Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
ωραίος ο Γκέκας...δεν μας είπες όμως τι είδες στη Μεταμόρφωση... :-

GEKAS

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
11
Like
141
Πόντοι
11
Ημουν τοσο λιωμενος απο τον προηγουμενο "αγωνα", που δεν ειχα αντοχες να περασω μεσα για ελεγχο...

Next time...

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA !!!  :smitten: :smitten: :smitten:      
PROGRAMMA GIA SAVVATO  19.10.2013.

*KATEXAKI 8
10:00-20:00 PARIS    20:00-06:00 CANDY

*THISEOS 35
10:00-20:00 VICTORIA    20:00-06:00 ERIKA & DIANA

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    374,1 KB · Εμφανίσεις: 56

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σε επιλεκτική Σαββατιάτικη μεταμεσονύκτια τσάρκα συντροφιά με τους zidane68 και px75 :

Βούρβαχη 19 : Η νέα entry του ιδρύματος και στον κόσμο των studio, συμφώνα με την δήλωση της ευγενέστατης υπηρεσίας. Χριστιάνα. Νεαρή με κσταστανά ίσια μακριά μαλλιά, συμπαθητικό πρόσωπο σαρκώδη χείλη, περιφέρεια με sexy καμπύλες. Όλα αυτά όμως ωχριούν μπροστά στο πλούσιο φυσικό της στήθος, που όμοιο του ελάχιστες κοπέλες έχουν, Στα υπόψη μόλις πάρει λίγη εμπειρία…..

Βουλιαγμένης 68 : Με νέα διεύθυνση από την τελευταία φορά που πήγα πριν κάποιους μήνες. Η ευγενέστατη και φιλόξενη (αλλά και εμφανίσιμη) υπηρεσία,  ιδιαιτέρα διαχυτική με τον ζιζού, μας παρουσίασε την Βιολέττα, μια νεαρή καστανή με ίσια μακριά μαλλιά, αφράτο σωματότυπο, με αναλόγων διαστάσεων στήθος και περιφέρεια, σε φουλ πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό και την Δανάη, μια αδυνατούλα σχετικά με απλό καθημερινό πρόσωπο,  και όλα τα προγράμματα εκτός πρωκτικού.

Μελαντίας 50 : Χρύσα. Νεαρή με ίσια ξανθά μακριά μαλλιά,  ντυμένη με μαύρο στριγκή και μαύρες κάλτσες. Ωραίο σώμα, φυσικό στήθος, αξιοπρόσεκτη περιφέρεια, η οποια έχει καμπυλώσει περισσότερο από την τελευταία φορά που την είδα. Τζένη. Καστανή νεαρή, αδυνατούλα ,με ελαφρές κόκκινες ανταύγειες στα μαλλιά της. Κανονικό προς το αδύνατο σώμα,.

Μπουζιάνη 2 : Δεν μπόρεσα να αντισταθώ στην αύρα και την γοητεία της Ζιζέλ, για να ακολουθήσει μια super κατάθεση. Λεπτομέριες  στην κριτικη…..

Ισμηνης 2 : Πρωτη φορά το επισκέπτομαι μετα την χωροταξική αλλαγή. Στον πρωτο οροφο μπαρακι από το οποίο εσωτερική σκάλα οδηγεί στο «παλιό» studio. Χώρος ζεστός, και όμορφος. Τα κορίτσια που ήταν εκεί : Η Νικολ, μια από τα «δυνατά χαρτιά» της αλυσίδας, εμφανισιακά τουλάχιστον. Ψηλή, μελαχρινή ίσια μακριά μαλλιά, ενισχυμένο στήθος, αξιοπρόσεκτη περιφέρεια. Με αέρα και έμπειρα μας καλησπέρισε. Μπιάνκα. Νεαρή
Μελαχρινή με γλυκό προσωπάκι και ωραίο σε γενικές γραμμές σώμα. Μια όμορφη παρουσία εν ολίγοις, Βάντα. Ξανθιά με σπαστά μαλλιά, σχετικά αδύνατη, αλλά χωρίς το sex appeal που θα πείσει, πάντα συμφώνα με τα γούστα των τριών μας.

Καρέα 30 : Κλειστό. Λογαριασμοί, διαφημιστικά από πιτσαρίες και σουβλάκια είχαν συσσωρευτεί κάτω από την χαραμάδα της κεντρικής  εισόδου.

Η. Ηλιού 82 : Βικτώρια. Μικροκαμωμένη pro milf με πλούσιο στήθος, κοκκινωπά/καστανά πλέον σπαστά μαλλιά. Χαμογελαστή και ευδιάθετη με το πλέον αξιοπρόσεκτο σημείο την περιφέρεια της, που ο zidane μας ενημέρωσε πως διαθέτει στα προγράμματα της.

Φραντζή 47 : Άννα. Η γνωστή μελαχρινή καλλονή με μεγάλη θητεία στο Κασσάνδρας 4, τώρα πλέον εδώ.

Ελ. Βενιζέλου 35 : Ντιάνα . Μια από τις παρουσίες που κέντρισε το ενδιαφέρον μου. Μελαχρινή με πλούσιο ενισχυμένο στήθος, όμορφο πρόσωπο, μακριά ίσια μαλλιά, ντυμένη με μαύρο κορμάκι και ανάλογες κάλτσες και καλλίγραμμη περιφέρεια. Στα υπόψη. Ερικα. Κασανη με ίσια μαλλιά, απλά συμπαθητικό πρόσωπο, σώμα με σωστές αναλογίες, χωρίς αν είναι κάτι το εξαιρετικό, ποσό μάλλον σε σύγκριση με την Ντιάνα.

Ελ. Βενιζέλου 40 : Έλενα. Η μελαχρινή Ρουμάνα με το πλούσιο ενισχυμένο στήθος, ωραίο σώμα και αέρα αυτοπεποίθησης στο σαλονάρισμα της. Από τις σταθερές κοπέλες του ιδρύματος, όπως και η Έφη την οποία είχα να δω αρκετό καιρό. Ξανθιά με αρμονικές και λαχταριστές καμπύλες, ναζιάρικο μουτράκι. Και οι δυο κοπέλες φουλ πρόγραμμα.

Πειραιώς 193 : Ζετα. Ελληνίδα κατά δήλωση, ξανθιά αφρατούλα με sexy πρόσωπο, ντυμένη με μαύρο κορμάκι, που άφηνε να διαγράφει η ομολογουμένως αξιοπρόσεκτη περιφέρεια της, την οποία δεν………... Βανέσα. Καστανή, με όμορφο σώμα και πρόσωπο. Ωραίο στηθος, σώμα με σωστές αναλογίες και ανάλογη περιφέρεια. Είναι η κοπέλα που εργαζόταν για αρκετό διάστημα σε «μελαχρινή έκδοση» παλιότερα στην αλυσίδα, σταμάτησε για κάποιο διάστημα και τώρα επανήλθε.

Πειραιώς 121 : Δεν μας έκαναν την τιμή να μας ανοίξουν.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

Εχει πάρει κανείς τη "Μόνικα τη Σέρβα" από Ισμήνης 2 στη Δαφνη?

Μου φαίνεται πολύ δυνατό τεμάχιο...

Κριτικές δεν βλέπω γι αυτήν.

Καμμία άποψη ?

:think: :think: :think: :think: :think:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
  Καμμία άποψη ?
Αν και σωστα στα λέεει ο px75, την εχω τιμησει εγω με προγραμμα των 70 τον περασμενο Απριλιο.
Προσωπικα περασα πολυ καλα.
οι περισσότεροι απο τους συναγωνιστες ομως, δεν εχουνεινει απολυτα ικανοποιημενοι.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
μάγκες σκέφτομαι να φυτιλιάσω το συγκεκριμλενο

απο υπηρεσίες τι λέει; αξίζει το 50άρικο;

Αν είναι η ίδια που εργαζόταν παλιότερα στο κλειστό πλέον Αχαρνών 104, μέτρια είναι από υπηρεσίες, αλλά είναι ο ορισμός του ωραίου κοντοπούτανου.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470

Καμμία άποψη ?

την έχω τιμήσει κ γω σε πρόγραμμα των 70 για ποδολαγνεία...τυπική, κρύα, χωρίς καμιά διάθεση για "πολλά πολλά" με αποκορύφωμα το "baby yoy must finish"....πανέμορφη αλλά παλτό...δες στο Θησέως35 την κριτική μου...εκεί έχει...ο ινδιάνος έχει γράψει νομίζω στο ισμήνης2...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Αν και σωστα στα λέεει ο px75, την εχω τιμησει εγω με προγραμμα των 70 τον περασμενο Απριλιο.
Προσωπικα περασα πολυ καλα.
οι περισσότεροι απο τους συναγωνιστες ομως, δεν εχουνεινει απολυτα ικανοποιημενοι.

Sorry παίδες, αλλά εγώ την είδα πρώτη φορά στο Ισμήνης 2 την τύπισσα χτες.

Δεν συνηθίζω τα στούντιο, αλλά είχε ωραίες φωτογραφίες και μου τράβηξε την προσοχή.

Είδα πως δεν έχει εκεί κριτικές και υπέθεσα πως πρόκειται για καινούρια κοπέλα.

Δεν ηξερα πως έχει προιστορία και σε άλλα στούντιο.

Εμπιστεύομαι τον lagonisian.

Θα την παρω μία φορά χωρίς μεγάλες απαιτήσεις και προετοιμασμενος να πάω κουβά.

God damn beautiful "sonofabitch"  είναι η ρουφιάνα...

Δεν χορταίνω να την βλέπω στις φωτογραφίες...  :cum: :cum: :cum:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
την έχω τιμήσει κ γω σε πρόγραμμα των 70 για ποδολαγνεία...τυπική, κρύα, χωρίς καμιά διάθεση για "πολλά πολλά" με αποκορύφωμα το "baby yoy must finish"....πανέμορφη αλλά παλτό...δες στο Θησέως35 την κριτική μου...εκεί έχει...ο ινδιάνος έχει γράψει νομίζω στο ισμήνης2...

και η Ρουμάνα πρώην σύζυγος μου finish, did you finish μου έλεγε. αυτές οι ανατολικές είναι του finish ενώ το σωστό στα αγγλικά είναι come, you need to come baby.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
 Sorry παίδες, αλλά εγώ την είδα πρώτη φορά στο Ισμήνης 2 την τύπισσα χτες.

Δεν συνηθίζω τα στούντιο, αλλά είχε ωραίες φωτογραφίες και μου τράβηξε την προσοχή.

Είδα πως δεν έχει εκεί κριτικές και υπέθεσα πως πρόκειται για καινούρια κοπέλα.

Δεν ηξερα πως έχει προιστορία και σε άλλα στούντιο.

Εμπιστεύομαι τον lagonisian.

Θα την παρω μία φορά χωρίς μεγάλες απαιτήσεις και προετοιμασμενος να πάω κουβά.

God damn beautiful "sonofabitch"  είναι η ρουφιάνα...

Δεν χορταίνω να την βλέπω στις φωτογραφίες...  :cum: :cum: :cum:
απλά να σου πω, μιας και έχουμε το ίδιο φετίχ....δεν το έχει καθόλου...παρότι ΄χει πολύ ωραία πατουσάκια, καλοσχηματισμένα δάχτυλα κλπ...δε δείχνει διάθεση για παιχνίδι...τυπική, και μέσα στα όρια...πήγαινε απλά για το παλμαρέ....είναι γυναικάρα, όπως και να το κάνουμε... :fuck1:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Αν είναι η ίδια που εργαζόταν παλιότερα στο κλειστό πλέον Αχαρνών 104, μέτρια είναι από υπηρεσίες, αλλά είναι ο ορισμός του ωραίου κοντοπούτανου.
Aχαρνων 106.
Το Αχαρνων 104, λειτουργει ακομα.
Στο συγκεκριμενο (104) κανει καποιες βαρδιες και η προεδρος του σωματειου των ιεροδουλων.

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους, προφανώς κάπου έχεις μπερδευτεί, εργαζόταν στο sol για μεγάλο διάστημα πριν πάει εκεί είχε συνεργαστεί με μας το καλοκαιρι του 2012, τον Μαίο του 2013 επέστρεψε πάλι στην Αθήνα και απο τότε συνεργάζεται πάλι μαζί μας.
Όσο για το κοντοπούτανο αν εσύ θεωρείς γυναίκα με ύψος 1.77 χωρίς παπούτσια ότι είναι κοντή μάλλον πρέπει να είσαι ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαπάρ  :2funny:όλα αυτά τα λέμε ως καλοπροαίρετο χιούμορ φίλε μας μην το εκλάβεις σαν προσβολή εξάλλου εμείς να ενημερώσουμε θελουμε και εσένα και τους άλλους φίλους εδώ μέσα για να μην έχετε λάθος εντυπώσεις, σε ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου και καλά να περνάς.

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Ε, εννοείται οτι δε θα πούμε κοντή κάποια με 1,77 ύψος!  :2funny: :2funny:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους, προφανώς κάπου έχεις μπερδευτεί, εργαζόταν στο sol για μεγάλο διάστημα πριν πάει εκεί είχε συνεργαστεί με μας το καλοκαιρι του 2012, τον Μαίο του 2013 επέστρεψε πάλι στην Αθήνα και απο τότε συνεργάζεται πάλι μαζί μας.
Όσο για το κοντοπούτανο αν εσύ θεωρείς γυναίκα με ύψος 1.77 χωρίς παπούτσια ότι είναι κοντή μάλλον πρέπει να είσαι ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαπάρ  :2funny:όλα αυτά τα λέμε ως καλοπροαίρετο χιούμορ φίλε μας μην το εκλάβεις σαν προσβολή εξάλλου εμείς να ενημερώσουμε θελουμε και εσένα και τους άλλους φίλους εδώ μέσα για να μην έχετε λάθος εντυπώσεις, σε ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου και καλά να περνάς.
Το οτι ο φιλος χαρακτηρισε "κοντοπουτανο" την κοπελα στην οποια αναφεροταν, ειναι ακομα μια τρανταχτη αποδειξη οτι μιλαμε για διαφορετικη κοπελα,μιας και μας ενημερωνεις πως ειναι τοσο ψηλη.

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Shady

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Η Τζένη από Μεγ.Αλεξάνδρου 133 κλπ, μας εγκατέλειε ξανά ή ξεκουράζεται; Λείπει από τα προγράμματα αρκετές μέρες τώρα...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom