Mην μπορώντας να αντισταθώ στον ερωτισμό του βροχερού αθηναικού σκηνικού, ξεκίνησα για μια μικρή, αλά απαραίτητη βόλτα ώστε να "ζεσταθώ" για αργά το βράδυ... ;) τα βήματά ,μου,ή καλύτερα οι ρόδες μου με οδήγησαν στα εξής ευαγή ιδρύματα:
Κηφισού30:Αφροδίτη: H γνωστή Ελληνίδα μελαχροινή κούκλα με μαλλί κατσαρό φουντωτό αλά Μαρία Σολωμού, ενισχυμένο στήθος με πολύ καλή δουλειά, 3.5άρι, γυμνασμένο σώμα, επίπεδη κοιλιά, ωραια περιφέρεια και καλλίγραμμα πόδια... Με πολύ ταπεραμέντο, και στυλ σαλονάρισε, κάνοντας ότι ασφυκτιά μέσα στο σέξυ ροζ μαγιώ της, κάτσαμε και συζητήσαμε εγκάρδια μιας και θυμηθήκαμε την προ μηνών συνεύρεσή μας. Mε πρόσφατη θητεία και στο Φ104. Μαζί της
η Κέλλυ: Μελαχροινή, με στρογγυλό πρόσωπο, αρκετά κιλάκια και αρκετή κυτταρίτιδα...Δεν...(δεν είναι η Κέλλυ του 104...)
Βριλησσού42:Πάολα:Άλλη μια Ελληνίδα στις επάλξεις, καστανόξανθη, με μαλλιά μέχρι τους ώμους, πολύ γλυκό πρόσωπο και απίστευτα, φυσικά, μεγάλα στήθη, που κόντευαν να εκραγούν μέσα στο μάυρο κορμάκι που φορούσε...Γλυκιά παρουσία, με εντυπωσίασε με τον τρόπο της και τη ζεστασιά της, ενώ και το κορμί της είναι χυμώδες και σέξυ.. Μαζί της
η Σάσα: Ψηλόλιγνη, ξανθά μαλλιά,μικρό στήθος, αλλά όμορφο, και καλοσχηματισμένος κωλαράκος και από κείνη ωραίο και ευγενικό σαλονάρισμα...
Βριλησσού46:Λούνα: Σταθερή στη βάρδιά της, κοντό ξανθό μαλλί, ωραία χτενισμένο, πολύ "πονηρό" και γλυκό πρόσωπο και με ένα πίσω σύστημα που κολάζει και αγίους.Σωστά μήλα. Ολοστρόγγυλος, πεταχτός, αφράτος, τρομερό σχήμα και ήξερε να τον περιφέρει καλά στο χώρο...και πάνω μου...
Μαζί της η
Τζένη: Αδύνατη, καστανόξανθη,, φυσικό στήθοε μικρό, συμπαθητικό καθημερινό πρόσωπο και ωραίο κωλαράκι και αυτή, μου ανέφερε ότι θα κανε τα πάντα για να μπω στο δωμάτιο...δεν τα κατάφερε όμως...
Βριλησσού60(κάτω): Eμανουέλλα: Aπό τις πιο σέξυ και "ανεβαστικές" παρουσίες της βραδιάς: Απίστευτο μωρό πραγματικά, μελαχροινό, με κορμί αδύνατο, φυσικό 2άρι στήθος, πολύ εκφραστικό πρόσωπο, καταπληκτικός κωλαράκος και γενικά όλος της ο αέρας με τρέλλανε...Αν δεν ήμουν καρφωτός για αλλού...
Βριλησσού60(πάνω):Kατερίνα. Mια μελαχροινή μετριοπούλα(που λέει και κάποιος ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε :lol
, με αρκετά κιλά παραπάνω παντού, χαλαρό σώμα και γενικά ΔΕΝ....
Βριλησσού36:Φαίη: Mια από τις μεγάλες μου συμπάθειες, εμφανώς αδυνατισμένη, παραμένει όμως κορμάρα και ποθητή, με ωραίο, φυσικό στήθος, καλλίγραμμα πόδια και ωραία περιφέρεια. Είχε όρεξη για συζήτηση οπότε σπαταλήσαμε αρκετό χρόνο στο άδειο σαλόνι με αμπελοφιλοσοφίες σε εγκάρδιο κλίμα.
Βριλησσού36Α:Μαρκέλλα: Γνωστή εδώ και καιρό, με γυαλάκια εμφανίστηκε, ωραίο κορμί, ενισχυμένο στήθος, και περιφέρεια, γλυκό παιχιδιάρικο πρόσωπο...
Βριλησσού55:Νικολέττα: Ξανθιά, με ελαφρώς σγουρά μαλλιά χθες, μικρό φυσικό στήθος σε κοινή θέα, ωραίος κωλαράκος, αψεγάδιαστο κορμί, μοντελέ..Κάπως επιτηδευμένο σαλονάρισμα, με στενο μαρκάρισμα αλλά οι πρόσφατες γνώμες από συναγωνιστές δεν με έψησαν με την καμία...
Φυλής104: Βρέθηκα πριν τη λήξη της dream team βάρδιας οπότε είδα τις:
Πωλίνα: Μελαχροινή πλέον, της πάει πάααρα πολύ, γλυκήτατο πρόσωπο και μάτια που λένε πολλά, ωραίο φυσικό στήθος 2άρι, και το δυνατό της σημείο η περιφέρεια τής με πετσαχτό κωλαράκι και σφιχτό, όπως και τα πόδια της. Άντζελα: Οι συστάσεις περιττεύουν...Φοβερό το δερματινό μίνι πάντως...
Αλίκη: Άλλη μια Ελληνίδα, ξανθιά με γλυκό πρόσωπο, μικρό στήθος, ωραία καλοσχηματιμένα πόδια και περιφέρεια.
Δέσποινα: Μελαχροινή, με γλυκό πρόσωπο, ωραίο φυσικό στήθος 2,5άρι, ωραία περιφέρεια την οποία αν δεν κάνω λάθος και την προσφέρει κιόλας.... Σε ρόλο υπηρεσίας το καυτό....
ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ μέσα σε ένα σέξυ, μίνι κόκκινο φόρεμα. Μετά την αλλαγή της βάρδιας, συνέχισε η Δέσποινα και ήρθε να αναλάβει πλάι της η
Βέρα: Μελαχροινό "στυλιάρι", πανέξυπνο μουτράκι, στήθος ανύπαρκτο, αλλά με κάτι ρώγες κάγκελο, ωραία πόδια και στρογγυλό και μικρό κωλαράκι. Τιμήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες μιας και αποτελούσε διακαή μου πόθο...Στο κατέβασμα από το δωμάτιο, συνέπεσα με τον μέγιστο Ινδιάνο, που από ότι κατάλαβα είχε τον ίδιο πόθο με μένα και ήταν έτοιμος κ κείνος να ανηφορίσει στον όροφο της ακολασίας...Λεπτομέρειες στην κριτική..