Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.225
Πόντοι
19.505
χτες βράδυ στι Ιπποκράτους 144, θεική γκόμενα, Αναστασία από Ρωσία. Στο στυλάκι θυμίζει τη Λίνα από Αγνώστου Στρατιώτου και Βριλησσού 36. Στο δωμάτιο λίγο ψυχρή, τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά είναι τόσο όμορφη και φοράει και τα high heels στο κρεβάτι που δεν μπορώ να πω ότι έκλαψα τα λεφτά μου. Ειδική μνεία στο στούντιο που έχει γίνει πεντακάθαρο και με πολύ ωραία διακόσμηση. Στο δωμάτιο παίζει και ντουζάκι. 50 ευρώ η ταρίφα, δεν ρώτησα για άλλα προγράμματα

glute

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
χτες βράδυ στι Ιπποκράτους 144, θεική γκόμενα, Αναστασία από Ρωσία. Στο στυλάκι θυμίζει τη Λίνα από Αγνώστου Στρατιώτου και Βριλησσού 36. Στο δωμάτιο λίγο ψυχρή, τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά είναι τόσο όμορφη και φοράει και τα high heels στο κρεβάτι που δεν μπορώ να πω ότι έκλαψα τα λεφτά μου. Ειδική μνεία στο στούντιο που έχει γίνει πεντακάθαρο και με πολύ ωραία διακόσμηση. Στο δωμάτιο παίζει και ντουζάκι. 50 ευρώ η ταρίφα, δεν ρώτησα για άλλα προγράμματα

Μήπως μπόρεσες να υπολογίσεις το καθαρό [!]ύψος της ,
διότι όταν εμφανίζονται με τις τακουνάρες μου κόβεται η ανάσα και μπένω σαν τρελός να τις γαμίσω στα όρθια [όσο φτάνω],
αλλά μόλις βγούν από τα παπούτσια τους προσγειώνονται σε επίπεδο- σχεδόν- πορδοβουλώματος.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.225
Πόντοι
19.505
γαμα την κι εσυ με τα παπουτσια τοτε :cheesy:

μετριου αναστηματος ούτε κοντή ούτε πανύψηλη

Surfboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1

Καλημέρα φίλοι συναγωνιστές , χτές το απόγευμα κατα τις 17.30 στα στούντιο στη Βρίλησού , στο 57 ήταν η Ευα , ξανθία , ψηλή αλλά δεν με τράβηξε να μπώ οπότε δεν ξέρω πώς είναι στο δωμάτιο ... στο 46 ήταν η Πάολα αυτή είναι μούναρος αλλά μια από τις χειρότερες που έχω πάρει ποτέ ,,, μην το ένα μην το άλλο (δεν την πήρα ) συνεχίζω στο 36 και ήταν μια Μαρίνα ρώσιδοβλαχόφατσα την έκοψα και δεν πέρασα ,,, απολογισμός τζίφος δεν έγινε κατάθεση ...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Παιδες χαιρετω. Σιμερα το βραδυ περασα απο αριστοτελους 6 παραδρομος συγγρου......επαθα μεγαλη πλακα λεμε....εμφανιζεται μια ρωσσιδα αν θυμαμαι τι λενε κιμ.... ρε μαγκεσ πιο ωραια γυναικα δεν εχω ξαναδει....υψος 165-170 περιπου, μαυρα ισια μαλλια, γαλαζια ματια, στηθος απιστευτο 3αρι+ χειλαρες....τι μωρο ηταν αφτο! Αν και ψιλομεγαλη, πανω απο 30 την εκοψα, η γυναικα βαζει κατω για πλακα τις 20αρες.... οπως καταλαβαινεται περασα.... Μολις μπηκε στο δωματιο και της εκανα τα απαραιτητα κοπλιμεντα(μιλαμε ειχα παθει πλακα μαζι της) εκεινη γελαγε και ελεγε οτι δεν ειναι και τιποτα ιδιαιτερο, ολες ομορφες ειναι.....τι να πω τετοια μετριοφροσυνη? Τεςπα στο ζουμι, Ξεκινησε με απιστευτο γλυψιμο στην π@@τσα και τα αρχ2δια, συνεχισε με καταπλικτικη ρουφηχτη πιπα, δεν κρατησε πολυ δυστηχως γιατι σε 5'' μου ειχε γινει πετρα, απιστευτο γαμισι, αλλαζει στασεις χωρις να παραπονιεται, και κουνιεται και καλα. Δεν ξερω αν ειναι υπομονετικη γιατι να σας πω την αληθεια δεν χρειαστηκε να εξαντλησω ολο τον χρονο χαχα....
Αποτι μου ειπε δουλευει εκει Πεμπτες βραδυ και Κυριακες πρωι....

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
μασατζιδικο φραντσαισζ της  μαρνης

Επισκέπτης
Εχθες το βραδυ κατα τη 1 ξεκιναω για τριγγετα.Φτανω,παρκαρω,την ιδια στιγμη παρκαρει ενα αυτοκινητο (ασημι γερμανικο) με δυο μαγκες.Στεκομαστε στη πορτα και καταληγουμε στο σαλονι.βγαινει μια πολωνεζα ονοματι Σουζυ.Τιποτα το ιδιαιτερο.Ο ενας απο τους δυο ρωταει...μια Ιζαμπελα που ειναι?Το σαββατο του λεει η ευγενεστατη τσατσα και ομαδικα αποχωρουμε.Μολις βγαινουμε εξω ρωταω..που τη ξερεις τη δουλεια ρε μεγαλε??Απο το site??Ε βεβαια μου λεει.που αλλου?(μεγαλε μου εμφανισου!!!!!)απο εκει τους περνω στο λαιμο μου και παμε ιππωνακτος.Μελινα ο φορτηγατζης.Τσατσα απαραδεκτη,γελοια και ζωο μαζι.Φευγουμε και απο εκει και καταληγουμε Αριστοτελους.ΚΙΜ.Βοηθεια.τελειο τσιμπουκι,πολυ καλο γαμησι,φοβερο μουνι.Μαγκες δεν επρεπε να φυγετε.Αξιζε το 50ρικο και με το παραπανω.Συναγωνιστες σας περιμενω εδω,σκαστε μυτη!!!

Επισκέπτης
Ιζαμπέλα Πολωνέζα;Αυτή που ήταν στη Φυλής 71;

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παιδια η κιμ οντως ειναι τρομερο μουνι αλλα μην ενθουσιαζετε ετσι τον κοσμο αποτομα...........οι υπηρεσιες της δεν αντιστοιχουν στο πενηνταρικο......χιλιες φορες φυλης  γαμας στον ιδιο χρονο περιπου ωραια μουνια με 25 γιουρια.......τωρα αν θελετε να το κανετε μια φορα τον μηνα και γουσταρετε την εκαστοτε γκομενα ναι......δωστε το πενηνταρικο σας.....αλλα επειδη αναφερομαι πιστευω και σε ατομα που πανε στα κοκκινα σπιτακια συχνα........καντε και λιγο κρατει.....

JohnMullins2005

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Παιδιά πείτε More Για την KIM , μου έχει μείνει απωθημένο...την έιχα δει κ έπαθα ίλιγγο....Αξίζει το 50ρι?

Η Έυα που αναφέρετε πιο πάνω τιμάει το 50ρικο.Είναι the best στο performance.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Συναγωνιστες αν και δεν ασχολουμαι καθολου με τα στουντιο ειπα να δω τι παιζει στην αριστοτελους 6 και αν λεει οντως αυτη η Κιμ.Δυστυχως
αντι για Κιμ εμφανιστηκε ενας μαντραχαλος 2 μετρα ονοματι χαρουλιτας
η δροσουλιτας κατι τετοιο τελος παντων ο οποιος για κανα ξιλικι η για καμμια εξυπυρετηση απο πισω(για τους μερακληδες) καλος ηταν :headbang: Εφυγα σφαιρα διατηρωντας τη κακη εικονα που ειχα για τα στουντιο στην Ελλαδα και ελπιζοντας να πετυχω καπου αλλου τη περιβοητη Κιμ.Αν και δε συχναζω καθολου μεταξουργειο για πουτανες
(προτιμω φυλης)λογω ωρας αναγκαστικα να παω προς τα κει
2Β continued....

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
Εχθες το βραδυ κατα τη 1 ξεκιναω για τριγγετα.Φτανω,παρκαρω,την ιδια στιγμη παρκαρει ενα αυτοκινητο (ασημι γερμανικο) με δυο μαγκες.Στεκομαστε στη πορτα και καταληγουμε στο σαλονι.βγαινει μια πολωνεζα ονοματι Σουζυ.Τιποτα το ιδιαιτερο.Ο ενας απο τους δυο ρωταει...μια Ιζαμπελα που ειναι?Το σαββατο του λεει η ευγενεστατη τσατσα και ομαδικα αποχωρουμε.Μολις βγαινουμε εξω ρωταω..που τη ξερεις τη δουλεια ρε μεγαλε??Απο το site??Ε βεβαια μου λεει.που αλλου?(μεγαλε μου εμφανισου!!!!!)απο εκει τους περνω στο λαιμο μου και παμε ιππωνακτος.Μελινα ο φορτηγατζης.Τσατσα απαραδεκτη,γελοια και ζωο μαζι.Φευγουμε και απο εκει και καταληγουμε Αριστοτελους.ΚΙΜ.Βοηθεια.τελειο τσιμπουκι,πολυ καλο γαμησι,φοβερο μουνι.Μαγκες δεν επρεπε να φυγετε.Αξιζε το 50ρικο και με το παραπανω.Συναγωνιστες σας περιμενω εδω,σκαστε μυτη!!!
καλησπερα....φιλε μου λαλακουκακι ο ενας απο τους δυο που ειδες ημουν εγω(ο οδηγος του ασημι).για τους υπολοιπυς να πω οτι ηταν πεμπτη βραδυ που εβρεχε και με ενα φιλαρακι(δεν ειναι μελος) ειπαμε να "περπατησουμε " στα στεκια να δουμε τι παιζει.πραγματι στην πορτα(τριγετα) συναντηθηκαμε με το συντροφο και ακολουθησαμε και στα υπολοιπα στουντιο,ιπωνακτος και αγνωστου.οχι πως δεν μας εντυπωσιασε η ΚΙΜ αλλα αποφασισαμε να παμε να τα χωσουμε τα ευροπουλα στο μπεμπυ γολντ-αν προσεξες το αυτο το πηρα απο απεναντι απο την αγνωστου και το βαλα στην γωνια κατω στην συγγρου.
παντως δεν περασαμε ασχημα .....
αν θυμασαι σου ειπα στην εξοδο του αγνωστου γραψε στο σαιτ...
παντως και η σουζη ωραιο γομενακι ηταν,ασχζετο αν ψαχναμε την ισαμπελα.θα την τιμησω δεοντος.

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
λοιπον,συνεχιζοντας απο πιο πανω,πριν μια ωρα γυρισα απο τριγετα....μονο και μονο για να βρω την ισαμπελα(θυμαμαι που μου ειπε η τσατσα για σαββατο βραδυ).πραγματι και τσααααα το κοριτσι μας.ειναι γυρω στα 30 και βαλε...απο πολωνια ,βυζι μετριο με ρωγες που καυλωνουν οταν τις τσιμπας,και κολαρακι πολυ καλο με πιασιματα.σου ορμαει πανω σου λες και την ηξερες απο χτες και χουφτωνεις παντου..ξηγιεται σπαθι  και ειναι διψασμενη για μεγαλες ψωλες.ασεεεε τα κολοσκαμπιλα που εφαγε...ακουγοντουσαν εξω σιγουρα στο σαλονι.αφου τις εκανα τατου την παλαμη μου.
μιλαμε ουτε γκομενα μου να ηταν.το ασχημο ειναι οτι δεν την βρισκεις παντα και πρεπει να παρεις τηλεφ πρωτα.δουλευει μονο μια δυο φορες την εβδομαδα οπως μου ειπε.
ααααα μην ξεχασω την πισω εισοδο....ανοικτη και χωρις διοδια!!!!!!

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Μας φτιαξατε παλι βραδιατικα, μπαγασες... ;) Παντως το στουντιο στην Αριστοτελους φερνει καλα μουνια αλλα δεν ξερω τι λενε στο κρεβατι  :-Εγω πριν μερες ειχα πετυχει μια ξανθια Μονικα...μουνι απ τα λιγα... :boobies:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.621
Πόντοι
42.697
Χθες το μεσημέρι πηγα για καφέ στην Κυψέλη με τους αξιότιμους συναγωνιστές kinky30 & giorgospapa  :)
Μετά τον καφέ είπαμε να κάνουμε μια μίνι στουντιοτσρκα στα κοντινά στουντιο μιας και η ώρα ηταν 5 και άλλαζε και η βάρδια.
εχουμε και λέμε λοιπόν:
Δροσοπούλου 97 κλειστό
Δροσοπούλου 95 έπαιζε μια mature ξανθιά ρωσίδα με μεγάλα βυζιά. Τίποτα το ιδιάτερο απο εμφάνιση αλλά μεγάλα βυζιά! Μας ξύνισε το γεγονός οτι έιχε καλυμένη την κοιλία της με ένα ολόσωμο εσώρουχα πράγμα που 99% σημαίνει α) εχει πατσοκοιλία και θέλει να την κρύψει. β) έχει κάνει εγχειρησεις στην κοιλία και ειναι γεμάτη αντιαισθητικές ουλές, γ) και τα δύο παραπάνω μαζί....Το πράγραμμα ξεκινούσε απο 50 ε και είχε και 69 με 60ε ,παιχνίδια λεει με δονητές και αυταρχικο με 80 ε.
Εμεις την κάναμε και η τσατσά ψιλοστράβωσε (στα παπάρια μας).
Στη συνέχεια μπηκαμε στο Λελας Καραγιάννη 35 (εκεί που έγραψε χρυσές ιστορίες δόξας η Σόνια). Μας άνοιξε η γλυκήτατη τσατσά της απογευματινης βάρδιας και ...έκπληξη!... δουλευε η Γίουλη η μελαχρινούλα!Η Γιούλη εχει να δουλέψει εκεί απο τον περάσμενο χειμώνα. Απο οσο την έιδαμε χθες στο σαλόνι καταλάβαμε τον λογο της απουσίας της: έβαλε βυζιά! οχι μεγάλα, αλλα στρογγυλα. Η Γιούλη παιδια μπορει στο σαλόνι που εμφανίζεται να μην σου γεμίζει το μάτι και να φαινεται και κάπως βαριεστημένη, στο δωμάτιο ομως ειναι value for money! δοκιμασμένη και καρατσεκαρισμένη. Την προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Συνήθως θα την βρείτε βραδυνή βάρδια.
Φυγαμε λοιπον και απο εκεί και την κάναμε για Φυλής 200. Εκει δουλευε μια χοντρούλα ρωσσίδα ψιλοχάλια.....
Ξέκινήσαμε λοιπόν για Πιπίνου 118. Εκει μας άνοι&#95
8;ε η γνωστη χοντρη σπασαρχίδω τσατσα και αφού περιμέναμε κανα 5λεπτο στο σαλόνι , ποιά εμφανιστικε? Η Ντάρια! Οπότε που ειναι η Ντάρια? Πιπίνου 118!
εχει κανει τα μαλλία της σκούρα κοκκίνα.
Τέλος ανεβηκαμε και στο απο πάνω στούντιο οπου εκει βρήκαμε μια αδιαφορη ρωσσίδα, ούτε το όνομα της δεν θυμάμαι. Ο Kinky ε'ιπε πως την πήρε πρόσφατα και είναι φόλα....
Μέτα απο αυτά ( η ώρα 6) τα παιδιά την πέσανε σε ένα σουβλατζίδικο δίπλα στον Αγιο Παντελεήμονα και  έγω την έκανα γιατι έιχα μια πολύ σημαντική "υποχρέωση".
Απο οσο πληρόφορήθηκα όμως σήμερα το πρωί, στο σουβλατζίδικι υπηρξε θέμα με την σερβιτόρα! Η οποία ηταν ανώτερη απο όλες της πουτάνες της τσάρκας! Διευθυνση σουβλατζίδικου ακριβη δεν μπορω να δώσω! ειναι Πιπίνου δίπλα στην εκκλησιά.
Να σας ενημερώσω επίσης οτι η ομάδα αυτή θα κάνει τακτικές εφόδους σε στουντιο και μασατζιδικα απο εδώ και στο εξής και θα σας πληροφορούμε για τα αποτελέσματα απο το site.... ;) :grouphug: :grouphug:

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Αρα εφυγε η Ελιζα απο την απογευματινη βαρδια στη Λελας για να βρηκατε εκει τη Γιουλη... Αρα ποια πηγε στην πρωινη βαρδια(στη θεση της Γιουλης)?

Επισκέπτης
Προ ολίγου επιστροφή από Αριστοτέλους 5 για να δω την Κιμ. Πολύ ωραίο σώμα, δύο σφαίρες από σιλικόνη αντι για στήθη (προτιμώ ένα μέτριο στήθος από αυτές τις κακότεχνες μπάλες), ωραίο πρόσωπο, μεγάλη έπαρση.
"Το κάνεις που το κάνεις μωρό μου, κάντο πιο απαλά" ήταν τα απότομα και επιτιμητικά της λόγια όταν επιχείρησα να χαϊδέψω το...απόκρυφό της (και σχεδόν δεν το είχα ακουμπήσει). ΄Οπως καταλαβαίνετε τα υπόλοιπα ήταν μια απλή διαδικασία για μένα για να αιτιολογήσω στον εαυτό μου τα 50 Ευρώ.
Λυπάμαι που δεν έλαβα σοβαρά υπόψη το σχόλιο του Ειδήμονα Vasos (βλέπε πιο πάνω) ως προς το σκέλος της εν λόγω (κάτι που θα κάνω οπωσδήποτε από τώρα και στο εξής).
Για μένα αυτές που δικαιολογούν, και με το παραπάνω, κάθε Ευρώ που παίρνουν είναι η Μελίνα (Ιππώνακτος) και η Ισαβέλλα (Τριγγέτα, Ισμήνης) τόσο ως προς τη φιλική συμπεριφορά, όσο και ως προς τις "παρεχόμενες υπηρεσίες".
Επομένως δίνω κόκκινο στην Κιμ, όσο όμορφη και αν είναι.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Προ ολίγου επιστροφή από Αριστοτέλους 5 για να δω την Κιμ. Πολύ ωραίο σώμα, δύο σφαίρες από σιλικόνη αντι για στήθη (προτιμώ ένα μέτριο στήθος από αυτές τις κακότεχνες μπάλες), ωραίο πρόσωπο, μεγάλη έπαρση.
"Το κάνεις που το κάνεις μωρό μου, κάντο πιο απαλά" ήταν τα απότομα και επιτιμητικά της λόγια όταν επιχείρησα να χαϊδέψω το...απόκρυφό της (και σχεδόν δεν το είχα ακουμπήσει). ΄Οπως καταλαβαίνετε τα υπόλοιπα ήταν μια απλή διαδικασία για μένα για να αιτιολογήσω στον εαυτό μου τα 50 Ευρώ.
Λυπάμαι που δεν έλαβα σοβαρά υπόψη το σχόλιο του Ειδήμονα Vasos (βλέπε πιο πάνω) ως προς το σκέλος της εν λόγω (κάτι που θα κάνω οπωσδήποτε από τώρα και στο εξής).
Για μένα αυτές που δικαιολογούν, και με το παραπάνω, κάθε Ευρώ που παίρνουν είναι η Μελίνα (Ιππώνακτος) και η Ισαβέλλα (Τριγγέτα, Ισμήνης) τόσο ως προς τη φιλική συμπεριφορά, όσο και ως προς τις "παρεχόμενες υπηρεσίες".
Επομένως δίνω κόκκινο στην Κιμ, όσο όμορφη και αν είναι.

ορθη η κριτικη,αλλα και η μελινα και η ισαβελλα δεν λενε απο εμφανιση αν τις δεις καλα καλα.....

Επισκέπτης
Συμφωνώ απόλυτα ως προς το πρόσωπο (αν και εμένα μου αρέσει η Ισαβέλλα), αλλά το πακέτο υπερέχει και σε κάνει να νοιώθεις πολύ άνετα και φιλικά.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom