Επισκέπτης
αγιου μελετιου απο 40 ευρω!Κοίτα να δεις τι παθαίνω...εσύ λες ονόματα και εγώ μεταφράζω σε 40άρια και 50άρικα....άβυσσος
βριλλησου απο 50 ευρω!
αγιου μελετιου απο 40 ευρω!Κοίτα να δεις τι παθαίνω...εσύ λες ονόματα και εγώ μεταφράζω σε 40άρια και 50άρικα....άβυσσος
Θα την δείς σύντομα σε φωτό ;)η ρενατα τι λεει?για δωστε περιγραφη
ενα απλο μελος ειμαι πουτανολεων!τιποτα περισσοτερο,τιποτα λιγοτερο!τώρα είδα και τις φωτό της Ρενάτας απο Αγ.Μελετίου 37 την είχα πάρει και αχαρνών αυτή και κάνει τρομερό αρχιδογλύψιμο όπου είχα κάνει την κριτική μου.μπράβο ρε μάγκες στο στούντιο της αγ.μελετίου για τις φωτό,μπράβο στο site και μπράβο στα λαγωνικά των στούντιο panosboss και warhol που είναι οι πορνοπρίγκηπες αυτού του θρέντ
Υ.Σ----->ΘΕΛΩ Κ ΚΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΥΨΗΛΑ ΚΑΘΕΙΜΕΝΟ ;) ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ ΕΡΓΟ
επειδη υπαρχουν διαφοροι κακοπροερετοι κ κακεντρεχης μου με σπηλωνουν με λιβελογραφφηματα θα μιλησω περι σημερινης επισκεψεως πρωινης στο ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 144 απο την δικη μου οπτικη γωνια....
TO MOYNI:κοντοπουτανο,μελαχρινο,μαλλον ρωσσιδα,κορμι τελειο (αδυνατη κ γυμνασμενη κοιλιακους κ τα σχετικα),φατσα μπουρδελο(κατε εμε),μαυρισμενη,τιγκα στις κρεμες σωματος,κ γεματη τατουαζ(αυτο το λεω για το warhol ;) αλλα κ για τους λατρεις της ινδιανικης ανωμαλιας εννοωντας τα τατουαζ ειχε αρκετα)βυζι μεγαλο για το σωματοτυπο της
ΠΗΔΗΜΑ/προσωπικα θα πω οτι δεν κανει αεροπλανικα ειναι ψηλο βιαστικη κ νευρικη αλλα τσιμπουκι κανει αρκετα καλο(κατε εμε)καρουμπαλα δεν γλυφει ουτε επιτρεπει πολλα αγγιγματα κ εαν κ εχει καλα στησιματα κ εκφρασεις προσωπου την χαλαει κατε εμε η ψηλο απειρια καθως μου φανηκε νεα στο αθλημα χωρις να ξερω ...
ΣΤΜΠΕΡΑΣΜΑ..επειδη εγω ο μονος λογος που γουσταρω να πηγαινω σε πουτανες ειναι να γαμαω μουνια με κορμαρες κ ανωμαλιασμενα που δεν τα βλεπω καθε μερα στο δρομο παρολο που ειναι κοντοπουτανο μονο κ μονο η αισθηση της κορμαρας εμενα μου δημιουργουσε ηδονη...
ΕΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ/μπα δεν νομιζω δεν με ενδιαφερει να ξαναπαω.........αυτο που ηθελα το πηρα δεν με ενδιαφερει κατι αλλο....
Υ.Σ----->ΘΕΛΩ Κ ΚΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΥΨΗΛΑ ΚΑΘΕΙΜΕΝΟ ;) ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ ΕΡΓΟ
δεν ειμαι υψηλα καθημενος ακομη (7 φλεβαρη θα παρω το θρονο ), αλλα....
μπραβο, μπραβο, μπραβο, μπραβο, μπραβο, μπραβο, μπραβο, μπραβο, μπραβο, μπραβο, μπραβο, μπραβο, μπραβο, μπραβο, μπραβο, μπραβο, μπραβο, μπραβο, μπραβο, μπραβο, μπραβο, μπραβο, μπραβο, μπραβο, μπραβο, μπραβο, μπραβο, μπραβο, μπραβο, μπραβο, μπραβο, μπραβο, μπραβο, μπραβο, μπραβο, μπραβο, μπραβο, μπραβο, μπραβο, μπραβο, μπραβο, μπραβο, μπραβο, μπραβο,
για να κανουμε σωστη δουλεια εψαξα σε προηγουμενα ποστ κ η περιγραφη του μουνακιου που περιεγραψα ταιριαζει με μια ΚΑΡΙΝΑ που κατοικοεδρευει σε τριγγετα 3,συγγρου 144 κ μαλλον ιπποκρατους 144...
να σε δουμε και επι ιερου εδαφους βεβαια, μην ξεχνιομαστε..ευχαριστω πολυ για τα συγχαρητηρικια στην παρθενικη μου εμφανιση στη συυγραφη περι μπουρδελακιων...μου δινεις κουραγιο να συνεχισω...
να σε δουμε και επι ιερου εδαφους βεβαια, μην ξεχνιομαστε..
σ.σ.: ιερον εδαφος = το εδαφος το οποιο καταμβανει το πασης φυσεως καταστημα παραγωγης πολιτισμου και μαλαξεων.
θα σου στειλω ενα πμ περι αυτου, σημερα πιο αργα ή αυριο, μολις βρω λιγο περισοτερο χρονο..ααα δεν ξερω κατα εκει...μονος μου δεν παω σε τετοια μερη γιατι δεν ξερω τι παιζει κ θα με πιασουν κοτσο σιγουρα.....εγω κινουμε μονο εκει που ξερω να παταω...δυσκολα κανω μεγαλες κινησεις εκτος εαν μου δεξει καποιος μονο τοτε....
Αχαρνών 85 Σαμάνθαποιά είναι τώρα στα Αχαρνών 85 και Αχαρνών 106? ποιά είναι τώρα στην Αγ.Μελετίου 37? Η Ζλάτα πότε θα είναι Αγ.Μελετίου? γιατί ο panosboss,warhol και kokolongos δεν ενημερώνουν? ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΡΕ θηρία