kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
Ελαχιστες
κατι μου λεει οτι το εχουν κυκλοφορησει αυτες οι ελαχιστες.
εμενα το ξερουν μολις 2.
και η 1 μολις επεστρεψε στην πιατσα
Ελαχιστες
Ενδεχομενως.κατι μου λεει οτι το εχουν κυκλοφορησει αυτες οι ελαχιστες.
εμενα το ξερουν μολις 2.
και η 1 μολις επεστρεψε στην πιατσα
Υπεροχο νεο! Μας εφτιαξες τη μερα, και τις υπολοιπες μπορω να πω.Γι΄αυτην μιλαω.
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Κοκό δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση!!!το nickname σου το ξερουν?
Επιτελους...απο αυριο 11/4 απογευμα ΑΝΝΕΤΑ![]()
![]()
![]()
![]()
Καλυτερα να κανεις οτι ψαχνεσαι και να λες οτι ξεχασες το πορτοφολι σου. "Παω να το παρω και ερχομαι"Παντως εγω εχω παρατηρησει οτι στη συντριπτικη πλειοψηφια, τσατσαδες και κοπελες ειναι ψιλοαγενεις- εως χοντροαγενεις- οταν τους πεις την ατακα "...Παω καμια βολτα κι αμα ειναι ξαναρχομαι"
Εγω συνηθως λεω κατι τετοιο, γιατι δεν μου παει να σηκωθω να φυγω ετσι στα μουγκα
Αλλα την τελευταια φορα αλλαξα τακτικη,γιατι εβλεπα οτι σχεδον ολες μου την ελεγαν. Οποτε απο δω και μπρος σηκωνομαι και φευγω σαν καφρος. Και δεν ακουω και τη μαλακεια καθε κωλογριας
(Ηταν μια καταθεση ψυχης)
μπα......Σωστο και αυτο. Σκεψου ομως να εισαι σε ενα μαγαζι και να χτυπανε 200 φορες το κουδουνι στην βαρδια σου να μπαινουν απλως για να δουν και να μην περναει κανενας. Υποτιθεται οτι υπαρχουν οι φωτογραφιες στο Site για οποιον θελει να δει τις κοπελες. Πολλοι πηγαινουν απλως τσαρκα και μερικες φορες κατανταει κουραστικο για το μαγαζι. Ασε που εχουν ενα προσθετο λογο που δεν θελουν να ανοιγουν στον καθενα. Φοβουνται την αστυνομια και προτιμουν γνωστες φατσες. Εχουν και αυτοι ενα δικιο.
η φιονα δουλευει στην θησεως 79 ... λεει τπτ αυτη???Ξέρει κανείς από τους συναγωνιστές που δουλεύει τώρα η Φιόνα το ρουμανάκι, που δούλευε στην Πειραιώς 109Α ;
Σωστο και αυτο. Σκεψου ομως να εισαι σε ενα μαγαζι και να χτυπανε 200 φορες το κουδουνι στην βαρδια σου να μπαινουν απλως για να δουν και να μην περναει κανενας. Υποτιθεται οτι υπαρχουν οι φωτογραφιες στο Site για οποιον θελει να δει τις κοπελες. Πολλοι πηγαινουν απλως τσαρκα και μερικες φορες κατανταει κουραστικο για το μαγαζι. Ασε που εχουν ενα προσθετο λογο που δεν θελουν να ανοιγουν στον καθενα. Φοβουνται την αστυνομια και προτιμουν γνωστες φατσες. Εχουν και αυτοι ενα δικιο.
μπα......
υπάρχουν κοπέλες που δουλεύουν
σε τηλεφωνικά κέντρα και μιλάνε 200 φορές στο τηλέφωνο για ένα μεροκάματο..
υπάρχουν δουλειές που δεν απαντάς ούτε υποδέχεσαι,
αλλά εξυπηρετείς 200 άτομα..
200 φορές το κουδούνι σε στούντιο δεν χτυπάει ούτε στις πιάτσες
βριλησσού και κασσάνδρας.. δεν είναι πολυτέλεια να κάνεις
σωστά τη δουλειά σου όποια κι αν είναι αυτή. στη συγκεκριμένη
περίπτωση είναι να ανοίγεις σε 1-200 άτομα την πόρτα ή τα πόδια..
έτσι απλά..