nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
απο το απογευμα μεχρι τωρα στο βουνο πρεπει να ειναι κλειστα,δεν απαντανε...τα πιπινου και αριστομενους το ιδιο.η θησεως ελευθερη παιδες
Σύντροφοι καλό κρεβάτι η Αμάντα, ωραίο σώμα, αλλά πολύ σκυλί ρε παιδί μου. Έχει δοκιμαστεί.απο το απογευμα μεχρι τωρα στο βουνο πρεπει να ειναι κλειστα,δεν απαντανε...τα πιπινου και αριστομενους το ιδιο.η θησεως ελευθερη παιδες
Παλι σκουπα το ηθων ?????????????????????απο το απογευμα μεχρι τωρα στο βουνο πρεπει να ειναι κλειστα,δεν απαντανε...τα πιπινου και αριστομενους το ιδιο.η θησεως ελευθερη παιδες
8α σ προτειν ανδρεα με κλειστα ματια σε σχεση με τις αλλες...Σύντροφοι καλό κρεβάτι η Αμάντα, ωραίο σώμα, αλλά πολύ σκυλί ρε παιδί μου. Έχει δοκιμαστεί.
Να σας πω κοίταγα Μαργαρίτα (κατεχάκη 8), Άνδρεα (Συγγρού) και Καρολάιν (Βουλιαγμένης) που έχουν σήμερα βάρδια. Δεν έχω πάρει καμία...
Παλι σκουπα το ηθων ?????????????????????
Σύντροφοι καλό κρεβάτι η Αμάντα, ωραίο σώμα, αλλά πολύ σκυλί ρε παιδί μου. Έχει δοκιμαστεί.
Να σας πω κοίταγα Μαργαρίτα (κατεχάκη 8), Άνδρεα (Συγγρού) και Καρολάιν (Βουλιαγμένης) που έχουν σήμερα βάρδια. Δεν έχω πάρει καμία...
Και εγώ πήγα κασσάνδρας κατά της 8 και ήταν και εκεί κλείστα! >κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει για στη Βρηλισσού που πήγα ήταν όλα κλειστά και στη Κροκέων που είχα περάσει επίσης
H Kελλυ εχει σταματησει την καριερα της στα studio και εργαζεται πλεον σαν call girl.
φιλε μ ελεοοος δν εισαι ο μονος π κανει αρνητικα σχολια για τη ραμονα την εχουν πατησε κ αλλοι οχι μονο απο δω μεσα αλλα κ ατομα π ξερω μ εχουν πει οι οποιοι δν ειναι μελοι εδω μεσα τεσπα ελπιζω να τα βλεπουν αυτοι π πρεπει κ να κανουν αυτο π πρεπειΣας παραθέτω εδώ πολύ σύντομα την εμπειρία μου από την κατάθεση μου το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα. Πήγα προς Κασσάνδρας μεριά επειδή θα είχα την απαραίτητη ποικιλία σε κοπέλες και θα ήταν και σχετικά ήρεμα λόγω της μέρας.
Στο 3 κάτω ήταν η Λάουρα την οποία έχω τιμήσει στο παρελθόν ,από εμφάνιση φυσάει αλλά από υπηρεσίες δεν είχα τρελαθεί.
Στο 3 πάνω η Ραμόνα ,ξανθιά όμορφη κοπελίτσα που μου έβγαλε κάτι το πρόστυχο και μπήκε στα υπ όψιν.
Στο 6 μια κοπελίτσα μέτρια που αυτή τη στιγμή δε θυμάμαι ούτε το όνομα της ούτε πολλά πράγματα από την εμφάνιση της.
Στο 4 β Η Μιχαέλλα γνωστή στους περισσότερους. Την έβαλα και αυτήν στα υπ όψιν γιατί σε παλαιότερη συνάντηση μας είχα περάσει πολύ καλά. Μαζί της η Σάρα καστανή με ωραίο σωματάκι η οποία ήταν πολύ ζεστή στο σαλόνι και σχεδόν με έψησε να περάσω. Ήθελα όμως να συνεχίσω τη τσάρκα.
Στο 4 γ ήταν η Ελπίδα η οποία προσωπικά δε μου άρεσε καθόλου.
Στο 4 πάνω ήξερα από πριν ότι θα είναι η Άννα και δεν ανέβηκα καθόλου γιατί την έχω πάρει 2 φορές πρόσφατα και παρ'ότι είχα περάσει καλά ήθελα κάτι καινούργιο (καλά να πάθω).Ήξερα ότι αν ανέβαινα λοιπόν δε θα μπορούσα να μη περάσω.
Σκεπτόμενος τι να αποφασίσω για κανα λεπτό κατέληξα στο 3 πάνω και στην Ραμόνα. Δε θέλω να πω πολλά πράγματα. Απλά απο τις χειρότερες εμπειρίες μου το τελευταίο διάστημα. Προκαταρκτικά ανύπαρκτα ,ψιλοαξύριστη αλλά το βασικότερο ήταν ότι όταν την έβαλα στα 4 μου ήρθε μια άσχημη μυρωδιά. Σε συνδυασμό με τον πολύ κακό χώρο και την καθαριότητα του δωματίου που θύμιζε μπουρδέλο ξενέρωσα τόσο που ούτε όρεξη να μπώ στο site για να γράψω την εμπειρία μου είχα. Για αυτό και η μεταχρονολογημένη κριτική μου. Πραγματικά πεταμένο 50άρικο.
....και εγώ προτιμώ το cybersex "συνάδελφε"!!!!!και αν θες ακούς...
να αποφεύγεις τις κοπέλες που δεν προσέχουν φανατικά την υγεία τους και επιτρέπουν την είσοδο μικροβίων στο σώμα τους από άγνωστους, γίνεται με δακτυλοσκοπήσεις με γυμνά δάκτυλα, γλωσσόφιλα, ακάποτα, χυσίματα στο στόμα.
Και εγώ πήγα κασσάνδρας κατά της 8 και ήταν και εκεί κλείστα! >
Δεν ξερωEχει εδώ σελίδα στα cg?