Λοιπόοοοον,
Σήμερα το απόγευμα έκανα μια μίνι τσάρκα.
Πρώτα πέρασα απο Λελας καραγιάννη, Εκεί ηταν μια ρωσιδόυλα , ξανθούλα ονόματι Ελίζα, Λίζα ? κάπως έτσι. Ρώτησα για την Ντάρια και η ευγενικλη τσατσά μου είπε πως είναι στην πατρίδα της....
Το νέο όμως ειναί άλλο: Η τσατσα μου είπε πως με 70 ευρώ η γκόμενα κάνει και ελέυθερο στοματικό.
Τελικά δεν πέρασα και την έκανα για Δροσοπούλου 97, οπου εκέι δούλευε μια κοντή, άκωλη, άβυζη μελαχρινή (ρωσίδα κατά την τσατσά) κοπέλα. Ο χώρος πάρα πολύ καλός, αλλά η πουτάνα ψιλοτραγωδία εμφανισιακά. Σηκώθηκα να φύγω και με κυνηγουσε η τσατσά να μείνω λεγοντας μου "μείνε παλικάρι με 40 ευρώ και να δεις οτι η κοπέλα ειναι σούπερ στο δωμάτιο". Νόμος προσφοράς και ζήτησης βλέπετε. Μάλλον όλη μέρα βαράγανε μύγες στο μαγαζί με τέτοιο μπάζο...
Τελικά εφύγα, βαρέθυκα να μπώ και στο 95 που είναι δίπλα και την έκανα για που λέτε? Λουκιανου στο Κολωνάκι! Εχω να παώ σε αυτο το μπουρδέλο σχεδον 2 χρόνια. Βέβαια όποτε πάω απογοητέυομαι και φέυγω (ποτέ δεν έχω σπρώξει έκει μέσα, αλλά πάντα λεώ "ρε πούστη μου δεν μπορεί μπουρδέλο στο κολωνάκι και να έχει συνέχεια μπάζα?")
Τέσπα πηγα απο έκει , και απογοητέτικα για ακόμα μια φορά. Η γκόμενα κακάσχημη χοντρή ελλίνιδα, με ράστα ξανιά μαλλιά και χάλια εσώρουχα !
Και το κάλυτερο?: Το "πρόγραμμα" στοιχίζει 50 ευρώ!
Ρε πάμε καλά? :o