Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Λοιπον απο χτεσινη τσαρκα εχουμε και λεμε:

Ισμηνης 2
κοπελα η Μαργαριτα αρκετα καλη αλλα και αρκετα γεματουλα... :-
Προγραμμα:
50 κλασσικο
+10 μασαζ
+10 ποδολαγνεια
+30 ακαποτο στοματικο
+50 φουλ προγραμμα (πρωκτικο)
Υ/Γ: Ανοιχτο μεχρι 2-3 και προσοχη στο σκαλοπατι μολις μπαινετε παιδια... >:(

Αριστοτελους 6
Κοπελα η Μονικα, το διαμαντι της χτεσινης τσαρκας, παρα πολυ ομορφη! :cheesy:Αν ξερει καποιος τη κρεβατι κανει ας μας πει παρακαλώ! :)
Προγραμμα:
50 κλασσικο
+30 αυταρχικό
+30 ακαποτο στοματικο
πρωκτικο δεν κανει(ειναι καλή κοπελα ;))

Καρεα 30
3 κοπελες!!! Η καλυτερα ΤΖΙΡΤΖΙΛΟΝΙΑ οπως μου ειπε ο τσατσος! :cheesy: :cheesy:
2 μελαχρινα 1 ξανθο. Το ενα μελαχρινο και το ξανθο λεγαν παρα πολύ! Αλλα δε μου γεμισαν το ματι...
Η μια μελαχρινη ανοιξε μονο την πορτα χωρις να περασει απο μπροστα μας και την ξανακλεισε... :idiot:
Η καλη μελαχρινη βγηκε μετα απο πιεση του τσατσου... :jerking:
Το ξανθο βγηκε σχετικα πιο ευχαρο απο τις αλλες.
Προγραμματα δεν ξερω ο τσατσος βαριοταν να μας πει...και γενικα ολοι εκει μεσ σου εδειχναν οτι βαριοντουσαν τη ζωη τους...Δε μου κανει εντυπωση που το σπιτι αυτο εχει πιασει πατο...

Στα 2 πρωτα πηγα 12-2 στο 3ο κατα τις 5.
Μετα απο αυτη την ενημερωση θα ηθελα καποιος συναγωνιστης να μου πει τι ωρες δουλευει η Σονια στο 118 η αλλου, αυτη την εβδομαδα (πεμπτη -παρασκευη)γιατι θελω να καταθέσω... ;)

Επισκέπτης
η μαργαριτα απο την βουρβαχη και την βριλλησου?

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Μου σπαραζεις την καρδια... :'(
Πρωτα σε εγκαταλειπει η Αντριανα τωρα η Μαργαριτα... :-
Μην αυτοκτονησεις... :cheesy:

Επισκέπτης
εχω ομως την κατερινα  :dancing: :dancing: :dancing:!!!επιστρεφει και η αντριανα οποτε  :dancing: :dancing:!!!

panthras

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
εχθεσ παιωνιου10 ειδα ειχε  μονικα και μια αλλη δεν θυμαμαι.εχει δωκημασει καποιοσ μονικα?μου αρεσε πολυ και λεω να κανω τελεικα την καταθεση του πενηνταρικου

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
[size=8pt]Εσύ τι λες?[/size]

Ελα ρε φιλαρακι δεν εγινε και τιποτα. Sorry για το ξενερωμα αλλα φανταζομαι οτι η σονια θα σε αποζημιωσε για την ψυχικη οδύνη... 
:boobies:  :boobies:

Sorry για το off topic.

nikolas2002m

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Για σας μαγκες

Το Σάββατο το βράδυ περίπου 10:30 πήγα Πιπίνου 118 για τη Σόνια.
Δεν δούλευε όμως η Σόνια αλλά η περιβόητη.... Ντάρια μέ την οποία δεν είχα πάει ποτέ και τόσα είχα διαβάσει και είπα να τη δοκιμάσω.
Τίποτα το ιδιαίτερο αλλά ας γίνω ποιό συγκεκριμένος.
Κατ αρχήν δεν είναι ωραία.Είναι κοντή με κοιλίτσα και ένα μεγάλο καφέ σημάδι στο δεξιό κολομαίρι.
Στό κρεβλατι τώρα τίποτα το ιδιαίτερο.Δεν είναι κακή αλλά ούτε και σούπερ.
Νομίζω ότι σαν την Ντάρια πρέπει να είναι οι μισές τουλάχιστον από όσες δουλεύουν στα στούντιο.
Με δυό λόγια δεν σε ξετρελαίνει για να θές να ξαναπάς.
Τωρα λέτε να έπεσα στην κακή της μέρα; Ισως αλλά δεν είμαι και περίεργος για να το μάθω.

Υ.Γ Η Ντάρια νου είπε ότι πρίν δούλευε Λέλας αλλά τώρα θα δουλεύει εκεί (πιπίνου) πρωί και το απόγευμα η Σόνια απλώς το Σάββατο κάναν κάποια σκάντζα στη βάρδια.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.221
Πόντοι
19.505
εχθεσ παιωνιου10 ειδα ειχε  μονικα και μια αλλη δεν θυμαμαι.εχει δωκημασει καποιοσ μονικα?μου αρεσε πολυ και λεω να κανω τελεικα την καταθεση του πενηνταρικου

Η Μόνικα είναι πολύ όμορφη, αλλά στον κρέβατο δεν είναι κάτι το τρομερό. Δεν τα κλαις τα λεφτά σου, αλλά μην περιμένεις τίποτα πέρα από τα τυπικά. Εκτός αν στο μεταξύ άλλαξε...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.621
Πόντοι
42.697
Κυριακή βράδυ επίσκεψη στο στούντιο Ιπποκράτους 144.
Ηταν κλειστό  για κάποιο διαστημα και ανοιξε προχθές οπως με πληροφορησε η τσατσά (αρκετα ευγενικη). Μετά την ανακαινιση έχει γινει πολύ λουξ εσωτερικά. Πενακάθαρο και ωραία δωμάτια που απο οτι πηρε το μάτι μου διαθέτουν πλεον και ντουζιέρες!
Τα προγράμματα πολλά ξεκινούν απο 50 ευρω και καταλήγουν στα 100 (ποδολαγνεια υπάρχει για τους φαν του είδους - που εισαι ρε Κωτσαρίκε!) επισης, παιχνιδι με δονητές 69, μασαζ και αλλά πολλά.
Δεν έκατσα γιατι δεν μου έκανε κλικ η γκομενα, ολως με πληροφόρισε ομως η τσατσά οι κοπέλες αλλάζουν πολύ συχνα...

Επισκέπτης
Μαγκες κανα νεοτερο απο τριγγετα?εχω παρει μονο Λινα και περιμενω σα λυκος για κατι νεωτερο.βλεπεις μενω νοτια και δε με εξυπηρετει να τρεχω Βριλισου και κεντρο.ενω εκει πεταγομαι μπαμ-μπαμ και ξεφλοκιαζω!!

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
τα ίδια και τα ίδια, σουβλάκια και κρεμμύδια φίλε με Τριγγέτα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Κυριακή βράδυ επίσκεψη στο στούντιο Ιπποκράτους 144.
Ηταν κλειστό  για κάποιο διαστημα και ανοιξε προχθές οπως με πληροφορησε η τσατσά (αρκετα ευγενικη). Μετά την ανακαινιση έχει γινει πολύ λουξ εσωτερικά. Πενακάθαρο και ωραία δωμάτια που απο οτι πηρε το μάτι μου διαθέτουν πλεον και ντουζιέρες!
Τα προγράμματα πολλά ξεκινούν απο 50 ευρω και καταλήγουν στα 100 (ποδολαγνεια υπάρχει για τους φαν του είδους - που εισαι ρε Κωτσαρίκε!) επισης, παιχνιδι με δονητές 69, μασαζ και αλλά πολλά.
Δεν έκατσα γιατι δεν μου έκανε κλικ η γκομενα, ολως με πληροφόρισε ομως η τσατσά οι κοπέλες αλλάζουν πολύ συχνα...

....εχει και κατι κρεπες διπλα........ ;) ;) ;) ;)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
..χθες απογευμα κατα τις 6:30 στην παιωνιου, τρια κοπέλια, ωραια και τα τρια, δεν ειχα ξαναπαρει καμία, και ειπα να δοκιμασω αννα εκ ρωσιας....
....σπαστικοτατη..... ολο τελειωνε και τελειωνε ελεγε, μεχρι που της αρχισα τις σφαλιαρες στα κωλομαγουλα και της εστειλα την προσοχη της ALLOU....
;) ;)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.221
Πόντοι
19.505
Τελικά η Παιωνίου έχει αρχίσει και γίνεται προβληματική.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
αυτο εξαρταται συντροφοι...απο την κοπελα...η εν λογω κυρια που λεει ο παπαγιωργος,ειναι οντως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ βιαστικη..μεχρι αηδιας...ειχα πετυχει κανα δυο πριν 2-3 μηνες που ηταν οκ..τωρα τι να πω..αυτες αλλαζουν στο αψε σβησε..... :-

Επισκέπτης
Μαγκες ξερει κανεις αν ειναι η Σονια σημερα?Ειναι πιπινου 118?Λεω να της τον ρηξω...

Επισκέπτης
εχει κανεις καμια καλλυτερη σκεψη για σημερα?

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Λεω να παω πιπινου 118 για Νταρια.Ξερει κανεις αν δουλευει σημερα βραδυ η μηπως αυριο πρωι?Ειναι επειγον!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom