Χθεσινή απογευματινή στουντιότσαρκα...
Βριλησσού 60 κάτω. Μαριάννα. Καστανόξανθη όμορφη Ρωσίδα με τεράστιες και λαχταριστές ρώγες.
Βριλησσού 60 πάνω. Ιρένα. Μελαχρινή Τσέχα, ψηλή, πολύ όμορφη και χαμογελαστή με πλούσιο φυσικό στήθος.
Βριλησσού 46. Ανοιχτό αλλά δεν μου άνοιξαν και άνοιξαν σε έναν άλλο συναγωνστή που ήρθε μετά από εμένα.
Βριλησσού 42. Κατερίνα. Μελαχρινή με μεγάλες πανέμορφες βυζάρες και γυαλάκια. Ο τσατσοτάκης έδωσε πάλι ρεσιτάλ.
Βριλησσού 36. Μαριάννα. Μόλις είχε έρθει και έκανε σαλονάρισμα με τα ρούχα.
Βριλησσού 36Α. Μία καστανή που έφευγε και δεν είχαν άλλη κοπέλα. Έκανε και αυτή σαλονάρισμα με τα ρούχα μπας και περάσω, αλλά δεν μου έκανε το κλικ.
Βριλησσού 24. Αδιάφορη στρουμπουλή.
Βριλησσού 55. 2 κοπέλες. Σαμπρίνα. Εντυπωσιακή ξανθιά, λεπτή με μικρό στήθος. Τζίνα. Μελαχρινή κοντούλα και αρκετά ναζιάρα.
Βριλησσού 57. Μάργκο. Ξανθθιά νταρντάνα με μεγάλο στήθος και κόλο με κυταρίτιδα. 40e
Σπύρου Πάτση 40. Τζέσσικα. Μελαχρινή κοπέλα.
Σπύρου Πάτση 24. Άντζελα. Μελαχρινή στρουνπουλή με μεγάλη διάθεση στο σαλόνι.
Κασσάνδρας 3 πάνω. Καινούρια ξανθιά με πολύ ωραίο σώμα, αλλά υστερούσε στην φάτσα.
Κασσάνδρας 3 κάτω. 2 κοπέλες. Αλεξάνρα. Μαύρα μαλλιά και πολύ ωραίο σώμα και πρόσωπο. Λάουρα. Μελαχρινή με τις απίστευτες τεράστιες βυζάρες.
Κασσάνδρας 6. 2 κοπέλες. Ιλόνα μελαχρινή με ωραίο σώμα και μία άλλη μελαχρινή κοντούλα με μεγάλα βυζιά και έδινε και κουλούρι.
Κασσάνδρας 4Γ. 2 κοπέλες. Νάταλι. Μελαχρινή με καρεδάκι και μικρό στηθάκι. Παραλίγο να πέσει απο τις σκάλες που κατέβαινε. Λολίτα. Ξανθιά, πολύ ωραία παρουσία με μικρά βυζάκια.
Κασσάνδρας 4Β. 2 κοπέλες. Μιχαέλα. Μελαχρινή, πολύ όμορφη με μεγάλο σιλικονούχο στήθος. Σάρα, καστανή με καυλοσκηλόφατσα που σε φτιάχνει.
Κασσάνδρας 4Α. 2 κοπέλες. Νίνα=Μιρέλα. ΚΑστανή με τεράστιες σιλικονούχες βυζάρες. Άννα, μελαχρινή με ωραίο σώμα και μικρά βυζάκια.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 133. Ξανθιά, πολύ όμορφη για τα γούστα μου, πολύ ομιλιτική στο σαλόνι, ίσως να τα είχε τα χρονάκια της(χωρίς να παίρνω και όρκο γιατί δεν τα πάω καλά με τις ηλικίες). 50e και δώρο το μασαζάκι. ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!!!
Ευνειδών 5. Δεν μπόρεσα να πάω λόγο ότι είχε κάτι μπατσόνια απ'έξω και είχαν κλείσει και τον δρόμο.
Ιεροφαντών 9. Λίζα. Δεν μου πολυάρεσε.
Πειραιώς 109Α. Μία κοπέλα που δεν κάνει για το επάγγελμα. Χωρίς ίχνος ερωτισμου. Ντρεπόταν μέχρι και να βγει στο σαλόνι. 40e
Πειραιώς 121. Ξένια. Μελαχρινή με ωραία βυζιά, πολύ ευδιάθετη, όμορφη παρουσία. Συναγωνιστής που βγήκε είπε ότι έμεινε ευχαριστημένος.