giwrgosaudi
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 66
- Πόντοι
- 1
το μονο σιγουρο
Το άλλο ήταν το Φ104, στο οποίο αντιθέτως μάλλον να γελάσω κόνταψα. Κάποια φρέσκια εκεί εργαζόμενη ονόματι Ντέμπορα και προσδιοριζόμενη ως "πληθωρική" από το οικείο σάιτ θα έλεγα πως την βρήκα ως τον ορισμό της χοντρής,παρά το προφανές της νεαράς της ηλικίας.
Ίσως να έχω παραξενέψει με το πέρασμα των χρόνων (και τον κορεσμό από τις πάρα πολλές γυναίκες που έχω συναντήσει), αλλά την συγκεκριμένη δεν την πηδούσα ούτε τζάμπα!
η Μαντόννα κάνει έκτακτες βάρδιες όποτε θέλει εκείνη. Δεν νομίζω να το εγκατέλειψε το σπορ, αν είναι θα την δεις πάλι.ρε παιδια η μαντονα απο κασσανδρασ που βρισκεται? εγκατελειψε το σπορ? βοηθηστε λιγο...
Σ' ευχαριστω πολυ... Καλες τσαρκες...η Μαντόννα κάνει έκτακτες βάρδιες όποτε θέλει εκείνη. Δεν νομίζω να το εγκατέλειψε το σπορ, αν είναι θα την δεις πάλι.
Αρμόδια-ος να απαντήσει είναι η κ. Λίτσα
ρε παιδια η μαντονα απο κασσανδρασ που βρισκεται? εγκατελειψε το σπορ? βοηθηστε λιγο...
.. κολοκυθόπιτα, πολύ σωστά, ο κόσμος έχει διάφορα γούστα κλπ κλπ........................................
μια και 2 φορες νομιζεις εχει μπει πελατης στο μαγαζι και αν του βγουνε αδυνατες σαλονι λεει ..."καμια πιο γεματη δεν εχετε?" και σηκωνεται και φευγει........
περι ορεξεως.............
ΥΓ: Και δεν ειμαι αρχηγος. ;)
Εισαι - εισαι και δε σηκωνω αντιρησεις.
Παντως εγω εγραψα "Ινδιανος Αρχηγος". Να το παρω πισω το Ινδιανος;
Ενα απλο μελος ειμαι οπως ολοι.
Και ο Στρατηγος Πατον ελεγε οτι "ειμαι ενας απλος στρατιωτης"
κανε ένα κόπο , πήγαινε μέχρι το Κ4 και δες αυτήν την την "Ξενια"
www.kassandras4-kato.com/schedule]http://www.kassandras4-kato.com/schedule[/url]
αν καταφέρεις και την δεις,, πες μας ποια σου θυμίζει ?
Μπα ??? και τι άλλαξε και εξαφανίστηκε ? σταμάτησαν το κόκκινα χαλιά ?Αν πάντως εννοείς πως είναι η Μαντόνα που κάνει βάρδιες με άλλο όνομα (γιατί άραγε, αφού και το Μαντόνα ψευδώνυμο ήταν) και δέχεται να είναι βάρδια σε ντέλο μαζί με άλλη κοπέλα θα είναι σαν να μου λες πως βγήκε ο ήλιος από τη Δύση!
Εδώ η συγκεκριμένη επέλεγε και μέρες και βάρδιες και χώρο κατά πως ήθελε, ακόμα και την τελευταία στιγμή αν το αποφάσιζε και μόνο κόκκινο χαλί δεν ζητούσε να της στρώνουν...
Μπα ??? και τι άλλαξε και εξαφανίστηκε ? σταμάτησαν το κόκκινα χαλιά ?
έχει ΔΟΥΛΕΨΕΙ κάποια από όλες αυτές λατσερα σε σουβλατζίδικο ? ή βιομηχανικός εργάτης ? με μισθό πείνας και ξέρουν να συγκρίνουν ?Δηλαδή όποια βγαίνει στην πορνεία είναι αναγκασμένη να παραμένει για πάντα; Ή μπας και νομίζει κανένας πως υπάρχει γυναίκα στον κόσμο που να της αρέσει να την πηδάνε 20 άντρες τη μέρα, χωρίς δυνατότητα εκ μέρους της επιλογής μάλιστα;
Βγαίνει κάποια για να καλύψει κάποιες ανάγκες της και λογικά κάποτε σταματάει.
Η συγκεκριμένη δεν ξέρω αν όντως έχει σταματήσει, αλλά ξέρω σίγουρα πως σταμάτησε άλλη πολύ γνωστή Ελληνίδα call girl και μάλιστα σε πολύ μικρότερη ηλικία.
Τώρα αν η καθεμία τους έχει καταφέρει να "καβατζώσει" έναν ή περισσότερους μόνιμους "χορηγούς", μαγκιά τους! Αυτό και πάρα πολλές που ποτέ δεν θα μάθουμε το κάνουν (ή το έχουν κάποτε κάνει) και σίγουρα πολύ λιγώτερο "ψυχοφθόρο" είναι από την δουλειά σε ντέλο.
Πολύ διάσημη προ κάμποσων ετών εκδιδόμενη σε σπίτι για πολλά χρόνια και πριν τα παρατήσει εντελώς call girl για ένα μικρό χρονικό διάστημα, μου είχε εξομολογηθεί πως η δουλειά του μπουρδέλου είναι αφόρητη. "Σαν να δουλεύεις βιομηχανικός εργάτης σε βαρειά βιομηχανία ή λαντζέρισα σε σουβλατζίδικο!" μου είχε πει. Για να της συμπληρώσω εγώ "Ή νέος γιατρός σε γενική εφημερία μεγάλου νοσοκομείου"...
Δεν ξέρω αν είμαι ο κατάλληλος προφήτης αλλά η πληροφορία είναι πραγματική. Πήγα χθες απόγευμα. Από υπηρεσίες δεν θα σχολιάσω καθώς οι περισσότεροι συμφωνούμε ότι είναι πάρα πολύ καλές. Έχει έρθει ανανεωμένη, ξεκούραστη και με ευχάριστη διάθεση. Κάθισα περίπου 50 λεπτά στο δωμάτιο (χωρίς ιδιαίτερα ακριβό πρόγραμμα)δεν δυσανασχέτησε, μια χαρά τα είπαμε και μετά τον αγώνα κα η υπηρεσία ούτε ενόχλησε.απ οτι ακουσε τ αυτακι μου επιστρεφει η μαρινα στα κασσανδρας αλλα θα περιμενω την καταλληλη
προφητεια για να το επιβεβαιωσω
Μετά την ανωτέρω πληροφορία έσπευσα στις 17:15 στον εν λόγω studio αλλά άνθρακας ο Θησαυρός. Μαζί με τη Σαμπρίνα δεν δούλευε η Κάτια αλλά μια Ηλέκτρα (που δεν ήταν η Μαντόνα). Ρώτησα την τσατσα περί Μαντόνας, μου είπε τα κλασσικά ότι είναι σε διακοπές και την περιμένουν σύντομα, αποχώρησα και κατέθεσα παρακάτω (8Γ) στην άρτι αφιχθείσα Μαρίνα.κανε ένα κόπο , πήγαινε μέχρι το Κ4 και δες αυτήν την την "Ξενια"
www.kassandras4-kato.com/schedule]http://www.kassandras4-kato.com/schedule[/url]
αν καταφέρεις και την δεις,, πες μας ποια σου θυμίζει ?