Επισκέπτης
για ριξε ενα βλεφαρο να ενημερωσεις κιολας τι παιζει με την καινουργια γιατι εγω σημερα με βλεπω σπιτι !!γεια σου ρε γουόρ!
επιτέλους!
για εύα ξέρω ότι είναι μέχρι 11..
όσο για αγ.μελετίου θα το ερευνήσω..
για ριξε ενα βλεφαρο να ενημερωσεις κιολας τι παιζει με την καινουργια γιατι εγω σημερα με βλεπω σπιτι !!γεια σου ρε γουόρ!
επιτέλους!
για εύα ξέρω ότι είναι μέχρι 11..
όσο για αγ.μελετίου θα το ερευνήσω..
ασχετο, αλλα panosboss ακομα απορω γιατι δεν μου απαντησες, εστω και αρνητικα στο pm που σου εχω στειλει. Ειχα την εντυπωση οτι ενας απο τους λογους που ολοι ειμαστε εδω ειναι και για να μεταφερουμε πληροφοριες και να βοηθαμε αλληλους..τεσπα..Παιωνίου 10, Ιβόνη milf Ολλανδέζα.
Αχαρνών 85, Ιουλία Ρωσίδα μελαχροινούλα.
Παρασκευη την ιδια ωρα περιπου, Αριστοτελους 6 & Συγγρου, "μετασκευασμενο" τρανς, εξαιρετικο σωμα και προσωπο,με ανοιχτοχρωμα, αρκετα μακρυα μαλλια, βυζος Νο 2, καλη διαθεση,χωρις πιεση χρονου,τιμη στα Ε 50 , με +30 το 69 και αυταρχικο-υποθετω οτι χρησιμοποιει δονητη- με 69 στα Ε 100. Την συνιστω για μια δοκιμη. Στον ρολο τσα2, γενιοφορος αδυνατος νεος-μαλλον "οπισθογεμης".
Δεν πήρα κανένα pm.Αν μπορείς στείλε μου φίλε πάλι τι θέλεις γιατί ειλικρινά δεν πήρα κανένα pm.Και βεβαίως εφόσον ξέρω κάτι θα σου απαντήσω γιατί αυτός είναι ο σκοπός όλων των παιδιών εδώ.Περιμένω το pm σου.ασχετο, αλλα panosboss ακομα απορω γιατι δεν μου απαντησες, εστω και αρνητικα στο pm που σου εχω στειλει. Ειχα την εντυπωση οτι ενας απο τους λογους που ολοι ειμαστε εδω ειναι και για να μεταφερουμε πληροφοριες και να βοηθαμε αλληλους..τεσπα..
οριο ηλικιας περιπου της ρωσιδας αφεντικο στο αχαρνων 85? μιλφ? νεαρή?Αχαρνών 85, Ιουλία Ρωσίδα μελαχροινούλα.
Μήπως να βγάζαμε και τους χειμώνες?Όταν έλεγε 24 χρονών μήπως εννοούσε χωρίς τα καλοκαίρια;
Μήπως να βγάζαμε και τους χειμώνες?
Κάρμεν = αρχετυπικόν έπιπλον, παντελώς άσκοπος δαπάνηπηρα την Καρμεν μια αρκετα ψηλη μαυρομαλλα (μαλλον Ρουμανα), με ενα μικρο τατοο λιγο πανω απο το δεξι αστραγαλο.
Τιποτα μα τιποτα το ιδιαιτερο. Βασικο σερβις αλα Φυλης. Θα ακολουθησει κριτικη στον καταλογο αργοτερα.
Κάρμεν = αρχετυπικόν έπιπλον, παντελώς άσκοπος δαπάνη