Σε μεταμεσονύκτια studio τσάρκα στο βουνό
Βριλησσού 24 : Κλειστό.
Βριλησσού 55 : Εμιλυ σταθερή άξια στο ίδρυμα. Νεαρή πρόσχαρη ξανθιά. Τζου. Μελαχρινή με πλούσιες καμπύλες μακριά μαλλια, ντυμένη σε ροζ συνολακι. Μου άρεσε σαν παρουσία και με έβαλε σε σκεψεις για το μελλον..
Βριλησσού 57 : Άντζελα: Ψηλή κοκκινομάλλα με ίσια μακριά μαλλιά και αξιοπρόσεκτη περιφέρεια. Αρκετα ναζιάρα και παιχνιδιάρα στο σαλόνι, σε αντίθεση με την στρουμπουλή ξανθούλα Φιονα, η οποια ήταν πιο συγκρατημένη.
Βριλησσού 36Α : Τζοβαννα. Νεαρη με ωραίο σώμα, μαύρα μακριά μαλλια με κόκκινες ανταυγειες. Αρκετα ευδιάθετη και παιχνιδιάρα στο σαλόνι. Από τα γνωστά κορίτσια του ομίλου πλέον.
Βριλησσού 36 : Τι να πω για την Πενυ ? Για μια ακόμα φορά ρεσιτάλ στο σαλονιού sex show, άκρως ερεθιστικό. Δίκαια από τα κορυφαία ονόματα αυτό τον καιρό.
Βριλησσού 42: Μαργκώ. Μια πραγματικά πολύ όμορφη κοπέλα. Ξανθιά με πολύ ωραία χαρακτηριστικά πρόσωπου, ωραίο χαμόγελο. Σώμα με πλούσιες καμπύλες, και ενισχυμένο στήθος. Αν οι υπηρεσίες της, ήταν ανάλογες με την εμφανισης της, θα μιλαγαμε για κορυφαία επιλογή.
Βριλησσού 46: Βαλεντινα. Ξανθή με ίσια μαλλιά και ωραίο πρόσωπο. Αρκετα γνωστή στο ίδρυμα. Η Κιμ από εβδομάδα μας ενημέρωσε η υπηρεσία, η Νταιαμοντ αγνοείται…….
.
Βριλησσού 60 (πάνω): Για το βουνό Μιρελα, για το Κασσάνδρας Νινα. Με νέο look. Μαύρα μαλλια ισωμένα με αφέλειες, δίνει την εντύπωση κινεζουλας. Ωραίο σώμα, πλούσιο ενισχυμένο στήθος, όπως πάντα ευδιάθετη και γελαστή στο σαλόνι.
Βριλησσού 60 (κάτω) : Μαρία η Σερβα. Η γνωστή ξανθιά από τα Κασσάνδρας. Μαζί της και η Ρωξάνη, με την οποια έκανα το δεύτερο πέρασμα μαζί της μιας και οι αναμνήσεις μου από την πρώτη μας συνέδρια ήταν άριστες. Λεπτομεριες στην κριτική μου…..