Surfboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Λέω γι αυτό που είναι στον 5 όροφο μιας πολυκατοικίας .. είχα γράψει και στο παλίο φόρουμ , δεν θυμαμαι νούμερο στον Αγ.λουκά κοντά

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
Λέω γι αυτό που είναι στον 5 όροφο μιας πολυκατοικίας .. είχα γράψει και στο παλίο φόρουμ , δεν θυμαμαι νούμερο στον Αγ.λουκά κοντά

ναι αυτό  είναι συνάδερφε για το ίδιο λεμε,στο πρόγραμμα  μπορείς να πάρεις ακόμα 2 κοπέλες μαζί ;

super31

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Χτες απογευμα στις 5 περασα απο τριγγετα ηταν η συλβανα μια καστανη αδυνατη .δεν εντυπωσιαστικα απο την γκομενα μετα μου ειπε η τσατσα θα πηγαινε η σουζη. ρωτησα για ιζαμπελα και μου ειπε εχει ρεπο.Φευγω παω βουρβαχη ηταν η αλινα. μελαχροινη καλο σωμα.δινω ενα 40αρι και μπαινω.καλη πιπα καλο γλυψιμο απο πανω απο κατω φιλικη αρκετα και καυλιαρα.για τα 40 ευρω καλη ηταν.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom