Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Πέρασα χθες μια βόλτα από την περιοχή της Φυλής (κάποιοι επαγγελματικοί λόγοι με οδήγησαν εκεί μετά από χρόνια) και επειδή μου περίσσευε χρόνος από το ένα ραντεβού μου στο επέμενο είπα να θυμηθώ τα νιάτα μου και να κάνω μπουρδελότσαρα μάλλον χωρίς διάθεση για να προχωρήσω, απλά για να δω τί παίζει.  Δεν το παράκανα σε δύο επιλεγμένα και γνωστά μου από το παρελθόν ιδρύματα πήγα.

Στο ένα, το Αγκύρας 1, βρήκα την ιδιοκτήτρια και εργαζόμενη ίδια όπως πολλά χρόνια πριν, κάτι σαν "απολιθωμένη". Περισσότερο θλίψη μου προξένησε το γεγονός.

Το άλλο ήταν το Φ104, στο οποίο αντιθέτως μάλλον να γελάσω κόνταψα. Κάποια φρέσκια εκεί εργαζόμενη ονόματι Ντέμπορα και προσδιοριζόμενη ως "πληθωρική" από το οικείο σάιτ θα έλεγα πως την βρήκα ως τον ορισμό της χοντρής,παρά το προφανές της νεαράς της ηλικίας.
Ίσως να έχω παραξενέψει με το πέρασμα των χρόνων (και τον κορεσμό από τις πάρα πολλές γυναίκες που έχω συναντήσει), αλλά την συγκεκριμένη δεν την πηδούσα ούτε τζάμπα!

Βέβαια δεν νομίζω πως πηδάνε και πολλοί πλέον. Όχι μόνο σε κανένα από τα δύο "ιδρύματα" δεν υπήρχε μέσα πελάτης για δείγμα και τα κορίτσια "κωλοβαρούσαν", αλλά ούτε καν στους πέριξ δρόμους δεν υπήρχε κίνηση "ενδιαφερομένων" ακόμα και για να ρίξουν μια ματιά, από εκεί που λίγα χρόνια πριν οι δρόμοι έσφυζαν από κίνηση κι από τεστοστερόνη.
Τα βλέπω να κλείνουν σιγά-σιγά τα περισσότερα...

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Το άλλο ήταν το Φ104, στο οποίο αντιθέτως μάλλον να γελάσω κόνταψα. Κάποια φρέσκια εκεί εργαζόμενη ονόματι Ντέμπορα και προσδιοριζόμενη ως "πληθωρική" από το οικείο σάιτ θα έλεγα πως την βρήκα ως τον ορισμό της χοντρής,παρά το προφανές της νεαράς της ηλικίας.
Ίσως να έχω παραξενέψει με το πέρασμα των χρόνων (και τον κορεσμό από τις πάρα πολλές γυναίκες που έχω συναντήσει), αλλά την συγκεκριμένη δεν την πηδούσα ούτε τζάμπα!

γιατι το πληθωρικη τι ειναι? :think:
το "ευγενικο" της χοντρης
και λοιπον?

η πρωτη η τελευταια χοντρη ειναι που κανει αυτη τη δουλεια?
υπαρχει κοσμος που τις θελει............
τι να κανουμε ?
μια και 2 φορες νομιζεις εχει μπει πελατης στο μαγαζι και αν του βγουνε αδυνατες σαλονι λεει ..."καμια πιο γεματη δεν εχετε?" και σηκωνεται και φευγει........
περι ορεξεως.............

giovannipilot

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
19
Like
51
Πόντοι
10
ρε παιδια η μαντονα απο κασσανδρασ που βρισκεται? εγκατελειψε το σπορ? βοηθηστε λιγο... :headbang:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
ρε παιδια η μαντονα απο κασσανδρασ που βρισκεται? εγκατελειψε το σπορ? βοηθηστε λιγο... :headbang:
η Μαντόννα κάνει έκτακτες βάρδιες όποτε θέλει εκείνη. Δεν νομίζω να το εγκατέλειψε το σπορ, αν είναι θα την δεις πάλι.
Αρμόδια-ος να απαντήσει είναι η κ. Λίτσα

giovannipilot

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
19
Like
51
Πόντοι
10
η Μαντόννα κάνει έκτακτες βάρδιες όποτε θέλει εκείνη. Δεν νομίζω να το εγκατέλειψε το σπορ, αν είναι θα την δεις πάλι.
Αρμόδια-ος να απαντήσει είναι η κ. Λίτσα
Σ' ευχαριστω πολυ... Καλες τσαρκες...

Εγγρ.
1 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0

κανε ένα κόπο , πήγαινε μέχρι το Κ4 και δες αυτήν την την "Ξενια"
www.kassandras4-kato.com/schedule]http://www.kassandras4-kato.com/schedule[/url]
αν καταφέρεις και την δεις,, πες μας ποια σου θυμίζει ?

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
......................................
μια και 2 φορες νομιζεις εχει μπει πελατης στο μαγαζι και αν του βγουνε αδυνατες σαλονι λεει ..."καμια πιο γεματη δεν εχετε?" και σηκωνεται και φευγει........
περι ορεξεως.............
.. κολοκυθόπιτα, πολύ σωστά, ο κόσμος έχει διάφορα γούστα κλπ κλπ..  :dancing:  :tits:

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.080
Πόντοι
5.845
ΥΓ: Και δεν ειμαι αρχηγος. ;)

Εισαι - εισαι και δε σηκωνω αντιρησεις. :s&m_1:
Παντως εγω εγραψα "Ινδιανος Αρχηγος". Να το παρω πισω το Ινδιανος;

Ενα απλο μελος ειμαι οπως ολοι.
Και ο Στρατηγος Πατον ελεγε οτι "ειμαι ενας απλος στρατιωτης"

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
www.kassandras4-kato.com/schedule]http://www.kassandras4-kato.com/schedule[/url]

Αν πάντως εννοείς πως είναι η Μαντόνα που κάνει βάρδιες με άλλο όνομα (γιατί άραγε, αφού και το Μαντόνα ψευδώνυμο ήταν) και δέχεται να είναι βάρδια σε ντέλο μαζί με άλλη κοπέλα θα είναι σαν να μου λες πως βγήκε ο ήλιος από τη Δύση!
Εδώ η συγκεκριμένη επέλεγε και μέρες και βάρδιες και χώρο κατά πως ήθελε, ακόμα και την τελευταία στιγμή αν το αποφάσιζε και μόνο κόκκινο χαλί δεν ζητούσε να της στρώνουν...

faflatas2011

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2011
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
0
Επισκέφτηκα προσφάτως την Αλεξάνδρα (πρώην Φυλής 104, θησέως 365, Κασσάνδρας 8) στο Κηφισσού 30. Πραγματικά πολύ μεγάλη αλλαγή εξωτερικά, προς το καλύτερο. Έχει χάσει αρκετά κιλά και σε συνδυασμό με το ύψος είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Η αλλάγή την έχει επηρρεάσει θετικά και στη διάθεσή της και πραγματικά πέρασα πάρα πολύ καλά με αρκετό χρόνο παραμονής και πολύ καλές υπηρεσίες. 

assosi

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1
Αν πάντως εννοείς πως είναι η Μαντόνα που κάνει βάρδιες με άλλο όνομα (γιατί άραγε, αφού και το Μαντόνα ψευδώνυμο ήταν) και δέχεται να είναι βάρδια σε ντέλο μαζί με άλλη κοπέλα θα είναι σαν να μου λες πως βγήκε ο ήλιος από τη Δύση!
Εδώ η συγκεκριμένη επέλεγε και μέρες και βάρδιες και χώρο κατά πως ήθελε, ακόμα και την τελευταία στιγμή αν το αποφάσιζε και μόνο κόκκινο χαλί δεν ζητούσε να της στρώνουν...
Μπα ??? και τι άλλαξε και εξαφανίστηκε ? σταμάτησαν το κόκκινα χαλιά ?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Μπα ??? και τι άλλαξε και εξαφανίστηκε ? σταμάτησαν το κόκκινα χαλιά ?

Δηλαδή όποια βγαίνει στην πορνεία είναι αναγκασμένη να παραμένει για πάντα; Ή μπας και νομίζει κανένας πως υπάρχει γυναίκα στον κόσμο που να της αρέσει να την πηδάνε 20 άντρες τη μέρα, χωρίς δυνατότητα εκ μέρους της επιλογής μάλιστα;
Βγαίνει κάποια για να καλύψει κάποιες ανάγκες της και λογικά κάποτε σταματάει.

Η συγκεκριμένη δεν ξέρω αν όντως έχει σταματήσει, αλλά ξέρω σίγουρα πως σταμάτησε άλλη πολύ γνωστή Ελληνίδα call girl και μάλιστα σε πολύ μικρότερη ηλικία.
Τώρα αν η καθεμία τους έχει καταφέρει να "καβατζώσει" έναν ή περισσότερους μόνιμους "χορηγούς", μαγκιά τους! Αυτό και πάρα πολλές που ποτέ δεν θα μάθουμε το κάνουν (ή το έχουν κάποτε κάνει) και σίγουρα πολύ λιγώτερο "ψυχοφθόρο" είναι από την δουλειά σε ντέλο.

Πολύ διάσημη προ κάμποσων ετών εκδιδόμενη σε σπίτι για πολλά χρόνια και πριν τα παρατήσει εντελώς call girl για ένα μικρό χρονικό διάστημα, μου είχε εξομολογηθεί πως η δουλειά του μπουρδέλου είναι αφόρητη. "Σαν να δουλεύεις βιομηχανικός εργάτης σε βαρειά βιομηχανία ή λαντζέρισα σε σουβλατζίδικο!" μου είχε πει. Για να της συμπληρώσω εγώ "Ή νέος γιατρός σε γενική εφημερία μεγάλου νοσοκομείου"...

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA !!!  :smitten: :smitten: :smitten:     
PROGRAMMA GIA TETARTI  23.10.2013.

*KATEXAKI 8
10:00-20:00 JOSEPHINE    20:00-06:00 MARIANNA

*THISEOS 35
10:00-20:00 JULIA    20:00-06:00 ALISSA

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    286,2 KB · Εμφανίσεις: 47
Εγγρ.
1 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Δηλαδή όποια βγαίνει στην πορνεία είναι αναγκασμένη να παραμένει για πάντα; Ή μπας και νομίζει κανένας πως υπάρχει γυναίκα στον κόσμο που να της αρέσει να την πηδάνε 20 άντρες τη μέρα, χωρίς δυνατότητα εκ μέρους της επιλογής μάλιστα;
Βγαίνει κάποια για να καλύψει κάποιες ανάγκες της και λογικά κάποτε σταματάει.

Η συγκεκριμένη δεν ξέρω αν όντως έχει σταματήσει, αλλά ξέρω σίγουρα πως σταμάτησε άλλη πολύ γνωστή Ελληνίδα call girl και μάλιστα σε πολύ μικρότερη ηλικία.
Τώρα αν η καθεμία τους έχει καταφέρει να "καβατζώσει" έναν ή περισσότερους μόνιμους "χορηγούς", μαγκιά τους! Αυτό και πάρα πολλές που ποτέ δεν θα μάθουμε το κάνουν (ή το έχουν κάποτε κάνει) και σίγουρα πολύ λιγώτερο "ψυχοφθόρο" είναι από την δουλειά σε ντέλο.

Πολύ διάσημη προ κάμποσων ετών εκδιδόμενη σε σπίτι για πολλά χρόνια και πριν τα παρατήσει εντελώς call girl για ένα μικρό χρονικό διάστημα, μου είχε εξομολογηθεί πως η δουλειά του μπουρδέλου είναι αφόρητη. "Σαν να δουλεύεις βιομηχανικός εργάτης σε βαρειά βιομηχανία ή λαντζέρισα σε σουβλατζίδικο!" μου είχε πει. Για να της συμπληρώσω εγώ "Ή νέος γιατρός σε γενική εφημερία μεγάλου νοσοκομείου"...
έχει ΔΟΥΛΕΨΕΙ κάποια από όλες αυτές λατσερα σε σουβλατζίδικο ?  :booty: ή βιομηχανικός εργάτης ?  :huh: με μισθό πείνας και ξέρουν να συγκρίνουν  ?  :headbang: :headbang:
μη λέμε ότι θέλουμε τώρα . ΘΕΛΟΥΝ και το κάνουν . δεν τις αναγκάζει κανείς .
ξέρει τι ωραία που είναι να έχεις ένα μαγαζί και να το ανοίγεις και να το κλείνεις ότι ώρα γουστάρεις εσύ ?? και από πάνω να σε παρακαλάνε χιλιάδες αγαπουληδες ...... ???
όπως το είπες πιο πάνω ... την εύκολη καβατζα ψάχνουν όλες . όλα αυτά είναι ένα τεράστιο θέμα και αντικείμενο άλλου thred ...... 

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
απ οτι ακουσε τ αυτακι μου επιστρεφει η μαρινα στα κασσανδρας αλλα θα περιμενω την καταλληλη
προφητεια για να το επιβεβαιωσω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618
Επίσκεψη στη Barbie από Στούντιο 12.Καιρό είχα να επισκεφτώ το εν λόγω ίδρυμα και μίας και βρισκόμουν στη περιοχή είπα να περάσω,και μου βγήκε σε καλό.Καταπληκτική συνεύρεση,δεν ξέρω αλλά πέρασα τέλεια,άψογη συμμετοχή,πολλά προκαταρκτικά χωρίς βιασύνη και τέλεια στο κομμάτι του σεξ.Ίσως να βοήθησε και η αποχή λίγο από τα στούντιο καθώς είχα μέρες να επισκεφτώ κάποιο...Λεπτομέρειες στη κριτική που ακολουθεί! :rockon:

faflatas2011

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2011
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
0
απ οτι ακουσε τ αυτακι μου επιστρεφει η μαρινα στα κασσανδρας αλλα θα περιμενω την καταλληλη
προφητεια για να το επιβεβαιωσω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν ξέρω αν είμαι ο κατάλληλος προφήτης αλλά η πληροφορία είναι πραγματική. Πήγα χθες απόγευμα. Από υπηρεσίες δεν θα σχολιάσω καθώς οι περισσότεροι συμφωνούμε ότι είναι πάρα πολύ καλές. Έχει έρθει ανανεωμένη, ξεκούραστη και με ευχάριστη διάθεση. Κάθισα περίπου 50 λεπτά στο δωμάτιο (χωρίς ιδιαίτερα ακριβό πρόγραμμα)δεν δυσανασχέτησε, μια χαρά τα είπαμε και μετά τον αγώνα κα η υπηρεσία ούτε ενόχλησε.

faflatas2011

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2011
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
0
Μετά την ανωτέρω πληροφορία έσπευσα στις 17:15 στον εν λόγω studio αλλά άνθρακας ο Θησαυρός. Μαζί με τη Σαμπρίνα δεν δούλευε η Κάτια αλλά μια Ηλέκτρα (που δεν ήταν η Μαντόνα). Ρώτησα την τσατσα περί Μαντόνας, μου είπε τα κλασσικά ότι είναι σε διακοπές και την περιμένουν σύντομα, αποχώρησα και κατέθεσα παρακάτω (8Γ) στην άρτι αφιχθείσα Μαρίνα.

tas33

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
15
Like
5
Πόντοι
11
καλημερα μηπως γνωριζει κανεις τι εγινε η συλβια απο πειραιως και ιεροφαντων

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom