Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Ολα τα ασχετα με την ενημερωση διεγραφησαν
αν θελετε να τσακωθειτε πατε σε αλλο θρεντ ή με pm

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.095
Πόντοι
6.635
εγινε αλλαγη στο προγραμμα μαθε πρωτα κ μετα να λες τις μλκς σου
το οτι εγινε εκτακτη αλλαγη στο προγραμμα τα μεσανυχτα, μαλλον δειχνει οτι αυτα που ειπα παραπανω, μονο μαλακιες δεν ειναι...

τεσπα, μετα και την ολοκληρωμενη εξηγηση του px, ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα.
συγνωμη για το ισως ειρωνικο στυλ της παρατηρησης μου... :-*

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
το οτι εγινε εκτακτη αλλαγη στο προγραμμα τα μεσανυχτα, μαλλον δειχνει οτι αυτα που ειπα παραπανω, μονο μαλακιες δεν ειναι...

τεσπα, μετα και την ολοκληρωμενη εξηγηση του px, ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα.
συγνωμη για το ισως ειρωνικο στυλ της παρατηρησης μου... :-*
οκ δε τρεχει τιποτα να σαι καλα

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.095
Πόντοι
6.635
πανω απο ολα η ενημερωση!

εκτος ομως απο την ενημερωση για τα κοριτσια, θα ηθελα να ενημερωσω και για κατι σχετικο με την δικη μας ασφαλεια!

ΠΡΟΣΟΧΗ παιχτες!

Στην ευρύτερη περιοχή του Γκαζιού ανοίγουν-παραβιαζουν αυτοκίνητα σε τέτοιο βαθμό που δείχνει ότι υπάρχει μεγάλη έξαρση. Συγκεκριμένα εμένα μέσα στο 2013 είναι η 5η φορά που μου ανοίγουν το αυτοκίνητο σε αυτή την περιοχή (χθες η τελευταία)! Μιλώ για παραβίαση κλειδαριάς και όχι σπάσιμο τζάμι κλπ. Ευτυχώς εγώ κυκλοφορώ με εταιρικά-ενοικιαζομενα αμάξια και έτσι δεν είχα κανένα προσωπικό κόστος (αφαλούς κλειδαριάς κλπ). Σημειώνω ότι όλες τις φορές δεν είχα κάτι μέσα στο αυτοκίνητο που να πεις ότι προκαλούσε (γυαλιά, μπουφάν κλπ). Δυο φορές μου την έκαναν στην Ιεροφάντων (και τις 2 μέρα) και τις υπόλοιπες 3 στην Κωνσταντινουπόλεως νύχτα. Όλες τις φορές ήταν σε επίσκεψη σε στούντιο και δεν έλειψα πάνω από 20-25 λεπτά. Επίσης γνωρίζω άλλα 4 περιστατικά μέσα στο καλοκαίρι από φίλους μου πάλι στο Γκάζι. Νομίζω ότι τα τσακάλια πρέπει να την στήνουν και παρακολουθούν…
Το νου σας!!!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
πανω απο ολα η ενημερωση!

εκτος ομως απο την ενημερωση για τα κοριτσια, θα ηθελα να ενημερωσω και για κατι σχετικο με την δικη μας ασφαλεια!

ΠΡΟΣΟΧΗ παιχτες!

Στην ευρύτερη περιοχή του Γκαζιού ανοίγουν-παραβιαζουν αυτοκίνητα σε τέτοιο βαθμό που δείχνει ότι υπάρχει μεγάλη έξαρση. Συγκεκριμένα εμένα μέσα στο 2013 είναι η 5η φορά που μου ανοίγουν το αυτοκίνητο σε αυτή την περιοχή (χθες η τελευταία)! Μιλώ για παραβίαση κλειδαριάς και όχι σπάσιμο τζάμι κλπ. Ευτυχώς εγώ κυκλοφορώ με εταιρικά-ενοικιαζομενα αμάξια και έτσι δεν είχα κανένα προσωπικό κόστος (αφαλούς κλειδαριάς κλπ). Σημειώνω ότι όλες τις φορές δεν είχα κάτι μέσα στο αυτοκίνητο που να πεις ότι προκαλούσε (γυαλιά, μπουφάν κλπ). Δυο φορές μου την έκαναν στην Ιεροφάντων (και τις 2 μέρα) και τις υπόλοιπες 3 στην Κωνσταντινουπόλεως νύχτα. Όλες τις φορές ήταν σε επίσκεψη σε στούντιο και δεν έλειψα πάνω από 20-25 λεπτά. Επίσης γνωρίζω άλλα 4 περιστατικά μέσα στο καλοκαίρι από φίλους μου πάλι στο Γκάζι. Νομίζω ότι τα τσακάλια πρέπει να την στήνουν και παρακολουθούν…
Το νου σας!!!
πολύ σωστή επισήμανση και χρήσιμη παίκτη μου...σε ευχαριστούμε μιας και μεις λίγο πολύ εκεί κινούμαστε....μια λύση είναι να το αφήνεις έξω από τα μαγαζιά που έχουν κάμερες...πχ εγώ πάντα Κασσάνδρας....άμα γίνει κάτι όλα είναι καταγεγραμμένα... ;)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σε Σαββατιάτικη μεταμεσονύχτια τσάρκα συντροφιά με τον Px75 και τον Erriko77 :

Κωνσταντινουπόλεως 92Α : Λολίτα. Ξανθιά με ωραίο σώμα, με την περιφέρεια της δυνατό της σημείο. Αρκετά βελτιωμένη στο σαλόνι και με θετική αύρα και αέρα, συγκριτικά με το πρόσφατο παρελθόν.

Κωνσταντινουπόλεως 80 : Κλαούντια. Ένα από τα «εξόριστα» κορίτσια του μεγάρου. Ψηλή αδύνατη μελαχρινή, ντυμένη με μαύρο sexy  συνολάκι, ήταν αρκετά εντυπωσιακή.

Μ. Αλεξάνδρου 133: Μιχαέλλα. Ένα ακόμα από τα κορίτσια του Amnezia. Ψηλή, όχι πλέον τόσο αδύνατη μιας και τα 2-3 κιλάκια που έχει πάρει την κολακεύουν αρκετά, ειδικά στην περιφέρεια. Πλούσιο φυσικό στήθος. Γλυκό πρόσωπο, ίσια καστανοκόκκινα μαλλιά μέχρι τις ωμοπλάτες.

Κασσάνδρας   4 : Δυο νέες αφίξεις. Λάουρα, μελαχρινή με ατ μαλλιά της πιασμένα κότσο, μέτρια παρουσία σε γενικές γραμμές.  Άντζελα. μελαχρινή επίσης με ίσια μακριά μαλλιά, με πιο πολλές καμπύλες και περισσότερο αέρα στο σαλόνι. Δεν μπορώ να μην συμφωνήσω με το σχόλιο του Px75 : «Είναι κρίμα στο ίδρυμα που εκδιδόταν η Άννα να υπάρχουν τέτοιες παρουσίες»………

Κασσάνδρας   4Β : Μελίνα. Η γνωστή ξανθιά ΕλληνοΠολωνέζα με ένα από τα ομορφότερα πρόσωπα που έχω συναντήσει ποτέ στα studio. Πλούσιο ενισχυμένο στήθος με topless εμφάνιση, καμπυλωτή περιφέρεια, ήταν ένας ακόμα από τους πειρασμούς της βραδιάς….
Μαζί της η Μίκυ, αρκετά γνωστή πλέον, ήταν στο δωμάτιο και βαρεθήκαμε να περιμένουμε…..

Κασσάνδρας   4Γ : Λουΐζα. Επέστρεψε μετά από μεγάλη περίοδο απουσίας. Γλυκιά ξανθιά κοπέλα, με ωραίο στήθος, όμορφο πρόσωπο και σωστές καμπύλες.

Κασσάνδρας   6 : Η Ζέτα την όποια δεν είχαμε την υπομονή να δούμε, μιας και μόλις είχε μπει σε πρόγραμμα μιας ώρας με τζακούζι.

Κασσάνδρας   3 (κάτω): Σαβίνα. Νεαρή προκλητική παρουσία με μακριά σκουρόχρωμα σγουρά μαλλιά ala Φουρειρα. Έκφυλο πρόσωπο, πλούσιο ενισχυμένο στήθος, αδύνατο σχετικά σώμα και αρκετά καλές επιδόσεις στο δωμάτιο σύμφωνα τόσο με πρόσφατες μαρτυρίες φίλων συναγωνιστών, όσο και με παλιότερη δική μου εμπειρία.

Κασσάνδρας   3 (πάνω): Ζωή. Η γνωστή promilf από την Θεσσαλονίκη (?) που μέχρι πρόσφατα εργαζόταν το Φυλής 84

Κασσάνδρας   8ΑΒΓ: Κλειστά

Γενικό σχόλιο για την οικονομική πολιτική του ομίλου : Τα προγράμματα  πλέον είναι στην ευχέρεια των κοριτσιών. Όποια κοπέλα θέλει μπορεί να δεχτεί και με 30 ,άλλες με 40, κάποιες  ακόμα το κρατάνε στο 50αρικο.  Δεν υπάρχει σταθερή τιμή εκκίνησης.

Ι. Οδός 66 : Αντιγόνη. Αδυνατούλα καστανόξανθη, με συμπαθητικό πρόσωπο και δίχως κάποιο άλλο χαρακτηριστικό άξιο αναφοράς. : Ανίτα. Εντυπωσιακή  μελαχρινή με ωραία περιφέρεια και στήθος έκφυλο πρόσωπο. Σήμερα μου άρεσε πολύ περισσότερο συγκριτικά από την τελευταία φορά που την είδα.  Έχει εργαστεί στο παρόν ‘ίδρυμα και σαν Βαλέρια.

Σ. Πάτση 40 : Ελπίδα. Ξανθιά με πολύ κοντά μαλλιά ala garcon,  πλούσιο στήθος, ψηλή σχετικά, ντυμένη σε μαύρο fish net, αρκετά γλυκό πρόσωπο και αρκετά καλές επιδόσεις, από ότι έχω αποκομίσει από την μοναδική μου συνέδρια μαζί της παλιότερα. Μαζί της η Λάουρα. Η κοπέλα που μέχρι πρόσφατα εργαζόταν στον όμιλο Κασσάνδρας σαν Κατερίνα. Από τις χειρότερες παρουσίες στα studio, ας μην μιλησω καλύτερα

Σ. Πάτση 27 : Τζούλη. Pro milf καστανοκόκκινα μαλλιά, ίσια μέχρι την ωμοπλάτη. Κανονικό σωματπτυπο και δίχως κάτι άξιο αναφοράς. Μας ανακοινώθηκε έναρξη στα 50 ευρώ, αλλά πιστεύω εάν κάναμε παζάρι θα έριχνε την τιμή χαλαρά…..

Σερβίων 26 : Μισελ. Μελαχρινή με σπαστά μαλλιά, με κάπως πεταχτή κοιλίτσα, που έκανε αντίθεση με το υπόλοιπο σώμα της που ήταν σε αδύνατες διαστάσεις. Τζοαννα. Όμορφη μελαχρινή με πλούσιο ενισχυμένο στήθος. Γλυκό πρόσωπο, ωραίο σώμα, μας είχε συστηθεί  σε παλιότερη τσάρκα σαν Ζάνα.

Κηφισού 30
:Κάθρην. Αδύνατη ξανθιά πολύ μακριά από τα γούστα μου. Ξενια. Η ξανθή κορμάρα που μόνιμα βρίσκουμε εδώ κάθε Σαββάτο βράδυ.

Αντιοχείας 64 : Σκάρλετ. Ψηλή νταρντάνα pro milf με πλούσιες καμπύλες, φυσικό στ΄ήθος καμπυλωτη περιφερεια, ξανθιά με «επαρχιώτικο» πρόσωπο. Κλασσική περίπτωση (για μένα) τύπου κοπέλας που χωρίς να είναι κάτι το αξιόλογο, θα περνούσα στο δωμάτιο.

Βριλησσού 55 : Εμιλυ. Ψηλή, αδύνατη με ίσια μακριά μαλλιά με ξανθές ανταύγειες. Αρκετά μαυρισμένη, σε topless εμφάνιση, αρετή ευδιάθετη και φιλική κάθισε πού ώρα μαζί μας στο σαλόνι. Μαζί της η Νικολέτα. Η νέα –σχετικά-new entry του ιδρύματος. Ξανθιά με ίσια μακριά μαλλιά, ωραίο πρόσωπο. Καλό σωμα, φυσικο νεανικο στηθος. Κατάθεση, λεπτομέρειες στη κριτική μου.

Βριλησσού 36Α : Λίζα Νεαρή ξανθιά με ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους περίπου, Ωραίο σώμα, ευδιάθετη και γελαστή. Μιλήσαμε αρκετά στο σαλόνι

Βριλησσού  36 : Φαίη. Ψηλή με κορμί λαμπάδα, φυσικό στήθος σε κοινή θέα, ωραίο πρόσωπο για τα γούστα μου τουλάχιστον.

Βριλησσού  42 :: Μαργκώ. Μια πολύ ομορφή γυναίκα. Καστανή με ισια μαλλία, ενισχυμένο στηθος και περιφέρεια που κολλάζει. Αρκετα βελτιωμενη με βαση την προσφατη εμπειρία μου μαζι της. Οι περισσότεροι πιστεύω την γνωρίζουμε μιας και είναι αρκετό καιρό στα studio. Σάσα. Νεαρή ξανθιά με μακριά μαλλιά, ωραίο σώμα και φούλ  πρόγραμμα.

Βριλησσού  46 : Κλειστό

Βριλησσού 60 (πάνω): Αγνή. Εκ Πολωνίας. Μελαχρινή με ίσια μακριά μαλλιά, αδύνατη σχετικά με σωστές αναλογίες.  Γνωστή στους παλιότερους από τη θητεία της στο Παιωνίου 10 και Θησέως 79 και άλλα ιδρύματα. Ναντια. Ξανθιά γλυκούλα χυμώδης, με πλούσιο φυσικό στήθος και αρμόνικες καμπύλες. Εργάζεται και στο Κηφισού 30 σαν Μιρέλλα.

Βριλησσού 60 (κάτω): : Λάουρα. Μια από τις κοπέλες που συμπαθώ πάρα πολύ. Ψηλή, ξανθιά μόνιμα με γλυκό χαμόγελο. Εκφραστικά μάτια, σαρκώδη χείλη. Ντυμένη σε ένα σετ με μαύρα εσώρουχα που την κολάκευαν αρκετά. Με πολύ θετική αύρα όπως πάντοτε. Μαζι της η Κατερίνα, μελαχρινή νεαρή με μακριά μαλλιά, αφράτη περιφέρεια. Αρκετά ευγενική και ευδιάθετη στο σαλόνι επίσης.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Mειωση τιμων... λεει στην σελιδα του... το Βουρβαχη 19 ! Εχει παει κανεις τελευταια να μας ενημερωσει;;;

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ισως περασω σημερα.........

;) ;) ;) ;) ;)
Θα σου εχουμε υποχρεωση Ινδιανε....καθτι εκτιμω, οτι διολου απιθανο να εχει παει στα 30 το απλο(υποθεση κανω, μιας και με 40 το δινανε εδω και παρα πολυ καιρο)!!

giovannipilot

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
19
Like
51
Πόντοι
10
ρε παιδια η μαντονα ποτε θα γυρισει? Ξερει κανεις?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Θα σου εχουμε υποχρεωση Ινδιανε....καθτι εκτιμω, οτι διολου απιθανο να εχει παει στα 30 το απλο(υποθεση κανω, μιας και με 40 το δινανε εδω και παρα πολυ καιρο)!!

Νυχτερινό πέρασμα με τον px75 στο Βουρβαχη 19 για να δω την Συλβια με το εντυπωσιακο στηθος, ετσι τουλάχιστον οπως φαινοταν στις φωτο.
Προκειται για Ρωσιδα milf ευτραφη με οντως μεγαλο φυσικο στηθος. Αναλογη περιφεριεα, συμπαθητικο πρόσωπο με καρε κοκκινοπό μαλλί.
Για οσους την θυμουνται εχει εργαστει και στα R.I.P. Λουκαινου 20 - Χαλικδικης 83

Η τιμη εναρξης ειναι 50 ευρω με δωράκι, 40 κανονικο πρόγραμμα.
Στα 30 ευρω ειναι αρκετα απλο το προγραμμα οπως ,μου ειπε η συμπαθεστατη υπηρεσια, χωρις πολλά πολλά, (εμεσως πλην σαφως με αφησε να καταλάβω οτι ειναι ξεπέτα και οτι δεν αξιζει).
Και παλι το 30αρι ειναι στην ευχερεια της κοπελας εαν θελει να το δεχτει.
Καποιες δεν το δεχονται, καποιες αλλες ναι.

Περασμα επισης και απο το Φραντζη 47 για να δω την Αννα μετα απο αρκετο καιρό. Φιλική, γελαστη και οπως πάντα ομορφη, μιλησαμε αρκετα στο σαλονι σε πολυ φιλικο κλίμα.

Συνεχεια στο Γκάζι και μονο στο ΜΑ 133 οπου ηταν εκτακτως η Αλινα. Μια απο τις κοπελες της πρωινης βαρδιας συνηθως. Μελαχρινη mignon κουκλίτσα με πολυ ωραιο σωμα, και αψογο service με βαση αυτα που εχω βιωσει μαζί της, αλλα και απο μαρτυριες μεγαλης πλειοψηφιας συναγωνιστων.

Τελος στο Φυλης 104, οπου η Βανεσσα και η Δεσποινα ηταν τα εργαζομενα κοριτσια.Μια πολυ ιδιεταιρη καταθεση με την Δεσποινα με αριστες εντυπωσεις, που θα αναφερθουν στην κριτικη που θα ακολουθησει

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Νυχτερινό πέρασμα με τον px75 στο Βουρβαχη 19 για να δω την Συλβια με το εντυπωσιακο στηθος, ετσι τουλάχιστον οπως φαινοταν στις φωτο.
Προκειται για Ρωσιδα milf ευτραφη με οντως μεγαλο φυσικο στηθος. Αναλογη περιφεριεα, συμπαθητικο πρόσωπο με καρε κοκκινοπό μαλλί.
Για οσους την θυμουνται εχει εργαστει και στα R.I.P. Λουκαινου 20 - Χαλικδικης 83

επίσης εχει εργαστει και σε μπουρδελάκια της οδου Καλύμνου και Περγάμου με 20 ευρώ
και τωρα ζηταει 50 και την χαλανε και τα 30????
ΜΑΥΡΟ!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
επίσης εχει εργαστει και σε μπουρδελάκια της οδου Καλύμνου και Περγάμου με 20 ευρώ
και τωρα ζηταει 50 και την χαλανε και τα 30????
ΜΑΥΡΟ!
Καλα εκανες και το εγραψες δασκαλε, γιατι ειχα λοκαρει το βυζοπλοστασιο της... αλλα αν ειναι τωρα να μας το παιζει ντιβα...μαυρο και ξανα μαυρο!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Η τιμη εναρξης ειναι 50 ευρω με δωράκι, 40 κανονικο πρόγραμμα.
Στα 30 ευρω ειναι αρκετα απλο το προγραμμα οπως ,μου ειπε η συμπαθεστατη υπηρεσια, χωρις πολλά πολλά, (εμεσως πλην σαφως με αφησε να καταλάβω οτι ειναι ξεπέτα και οτι δεν αξιζει).
Και παλι το 30αρι ειναι στην ευχερεια της κοπελας εαν θελει να το δεχτει.
Καποιες δεν το δεχονται, καποιες αλλες ναι.

Περασμα επισης και απο το Φραντζη 47 για να δω την Αννα μετα απο αρκετο καιρό. Φιλική, γελαστη και οπως πάντα ομορφη, μιλησαμε αρκετα στο σαλονι σε πολυ φιλικο κλίμα.

Συνεχεια στο Γκάζι και μονο στο ΜΑ 133 οπου ηταν εκτακτως η Αλινα. Μια απο τις κοπελες της πρωινης βαρδιας συνηθως. Μελαχρινη mignon κουκλίτσα με πολυ ωραιο σωμα, και αψογο service με βαση αυτα που εχω βιωσει μαζί της, αλλα και απο μαρτυριες μεγαλης πλειοψηφιας συναγωνιστων.

Τελος στο Φυλης 104, οπου η Βανεσσα και η Δεσποινα ηταν τα εργαζομενα κοριτσια.Μια πολυ ιδιεταιρη καταθεση με την Δεσποινα με αριστες εντυπωσεις, που θα αναφερθουν στην κριτικη που θα ακολουθησει
Respect για την ενημερωση.

Υ.Γ. Κατσε να δεις σε λιγο... που θα βαρανε στην κυριολεξια μυγες τα περισσοτερα στουντιο, να σου πω εγω αν τα 30 ευρα θα τα δινουν για προγραμμα ξεπετας.

ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ .....ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ 40 ΕΥΡΩ ΝΑ ΤΑ ΦΑΩ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΚΟΣΑΛΕΠΤΟ....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Καλα εκανες και το εγραψες δασκαλε, γιατι ειχα λοκαρει το βυζοπλοστασιο της... αλλα αν ειναι τωρα να μας το παιζει ντιβα...μαυρο και ξανα μαυρο!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

εργαζοτανε τα ονοματα Ριτα και Μαργαριτα

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
εργαζοτανε τα ονοματα Ριτα και Μαργαριτα
Το Δ 98 εχει αυτες τις ημερες(μου το ειπε η τσατσα πριν τρεις ημερες σε τσαρκα μου, στην περιοχη μου) πρωι την Ειρηνη(δεν την εχω δει) και απογευμα καποια  Χριστινα(μελαχροινη μακρυμαλλα απο Σοβιετ-Ρωσια μερια με ακαπατο στοματικο στα 20 ευρα).Μου γυαλισε στο ματι καθοτι ηταν ομορφη παρουσια....αν καποιος γνωριζει για τις υπηρεσιες της...καθοτι το Δ98 φερνει το τελευταιο διαστημα καλες εργαζομενες για 20 ευρα...ας γραψει τιποτα....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom