Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (5 μέλη και 22 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αφου δενηξερε κανεις ποια ειναι σημερα τριγγετα και αφου δεν εσκασε και ο ΤΑΡΖΑΝ ειπανα παω να δω τι γινεται.Σουζυ λοιπον και μιας και η ωρα ηταν 1 30 λεω δε γαμιεται....ε δε γαμιεται ρε παιδια γιατι δε ξερει να γαμηθει!!Τι πεταμενο 60αρι ηταν αυτο ρε πουστη μου.Επιβεβαιωσε τη σκεψη πως μια επιτυχημενη μαλακια πολλες φορες ειναι καλλυτερη απο ενα μετριο γαμησι.Αγγουρι καλαβρυοτικο και ειχε λουστει και με ενα πατσουλι που γυρισα σπιτι και πλυθηκα με συρμα να φυγει η μποχα.Κλασσικη μετρια πολωνεζα.Και ηθελα και μασαζ ο μαλακας.You want Spanish or europian masage?μου λεει.Spanish της λεω και με αρχιζει σε κατι νευρικα-υσρερικα τριψιματα που μονο μασαζ δε λεγετε.Χαλια και επισης νευρικη πιπα και χαλια στησιμο στα τεσσερα.Χαλια-μπαλια.Μαγκες μακρυα απο Σουζυ

kp_pfg

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
1
Πόντοι
0
Μάγκες εγώ σήμερα πέτυχα στο 57 στη Βριλησσού την ʼντζελα. Έχει παίξει Βούρβαχη και Λιοσίων278, πολλοί θα την ξέρουν. Εγώ την είχα πάρει μια φορά στη Βούρβαχη και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος. Σήμερα όμως ήταν άλλο πράμα! Καλά η κοπέλα είναι δυναμίτης, έχει πολύ καλό σώμα, σε όλα της ωραία και τα βυζιά της με τις καβλιάρικες ρώγες τους απόλαυση. Ωραίο δέρμα και πρόσωπο. Τώρα που το σκέφτομαι πέρα από το ότι ήταν ευδιάθετη  και δεκτική δε μου έκανε κάτι το ιδιαίτερο, πάντως το γαμήσι που της έκανα το φχαριστήθηκα. Συνοπτικά από τις ελάχιστες φορές σε στούντιο που φεύγοντας είπα χαλάλι το άξιζε το πενηντάρικο!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.227
Πόντοι
19.505
Ο Χηλ-λόβερ εξορμά επωχούμενος και αναφέρει στους φίλους και λάτρες του ποδόγυρου:

Ωρα έναρξης 6:00, λήξης 9:30
Ξεκινάμε από Λεμπέση, το στουντιάκι άνοιξε, τσατσά ήταν η γνωστή μας Βουλγάρα από Παιωνίου, με λίγη περισσότερη ευγένια όμως. Το μωρό λεγόταν Σάντυ ή Σάσα ή Σάρα (συγγνώμη αλλά γύρισα πολλά στούντια και έω πάθει διαλλείψεις), καλό και όμορφο μωρό μάλλον δούλευε στο Ισμήνης παλιότερα.
Συνέχισα με Τριγγέτα λόγω του ότι στην Ιπποκράτους 144 ήταν η Στέλλα από Τριγγέτα που δε μου λέει κάτι. Στην Τριγγέτα ήταν η Τζέσικα, όμορφη και καλλίγραμμη δε λέω αλλά εγω δεν έδινα 50 γιατί μου φάνηκε λίγο ψεκάστε σκουπίστε.
Επόμενος σταθμός Θησέως 35, Καλλιθέα, ήταν η γνωστή μας από Παιωνίου Μόνικα. Φοβερή γκόμενα, νάθινγσ σπέσιαλ στον κρέββατο.
Σερρών και Δοξάτου η ίδια εδώ και χρόνια, ονόματι Έλενα.΄
Σερβίων στο στουντιάκι, κάτι μεταξύ Ρωσίδας και Κινέζας, άντρα και γυναίκας, ονόματι Ταμάρα. Βυζί ψεύτικο, ψηλή, προγράμματα πολλά, ευγενέστατη τσατσά, αλλά η γκόμενα πολύ άσχημη.
Μπραζίλ Χάουζ, πανέμορφο μικροκαμωμένο από Βραζιλία, πολύ σέξυ, μόλις που κρατήθηκα.
Αυτά πάω να δω καμια τσόντα, θα μου έρθει πιο φτηνά.
Αν γάμαγα πάντως σήμερα, θα γάμαγα ή στη Λεμπέση ή στο Μπραζίλ. 

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.227
Πόντοι
19.505
Ε ρε μυαλό, ξέχασα τρία...
Βριλησσού 57 η Εύα από Βούρβαχη, Βριλησσού 36 η Σάσα (;) πρώην Λέλας και Πιπίνου και στο 46 μια μέτρια Κατερίνα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.622
Πόντοι
42.697
Ευγε φίλε!

Πολύ καλή ανταπόκριση απο το μέτωπο...

Ρε τη Σάσααα.....ωστε παιζει και Βριλησου...έχω να την πάρω απο τότε που δουλευε Λέλας Καραγιάννη (2 χρόνια πριν). Τρελό μωρό εμφανισιακά, θα μπορούσε να κάνει παταγο αν επαιζε σε τσόντες με τέτοιο κώλο και προστυχόφατσα που έχει, Στο δωμάτιο όμως  ψιλοδράμα και άρπα κόλλα...άσε που ειναι κυκλοθυμική και αμα την πετύχεις στα down της βλαστημάς τα 50 ευρώ...εχει όμως και ένα μεγάλο ατού το κορίτσι (για να τα λέμε όλα) : κάνει φοβερό γλυψιμο αρχιδιων! μονο και μονο για αυτο αξίζει μια επίσκεψη!

Επισκέπτης
Ευγε φίλε!

Πολύ καλή ανταπόκριση απο το μέτωπο...

Ρε τη Σάσααα.....ωστε παιζει και Βριλησου...έχω να την πάρω απο τότε που δουλευε Λέλας Καραγιάννη (2 χρόνια πριν). Τρελό μωρό εμφανισιακά, θα μπορούσε να κάνει παταγο αν επαιζε σε τσόντες με τέτοιο κώλο και προστυχόφατσα που έχει, Στο δωμάτιο όμως  ψιλοδράμα και άρπα κόλλα...άσε που ειναι κυκλοθυμική και αμα την πετύχεις στα down της βλαστημάς τα 50 ευρώ...εχει όμως και ένα μεγάλο ατού το κορίτσι (για να τα λέμε όλα) : κάνει φοβερό γλυψιμο αρχιδιων! μονο και μονο για αυτο αξίζει μια επίσκεψη!

απολυτα σωστος!!!!!!!

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.790
Πόντοι
22.915
Πέρασα σήμερα από Βριλησσου, στο 46, κατά τις 7. Ήταν η Μαρίνα. Ξανθιά με 3αρι στήθος, γύρω στο 1,67. Αν είχε και πρόσωπο τέλειο, θα μιλούσα για top model. Στο κρεβάτι είναι όλα τα λεφτά.
Ξεκινάει με γλείψιμο παντού σε όλο το σώμα. Πολύ καλό γλείψιμο στα αρχ@@@. Στη συνέχεια ανεβαίνει από πάνω και κάνει ότι της πεις. Τη γύρισα και στα 4. Και εκεί ήταν υπέροχη. Έδειχνε ότι το ζούσε.
Παρασκευή βράδυ και Κυριακή πρωί θα είναι σίγουρα εκεί. Σήμερα ήταν εκτάκτως.

Επισκέπτης
σημερινο τουρ...........ξεκινημα απο τριγγετα κοπελα η στελλα(γνωστη σε ολους απο ισμηνης,κηφισου,αργοτερα αγνωστου στρ.) στη συνεχεια απεναντι αριστοτελους 6 κοπελα σαντρα(ψιλομπαζο ηταν και την εκανα) αυριο μου ειπε η τραβελοτσατσα οτι παιζει η χαρα η ελληνιδα(αραγε εννοει αυτη που ηταν περσι στη θησεως 35?) και τελος θησεως 35 κοπελα η μονικα(μπηκα δυστυχως και ξενερωσα) η πουτανιτσα ολο βογκαγε και καλα και μου ελεγε προστυχολογα για να χυσω πιο γρηγορα κατι που δεν θα συνεβαινε αν εγω δεν την εβαζα στα 4(εχει φοβερη καμπυλη απο πισω) και δεν εβλεπα την κωλαρα της!!!!!!!!!!αραγε εχει καμια καλη σε αυτο το στουντιο μετα την παμελα που ειχε περσι?

ManEvent

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Δευτέρα βράδυ πέρασα από βρυλισού 36.
Πάολα. Εμφανισιακά ωραία γκόμενα.
Μπαίνω και αρχίζει ένα γλυψιματάκι αρκετά καλό.
Μετά όμως εξελίχθηκε στα πιο τσάμπα λεφτά που έχω δώσει.
Η γκόμενα είναι απαράδεκτη από άποψη συμπεριφοράς. Καθόλου συνεργάσιμη (πχ ενώ ήταν από πάνω και είχα θέα πλάτη, της είπα να γυρίσει να την βλέπω και δεν δεχόταν με τίποτα).
Με το που τελείωσα έφυγε χωρίς να πει τίποτα... ούτε καληνύχτα.
Απαράδεκτη.
Προτείνω να την αποφύγετε αν την πετύχετε γιατί μπορεί να είσαστε λιγότερο ευγενικοί από εμένα και να φάει καμμιά μπούφλα με αποτέλεσμα να μπλέξετε...

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Αν και τα εχουμε γραψει 1000 φορες για τη Σασα-Παόλα εξακολουθειτε να την πατατε... :headbang: :headbang: Τί να πω ρε συντροφοι, το 50αρικο δεν το σκεφτεστε? Στο παλιο φορουμ υπηρχε ενα thread για αυτην την κυκλοθυμικη , μουρλη.
Φυσικα θα εξακολουθειτε να την πατατε παρα τις προειδοποιησεις , οποτε τσαμπα τα γραφαμε τοτε :headbang:

ManEvent

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Καλά κάνεις και την λες γιατί ο μαλάκας δε το είδα.
Και μετά πρόσεξα ότι είναι και πρώτη-πρώτη στις προτεινόμενες στα studio...!!!
φαντάσου να την έψαχνα και καιρό ...

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Καλα στις κριτικες των σπιτιων σε αυτο στη Βριλησσου 36 ο prigkhpas γραφει οτι η Παολα του δινει κωλο :o :o :o Μας κοροιδευει ? Δεν τολμησω να φανταστω τί θα γινει αν εγω της το ζητησω... Θα ακουστουμε μεχρι τη Μοσχα.
Παρεμπιπτοντως οταν την ειχα ρωτησει από πού ειναι μου ειπε,"Απο τη Ρωσια , απο που αλλου να ημουνα?"  :grin: :grin:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.227
Πόντοι
19.505
Σήμερα απόγευμα πήγα Λεμπέση. Ξανθιά ρωσιδούλα, μινιόν φάση, μακρύ ολόισιο μαλλί, μικρό βυζάκι σα πορτοκαλάκι, high heels στο κρεβάτι, φιλικότατη, της έβαλα τα πόδια στους ώμους μου να βλέπω παπουτσάκια και δαχτυλάκια, δέχτηκε αδιαμαρτήρητα. Έλενα στο όνομα, 23 ετών. Μην φανταστείτε τίποτα φοβερά στο δωμάτιο, πάντως το 50 άρι δεν το κλαις φτάνει να σου αρέσουν οι μινιόν καταστάσεις.

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
συναγωνιστές χθες περνώντας με το αμάξι απο Λιοσίων, στο μπουρδελάκι Λιοσίων 73Α έγινε στούντιο έβαλε νταμπελιτσα κίολας

Επισκέπτης
λιοσίων 73Α είναι και σε αγγελία στο έθνος

Επισκέπτης
Ο Χηλ-λόβερ εξορμά επωχούμενος και αναφέρει στους φίλους και λάτρες του ποδόγυρου:

Ωρα έναρξης 6:00, λήξης 9:30
Ξεκινάμε από Λεμπέση, το στουντιάκι άνοιξε, τσατσά ήταν η γνωστή μας Βουλγάρα από Παιωνίου, με λίγη περισσότερη ευγένια όμως. Το μωρό λεγόταν Σάντυ ή Σάσα ή Σάρα (συγγνώμη αλλά γύρισα πολλά στούντια και έω πάθει διαλλείψεις), καλό και όμορφο μωρό μάλλον δούλευε στο Ισμήνης παλιότερα.
Συνέχισα με Τριγγέτα λόγω του ότι στην Ιπποκράτους 144 ήταν η Στέλλα από Τριγγέτα που δε μου λέει κάτι. Στην Τριγγέτα ήταν η Τζέσικα, όμορφη και καλλίγραμμη δε λέω αλλά εγω δεν έδινα 50 γιατί μου φάνηκε λίγο ψεκάστε σκουπίστε.
Επόμενος σταθμός Θησέως 35, Καλλιθέα, ήταν η γνωστή μας από Παιωνίου Μόνικα. Φοβερή γκόμενα, νάθινγσ σπέσιαλ στον κρέββατο.
Σερρών και Δοξάτου η ίδια εδώ και χρόνια, ονόματι Έλενα.΄
Σερβίων στο στουντιάκι, κάτι μεταξύ Ρωσίδας και Κινέζας, άντρα και γυναίκας, ονόματι Ταμάρα. Βυζί ψεύτικο, ψηλή, προγράμματα πολλά, ευγενέστατη τσατσά, αλλά η γκόμενα πολύ άσχημη.
Μπραζίλ Χάουζ, πανέμορφο μικροκαμωμένο από Βραζιλία, πολύ σέξυ, μόλις που κρατήθηκα.
Αυτά πάω να δω καμια τσόντα, θα μου έρθει πιο φτηνά.
Αν γάμαγα πάντως σήμερα, θα γάμαγα ή στη Λεμπέση ή στο Μπραζίλ. 

αυτή στο μπραζίλ πως ήταν; δώσε περιγραφή

Surfboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα παιδιά.,, μόλις γύρισα από Βριλησού 46 , πήρα μια γκόμενα που δεν την είχα ξαναπάρει , μια ξανθία , μέτριο προς το μικρό βυζί , πρέπει να ήταν καμιά 35αρά , όνομα Σάντρα και Ολλανδέζα είπε η τσατσά , λέω ας περάσω , τίποτα μα τίποτα το ιδιαίτερο για το 50αρίκο , πάλι θύμα πιάστηκα , γαμώ το χθεσινό γκομενάκι που μ ανάψε και μ άφησε μπουκάλα και έτρεχα πρώι πρώι να ξεφλοκιάσω , μόνο λίγο η πίπα της ήταν καλή .. (εννόω της ΄Σαντρας γιατί με το χθεσινό μόνο φράπε κέρασε....

Επισκέπτης
Καλημέρα παιδιά.,, μόλις γύρισα από Βριλησού 46 , πήρα μια γκόμενα που δεν την είχα ξαναπάρει , μια ξανθία , μέτριο προς το μικρό βυζί , πρέπει να ήταν καμιά 35αρά , όνομα Σάντρα και Ολλανδέζα είπε η τσατσά , λέω ας περάσω , τίποτα μα τίποτα το ιδιαίτερο για το 50αρίκο , πάλι θύμα πιάστηκα , γαμώ το χθεσινό γκομενάκι που μ ανάψε και μ άφησε μπουκάλα και έτρεχα πρώι πρώι να ξεφλοκιάσω , μόνο λίγο η πίπα της ήταν καλή .. (εννόω της ΄Σαντρας γιατί με το χθεσινό μόνο φράπε κέρασε....

Ποια σε κερασε φραπεδακι?καμια κανονικη γκομενιτσα ή καπμια "κοινη" κοπελιτσα??????χεχεχε

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
όνομα Σάντρα και Ολλανδέζα είπε η τσατσά , λέω ας περάσω , τίποτα μα τίποτα το ιδιαίτερο για το 50αρίκο ,
Ξερεις γιατι τη λενε Σαντρα? Γιατι πηγαινει απο αντρα
σ'αντρα! Α,χα καλο ε? :dancing:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom