Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Επειδη την ενηξμέρωσή μου την έφαγε η μαρμάγκα, επαναλαμβάνω:

Περιφεριακός Πολυγώνου
Νο 57 Έχει μετακομίσει σύσωμη η Βούρβαχη. Χτες έπαιζε η Αγάπη. Μπορεί κανείς να μου πει τι λέει; Σήμερα απόγευμα θα παίζει η Εύα.

Σου  συνιστω  να  αποφυγεις  την  Τσεχα Χριστινα . Μουναρα αλλα απο  service επιπεδο Φυλης . Και  τα  λεφτα  τα  δινουμε  σε  αυτες  που  τα  αξιζουν......

egelados

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
13
Like
60
Πόντοι
10
Συναγωνιστές πέρασα προχτές από Ισμήνης και ήταν η Ρωσίδα Αναστασία.
Έδωσα 80 Ε για περισσότερη περιποίηση και τελικά έκανα αποστειρωμένο σεξ. Η γκόμενα σχετικά ψυχρή και δεν άφηνε πιασίματα. Τσιμπούκι κατευθείαν λες και έκανε αγγαρεία, άχαρο και αποστειρωμένο (ούτε που ακούμπησε αρχίδια). Αν ήμουν 20 μπορεί και να μου άρεσε αλλά τώρα πια θέλω οπωσδήποτε περισσότερη περιποίηση (γι αυτό ύποτίθεται τα δίνουμε σε στούντιο, όχι για να ξεφορτώσουμε στο 5λεπτο).  Σαν γκόμενα σχετικά καλή (βυζάκι μόνο μικρό) αλλά ξανά ούτε να τη φτύσω. Επειδή είχα ξενερώσει με τα μη και μη την έβαλα και μου έπαιξε μια μαλακία. Είδα στο φόρουμ για μια Αναστασία στην Τριγγέτα και αναρωτιέμαι αν είναι η ίδια. 

Επισκέπτης
Συναγωνιστές πέρασα προχτές από Ισμήνης και ήταν η Ρωσίδα Αναστασία.
Έδωσα 80 Ε για περισσότερη περιποίηση και τελικά έκανα αποστειρωμένο σεξ. Η γκόμενα σχετικά ψυχρή και δεν άφηνε πιασίματα. Τσιμπούκι κατευθείαν λες και έκανε αγγαρεία, άχαρο και αποστειρωμένο (ούτε που ακούμπησε αρχίδια). Αν ήμουν 20 μπορεί και να μου άρεσε αλλά τώρα πια θέλω οπωσδήποτε περισσότερη περιποίηση (γι αυτό ύποτίθεται τα δίνουμε σε στούντιο, όχι για να ξεφορτώσουμε στο 5λεπτο).  Σαν γκόμενα σχετικά καλή (βυζάκι μόνο μικρό) αλλά ξανά ούτε να τη φτύσω. Επειδή είχα ξενερώσει με τα μη και μη την έβαλα και μου έπαιξε μια μαλακία. Είδα στο φόρουμ για μια Αναστασία στην Τριγγέτα και αναρωτιέμαι αν είναι η ίδια.  
ποτε προχθες αδερφε?προχθες που πηγα ηταν κλειστα.και το πετυχενω συχνα κλειστα τελευταια

Επισκέπτης
Παιδες πηγα σημερα για βολτα(με 25 ευρω στην τσεπη) βριλησσου να επισκευτω τα στουντιακια.. στο 1ο και το 3ο δεν επαιζαν καλα μωρα αλλα στο μεσαιο ηταν μια μουναρα η Κορινα, πολυ φιλικη στο σαλονι (σε αντιθεση με την τσατσα) ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ!!!! τι μουνι ειναι αυτο................ αν καπιος την εχει παρει ας μας πει εντυπωσεις (και τι προγραμματα κανει γιατι δεν ρωτησα ο μαλακας)  αν ειναι καλο να το επισκευτουμε το σαββατοκυριακο PLEASE!!

Επισκέπτης
Παιδες πηγα σημερα για βολτα(με 25 ευρω στην τσεπη) βριλησσου να επισκευτω τα στουντιακια..

Ρε σεις, εγώ ήξερα ότι τα μπουρδελάκια/studio στην Βριλησσού παίζουν από 50 ευρώπουλα συνήθως. Τι έγινε, πέσαν οι τιμές???

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Μαγκες πηγα βρηλησιου 57 σημερα κατα τις 3.00 το πρωι!Ευα απο ρουμανια ξανθια μετριο βυζι καλο κωλαρακι!Πολυ καλη πιπα στο γαμησι συμετειχε με βογγητα εδειχνε να της αρεσει κιολας!Ολες οι στασεις την γαμουσα κανα τεταρτο!
Την εχυσα στα βυζια και τον ετριβε μετα στα βυζια της!
Αμα την ξαναπετυχω θα την επερνα!Τιμη 50ευρω ειχε και αλλα προγραμματα και μασαζ μου ειπε η τσατσα!Εγω πηρα το βασικο και περασα καλα!Αυτα!

Επισκέπτης
Μηπως ξερει κανεις ποια ειναι στο 57 Βριλισσου σημερα το μεσημερι?Λεω να ξεφλοκιασω λιγο...

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
για οποιον ενδιαφερεται ,αποψε μετα τις 11 το βραδυ στην βριλισου 57 θα ειναι η ΕΥΑ :rolleyes: πληροφορια απο τσατσα χτες το βραδυ.εκεινη την ωρα επαιζε η χριστινα(δεν περασα) :dancing:

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Eγώ πάντως πέρασα απο Βριλησσού κατά τις 2.30 χθες τα ξημερώματα και έπαιζε η Αγάπη ...

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
Eγώ πάντως πέρασα απο Βριλησσού κατά τις 2.30 χθες τα ξημερώματα και έπαιζε η Αγάπη ...
μπορει να εχεις δικιο-σορρυ εκανα λαθος στο ονομα.παντως στην τριγετα ηταν γυρω στις 1¨30τα ξημερωματα η λινα.σε αυτο το σημειο ΠΟΛΥ δυσκολο το παρκινγκ-εκαψα 2 λιτρα βενζινη για να βρω θεση και τελικα πηρα τα αρ....α μου

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
39.048
Πόντοι
42.697
Λοιπόοοοον,
Σήμερα το απόγευμα έκανα μια μίνι τσάρκα.
Πρώτα πέρασα απο Λελας καραγιάννη, Εκεί ηταν μια ρωσιδόυλα , ξανθούλα ονόματι Ελίζα, Λίζα ? κάπως έτσι. Ρώτησα για την Ντάρια και η ευγενικλη τσατσά μου είπε πως είναι στην πατρίδα της....
Το νέο όμως ειναί άλλο: Η τσατσα μου είπε πως με 70 ευρώ η γκόμενα κάνει και ελέυθερο στοματικό.
Τελικά δεν πέρασα και την έκανα για Δροσοπούλου 97, οπου εκέι δούλευε μια κοντή, άκωλη, άβυζη μελαχρινή (ρωσίδα κατά την τσατσά) κοπέλα. Ο χώρος πάρα πολύ καλός, αλλά η πουτάνα ψιλοτραγωδία εμφανισιακά. Σηκώθηκα να φύγω και με κυνηγουσε η τσατσά να μείνω λεγοντας μου "μείνε παλικάρι με 40 ευρώ και να δεις οτι η κοπέλα ειναι σούπερ στο δωμάτιο". Νόμος προσφοράς και ζήτησης βλέπετε. Μάλλον όλη μέρα βαράγανε μύγες στο μαγαζί με τέτοιο μπάζο...
Τελικά εφύγα, βαρέθυκα να μπώ και στο 95 που είναι δίπλα και την έκανα για που λέτε? Λουκιανου στο Κολωνάκι! Εχω να παώ σε αυτο το μπουρδέλο σχεδον 2 χρόνια. Βέβαια όποτε πάω απογοητέυομαι και φέυγω (ποτέ δεν έχω σπρώξει έκει μέσα, αλλά πάντα λεώ "ρε πούστη μου δεν μπορεί μπουρδέλο στο κολωνάκι και να έχει συνέχεια μπάζα?")
Τέσπα πηγα απο έκει , και απογοητέτικα για ακόμα μια φορά. Η γκόμενα κακάσχημη χοντρή ελλίνιδα, με ράστα ξανιά μαλλιά και χάλια εσώρουχα !
Και το κάλυτερο?: Το "πρόγραμμα" στοιχίζει 50 ευρώ!
Ρε πάμε καλά? :o

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.411
Πόντοι
19.505
Σαββατο πρωι, Βριλησσού 57 η ʼντζελα,
στο 46 μια μπάχλα, στο 36 η Λίνα, Ρωσικό άλογο, μαύρα μαλλιά, πρώην Αγνώστου Στρατιώτου. Δε λέω εντυπωσιακή η γκόμενα, αλλά όσο θυμάμαι από την Αγνώστου ψιλομούφα στο κρεββάτι.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.411
Πόντοι
19.505
επιβεβαιώνω: Βούρβαχη κλειστά
Λεμπέση κλειστά και ερειπωμένα, αν και ο τηλεφωνητής λειτουργεί.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Ξερει κανεις τι παιζει στην Φραντζη 47 ? Υπαρχει μια αγγελια στην εφημεριδα για νεο στουντιο

egelados

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
13
Like
60
Πόντοι
10
Συνολική άποψη φθινοπωρινής σεζόν

Best Value for money:

Εύα *****
Βρηλυσού και (Βούρβαχη που έκλεισε)

Ισαμπέλα *****
Τριγγέτα και Ιπποκράτους 144

Σόνια ****
Όπου είναι

Ντάρια ****
Όπου είναι

Τζένιφερ ****
Μπραζίλ Χάουζ

Και κάτι άλλο μάγκες μπανιαριζόμαστε πριν πάμε.
Η περιποίηση ανεβαίνει 300%

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Στην Λουκιανου, το οποιο λειτουργει αδιαλειπτως απο το 1977, παμε μονον για λογους "ιστορικης μνημης", ποτε αλλωστε δεν ειχε τιποτα της προκοπης. Απορω πως ζουνε οι ιδιοκτητες, κλπ, αφου κανεις λογικος "παικτης" δεν καθεται.Μυστηριο η ζωη !!!!!!

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Βραδυ  στην Λελας Καραγιαννη  πετυχα  την ξανθια  ρωσιδα Ελιζα . Οχι καλλονη  αλλα πολυ  συμπαθητικη  και  μεσα  στο  δωματιο  η  συμπεριφορα  ειναι  αναλογη . Αναμφισβητητα την συνιστω . Μοναδικη παραφωνια μια δυσοσμια στο δωματιο . Ελπιζω  να  ηταν  παροδικο  και  περιστασιακο  φαινομενο  και  το  management  του  μαγαζιου  να  επιληφθει  του  θεματος.....

Επισκέπτης
Ρε σεις, εγώ ήξερα ότι τα μπουρδελάκια/studio στην Βριλησσού παίζουν από 50 ευρώπουλα συνήθως. Τι έγινε, πέσαν οι τιμές???
- οχι ρε φιλε απλα επειδη ειχα 25 ευροπουλα δεν το πηρα το μωρο (γαμωτο!!!!!!!!!!) :'( :'(

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom