Επισκέπτης
πουτανολεων η ζλατα ειναι στην αγιου μελετιου καθε κυριακη 17.00-23.00!!
Ρε άμα δε σε πάω εσένα σε ρδέλο του 20άρικου να μη με λένε Νίκο!
έχω την εντύπωση ότι οι βάρδιες γενικάπουτανολεων η ζλατα ειναι στην αγιου μελετιου καθε κυριακη 17.00-23.00!!
ξεβρακοκεφαλι???μπουχαχχαχαχαχαχα!!!!!γεια σου χιστι μου πουτανολεον!!!μαχιμο πορνιδιο η σαμανθα καυλιαρετζο μου ετσι?χτές κατέβηκα κέντρο αλλά δεν πήγα Κυψέλη στην Αγ.Μελετίου 37 γιατί ήταν η Βαλέρια το μπάζο και δεν ήθελα να χαλάσω λεφτά τσάμπα.πάω Αχαρνών μετά την ενημέρωση του panosboss για τα στούντια της Αχαρνών 85 και 106 και χτυπάω την Σαμάνθα στο 85.Με καύλωσε η ξεβρακωκέφαλη απο το τσοντίσο στύλ της.τα περισσότερα τα έγραψα στον κατάλογο.
..ωραίοςςςςςςχτές κατέβηκα κέντρο αλλά δεν πήγα Κυψέλη στην Αγ.Μελετίου 37 γιατί ήταν η Βαλέρια το μπάζο και δεν ήθελα να χαλάσω λεφτά τσάμπα.πάω Αχαρνών μετά την ενημέρωση του panosboss για τα στούντια της Αχαρνών 85 και 106 και χτυπάω την Σαμάνθα στο 85.Με καύλωσε η ξεβρακωκέφαλη απο το τσοντίσο στύλ της.τα περισσότερα τα έγραψα στον κατάλογο.
φίλτατε πιτσι πως και από 'δω!? όσο λείπειςξεβρακοκεφαλι???μπουχαχχαχαχαχαχα!!!!!γεια σου χιστι μου πουτανολεον!!!μαχιμο πορνιδιο η σαμανθα καυλιαρετζο μου ετσι?
πολι καυλιαρικο πουτανιδιο!αξιζει πολλα πιτσιλισματα!!!
τα σέβη μου πορνορεπόρτερ του σάϊτ πιτσιλιστή Η Σαμάνθα μουνάρα και όμορφη έγραψα γι'αυτήν.Εσύ γιατί χάθηκες απο δώ? παντρεύτηκες?ξεβρακοκεφαλι???μπουχαχχαχαχαχαχα!!!!!γεια σου χιστι μου πουτανολεον!!!μαχιμο πορνιδιο η σαμανθα καυλιαρετζο μου ετσι?
πολι καυλιαρικο πουτανιδιο!αξιζει πολλα πιτσιλισματα!!!
τα σέβη μου πορνορεπόρτερ του σάϊτ πιτσιλιστή Η Σαμάνθα μουνάρα και όμορφη έγραψα γι'αυτήν.Εσύ γιατί χάθηκες απο δώ? παντρεύτηκες?
ιπιρετο τα ελινικα τσαρδια τρισμεγιστε τρικοκαυλεουμπα πουτανολεον!τα σέβη μου πορνορεπόρτερ του σάϊτ πιτσιλιστή Η Σαμάνθα μουνάρα και όμορφη έγραψα γι'αυτήν.Εσύ γιατί χάθηκες απο δώ? παντρεύτηκες?
αυτώ κάνουμαι ιπερμαίγιστε πιτσιλιστή ιπερετούμαι τα ξεβράκοτα πουτανήδεια καλή θητεία και καλός πολίτης ρε αλάνι.ιπιρετο τα ελινικα τσαρδια τρισμεγιστε τρικοκαυλεουμπα πουτανολεον!
αλλα σιντομα θα επανελθο στο χορο του αγοραιου εροτα γιατι ο καιρος περναει και καποτε θα σταματισο να ειμαι το πουτανακι τον καραβαναδον και θα γινο παλι ενασ ταπινος ντεσπεραντο τις γκαυλας!
πουτανολεον και ολοι οι αλοι μπουρδελιαριδεςκρατατε ψιλα τιν σιμεα λεβεντες μου!τιμοριστε ολες τισ ατακτες αφροδιτες με το ψολοδες ιγρο σας!καντε περιφανι ολι τιν μπουρδελοκοινοοονια!!!
ξερετε που θα δουλευει η παολα σημερα;
αν ξερει τιποτα κανεις για την καρολινα ας στειλει να μας ενημερωσει να κατεβουμε καμια βολτα στο κεντρο..
καρολινα σε ποιο μαγαζι παιζει?Δε μπορώ να κρίνω αν το στήθος της είναι 5άρι ή 4άρι. Είναι μεγάλο και καλοσχηματισμένο και η τύπισσα έχει και ωραίο δέρμα. Κυρίως όμως είναι καυλιάρα και προκλητική, χαμογελαστή, ευδιάθετη και δεκτική. Μακάρι να παραμείνει έτσι και να απολαμβάνουμε συμπεριφορές όπως η δικιά της και από άλλες κοπέλες και "υπηρεσίες". Παρεπιπτώντως όποτε την έχω συναντήσει, παρατήρησα και πολύ σωστή και φιλική συμπεριφορά "υπηρεσίας".