giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Πολύπλοκο γεγονός είναι η ροή της ζωής, εξέλιξη των ειδών!! Και σίγουρα όχι ένα κατούρημα από τη Μπέττυ στον Στραπονμαν!!!
Α ρε Μαρούλια έλιωσα
Πολύπλοκο γεγονός είναι η ροή της ζωής, εξέλιξη των ειδών!! Και σίγουρα όχι ένα κατούρημα από τη Μπέττυ στον Στραπονμαν!!!
Αρα σε καλο σου βγηκε!Ξεκίνησα σήμερα το απόγευμα για Κασσάνδρας μεριά ώστε να πετύχω τη Μαριάννα που τόσα έχουν γραφτεί και για αυτήν και θέλω να τα εξακριβώσω . Δυστυχώς ή ευτυχώς η Μαριάννα δεν ήταν εκεί και βλέπω τώρα ότι έχει αλλάξει και στο πρόγραμμα (στις 7 παρά 20 !!!!!! ). Επειδή όμως δεν είχα σκοπό να φύγω χωρίς να γαμήσω πέρασα σε ένα από τα κάτω 4 με την Αλεξάνδρα που δεν την είχα ξαναπάρει. Η κοπέλα ήταν πάρα πολύ καλή στο δωμάτιο και δε δυσανασχέτησε καθόλου που αργούσα να τελειώσω. Τα προκαταρκτικά της και αυτά υψηλού επιπέδου. Από εμφάνιση γούστα είναι αυτά αλλά εμένα μου άρεσε πάρα πολύ καθώς μου βγάζει κάτι υπερβολικά έκφυλο και την είχα σταμπάρει από προηγούμενη τσάρκα. Για όσους δεν την ξέρουν είναι μελαχρηνή με ίσιο μαλλί ,λεπτή με ωραία σχηματισμένο σώμα ,μικρομεσαίο βυζάκι και λίγο κοντούλα. Μαζί της δούλευαν άλλες 2 κοπέλες μια ξανθιά καλούλα που δε συγκράτησα όνομα και η Ελπίδα που παρά το όμορφο στήθος ,δεν μου αρέσει καθόλου. Καληνύχτα σας !!!
Φιλε μου εδω ειναι λαθος topic.Πέρασα μια βόλτα από κεί (στο πάνω μαγαζί) κατά τις 8 το απογευματάκι έπειτα από 1-2 μπυρίτσες και είχε ήδη 3-4ς συναγωνιστές
Πραγματικό ύψος (γαμώ τα υπερντακούνια) φαντάζομαι γύρω στο 1.70, στήθος λόγω της Ιρένας στην μνήμη μου έχει καταγραφεί ως μικρό, μάτια σκούρα αλλά όλα αυτά απο απόσταση και μιας και δεν ήταν του στυλ μου δεν συγκράτησα πολλά όπως είναι και προφανές από τον αέρα απόλυτης αβεβαιότητας που αποπνέει η περιγραφή μου.
Οκ!!!Μαλλον δεν επεσα μεσα!!!
Μηπως προσεξες αν ηταν σιλικονη?
Την περασμενη Κυριακη επισκευτηκα το κατεχακη 5, συγκεκριμενα την Ζλατα.Βρε τύποι στη Κατεχάκη παίζουν 2 studio το ένα απέναντι απο το άλλο.
έχουμε επισκέπτες?
ποιο είναι το site του 2ου μαγαζιου?
Ευγενικα πιστευω μιλησα και εξηγησα και τον λογο για τον οποιο του το ειπα!Αμάν κι'εσύ βρε παιδί μου, τον πήρες απ'τα μούτρα τον νέοπα.
άλλος ρώτησε εσύ απαντάςΠειτε μας κανας παλιοσειρας αξιοπιστος (μη γαμησουμε λαθος γκομενα,γιατι το 50ευρω σπαζινει)
Τσεγιεν,λαμβανεις...?
Μια Νεφελη που ειναι στο Παιωνιου και στο Θησεως 79 ειναι η ιδια που ηταν στο Θησεως 35?
Πρπει να παιζουν ακομα αυτα νομιζω!!!σπουνάκο, πρέπει να είναι η ψηλή που δούλευε παλιά στη Δευκαλίωνος, στο Συγγρού 243 (αλήθεια παίζουν ακόμα αυτά τα δύο;) και μετά Παιωνίου με άλλο όνομα που τώρα μου διαφεύγει
Μαλιστα!!!!Μετα απο "ερευνα" το πιθανοτερο ειναι να ηταν η Νινα, η οποια εχει αλλαξει χτενισμα , ετσι οπως την ειδα το Σαββατο στο Βουνο, οπου εργαζεται σαν Μιρελα.
Πραγματι εχει γινει μελαχρινή με καρε μαλια, οπως αναφερει ο φιλος μας.
Aυτη ειναι αλλη!!!Δεν τη θυμαμαι αλλα την ειχα δει παλια!!!Τώρα θυμήθηκα, Λόρι την έλεγαν
Παίζουν..δυστυχώς, με τις ίδιες μπαζόλες και τη decadance κατάσταση... :-σπουνάκο, πρέπει να είναι η ψηλή που δούλευε παλιά στη Δευκαλίωνος, στο Συγγρού 243 [glow=red,2,300](αλήθεια παίζουν ακόμα αυτά τα δύο)[/glow] και μετά Παιωνίου με άλλο όνομα που τώρα μου διαφεύγει