arxidoulis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ειναι πρωινη σημερα η Νταρια η εχει πειοδο?
Ιπποκρατους 144. Ο χωρος εχει ανακαινισθει πληρως, οσοι εχετε ξαναπαει παλιοτερα θα παθετε πλακα με την αλλαγη. Το κοκκινο χρωμα κυριαρχει, ντουσιερα/νιπτηρας μεσα στο δωματιο, τεραστιοι πινακες και καθρεφτες, μιλαμε για πολυ χλιδα. Προγραμματα ξεκινανε απο 50 ευρω το απλο και ανεβαινουν αναλογα τις προτιμησεις (69, ασκουφωτο κλπ) μεχρι και 100 νομιζω. Μεσημερακι ηταν η Μαρια, 22 χρονων, μελαχρινη, Ιταλιδα, αρκετα αδυνατη, με καλου μεγεθους βυζι. Ευγενεστατη, αφηνει πιασιματα, φιλια/ρουφηγματα στο βυζι, ακομα και ελαφρα σκαμπιλακια στα κωλομαγουλα. Ενω δεν εδειξε να βαριεται ή να βιαζεται ιδιαιτερα, η συμμετοχη ηταν μετρια. Στο απλο προγραμμα πιπα μετρια, με το που ειδε να σηκωνεται η σημαια, πηρε κι εβαλε κρεμα και στηθηκε στα τεσσερα. Δεν λεω, ηταν πολυ καλη η θεα, αλλα λιγο μηχανικο και ξενερωτικο το σκηνικο. Για αυτα τα λεφτα παντως, εγω θελω κατι περισσοτερο. Ισως ξαναπαω αλλη ωρα να δω και καμια αλλη κοπελα.
Πόση ώρα σε αφήνουν στο δωμάτιο στα στούντιο? Γιατί στη Φυλής σε 10 λεπτά πρέπει να έχεις πάρει τον πούλο. ʼλλα άλλο 20ευρώ και άλλο 50+.
Επίσης θέλω να δώ πόσο συμφέρει η call girl που σου έρχεται με 100ε για μία ωρίτσα.
μηπως ηταν η μαρια απο τριγγετα με το κατα προσωπο και το πολυ καλο κορμακι?
Φιλε δεν ξερω γιατι, αλλα σε αυτο το στουντιο, αργουν πολυ να ανοιξουν...Εγω τελευταια φορα χτυπησα 3 φορες και την ωρα που ανοιξαν ημουν ετοιμος να φυγω...Μεχρι μηπως με περασανε για μπατσο σκεφτηκα...χθεσινη βολτα κατα τις 9 το βραδυ.παω ισμηνης που ειχα πολυ καιρο να παω.ανεβαινω τη γνωστη σκαλα και στο πρωτο οροφο το γνωστο sex shop.συνεχιζω αλλα παρατηρω οτι λοιπουν κατι κοκκινα ταμπελακια με βελακια που σου εδειχναν τη κατευθυνση(μη μπερδευτεις και πηγαινεις αλλου γι αλλου).Φτανω στη πορτα,βαραω κουδουνια αλλα τιποτα.Να εκλεισε σκεφτομαι?Καβαλαω το μακινετο και πριν προλαβω να το σκεφτω ειμαι ιππωνακτος.Και εκει ομως ατυχος,εκλειναν το μπουρδελακι τους.Δε το βαζω κατω ομως και ξανακαβαλαω μακινετο βγαινω συγγρου και να με στη τριγγετα.Χωνομαι μεσα και σκαει μυτη η Χριστινα(κριστυ).Δε μου κανει ρε γαμω τα μπαζα μου μεσα γαμω παρολο που στο σαλονι μονο σπαγγατο που δεν εκανε.Τελικα εφυγα κ απο εκει και παπαρια χαρτοπολεμο.Αντε να δω ποτε θα ξεμπαζοσουμε!
Φιλε δεν ξερω γιατι, αλλα σε αυτο το στουντιο, αργουν πολυ να ανοιξουν...Εγω τελευταια φορα χτυπησα 3 φορες και την ωρα που ανοιξαν ημουν ετοιμος να φυγω...Μεχρι μηπως με περασανε για μπατσο σκεφτηκα...
Φίλε έχασες κακή επιλογή εγώ πήρα τη Σαμπρίνα τη βυζαρού και κατευχαριστήθηκα. Μια επίσκεψη στη Σαμπρίνα είναι must για κάθε βυζολάτρη. Ευγενέστατη η τσατσά (και η τσατσά καλό βυζί έχει!)Παιωνίου 10 σήμερα απογευματινή βάρδια ήταν η Μόνικα (ξανθούλα) και η Σαμπρίνα (μελαχρινή πιο νταρντάνα).
Πήρα τη Μόνικα (70 ευρώ) αλλά δε μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα τρελά.. Βασικά πιστεύω δεν υπήρχε "χημεία" που έχει υπάρξει σε άλλες κοπέλες που έχω πάει.. Με ξενέρωσε λίγο που μετά τις πίπες κλπ όταν άνοιξε τα πόδια να της τον βάλω, εκείνη την ώρα έβαλε τζελ και περίμενα πχ 5-10 δευτερόλεπτα να βάλει το τζελ για να.. μπω κι εγώ μετά.
Ωραία κοπελίτσα, δε λέω, αλλά δε ξετρελάθηκα με το γαμήσι μαζί της.
Πιάσαμε και κουβέντα με την τσατσά, έχει ακούσει και από άλλους για το bourdela.com, δεν έχει μπει βέβαια, κλασικά άρχισε να μου λέει "να γράψεις καλά λόγια" και λοιπά......
Αυτά!
Η μαρμάγκα τρώει ότι είναι με κεφαλαία ή greekglish και δεν διορθώνεται μετά απο ειδοποίηση. ;)