pervertboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Λοιπον απο χτεσινη τσαρκα εχουμε και λεμε:
Ισμηνης 2
κοπελα η Μαργαριτα αρκετα καλη αλλα και αρκετα γεματουλα... :-
Προγραμμα:
50 κλασσικο
+10 μασαζ
+10 ποδολαγνεια
+30 ακαποτο στοματικο
+50 φουλ προγραμμα (πρωκτικο)
Υ/Γ: Ανοιχτο μεχρι 2-3 και προσοχη στο σκαλοπατι μολις μπαινετε παιδια... >
Αριστοτελους 6
Κοπελα η Μονικα, το διαμαντι της χτεσινης τσαρκας, παρα πολυ ομορφη! Αν ξερει καποιος τη κρεβατι κανει ας μας πει παρακαλώ!
Προγραμμα:
50 κλασσικο
+30 αυταρχικό
+30 ακαποτο στοματικο
πρωκτικο δεν κανει(ειναι καλή κοπελα ;))
Καρεα 30
3 κοπελες!!! Η καλυτερα ΤΖΙΡΤΖΙΛΟΝΙΑ οπως μου ειπε ο τσατσος!
2 μελαχρινα 1 ξανθο. Το ενα μελαχρινο και το ξανθο λεγαν παρα πολύ! Αλλα δε μου γεμισαν το ματι...
Η μια μελαχρινη ανοιξε μονο την πορτα χωρις να περασει απο μπροστα μας και την ξανακλεισε...
Η καλη μελαχρινη βγηκε μετα απο πιεση του τσατσου...
Το ξανθο βγηκε σχετικα πιο ευχαρο απο τις αλλες.
Προγραμματα δεν ξερω ο τσατσος βαριοταν να μας πει...και γενικα ολοι εκει μεσ σου εδειχναν οτι βαριοντουσαν τη ζωη τους...Δε μου κανει εντυπωση που το σπιτι αυτο εχει πιασει πατο...
Στα 2 πρωτα πηγα 12-2 στο 3ο κατα τις 5.
Μετα απο αυτη την ενημερωση θα ηθελα καποιος συναγωνιστης να μου πει τι ωρες δουλευει η Σονια στο 118 η αλλου, αυτη την εβδομαδα (πεμπτη -παρασκευη)γιατι θελω να καταθέσω... ;)
Ισμηνης 2
κοπελα η Μαργαριτα αρκετα καλη αλλα και αρκετα γεματουλα... :-
Προγραμμα:
50 κλασσικο
+10 μασαζ
+10 ποδολαγνεια
+30 ακαποτο στοματικο
+50 φουλ προγραμμα (πρωκτικο)
Υ/Γ: Ανοιχτο μεχρι 2-3 και προσοχη στο σκαλοπατι μολις μπαινετε παιδια... >
Αριστοτελους 6
Κοπελα η Μονικα, το διαμαντι της χτεσινης τσαρκας, παρα πολυ ομορφη! Αν ξερει καποιος τη κρεβατι κανει ας μας πει παρακαλώ!
Προγραμμα:
50 κλασσικο
+30 αυταρχικό
+30 ακαποτο στοματικο
πρωκτικο δεν κανει(ειναι καλή κοπελα ;))
Καρεα 30
3 κοπελες!!! Η καλυτερα ΤΖΙΡΤΖΙΛΟΝΙΑ οπως μου ειπε ο τσατσος!
2 μελαχρινα 1 ξανθο. Το ενα μελαχρινο και το ξανθο λεγαν παρα πολύ! Αλλα δε μου γεμισαν το ματι...
Η μια μελαχρινη ανοιξε μονο την πορτα χωρις να περασει απο μπροστα μας και την ξανακλεισε...
Η καλη μελαχρινη βγηκε μετα απο πιεση του τσατσου...
Το ξανθο βγηκε σχετικα πιο ευχαρο απο τις αλλες.
Προγραμματα δεν ξερω ο τσατσος βαριοταν να μας πει...και γενικα ολοι εκει μεσ σου εδειχναν οτι βαριοντουσαν τη ζωη τους...Δε μου κανει εντυπωση που το σπιτι αυτο εχει πιασει πατο...
Στα 2 πρωτα πηγα 12-2 στο 3ο κατα τις 5.
Μετα απο αυτη την ενημερωση θα ηθελα καποιος συναγωνιστης να μου πει τι ωρες δουλευει η Σονια στο 118 η αλλου, αυτη την εβδομαδα (πεμπτη -παρασκευη)γιατι θελω να καταθέσω... ;)