radiohead72
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Like
- 155
- Πόντοι
- 1
ξερει κανείς που παιζει σημερα η πάολα;;;;
(απογευμα μετά τις 16:00)
(απογευμα μετά τις 16:00)
Συνήθως η Μάντυ παίζει τέτοιες ώρες.Αλλά δεν είναι και σίγουρο.Ρε παιδιά ξέρει κανείς ποιά κοπέλλα δουλεύει σήμερα στό Ισμήνης 2, γιατι δεν υπάρχει τηλεφωνο στην καταχώρηση να ρωτήσω.
Αλάνια χτές η Πάολα έγραψε ότι έχει ένα μικροπροβληματάκι με τη μέση της και ίσως να ξεκουραστεί για να αναρρώσει λίγο.
Καλά ρε την πεθάναμε την κοπέλα στα και θα λέει ότι δεν έχουμε καλούς τρόπους
Εμάς ΠΟΤΕκαλυτερα αυτο παρα να μας πει φλουφληδες
εγώ την έχω στα TOP αυτή την στιγμή.σε σχέση με μπάζα του στύλ Βαλέρια η Σάσα(που λέγεται και Πάολα αλλά καμια σχέση με την δικιά μας) η Παολίτσα είναι κορυφή.βέβαια δεν τη βάζω στο πουτανοπάνθεων με Σόνια και Ιζαμπέλα αλλά είναι και η Πάολα τούμπανοΠεραστικά στην κοπέλλα. Kάθε μέρα ώρες στην ταρακούνα...Δεν ξέρω ρε παιδιά η Πάολα εμένα δεν μου πολυαρέσει για να έχει γίνει όλος αυτός ο χαμός. Eξαίρεση το πολύ φιλικό στυλάκι κατά τα άλλα νομίζω είναι νορμάλ. Άσε που την προηγούμενη φορά μου είχε πιάσει την πάρλα και δεν έφευγε.
εγώ την έχω στα TOP αυτή την στιγμή.σε σχέση με μπάζα του στύλ Βαλέρια η Σάσα(που λέγεται και Πάολα αλλά καμια σχέση με την δικιά μας) η Παολίτσα είναι κορυφή.βέβαια δεν τη βάζω στο πουτανοπάνθεων με Σόνια και Ιζαμπέλα αλλά είναι και η Πάολα τούμπανο
Αν δεν ειναι επιπεδου Σονιας και Ιζαμπελας δεν παω.
Με επεισε ο Poutanoleon.
να πάς συναγωνιστή απλώς η Σόνια και Ιζαμπέλα είναι οι κορυφέες πουτάνες που περάσανε στα στούντιο κατα κοινή ομολογία συναγωνιστών.η Παολίτσα είναι γλυκούλα και τραβάει ένα γλύψιμο στ'αρχίδια που μετά θα τα ψάχνεις όπως τα έψαχνα και εγώ.ένας χομπίστας πουτανοfucker δεν πρέπει να μην έχει τιμήσει την γλυφαρχίδω την Πάολα άσε που είναι η ξεβρακωκέφαλη και ελληνίδα γιατί πήξαμε απο ρωσίδες,αλβανίδες και ρουμάνες στα μπουρδέλα.Αν δεν ειναι επιπεδου Σονιας και Ιζαμπελας δεν παω.
Με επεισε ο Poutanoleon.
[size=12pt]Γίνε μπουρδελιάρης καριέρας στο IEK ΦYΛHΣ.[/size]
Ξαναρωτώ μήπως εγώ ξέρω την Σασα-Πάολα και όχι την Πάολα-Πάολα:
H Πάολα-Πάολα είναι και στην Φραντζή ή εγώ είχα συναντήσει την Σάσα-Πάολα;
Οκ θα το σκεφτω .
Πρωτα ομως λεω να χτυπησω την Afina.
Όχι since1991 αυτή στην Φραντζή 47 είναι η Ελληνίδα Πάολα που γράφουν τα παιδιά.η Σάσα που λέγεται και Πάολα συχνάζει Φραντζή; Mήπως έχω πετύχει αυτή;
Καλο κοριτσι αλλα λιγο ζωχαδιακο.Όχι since1991 αυτή στην Φραντζή 47 είναι η Ελληνίδα Πάολα που γράφουν τα παιδιά.
Η Σάσα-Ειρήνη και τώρα Πάολα είναι η Ρωσίδα που την θυμόμαστε ( ) απο Λέλας Καραγιάννη 35.
Κύριε BABY σας παρακαλώ μην βάζετε σε αυτό το thread των studio photos city tour κοριτσιών γιατί θα και βλέπω να χαλάω πάλι πολλά φράγκα.Η Marsha Lord μου πήγε μια 300αρού αλλά χαλάλι γιατί μου έφαγε και την τσαπούΟκ θα το σκεφτω .
Πρωτα ομως λεω να χτυπησω την Afina.
Που να επαιρνες και την πισω τρυπουλα τοτε θα τα λεγαμαι.Κύριε BABY σας παρακαλώ μην βάζετε σε αυτό το thread των studio photos city tour κοριτσιών γιατί θα και βλέπω να χαλάω πάλι πολλά φράγκα.Η Marsha Lord μου πήγε μια 300αρού αλλά χαλάλι γιατί μου έφαγε και την τσαπού