Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο...όλοι καταλαβαίνουν...τέλοσπάντων...η Ρούμπι ξαναγύρισε στους Γερμανούς...πανέμορφη αλλά τι να το κάνεις όταν από :knockinb: :knockinb: 0...

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Λες και αυτός δεν πάει, ο γραφικός που σκάει μύτη με το πάκο τα πενηντάρικα και παρακαλάει τις κοπέλες να του κάνουν σκόντο κάνα δεκάρικο λες και είναι άνεργος ή πιτσιρικάς.

το ότι είναι γύφτος και καρμίρης είναι το λιγότρερο και δεν με νιάζει εγώ του τα χώνω και θα του τα χώνω για αυτό που μας αποκάλεσε όλους που πάμε στα στούντιο και κάνουμε ενημέρωσης πυρφόρους

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.997
Πόντοι
36.618
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο...όλοι καταλαβαίνουν...τέλοσπάντων...η Ρούμπι ξαναγύρισε στους Γερμανούς...πανέμορφη αλλά τι να το κάνεις όταν από :knockinb: :knockinb: 0...

Είχε περάσει και από το 42 στη Βριλησσού αλλά δεν έκατσε πάνω από 10 μέρες αν θυμάμαι καλά...Συναγωνιστές μίλησαν για τυπικές υπηρεσίες...Τώρα περισσότερα... :dunno:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Είχε περάσει και από το 42 στη Βριλησσού αλλά δεν έκατσε πάνω από 10 μέρες αν θυμάμαι καλά...Συναγωνιστές μίλησαν για τυπικές υπηρεσίες...Τώρα περισσότερα... :dunno:
το ξέρω Βασίλη μου...την είχα δει και εκεί και πράγματι...κλωνίστηκα και ήμουν έτοιμος να το φυτιλιάσω...αλλά με συγκράτησε ο φίλος...

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.997
Πόντοι
36.618
το ξέρω Βασίλη μου...την είχα δει και εκεί και πράγματι...κλωνίστηκα και ήμουν έτοιμος να το φυτιλιάσω...αλλά με συγκράτησε ο φίλος...

Μάλλον πρέπει να συγκρατηθείς και τώρα και να μην κάνεις το βήμα για περαιτέρω γνωριμία μαζί της...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.695
Πόντοι
506
Σημερα βραδυ στο Βριλησσου 42  Μαργκω + Σασα   :-* :-* :-*

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.336
Πόντοι
5.435
εδώ προηγούνται άλλες κ άλλες...Έπαθα πλάκα με Εμανουέλλα από β60  και Κωλάρα λΟΎΝΑς ΑΠΌ β46...
Την είχα πάρει σαν Τάνια στη Φώκαιας στα 20€. Ωραίος κωλος αλλά μέχρι εκεί. Τώρα στο πενηνταρικο δεν ξέρω. Φήμες λένε για καλό σέρβις

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
εδώ προηγούνται άλλες κ άλλες...Έπαθα πλάκα με Εμανουέλλα από β60  και Κωλάρα λΟΎΝΑς ΑΠΌ β46...
Την Εμμανουελα την εχω δει 2 φορες στο Τατοιου 58.
Η εμφανιση υποκειμενικη, την θεωρω πανω απο τον μεσο ορο, ιδεα δεν εχω τι λεει απο υπηρεσιες.

Η Λουνα εργαζεται εδω και καιρο στο 46. Ξεκινησε στα studio  σαν Τανια απο τα Κασσανδρας, οπου με το ιδιο ονομα της ειχα πετυχει πλλες φορες στο Φυλης 92Α.
Χαρακτηριστικο της η κοντη μαυρη γραβατα με topless εμφανιση.
Την ειχε τιμησει ο SPEED σε παλιοτερη τσαρκα με μετριες εντυπωσεις.
Οπως μετριες ειναι σε γενικες γραμμες και οι πληροφοριες που εχω για τις επιδοσεις της.
Προσωπικη αποψη δεν εχω.
Παντως απο "πισω συστημα" σκιζει............

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.336
Πόντοι
5.435
Ο speed την Τάνια? Τι είχε πιεί? Δούλευε και Φώκαιας σε αυτό που τώρα έιναι κλειστό στον όροφο.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ο speed την Τάνια? Τι είχε πιεί? Δούλευε και Φώκαιας σε αυτό που τώρα έιναι κλειστό στον όροφο.
Κανει κατι τετοια ωρες ωρες και με κουφαινει....
Ειχαμε κοπανησει και κατι μπυρες πριν.....

Ακομα θυμαμαι την κριτικη του :
¨Μιλα λιγοτερο, γαμισου περισσότερο"

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.863
Πόντοι
3.715
http://[URL unfurl="true"]www.filis104.com/images/stories/koritsia/vera/a35.jpg[/img[/URL]]

Αν αυτό το κορμί τεντώνει και λυγίζει σαν τόξο είναι η επόμενη επένδυσή μου.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.863
Πόντοι
3.715

κι ενώ βγάζει ένα καυλιάρικο θέμα αθώας Αρσακειάδας δυστυχώς δεν το έχει. Πάντως την πρώτη φορά που την πήρα προ 4μήνου κι ίσως κάτι παραπάνω μου είχε ρουφήξει τερματικά τον ανδρισμό.

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ η ρούμπι που εργάζεται στο xbar δεν είναι η ρούμπι που εργαζόταν παλαιότερα σε εμάς,καλό απόγευμα σε όλους.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.336
Πόντοι
5.435

GEKAS

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
11
Like
141
Πόντοι
11
Χτες το βράδυ μοναχική μίνι τσάρκα στα βόρεια μαγαζιά...

Sweet Angels:  Ανοίγει η κυρία, ωραίος χώρος με μεγάλο σαλόνι, δυο κοπέλες Αλεξάνδρα μελαχρινή κανονικό ύψος, με ωραίο βυζί 2,5  :boobies: , σωστά πιασιματακια και καλό σαλοναρισμα μπήκε στα υπ’οψιν λιαν συντομως…  :knockinb:
και Νταιζυ ψηλή με κωλαρα για μπατσακια  :kissass: και μικρό στήθος. Φόραγε ένα μαύρο κορμάκι και με ένα άπειρο και λιτό σαλοναρισμα, αποχώρησε…
Ανεβαίνω πιο βόρεια και φτάνω ως τη Λυκόβρυση στο studio 12…
Στο πρόγραμμα Ρανια και Βίκυ, οπότε από την αρχή ήμουν ψημένος για κατάθεση…  :think:
Ανοίγει η ευγενέστατη κυρία, κάθομαι στο μεγάλο σαλόνι, εκείνη την ώρα ήρθαν και 2 ακόμα συναγωνιστές και τότε η κυρία ανακοινώνει τις κοπέλες…
Ρανια ξανθιά ψηλή με πολύ ωραίο σώμα στητά βυζάκια και πολύ καλή συμπεριφορά στο δωμάτιο μιας και έχει τιμηθεί στο παρελθόν με άριστες εντυπώσεις,
και η έκπληξη της βραδιάς…
Αφροδίτη…  :headbang: :headbang: :headbang: εκτάκτως γιατί έγινε αλλαγή στο πρόγραμμα…
Για όσους δεν γνωρίζουν η Αφροδιταρα μπορεί να μην είναι ο ορισμός του μοντέλου… αλλά είναι τούρμπο με όλη τη σημασία της λέξης…
Δοκιμασμένη και στο παρελθόν, δεν έχασα την ευκαιρία και κάνω την επανάληψη μου!!! Θα ακολουθησει κριτική…
Μόλις μπόρεσα να συνελθω έκανα και μια βόλτα από Μεταμόρφωση στα τρία μαζεμένα αλλά επικρατούσε νέκρα…

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom