Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Με σεβασμο σε ολα τα μελη που..... αν θελουμε να παμε καπου για εκτονωση, διαβαζουμε πρωτα καποιους που γραφουν συχνα ενημερωση εφοσον εχουν χομπυ και πηγαινουν συχνα τσαρκες και μπαινουν στο κοπο να μας ενημερωνουν να γνωριζουμε και εμεις τα υπολοιπα μελη που δεν κανουμε συχνα τσαρκες!!!

Ρωτω την σεβαστη διοικηση του μπου...και ειδικα τον Τιτανα ΖΕΡΟ που οποτε γραφει...χτυπαει φλεβα χρυσου ο μαγκας.....

Λοιπον ρωτω...χωρις να εχω κανενα προβλημα με τον βλακα....αλλα με οποια παει.....ειναι το κατι αλλο μας γραφει....και με φολα να παει δηλαδη...θα μας γραψει...οτι ηταν καταπληκτικη.....

λοιπον ρωτω ευθεως.....

Τον ΛΑΓΟ γιατι τον εχετε Τιμημενο;;;.....Για να μας διασκεδαζει;;;;

Δεν κολλαω σε διαδικτυακους τιτλους ρε παιδια και οσοι με εχουν καταλαβει απο το διαδιτκτυο(καθοτι απα κοντα δεν με γνωριζετε..ισως στο μελλον καποια παιδια που με πανε και τα παω, να τα πουμε και εξω) εκτιμω να καταλαβαινουν τι θελω να γραψω;;;

Δεν μπορει ενα ρουκι μελος να μπαινει στο μεγαλυτερο σιτε Ελληνικο(βαση αριθμο μελων) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ και να βλεπει χωρις να γνωριζει τι εστι Τιμημενος(του κωλου αξιωμα κατα εμε) να διαβαζει αυτον τον βλακα;;;;

Εκτος, αν ειμαστε εδω τα ιδια ατομα με τα κλωναρια οσοι εχουν...οποτε δεν υπαρχει θεμα!!!!

Σκοπος που εγραψα ειναι να προστατεψω σαν μελος την εγκυρη αλλα και ωριμη ενημερωση....οπως κανουν(κατα την κριση μου, απο το διαδικτυο που εχω σχηματισει) ο φυστικης... ο ξινικ...ο νεοσμυρνιωτης....ο Ινδιανος....και αλλα υπευθυνα μελη(δυο-τρεις ακομα)....που αυτοι επρεπε να βαλουν χερι σε αυτον τον βλακα....και ΟΧΙ μονο εγω!!! :grin:

ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ....ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΙΣΘΕΝΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ!!!

Τα σεβη μου σε ολα τα γνησια μελη που αγαπαμε το μερακι της τσαρκας και οχι της διαφημισης και της ανωριμοτητας!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Λαγε δεν εχω τιποτα με σενα και μου εισαι αδιαφορος.....

οι πολλες σαλτσες ομως στην γραφη σου... να λειπουν....γνωριζουμε ολα τα μελη.. τι παιζεται εξω λογο οικονομικης κρισης, καθοτι και εμεις παμε σε σπιτακια να κανουμε σεξ!!!!Μην γραφεις μαλακιες....και σοβαρεψου, αν θελεις να γραφεις!!!!
Ειδεμη γραφε και να γνωριζεις οτι οι υπολοιποι και ειδικα οι φιλοι σου....γελανε καραγκιοζακο πισω απο την πλατη σου!!!!

Αντε μαλακα, μην δημοσιευσω π.μ απο τα φιλαρακια σου και τι γνωμη εχουνε για σενα, για να μην νομιζεις οτι τα βγαζω απο το κεφαλι μου!!!!

Σοβαρεψου....σου το γραφω ομορφα και Ελληνικα!!!

Αν και δεν αξιζεις σαν ανθρωπος(και ας μην σε ξερω..φαινεται αυτο στο διαδικτυο)...μου εισαι λιγος...παρα ταυτα....

Τα σεβη μου!!!

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
μια χαρα ειναι ο λαγος υπαρχουν κ χειροτεροι που στελναν μυνηματα να κατεβασουν αλλους απο τιμημενους οτι δεν θα ξαναγραψουν
για να δικαιολογησουν την καψουρα τους ονοματα δε λεμε τρωγανε γαριδες  κ εγραφαν για συγκεκριμενη κοπελα
οτι ειναι για δυο φορες κ τωρα την αποθεωνει κ με κλωνους να δεις πως τον λενε ξεχναω το ονομα του ρε γαμωτο
αλλα τι να περιμενεις απο τηλεκατευθυνομενα τσουτσεκια

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
URL]]

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
μια χαρα ειναι ο λαγος υπαρχουν κ χειροτεροι που στελναν μυνηματα να κατεβασουν αλλους απο τιμημενους οτι δεν θα ξαναγραψουν
για να δικαιολογησουν την καψουρα τους ονοματα δε λεμε τρωγανε γαριδες  κ εγραφαν για συγκεκριμενη κοπελα
οτι ειναι για δυο φορες κ τωρα την αποθεωνει κ με κλωνους να δεις πως τον λενε ξεχναω το ονομα του ρε γαμωτο
αλλα τι να περιμενεις απο τηλεκατευθυνομενα τσουτσεκια
Ναι  .....και εσυ μια χαρα εισαι :grin:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Σε σύγκριση με σένα αρχικαρμίρη όλοι είμαστε μια χαρά.
Χαιρομαι ......και για σενα γνωριζω.... ποσο μια χαρα εισαι...

Απλα δεν θα ηθελα την καταντια σου.....ενημερωσου και εσυ...τι γραφουν φιλαρακια σου για σενα!!!

Τι ηθελες τωρα και πεταχτηκες σαν την βουρτσα;;;
Για να τα ακουσεις και εσυ;;;

Αντε καλη συνεχεια....

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Σε σύγκριση με σένα αρχικαρμίρη όλοι είμαστε μια χαρά.

ρε px έχω μια ιδέα από εδώ και πέρα στης τσάρκες θα πηγαίνουμε 5 με ένα αυτοκίνητο για  οικονομία  θα πηγαίνουμε και οι 5 με την ίδια πουτάνα και θα της παζαρεύουμε την τιμή καλο εεεεεεεεε

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Για να λες εσυ που πας συνεχεια....κατι θα ξερεις... :grin:

Για την Βερα...ή για την Κελλυ ειναι το λαικο προσκυνημα;;;;

Ετσι για εγκυκλοπαιδικους λογους ρωταω...αν επιθυμεις μου απαντας!!! :grin:

Υ.Γ.
Δεν εχει αναφερθει απο αλλον εγκυρο ενημερωτη,ειτε πορνορεπορτερ αυτο που μας γραφεις....και καλο ειναι να εισαι σιγουρος... τι γραφεις... και να μην παρασερνεσαι απο τον ενθουσιασμο..... της προφανως διαφαινομενης ανωριμοτητας σου, στο να γραψεις υπευθυνα στο διαδικτυο!! :grin:
πίστεψέ με κάτι παραπάνω ξέρω... ;)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Άντε από δω ρε φραγκοφονιά, τσιφούτη, παραδόπιστε.
Δεν θα το συνεχισω....καθοτι δεν σε γνωριζω...και δεν θελω να γραψω πραγματα για να γελασει ολο το μπου ...απο γνωστο σου που τα πιστοποιησε και αλλος!!!!Δεν σου απευθυνα τον λογο να μου απαντησεις....αλλα αν διανοηθεις να μου ξαναπαντησεις.....

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!!

Το ξαναγραφω.....
Αντε καλη συνεχεια!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
πίστεψέ με κάτι παραπάνω ξέρω... ;)
Ρε βλακα δεν ειπα οτι γραφεις μαλακιες 100%...αλλα μπορει να ετυχε την ημερα που πηγες και να γινοτανε λαικο προσκυνημα!!!

Δεν το αμφισβητω αυτο....αλλα εσυ εγραψες οτι γινεται συνεχεια λαικο προσκυνημα....

και ρωτω;;;; Που το γνωριζεις;;; Εισαι καθε μερα εκει;;;

Μημπως αθελα σου γινεσαι διαφημιστης;;;;

Ποσο ηλιθιος παιζει να εισαι;;;

Οταν θα γραφεις ενημερωση....οι πολλες σαλτσες γινονται αντιληπτες!!!!

Κεγκε;;;

Αντε καλο σου βραδυ....και συγνωμη για την αυστηροτητα μου....αλλα καποια μελη, δεν εχουμε την δικη σου οικονομικη ευχερεια και δεν μπορουμε να διαβαζουμε χαζουληδες και να φυτιλιαζουμε ασκοπα τα σεβαστα χρηματα μας.....

Λαικο προσκυνημα ρε....αυτη την εποχη καθημερινα.΄...δεν γινεται πουθενα..

Γραφε απλα και χωρις αθελα σου να διαφημιζεις....αφου την ομορφη πενα την εχεις.....τι στο διαολο θελεις τις σαλτσες;;;;

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Ρε βλακα δεν ειπα οτι γραφεις μαλακιες 100%...αλλα μπορει να ετυχε την ημερα που πηγες και να γινοτανε λαικο προσκυνημα!!!

Δεν το αμφισβητω αυτο....αλλα εσυ εγραψες οτι γινεται συνεχεια λαικο προσκυνημα....

και ρωτω;;;; Που το γνωριζεις;;; Εισαι καθε μερα εκει;;;

Μημπως αθελα σου γινεσαι διαφημιστης;;;;

Ποσο ηλιθιος παιζει να εισαι;;;

Οταν θα γραφεις ενημερωση....οι πολλες σαλτσες γινονται αντιληπτες!!!!

Κεγκε;;;

Αντε καλο σου βραδυ....και συγνωμη για την αυστηροτητα μου....αλλα καποια μελη, δεν εχουμε την δικη σου οικονομικη ευχερεια και δεν μπορουμε να διαβαζουμε χαζουληδες και να φυτιλιαζουμε ασκοπα τα σεβαστα χρηματα μας.....

Λαικο προσκυνημα ρε....αυτη την εποχη καθημερινα.΄...δεν γινεται πουθενα..

Γραφε απλα και χωρις αθελα σου να διαφημιζεις....αφου την ομορφη πενα την εχεις.....τι στο διαολο θελεις τις σαλτσες;;;;
ρε μάγκα όταν όλα τα δωμάτια είναι γεμάτα, υπάρχουν 3 συναγωνιστές πριν από μενα τι να γράψω?? διάβαζε καλύτερα...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
και να στο κάνω πιο λιανά γιατί μάλλον :uglystupid: :uglystupid:. 4γεμάτα δωμάτια, 3 αναμονή=7...ένας εγώ...8 και όταν έφυγα υπήρχαν άλλοι 3 στο σαλόνι....Τετάρτη βράδυ... :idiot:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
και για του λόγου το αληθές δες τον ορυμαγδό των κριτικών που σκάσανε.... ;)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ρε μάγκα όταν όλα τα δωμάτια είναι γεμάτα, υπάρχουν 3 συναγωνιστές πριν από μενα τι να γράψω?? διάβαζε καλύτερα...
Δε φαντάζεσαι....λαικό προσκύνημα κάθε μέρα σχεδόν...παράγινε το κακκό..(αυτο εγραψε ο Λαγος)

Εγω διαβαζω καλυτερα πανιβλακα και σε ξαναρωτω......

Που γνωριζεις οτι ειναι σχεδον καθε μερα οπως μας γραφεις και σε θρεντ που ειναι αλλα στουντιο....
για το συγκεκριμενο στουντιο  που πηγες;;;

Τρεις εξηγησεις δινω......

Α. Πας καθημερινα στο συγκεκριμενο και καθεσαι με τις ωρες ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΥΡΦΟΡΙΖΕΙΣ(ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ) και γνωριζεις οτι καθημερινα εχει κοσμο πολυ...αυτο το αποκλειω..καθημερινα να εχει λαικο προσκυνημα οπως ανεπιτυχως μας εγραψες....

Β.Εισαι αθελα σου διαφημιστης......

Γ. Εις Γνωση σου εισαι διαφημιστης, του συγκεκριμενου στουντιο.....

Τι απο το Α...Β...Γ....ΙΣΧΥΕΙ;;;

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
και να στο κάνω πιο λιανά γιατί μάλλον :uglystupid: :uglystupid:. 4γεμάτα δωμάτια, 3 αναμονή=7...ένας εγώ...8 και όταν έφυγα υπήρχαν άλλοι 3 στο σαλόνι....Τετάρτη βράδυ... :idiot:

μην ασχολείσαι ρε με τον καμένο αυτός :jerking: :jerking: :jerking: είναι και ζηλόφθων εχθές μας έκραξε όλους που πάμε στα στούντιο και κάνουμε ενημέρωσης μας έβγαλε όλους μαλάκες ο αρχιμαλάκας

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Δε φαντάζεσαι....λαικό προσκύνημα κάθε μέρα σχεδόν...παράγινε το κακκό..

εγω διαβαζω καλυτερα πανιβλακα και σε ξαναρωτω......

Που γνωριζεις οτι ειναι σχεδον καθε μερα οπως μας γραφεις και σε θρεντ που ειναι αλλα στουντιο....
για το συγκεκριμενο στουντιο  που πηγες;;;

Τρεις εξηγησεις δινω......

Α,Πας καθημερινα στο συγκεκριμενο και καθεσαι με τις ωρες ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΥΡΦΟΡΙΖΕΙΣ(ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ) και γνωριζεις οτι καθημερινα εχει κοσμο πολυ...αυτο το αποκλειω..καθημερινα να εχει λαικο προσκυνημα οπως ανεπιτυχως μας εγραψες....
Β.Εισαι αθελα σου διαφημιστης......
Γ. Εις Γγωνη σου εισαι διαφημιστης, του συγκεκριμενου στουντιο.....

Τι απο το Α...Β...Γ....ΙΣΧΥΕΙ;;;
καλά πήγαινε χτύπα κανένα τσίπουρο να ξελαμπικάρεις...αυτά κατάλαβες?? λες να μη μιλάω με άλλους συναγωνιστές για το τι γίνεται???ξέρεις πόσες φορές προσπάθησα κ γω ή και άλλοι φίλοι να πετύχουν διαθέσιμη τη Βέρα??/αν δεν πας δεν θα καταλάβεις...δουλειά δεν είχα...διαφημιστής να γίνω...λες κ το έχει ανάγκη η Άντζελα...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
μην ασχολείσαι ρε με τον καμένο αυτός :jerking: :jerking: :jerking: είναι και ζηλόφθων εχθές μας έκραξε όλους που πάμε στα στούντιο και κάνουμε ενημέρωσης μας έβγαλε όλους μαλάκες ο αρχιμαλάκας
από τις πολλές κωλοτούμπες που κάνει κοντεύω να ζαλιστώ...ούτε ο μελισσανίδης τόσες στους ολυμπιακούς αγώνες...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Οτι εγραψα..... εκτιμω οτι δεν θα σβηστει τιποτα.Δεν θα γραψω αλλο....οσοι καταλαβαν ..καταλαβαν!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom