lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.013
- Πόντοι
- 26.470
ωραίος ο Γκέκας...δεν μας είπες όμως τι είδες στη Μεταμόρφωση... :-
Αν και σωστα στα λέεει ο px75, την εχω τιμησει εγω με προγραμμα των 70 τον περασμενο Απριλιο.Εχει πάρει κανείς τη "Μόνικα τη Σέρβα" από Ισμήνης 2 στη Δαφνη?
Μου φαίνεται πολύ δυνατό τεμάχιο...
Κριτικές δεν βλέπω γι αυτήν.
Καμμία άποψη ?
μάγκες σκέφτομαι να φυτιλιάσω το συγκεκριμλενο
απο υπηρεσίες τι λέει; αξίζει το 50άρικο;
την έχω τιμήσει κ γω σε πρόγραμμα των 70 για ποδολαγνεία...τυπική, κρύα, χωρίς καμιά διάθεση για "πολλά πολλά" με αποκορύφωμα το "baby yoy must finish"....πανέμορφη αλλά παλτό...δες στο Θησέως35 την κριτική μου...εκεί έχει...ο ινδιάνος έχει γράψει νομίζω στο ισμήνης2...Εχει πάρει κανείς τη "Μόνικα τη Σέρβα" από Ισμήνης 2 στη Δαφνη?
Μου φαίνεται πολύ δυνατό τεμάχιο...
Κριτικές δεν βλέπω γι αυτήν.
Καμμία άποψη ?
Αν και σωστα στα λέεει ο px75, την εχω τιμησει εγω με προγραμμα των 70 τον περασμενο Απριλιο.
Προσωπικα περασα πολυ καλα.
οι περισσότεροι απο τους συναγωνιστες ομως, δεν εχουνεινει απολυτα ικανοποιημενοι.
την έχω τιμήσει κ γω σε πρόγραμμα των 70 για ποδολαγνεία...τυπική, κρύα, χωρίς καμιά διάθεση για "πολλά πολλά" με αποκορύφωμα το "baby yoy must finish"....πανέμορφη αλλά παλτό...δες στο Θησέως35 την κριτική μου...εκεί έχει...ο ινδιάνος έχει γράψει νομίζω στο ισμήνης2...
απλά να σου πω, μιας και έχουμε το ίδιο φετίχ....δεν το έχει καθόλου...παρότι ΄χει πολύ ωραία πατουσάκια, καλοσχηματισμένα δάχτυλα κλπ...δε δείχνει διάθεση για παιχνίδι...τυπική, και μέσα στα όρια...πήγαινε απλά για το παλμαρέ....είναι γυναικάρα, όπως και να το κάνουμε...Sorry παίδες, αλλά εγώ την είδα πρώτη φορά στο Ισμήνης 2 την τύπισσα χτες.
Δεν συνηθίζω τα στούντιο, αλλά είχε ωραίες φωτογραφίες και μου τράβηξε την προσοχή.
Είδα πως δεν έχει εκεί κριτικές και υπέθεσα πως πρόκειται για καινούρια κοπέλα.
Δεν ηξερα πως έχει προιστορία και σε άλλα στούντιο.
Εμπιστεύομαι τον lagonisian.
Θα την παρω μία φορά χωρίς μεγάλες απαιτήσεις και προετοιμασμενος να πάω κουβά.
God damn beautiful "sonofabitch" είναι η ρουφιάνα...
Δεν χορταίνω να την βλέπω στις φωτογραφίες...
Aχαρνων 106.Αν είναι η ίδια που εργαζόταν παλιότερα στο κλειστό πλέον Αχαρνών 104, μέτρια είναι από υπηρεσίες, αλλά είναι ο ορισμός του ωραίου κοντοπούτανου.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους, προφανώς κάπου έχεις μπερδευτεί, εργαζόταν στο sol για μεγάλο διάστημα πριν πάει εκεί είχε συνεργαστεί με μας το καλοκαιρι του 2012, τον Μαίο του 2013 επέστρεψε πάλι στην Αθήνα και απο τότε συνεργάζεται πάλι μαζί μας.Αν είναι η ίδια που εργαζόταν παλιότερα στο κλειστό πλέον Αχαρνών 104, μέτρια είναι από υπηρεσίες, αλλά είναι ο ορισμός του ωραίου κοντοπούτανου.
Το οτι ο φιλος χαρακτηρισε "κοντοπουτανο" την κοπελα στην οποια αναφεροταν, ειναι ακομα μια τρανταχτη αποδειξη οτι μιλαμε για διαφορετικη κοπελα,μιας και μας ενημερωνεις πως ειναι τοσο ψηλη.Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους, προφανώς κάπου έχεις μπερδευτεί, εργαζόταν στο sol για μεγάλο διάστημα πριν πάει εκεί είχε συνεργαστεί με μας το καλοκαιρι του 2012, τον Μαίο του 2013 επέστρεψε πάλι στην Αθήνα και απο τότε συνεργάζεται πάλι μαζί μας.
Όσο για το κοντοπούτανο αν εσύ θεωρείς γυναίκα με ύψος 1.77 χωρίς παπούτσια ότι είναι κοντή μάλλον πρέπει να είσαι ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαπάρ όλα αυτά τα λέμε ως καλοπροαίρετο χιούμορ φίλε μας μην το εκλάβεις σαν προσβολή εξάλλου εμείς να ενημερώσουμε θελουμε και εσένα και τους άλλους φίλους εδώ μέσα για να μην έχετε λάθος εντυπώσεις, σε ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου και καλά να περνάς.