Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
ειναι πρωινη σημερα η Νταρια η εχει πειοδο?

Επισκέπτης
χθεσινη βολτα κατα τις 9 το βραδυ.παω ισμηνης που ειχα πολυ καιρο να παω.ανεβαινω τη γνωστη σκαλα και στο πρωτο οροφο το γνωστο sex shop.συνεχιζω αλλα παρατηρω οτι λοιπουν κατι κοκκινα ταμπελακια με βελακια που σου εδειχναν τη κατευθυνση(μη μπερδευτεις και πηγαινεις αλλου γι αλλου).Φτανω στη πορτα,βαραω κουδουνια αλλα τιποτα.Να εκλεισε σκεφτομαι?Καβαλαω το μακινετο και πριν προλαβω να το σκεφτω ειμαι ιππωνακτος.Και εκει ομως ατυχος,εκλειναν το μπουρδελακι τους.Δε το βαζω κατω ομως και ξανακαβαλαω μακινετο βγαινω συγγρου και να με στη τριγγετα.Χωνομαι μεσα και σκαει μυτη η Χριστινα(κριστυ).Δε μου κανει ρε γαμω τα μπαζα μου μεσα γαμω παρολο που στο σαλονι μονο σπαγγατο που δεν εκανε.Τελικα εφυγα κ απο εκει και παπαρια χαρτοπολεμο.Αντε να δω ποτε θα ξεμπαζοσουμε!

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
215
Πόντοι
36
Συντρόφια  :helpplea: ξερει κανεις σε ποιο στουντιο δουλευει η Βραζιλιανα ΝΤΑΝΙΕΛΑ???
Δουλευε πριν κανα 2μηνο,3μηνο στο Μεταξουργειο(Ιασωνος).

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
η Νταρια δουλευει σημερα το πρωι στο πιπινου 118??????

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Επισκεψη χτες, 19.30΄ στην Αριστοτελους 6.Σαντρα, ξανθια,με μικρο σχετικα στηθος αλλα εξαιρετικο πορτ-μπαγκαζ, η οποια ειναι εκει Τριτη βραδυ και μαλλον και τις Κυριακες, εμφανιζεται επισης Ιππωνακτος και Βριλισσου 46. Με Ε 100 και κουλουρι, το οποιο ειναι καλο !!!

rivetman1969

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ιπποκρατους 144. Ο χωρος εχει ανακαινισθει πληρως, οσοι εχετε ξαναπαει παλιοτερα θα παθετε πλακα με την αλλαγη. Το κοκκινο χρωμα κυριαρχει, ντουσιερα/νιπτηρας μεσα στο δωματιο, τεραστιοι πινακες και καθρεφτες, μιλαμε για πολυ χλιδα. Προγραμματα ξεκινανε απο 50 ευρω το απλο και ανεβαινουν αναλογα τις προτιμησεις (69, ασκουφωτο κλπ) μεχρι και 100 νομιζω. Μεσημερακι ηταν η Μαρια, 22 χρονων, μελαχρινη, Ιταλιδα, αρκετα αδυνατη, με καλου μεγεθους βυζι. Ευγενεστατη, αφηνει πιασιματα, φιλια/ρουφηγματα στο βυζι, ακομα και ελαφρα σκαμπιλακια στα κωλομαγουλα. Ενω δεν εδειξε να βαριεται ή να βιαζεται ιδιαιτερα, η συμμετοχη ηταν μετρια. Στο απλο προγραμμα πιπα μετρια, με το που ειδε να σηκωνεται η σημαια, πηρε κι εβαλε κρεμα και στηθηκε στα τεσσερα. Δεν λεω, ηταν πολυ καλη η θεα, αλλα λιγο μηχανικο και ξενερωτικο το σκηνικο. Για αυτα τα λεφτα παντως, εγω θελω κατι περισσοτερο. Ισως ξαναπαω αλλη ωρα να δω και καμια αλλη κοπελα.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ιπποκρατους 144. Ο χωρος εχει ανακαινισθει πληρως, οσοι εχετε ξαναπαει παλιοτερα θα παθετε πλακα με την αλλαγη. Το κοκκινο χρωμα κυριαρχει, ντουσιερα/νιπτηρας μεσα στο δωματιο, τεραστιοι πινακες και καθρεφτες, μιλαμε για πολυ χλιδα. Προγραμματα ξεκινανε απο 50 ευρω το απλο και ανεβαινουν αναλογα τις προτιμησεις (69, ασκουφωτο κλπ) μεχρι και 100 νομιζω. Μεσημερακι ηταν η Μαρια, 22 χρονων, μελαχρινη, Ιταλιδα, αρκετα αδυνατη, με καλου μεγεθους βυζι. Ευγενεστατη, αφηνει πιασιματα, φιλια/ρουφηγματα στο βυζι, ακομα και ελαφρα σκαμπιλακια στα κωλομαγουλα. Ενω δεν εδειξε να βαριεται ή να βιαζεται ιδιαιτερα, η συμμετοχη ηταν μετρια. Στο απλο προγραμμα πιπα μετρια, με το που ειδε να σηκωνεται η σημαια, πηρε κι εβαλε κρεμα και στηθηκε στα τεσσερα. Δεν λεω, ηταν πολυ καλη η θεα, αλλα λιγο μηχανικο και ξενερωτικο το σκηνικο. Για αυτα τα λεφτα παντως, εγω θελω κατι περισσοτερο. Ισως ξαναπαω αλλη ωρα να δω και καμια αλλη κοπελα.

μηπως ηταν η μαρια απο τριγγετα με το κατα προσωπο και το πολυ καλο κορμακι?

Detective

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Like
8
Πόντοι
0
Πόση ώρα σε αφήνουν στο δωμάτιο στα στούντιο? Γιατί στη Φυλής σε 10 λεπτά πρέπει να έχεις πάρει τον πούλο. ʼλλα άλλο 20ευρώ και άλλο 50+.

Επίσης θέλω να δώ πόσο συμφέρει η call girl που σου έρχεται με 100ε για μία ωρίτσα.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Πόση ώρα σε αφήνουν στο δωμάτιο στα στούντιο? Γιατί στη Φυλής σε 10 λεπτά πρέπει να έχεις πάρει τον πούλο. ʼλλα άλλο 20ευρώ και άλλο 50+.

Επίσης θέλω να δώ πόσο συμφέρει η call girl που σου έρχεται με 100ε για μία ωρίτσα.

λιγο περισσοτερο........ασε ρε κατσε εκει που εισαι στο 20ευρω!1δεν λεει το 50ευρω στην ελλαδα......κρατα τα καλυτερα για καμια εκδρομουλα στο αμστερνταμ ή στην κολωνια ή στην πραγα!!!!!!!!!!!!εκει θα περασεις σουπερ και οχι εδω στα ξενερωτα μαλακισμενα στουντιο της πουτσας που εχουμε στην κωλοαθηνα!!!!!!!!!!!!!!!!1

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
χθεσινη βολτα κατα τις 9 το βραδυ.παω ισμηνης που ειχα πολυ καιρο να παω.ανεβαινω τη γνωστη σκαλα και στο πρωτο οροφο το γνωστο sex shop.συνεχιζω αλλα παρατηρω οτι λοιπουν κατι κοκκινα ταμπελακια με βελακια που σου εδειχναν τη κατευθυνση(μη μπερδευτεις και πηγαινεις αλλου γι αλλου).Φτανω στη πορτα,βαραω κουδουνια αλλα τιποτα.Να εκλεισε σκεφτομαι?Καβαλαω το μακινετο και πριν προλαβω να το σκεφτω ειμαι ιππωνακτος.Και εκει ομως ατυχος,εκλειναν το μπουρδελακι τους.Δε το βαζω κατω ομως και ξανακαβαλαω μακινετο βγαινω συγγρου και να με στη τριγγετα.Χωνομαι μεσα και σκαει μυτη η Χριστινα(κριστυ).Δε μου κανει ρε γαμω τα μπαζα μου μεσα γαμω παρολο που στο σαλονι μονο σπαγγατο που δεν εκανε.Τελικα εφυγα κ απο εκει και παπαρια χαρτοπολεμο.Αντε να δω ποτε θα ξεμπαζοσουμε!
Φιλε δεν ξερω γιατι, αλλα σε αυτο το στουντιο, αργουν πολυ να ανοιξουν...Εγω τελευταια φορα χτυπησα 3 φορες και την ωρα που ανοιξαν ημουν ετοιμος να φυγω...Μεχρι μηπως με περασανε για μπατσο σκεφτηκα... :idiot:

Rastopoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Παιωνίου 10 σήμερα απογευματινή βάρδια ήταν η Μόνικα (ξανθούλα) και η Σαμπρίνα (μελαχρινή πιο νταρντάνα).

Πήρα τη Μόνικα (70 ευρώ) αλλά δε μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα τρελά.. Βασικά πιστεύω δεν υπήρχε "χημεία" που έχει υπάρξει σε άλλες κοπέλες που έχω πάει.. Με ξενέρωσε λίγο που μετά τις πίπες κλπ όταν άνοιξε τα πόδια να της τον βάλω, εκείνη την ώρα έβαλε τζελ και περίμενα πχ 5-10 δευτερόλεπτα να βάλει το τζελ για να.. μπω κι εγώ μετά.

Ωραία κοπελίτσα, δε λέω, αλλά δε ξετρελάθηκα με το γαμήσι μαζί της.

Πιάσαμε και κουβέντα με την τσατσά, έχει ακούσει και από άλλους για το bourdela.com, δεν έχει μπει βέβαια, κλασικά άρχισε να μου λέει "να γράψεις καλά λόγια" και λοιπά......

Αυτά!

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε δεν ξερω γιατι, αλλα σε αυτο το στουντιο, αργουν πολυ να ανοιξουν...Εγω τελευταια φορα χτυπησα 3 φορες και την ωρα που ανοιξαν ημουν ετοιμος να φυγω...Μεχρι μηπως με περασανε για μπατσο σκεφτηκα... :idiot:

Kι εγώ το ίδιο έπαθα χθες στο Δροσοπούλου 95!Χτύπησα 3 φορές αλλά δεν άνοιξε κανείς.Να με πέρασαν για μπάτσο αππκλείεται.Μάλλον η τσατσά θα είχε πάει στην τουαλέτα.

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Παιωνίου 10 σήμερα απογευματινή βάρδια ήταν η Μόνικα (ξανθούλα) και η Σαμπρίνα (μελαχρινή πιο νταρντάνα).

Πήρα τη Μόνικα (70 ευρώ) αλλά δε μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα τρελά.. Βασικά πιστεύω δεν υπήρχε "χημεία" που έχει υπάρξει σε άλλες κοπέλες που έχω πάει.. Με ξενέρωσε λίγο που μετά τις πίπες κλπ όταν άνοιξε τα πόδια να της τον βάλω, εκείνη την ώρα έβαλε τζελ και περίμενα πχ 5-10 δευτερόλεπτα να βάλει το τζελ για να.. μπω κι εγώ μετά.

Ωραία κοπελίτσα, δε λέω, αλλά δε ξετρελάθηκα με το γαμήσι μαζί της.

Πιάσαμε και κουβέντα με την τσατσά, έχει ακούσει και από άλλους για το bourdela.com, δεν έχει μπει βέβαια, κλασικά άρχισε να μου λέει "να γράψεις καλά λόγια" και λοιπά......

Αυτά!
Φίλε έχασες κακή επιλογή εγώ πήρα τη Σαμπρίνα τη βυζαρού και κατευχαριστήθηκα. Μια επίσκεψη στη Σαμπρίνα είναι must για κάθε βυζολάτρη. Ευγενέστατη η τσατσά (και η τσατσά καλό βυζί έχει!)
Δυστυχώς η Σαμπρίνα δεν έχει σταθερό ωράριο και μαγαζί. Ηρθε πριν μια βδομάδα από Ρωσία και θα κάτσει μέχρι Απρίλιο. Είναι 25 χρονών και παντρεμένη!

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Μια Σαμπρινα βυζαρου πετυχα πριν λιγο στην Πιπινου 118, δεν ξερω αν ειναι αυτη που λετε...
Βεβαια για Σονια ειχα πεαι...οποτε δεν κατεθεσα...Ξερει αληθεια κανεις ποτε δουλευει τελικά?

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
φιλτατε heelover ειχα παει πριν 2 εβδομαδες στο 46 και ειχα πετυχει την κορινα η γκομενα απαιχτη ελληνιδα ευγενεστατη και καλη στην ποδοκατασταση!!!!!μπραβο κορινακι!!!!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.225
Πόντοι
19.505
Επειδη την ενηξμέρωσή μου την έφαγε η μαρμάγκα, επαναλαμβάνω:

Περιφεριακός Πολυγώνου
Νο 57 Έχει μετακομίσει σύσωμη η Βούρβαχη. Χτες έπαιζε η Αγάπη. Μπορεί κανείς να μου πει τι λέει; Σήμερα απόγευμα θα παίζει η Εύα.

Νο 46 Κορίνα, σπανιόλα κατά την τσατσά. Θενκς Jim για τις πληροφορίες. Πανέμορφη, σέξυ ρούχα, δικτυωτό ροζ τοπ.

Πιπίνου 118 μια άσχετη. Εγώ για Σόνια πήγαινα...

Λέλας Κραγιάννη, νέο πρόσωπο, Ελίζα, ρωσιδούλα, συμπαθητική μου φάνηκε.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Η μαρμάγκα τρώει ότι είναι με κεφαλαία ή greekglish και δεν διορθώνεται μετά απο ειδοποίηση. ;)

Surfboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Kαλησπέρα συναγωνιστές , χτές το απόγευμα στην Βριλησού 46 , όπως τα λέει ο φίλος , Σπανίολα και καλά Κορίνα , πιο παλία μου είχε πει Βερολινέζα , την πήρα , δεν έλεγε και πάρα πολλά , αλλά ρε παιδιά μήπως είναι τραβέλι καλά ενχειρισμένο , αυτή την εντύπωση μου αφησε ....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom