Επισκέπτης
η παολα αυριο απογευμα θα δουλεψει κανονικα στη φρατζη!παντως να πω οτι σημερα παρατηρησα κατι!στην αγιου μελετιου δεν ειχε κοσμο και αυτο την εκανε να ειναι πιο ξεκουραστη..... ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Αυτη πρεπει να χριζει αμεσης δοκιμης.
Ακόμα ρε Ryu?Αυτη πρεπει να χριζει αμεσης δοκιμης.
και πολυ εχεις αργησει.το κοριτσι ειναι εγγυηση
απαραδεκτο για εμπειρο μελος...θα παρεις κιτρινη καρτσ
θα ειναι στη φρατζη το απογευμα 17.00-23.00!εχουν γραφτει πολλες αρκετες κριτικες γι αυτην!κανε το κοπο και ριξε μια ματια στον καταλογο των στουντιο και συγκεκριμενα σε φρατζη 47,αγιου μελετιου 37,βριλλησου 57 ,βριλλησου 12 και αχαρνων 85!να ρωτησω εγω κατι σαν πιο ασχετο!!!
σορρυ κιολας αλλα η παολα η ελληνιδα ποια ειναι?
και τελικα θα ειναι την Τεταρτη στην Φραντζη? και τι ωρα?
να ρωτησω εγω κατι σαν πιο ασχετο!!!
σορρυ κιολας αλλα η παολα η ελληνιδα ποια ειναι?
και τελικα θα ειναι την Τεταρτη στην Φραντζη? και τι ωρα?
οουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ να μου χαθείςαξιοσεβαστο μελος του σαιτ και μοντ βρεθηκε στην αγκαλια και προεβει σε ασεμνες πραξεις σε οικο ανοχης στο κεντρο!παρακαλειται να δωσει λεπτομερειες και να σταματησει να κανει τον κουβανο
εχεις χρεος να ενημερωσεις τη κοινοτηταοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ να μου χαθείς
χρειαστηκε βεβαια μεγαλη προσπαθεια..Ρε κωλοπαιδα με εχεται φτιαξει με την Παολα .
Χρονο πρεπει να βρω ρε γαμωτο.χρειαστηκε βεβαια μεγαλη προσπαθεια..
Το 1ο ήταν Καρέα 30! Ήταν η Σάρα... άκυρο..ξυνή μου φάνηκε όταν έκανε τη βόλτα στο σαλόνι!!
ιδεα σου.
το κοριτσι ειναι πολυ καλο και πολυ καβλιαρικο στο δωματιο
το ιδιο και η λουσυ
φίλε μου δεν αντιλέγω... απλά αυτή την εντύπωση μου έδωσε!!
κάτι παραπάνω όμως θα ξέρεις εσύ ;)
Καμμιά πληροφορία για το πότε και αν γυρνάει η Λούση έχουμε? Η δόση της μηχανής μπορεί να περιμένει.
Πάντως στη Σάρα δεν πρέπει να έχουνε μάθει μια λέξη...το "όχι". Ότι και να της πείς πάντα πρόθυμη σαν λυκόπουλο...