Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μωρη κουφαλα και μετα μου λες οτι δουλευεις πολυ και δεν προλαβαινεις !!!το βραβειο της μεγαλυτερης κουφαλας του σαιτ παιε στον πανο!!αλλα επειδη ειμαι και εγω ,αναφερω οτι πηγα ιππωνακτος 2 φορες!!την πρωτη φορα πηρα την μελινα!!!αψογο σερβις !!τι αλλο να πω!!μονο αυτο!!και μαλιστα μπηκα 2 φορες!!την επομενη μερα ηταν η γιαννα!!μπηκα μετα απο προτροπη της τσατσας που σημειωτεον ειναι πολυ ξηγημενο ατομο!λοιπον μαγκες η γιαννα δεν βιαζοταν καθολου,ωραιο τσιμπουκι  και καλο στησιμο στα 4 και το κυριοτερο χαμογελαστη και διχως να δινει την εντυπωση οτι κανει αγγαρεια!αυτα απο μενα!!

Επισκέπτης
μωρη κουφαλα και μετα μου λες οτι δουλευεις πολυ και δεν προλαβαινεις !!!το βραβειο της μεγαλυτερης κουφαλας του σαιτ παιε στον πανο!!αλλα επειδη ειμαι και εγω ,αναφερω οτι πηγα ιππωνακτος 2 φορες!!την πρωτη φορα πηρα την μελινα!!!αψογο σερβις !!τι αλλο να πω!!μονο αυτο!!και μαλιστα μπηκα 2 φορες!!την επομενη μερα ηταν η γιαννα!!μπηκα μετα απο προτροπη της τσατσας που σημειωτεον ειναι πολυ ξηγημενο ατομο!λοιπον μαγκες η γιαννα δεν βιαζοταν καθολου,ωραιο τσιμπουκι  και καλο στησιμο στα 4 και το κυριοτερο χαμογελαστη και διχως να δινει την εντυπωση οτι κανει αγγαρεια!αυτα απο μενα!!

η γιαννα ειναι η γνωστη γερμανιδα που ηταν απο περσι το καλοκαιρι στα μαγαζια της ιππωνακτος-αριστοτελους?μια ξενερωτη?

Επισκέπτης
οχι η γιαννα ειναι καινουργια!!φρεσκο πραγμα!!ρε πανο η ιππωνακτος εχει ανοιξει εδω και καιρο!!εσυ λες για αυτο που σου ειπα χτες!!!

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Λοιπόν σήμερα μετά απο γενική τσάρκα κατέληξα στην Λέλας Καραγιάννη. Εκεί έπαιζε 'μινιατουράκι' λεπτοκαμωμένο ξανθό με κοντό μαλλί και στητό βυζάκι η 'Σάντρα'. Μου είπε ότι είναι απο την 'Τσεχία' (χμμ είναι της μόδας τώρα η Τσεχία αλλά τέσπα >:() Πάντως ήταν Σλαβοκόριτσο και αυτό ήταν για μένα που μετρούσε και όμορφο. Μέσα στο δωμάτιο αργό γλύψιμο, και πιπίλισμα στα α@#$ που είναι και η αδυναμία μου :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: ;). Γλύψιμο στον π@#$ πολύ καλό, με κοίταγμα στα μάτια και μετά την γυρνάω πισοκωλλητό ρίχνοντας σφαλιάρες στα κωλομέρια της. Τολμώ να πω απο τα καλύτερα που έχω πάρει τον τελευταίο καιρό και απο άποψη ομορφιάς και απο άποψη σέρβις. Τώρα επειδή εγώ είμαι και λίγο λαγωνικό και ντετέκτιβ της είπα ότι την είδα στο μπουρδέλο της φυλής στο 109 το ισόγειο και εκεί έμεινε κόκαλο  :2funny: :2funny: :2funny:. Είναι αυτό που λέγαμε σε άλλα πόστ για τις μεταγραφές μπουρδέλων και στούντιο ;) Μου είπε ότι έπαιζε σήμερα απο σφήνα λόγω ρεπό της άλλης και η τιμή ήταν 40 Ε παρακαλώ.
panosmpos παλι για κυνηγι βγηκες? προσεχε τα ξενα χωραφια...

Επισκέπτης
ειπαμε πανο φροντιζω τα φιλαρακια μου!!!χεχεχεχ!!!πριβε κατασταση τελειως!!για παρτυ σου κουφαλιτσα θα ειναι αυτο που σου ειπα! ;) ;)

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Παιδιά, μήπως μπορειτε να μου προτείνετε καποιο στουντιάκι όπου κάνουν όντων και μασάζ κανά 45 λεπτο και μετά στον παίζουν? Πόσο περίπου κοστίζει? θερμές ευχαριστίες

Piopo

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καταρχην χαιρετω τους συναδελφους,πετυχα τυχαια το σαιτε πριν 2-3 μερες και το φορουμ ειναι σκετη απολαυση :) Μαζευω χρησιμοτατες πληροφοριες και παραλληλα πεθαινω στα γελια ^^ .

Τρελαθηκα οταν πρωτο διαβασα τα σχολια για καποια σονια και καπου ποιο μετα μια αναφορα για λελας καραγιαννη . Ε αυτη ηταν η ξεπαρθενιαστρα μου !! και εντελως τυχαια μιας και ειμαι ασχετος απο αθηνα και ειχα βρει το studio στον πρωταθλητη (και ειμαι βαζελος αλλα τον πηρα γιατι ξερω οτι εχει αγγελιες ! :grin: ) .

Για να σιγουρευτω,μιλαμε για μελαχρινη ανοιχτοχρωμη απο ουκρανια ?? επισης λελας καραγιαννη ειναι κοντα με σταθμο βικτωριας,φυλης κτλπ η ασχετο ?

Επισης εχω συγκρατησει μια αντριαννα γερμανιδα ξανθια με τατουαζ στην πλατη ,οταν την πετυχα σε ενα studio υψος συγγρου 150 περιπου νομιζω,πιο κατω απο το baby ο .

Παει καιρος βεβαια και με τις 2 και δεν ξερω καν αν κυκλοφορυν ακομα,παντως θετικοτατες οι εντυπωσεις !

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
......χθες βραδυ κατα τις 3 και κατι, καρεα 30, 3 μονι-α, ενα εκ των οποιων η σαρα η τσεχα.....
......σταθερη αξια..... και μουναρα..... νομιζεις οταν την παιρνεις (σε οποιαδηποτε σταση θελεις εσυ) οτι παιζεις τρικαμερο σε παραγωγη της hustler......
....κι αν της σταξεις και κανενα χαρτζηλικακι στο δωματιο, σου κανει μεχρι και στριφογυριστό πισωκωλομπρούμυτο.....

Επισκέπτης
......χθες βραδυ κατα τις 3 και κατι, καρεα 30, 3 μονι-α, ενα εκ των οποιων η σαρα η τσεχα.....
......σταθερη αξια..... και μουναρα..... νομιζεις οταν την παιρνεις (σε οποιαδηποτε σταση θελεις εσυ) οτι παιζεις τρικαμερο σε παραγωγη της hustler......
....κι αν της σταξεις και κανενα χαρτζηλικακι στο δωματιο, σου κανει μεχρι και στριφογυριστό πισωκωλομπρούμυτο.....

ειχε κοσμο που περιμενε?

ΤΡΥΦΩΝΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητοί συνάδελφοι,
επειδή μένω στην επαρχία και θα έρθω στην Αθήνα σε δύο βδομάδες περίπου θα ήθελα πληροφορίες σχετικά με studio σε περιοχή Κυψέλης όπου δεν θα υπάρχει βιασύνη και οι κοπέλες τουλάχιστον θα τρώγονται σε εμφάνιση, θα είναι ευγενικές και πρόσχαρες. Το γαμίσι να είναι με όλες τις στάσεις και όλα τα extra.
Παρακαλώ στείλτε μου μήνυμα.
Έχω επισκεφτεί Δροσοπούλου 95 μόνο όταν ήταν η Αλίσα και η Τζένη. Σε γενικές γραμμές καλά μουνάκια ήταν και στο γαμίσι. Κάποτε διάβασα και για μια Στεφανία, παίζει τώρα;
Aκόμη στην Κεφαλληνίας 75 υπάρχουν τραβέλια; Γιατί δεν γουστάρω ούτε καν εγχειρησμένες.

ΤΡΥΦΩΝΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε φίλε,
το να μη γουστάρω τραβέλια δεν πάει να πει ότι δεν είμαι προοδευτικός. Αν εσύ γουστάρεις είναι δικαίωμα σου και καλά κάνεις. Μη κρίνεις ποιό είναι ή δεν είναι φυσιολογικό γιατί δεν κατηγόρησα κανέναν αν πηγαίνει με τρανς. Εγώ μίλησα μόνο για τον ευατό μου ότι δεν γουστάρει τρανς και μη προσπαθείς να μου επιβάλλεις τις προτιμήσεις σου γιατί ούτε και εγώ προσπαθώ να στις επιβάλλω. Αν ξέρεις επί της ουσίας την κύρια απάντηση δώστην αν όχι μην απαντήσεις για την φυσιολογικότητα ή όχι των τρανς γιατί εδώ το site άλλο σκοπό έχει.
Σε ευχαριστώ πολύ

PRESIDENT

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Εχθές το βράδυ 09-12-06 γύρω στις 12 επισκεύθικα το στούντιο στη Κυψέλη Δροσοπούλου 95. Ήταν η Ειρήνη νταρντάνα πολύ ψηλή μελαχρινή, με πολύ μεγάλα φυσικά βυζιά και με ηλικεία πάνω απο 30 σίγουρα. Επειδή έχω μια αδυναμία στα μεγάλα βυζιά και στις γυναικές αυτού του είδους γενικότερα, αποφάσισα να περάσω στο δωμάτιο. Επί της ουσίας τώρα η Ειρήνη ήταν αρκετά άνετη στο δωμάτιο, μου έδωσε τα βυζιά της να παίξω και μου έκανε μια τέλεια πίπα, στη συνέχεια όταν ανέβηκε από πάνω ήταν πραγματικά άπαιχτη. Την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους τους αρέσουν τα μεγάλα βυζιά και γενικότερα οι "νταρντάνες"....
Υ.Γ. Ο τσάτσος άπαιχτος... ;)

Επισκέπτης
πες τα ρε πανο για την μελινα γιατι εμενα δεν με πιστευουν!!!γυναικαρα ειναι και κανει και απιστευτο γαμησι!!

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
την άλλη σχσ την ψάχνουμε ακόμα :'( :'( :'( :'( λές να γυρίζει το 'ελληνίδες εν δράση το 2'??? :cheesy: :cheesy: :cheesy: :2funny: :2funny:

Μακάρι.
Οι φήμες λένε ότι την έκανε για Γερμανία...
Όποιος γνωρίζει, ας πει περισσότερα. Μην τρέχουμε στην Νικολούλη...

Επισκέπτης
και για να μην ξεχνιομαστε !!ΑΝΤΡΙΑΝΑ γυρνα πισω σε μενα!!

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Μωρέ και στον Χαρδαβέλλα πάω...

Αναζητείται το καλύτερο τσιμπούκι της Φυλής...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom