παολα σολωμου 32 ισογειο
ευχαριστω, θα την εχω υπ`όψιν ;)
παολα σολωμου 32 ισογειο
Μετά από τα καθιερωμένα παρασκευιάτικα ποτάκια είχα πει πως θα κάνω μια βόλτα προς την Άντζη για να ολοκληρωθεί καλά η βραδιά. Ήταν η δεύτερη φορά που πήρα τη συγκεκριμένη. Πραγματικά δεν έχω λόγια. Νομίζω ότι είναι μακράν η πιο αισθησιακή κοπέλα στα studio αυτή τη στιγμή .Από ομορφιά τα γούστα του καθενός διαφέρουν. Προσωπικά την θεωρώ πάρα πολύ όμορφη ,έκφυλη και με κορμί λαμπάδα χωρίς κάποια αισθητική παρέμβαση. Συνήθως είμαι αρκετά αυστηρός στις κριτικές μου και σπάνια να πώ διθυραμβικά λόγια για κάποια κοπέλα. Η συγκεκριμένη όμως το αξίζει και με το παραπάνω. Θεωρώ ότι δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία από τις κοπέλες που κατά καιρούς έχουν ακουστεί τα απίστευτα θετικά σχόλια (σε σημείο που να αναρωτιέσαι αν όντως είναι τόσο καλές ή αν πέφτει απλά διαφήμιση ).Σημειωτέον ότι ,παρότι οι συγκεκριμένες κοπέλες δουλεύουν ακόμα ,πλέον πολύ λίγες είναι οι αναφορές σε αυτές. Αυτό αναφέρεται σε κάποιους που είχαν στην κυριολεξία πέσει να με φάνε όταν είπα ότι μια κοπέλα που τότε ακουγόταν υπερβολικά το όνομα της ήταν με εμένα ξεπέτα. Τελειώνοντας να πω πως οι μόνες κοπέλες που κατ'εμέ είναι σε αυτό το επίπεδο υπηρεσιών και έχουν και ωραία εμφάνιση είναι η Λίντα ,και η Ρωσίδα μιλφ Λάουρα (ίσως να ξεχνάω και κάποια τώρα αλλά είναι και ξημερώματα). Αυτά από μένα. Καληνύχτα σας !!!
η αντζυ δεν παιζεται
το εχουμε ξαναπαει.
απο τις λιγες κοπελες που δουλευουν με σταθερα υψηλες υπηρεσιες χωρις σκαμπανεβασματα.
3 χρονια τωρα απο φυλης και μετα κασσανδρας γαμιεται φοβερα.
και απο εμφανιση...αστα να πανε...απαιχτη.
παμε τωρα στη νικολ απο τον ιδιο ομιλο που ειναι και φιλη της.
γαμησι σταθερα για κλωτσιες με κατι κολπα για το τσιρκο που ειναι ικανα να εντυπωσιασουν μονο αβγαλτους.
κορμι καποτε τελειο.
τωρα αντιαισθητικες κακοφτιαγμενες σιλικονες και
ας της πει καποιος να σταματησει σουβλακια πιτσες πατατακια κοκα κολες γιατι αυτο που καποτε ηταν ενας φοβερος κωλος τωρα κοντευει να γινει μια εντελως σαπια κωλαθρα γεματη κυταρριτιδα.
ενα καλο ειχε και τωρα το εχασε.
σαν τη νατασσα-πεταλουδα εχει γινει.
εμφανισιακα παντως δεν λεει μια με πεσμενο στηθος.Και Εβελίνα από Τρ3, Πολυτ37 και Σ144?
Για την τελευταία βρήκα μία κριτική.....
Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιος γνωρίζει κάτι και απαντήσει!!!
Aλλαγη:[move] Σημερα 30/04 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - Ιλονα/www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - Αλεξια/www.kassandras3-kato.com/antzy]Αντζη[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Φλωρα - Λολιτα - www.kassandras3-pano.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 4Β(κατω): www.kassandras4-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - Ελπιδα/Ναταλι - Σουεντη/www.kassandras4-kato.com/irena]Ιρενα[/url]
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Μαριανα - Μιχαελα/Σαρα - Ελπιδα
Κασσανδρας 4(πανω): Σαρα - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - www.kassandras6.com/alexandra]Αλεξανδρα[/url] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]
Βριλησου 60(κατω): www.vrilissou60-kato.com/alexandra]Αλεξανδρα[/url] - www.vrilissou60-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - Λολιτα
Βριλησου 60(πανω): Αμιρα - www.vrilissou60.com/irena]Ιρενα[/url] - www.vrilissou60.com/mixaela]Μιχαελα[/url]
Θησεως 40(κατω): Αρτεμις/Αλινα - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Ροζη[/URL] - www.thiseos40.com/efi]Εφη/Ροζη[/URL]
Σολωμου 32(κατω): www.solomou32-isogeio.com/paola]Παολα[/url] - www.solomou32-isogeio.com/paola]Παολα[/url]
Σολωμου 32(πανω): Μπιανκα - Μπιανκα
η μελιτα πρεπει να ειναι η δαφνη απο κατεχακη 5, ενω η νταιανα ειναι η γνωστη απο αντιοχειας στη φιλαδελφεια.Και αφού ξεκίνησα τις ερωτήσεις κάτσε να τις κάνω μαζεμένες!!!!
Όχι τίποτα άλλο αλλά ή εγώ έχασα το γούστο μου ή......
Τι γνωρίζουμε για Μελίτα από Θη365?
Νταϊάνα από Κατ5?
Και Εβελίνα από Τρ3, Πολυτ37 και Σ144?
Για την τελευταία βρήκα μία κριτική.....
Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιος γνωρίζει κάτι και απαντήσει!!!
Δεν ξερω
Τα cg ειναι ενας τομεας στον οποιο δηλωνω αγνοια.
Καλό μήνα
Λέλας Καραγιάννη 35 10.00 εως 20.00 ΑΝΝΑ
Πιπίνου 118 Πρωί ΕΥΑ βράδυ ΤΖΕΝΗ
Αριστομενους 72 10.00 – 02.00 ΣΑΝΗ
Κωνσταντινουπολεως 94 10.00 εως 20.00 ΕΥΑ