Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
κατι μου λεει οτι το εχουν κυκλοφορησει αυτες οι ελαχιστες.

εμενα το ξερουν μολις 2.
και η 1 μολις επεστρεψε στην πιατσα
Ενδεχομενως.
Εμενα το συνδιασαν με τις κριτικες μου, δεν τους το ειχα πει εξ αρχης.
Με καταλαβαν ομως απο το κειμενο μου.
Γιατι ως γνωστον τα κοριτσια εχουν μνημη ελεφαντα..

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
κοπέλες, υπηρεσίες και λοιποί εμπλεκόμενοι
διαβάζουν και γράφουν.. ;)

xadiara.gr

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
:smitten: :smitten:Σημερα 10/4 :smitten: :smitten:

Λέλας  Καραγιάννη  35          βράδυ    ΛΙΖΑ                    :tits:

Πιπίνου 118                    βράδυ ΑΦΡΟΔΙΤΗ              :fuck2:

Αριστομενους 72              ( κλειστο ) απο αυριο 11/4 απογευμα ΑΝΝΕΤΑ            :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Κωνσταντινουπολεως 94            βράδυ                    ΜΟΝΙΚΑ              :fuck1:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
Γι΄αυτην μιλαω.

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Υπεροχο νεο! Μας εφτιαξες τη μερα, και τις υπολοιπες μπορω να πω.
Σαν στουντιακια με χαροποιησε το γεγονος. Σαν ανθρωπο οχι και τοσο...
Ελπιζω οντως να ειναι συντομο το περασμα της. ;)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475

Παντως εγω εχω παρατηρησει οτι στη συντριπτικη πλειοψηφια, τσατσαδες και κοπελες ειναι ψιλοαγενεις- εως χοντροαγενεις- οταν τους πεις την ατακα "...Παω καμια βολτα κι αμα ειναι ξαναρχομαι"

Εγω συνηθως λεω κατι τετοιο, γιατι δεν μου παει να σηκωθω να φυγω ετσι στα μουγκα

Αλλα την τελευταια φορα αλλαξα τακτικη,γιατι εβλεπα οτι σχεδον ολες μου την ελεγαν. Οποτε απο δω και μπρος σηκωνομαι και φευγω σαν καφρος. Και δεν ακουω και τη μαλακεια καθε κωλογριας

(Ηταν μια καταθεση ψυχης)

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
Παντως εγω εχω παρατηρησει οτι στη συντριπτικη πλειοψηφια, τσατσαδες και κοπελες ειναι ψιλοαγενεις- εως χοντροαγενεις- οταν τους πεις την ατακα "...Παω καμια βολτα κι αμα ειναι ξαναρχομαι"

Εγω συνηθως λεω κατι τετοιο, γιατι δεν μου παει να σηκωθω να φυγω ετσι στα μουγκα

Αλλα την τελευταια φορα αλλαξα τακτικη,γιατι εβλεπα οτι σχεδον ολες μου την ελεγαν. Οποτε απο δω και μπρος σηκωνομαι και φευγω σαν καφρος. Και δεν ακουω και τη μαλακεια καθε κωλογριας

(Ηταν μια καταθεση ψυχης)
Καλυτερα να κανεις οτι ψαχνεσαι και να λες οτι ξεχασες το πορτοφολι σου. "Παω να το παρω και ερχομαι"
Θα τις αφησεις με την αγωνια να περιμενουν. :2funny: :2funny: :2funny:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Μια φορα το ειχα πει κι αυτο  :2funny:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
Μπορεις να πεις επισης: "Εγω ηρθα για την ταδε κοπελλα. Θα σε πειραξει να ξαναπερασω οταν θα ειναι αυτη?
Εχω φαει κολλημα με την συγκεγκριμενη."

Αυτο το ειπα στο στουντιο στην κατεχακη και μου απαντησε η υπηρεσια οτι σεβομαι την ειλικρινεια σου. Οχι σαν μερικους - μερικους που λενε οτι θα ξαναπερασουν και ποτε δεν περνανε...
Ετσι ξεφευγεις και δεν γινεσαι και αγενης. 

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
σιγά μην κάνουμε και προετοιμασία για το τί θα πούμε
στις τσατσάδες των (κυριλέ) μπουρδέλων.. 
εξάλλου,τί πιο ειλικρινές απ'το..'θα κάνω μία βόλτα
και μπορεί να περάσω μετά'..ή 'ευχαριστώ πολύ,καλή σας νύχτα
(κοινώς το Μπούλο)'!.. :)  :)

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
Σωστο και αυτο. Σκεψου ομως να εισαι σε ενα μαγαζι και να χτυπανε 200 φορες το κουδουνι στην βαρδια σου να μπαινουν απλως για να δουν και να μην περναει κανενας. Υποτιθεται οτι υπαρχουν οι φωτογραφιες στο Site για οποιον θελει να δει τις κοπελες. Πολλοι πηγαινουν απλως τσαρκα και μερικες φορες κατανταει κουραστικο για το μαγαζι. Ασε που εχουν ενα προσθετο λογο που δεν θελουν να ανοιγουν στον καθενα. Φοβουνται την αστυνομια και προτιμουν γνωστες φατσες. Εχουν και αυτοι ενα δικιο.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Σωστο και αυτο. Σκεψου ομως να εισαι σε ενα μαγαζι και να χτυπανε 200 φορες το κουδουνι στην βαρδια σου να μπαινουν απλως για να δουν και να μην περναει κανενας. Υποτιθεται οτι υπαρχουν οι φωτογραφιες στο Site για οποιον θελει να δει τις κοπελες. Πολλοι πηγαινουν απλως τσαρκα και μερικες φορες κατανταει κουραστικο για το μαγαζι. Ασε που εχουν ενα προσθετο λογο που δεν θελουν να ανοιγουν στον καθενα. Φοβουνται την αστυνομια και προτιμουν γνωστες φατσες. Εχουν και αυτοι ενα δικιο.
μπα......
υπάρχουν κοπέλες που δουλεύουν
σε τηλεφωνικά κέντρα και μιλάνε 200 φορές στο τηλέφωνο για ένα μεροκάματο.. 
υπάρχουν δουλειές που δεν απαντάς ούτε υποδέχεσαι,
αλλά εξυπηρετείς 200 άτομα.. 
200 φορές το κουδούνι σε στούντιο δεν χτυπάει ούτε στις πιάτσες
βριλησσού και κασσάνδρας.. δεν είναι πολυτέλεια να κάνεις
σωστά τη δουλειά σου όποια κι αν είναι αυτή. στη συγκεκριμένη
περίπτωση είναι να ανοίγεις σε 1-200 άτομα την πόρτα ή τα πόδια..
έτσι απλά..

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Οταν περνουν 200 και δεν μπαινει κανεις, κατι στραβο συμβαινει και αυτο πρεπει να το δουν...

Για μενα ειναι μερος της δουλειας, οταν δεν εχω ξαναδει την κοπελα, περιμενω την παρελαση, της μιλαω κι αν μου γυαλισει και δεν θυμηθω κανενα στοπ γραμμενο στο σαιτ, τοτε το αποφασιζω. Ακομη κι αν δεν το κανω, η εικονα μενει στο μυαλο μου και πιθανοτατα να το κανω μια επομενη φορα. Το ιδιο φανταζομαι κανουν οι περισσοτεροι, αν εξαιρεσεις καποιους αργοσχολους η πιτσιρικαδες που ψοφανε για ματι.

Ομως ειναι μερος της δουλειας και αν δεν το κανουν σωστα οι κοπελες και οι μανατζερ τους, αυτοι θα χασουν. Τις προαλλες, περασα απο το Αντιοχειας να δω την Σαμπρινα, ωστε τελειωνοντας το μεσημερι τις δουλειες μου, να κανονισω να επιστρεψω. Το ειπα με απολυτη ειλικρινεια στην τσατσα, μολις αυτη μου ειπε το ποιμα της. Μπηκε στο κουζινακι, συνεννοηθηκε με την Σαμπρινα και γυρισε να μου ανακοινωσει οτι η κοπελα ηταν ηδη στο δωματιο με μεγαλο προγραμμα κι αν ηθελα να ξαναγυρισω να της αφησω προκαταβολη!
Εφυγα αμεσως λεγοντας δεν αφηνω λεφτα...φωστηρες και οι 2 τους, εχασαν εναν πελατη εκεινη την ημερα και για παντα...

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.518
Πόντοι
5.565

Καλά τι μας λες τώρα;
Κάνε παρέα με τον άλλο εδώ μέσα να τα πείτε να συνεννοηθείτε, που ανοίγει νήμα με τίτλο για την Τσατσά, και πόσο ρόλο παίζει, ...υψηλών ποσοστών... για να αποφασίσει να βάλει το χέρι στην τσέπη ή όχι.

Σκέφτομαι λοιπόν ότι μου χτυπάνε 200 φορές το κουδούνι κι ότι δεν μπαίνει κανείς. Μάλλον κάτι λάθος κάνω και οι 200 φεύγουν ή ίσως η κοπέλα είναι Σκύλος και τους φοβίζει.

Αν ψωνίζεις από φωτογραφίες, ψωνίζεις από σβέρκο, ελπίζω να γίνομαι κατανοητός. Και σκατά να στα αμπαλάρουνε, αν το περιτύλιγμα είναι ωραίο, τα αγοράζεις. Κάπως έτσι το βλέπω εγώ με τις φώτοζ.

Αν καταντάει κουραστικό για το μαγαζί, να το κλείνουν. Η ανοικτή πόρτα σημαίνει μπάτε σκύλοι αλέστε κι αλεστικά μη δώσετε, αλλιώς ας φτιάξουν members club, ή εξωραϊστικό σύλλογο παλινοστούντων μπουρδελιάρηδων.

Τώρα το αν φοβούνται τους ενόργανους, ίσως, αλλά για αυτό υπάρχει κι η τσατσά-αυτοφοράκιας για να καθαρίζεται η ιστορία. Ειδικά με τα νέα μέτρα όπου νομίζω είναι κανα 3χίλιαρο το πρόστιμο και δεν τραβιέται η ιστορία πιο κάτω, δεν παίζει. Οι παράνομοι βέβαια που δεν ακουμπάνε μπαχτσίσι στους ενοργανίστες, έχουν κι ένα λόγο να τους φοβούνται περισσότερο.

Δεν έχουν δίκιο, λογικά ας μιλάμε.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
μπα......
υπάρχουν κοπέλες που δουλεύουν
σε τηλεφωνικά κέντρα και μιλάνε 200 φορές στο τηλέφωνο για ένα μεροκάματο.. 
υπάρχουν δουλειές που δεν απαντάς ούτε υποδέχεσαι,
αλλά εξυπηρετείς 200 άτομα.. 
200 φορές το κουδούνι σε στούντιο δεν χτυπάει ούτε στις πιάτσες
βριλησσού και κασσάνδρας.. δεν είναι πολυτέλεια να κάνεις
σωστά τη δουλειά σου όποια κι αν είναι αυτή. στη συγκεκριμένη
περίπτωση είναι να ανοίγεις σε 1-200 άτομα την πόρτα ή τα πόδια..
έτσι απλά..

Στο φιναλε, οι κοπελες-ειδικα στα Κασσανδρας κλπ- ξερουν πολυ καλα οτι ειναι καβλαρες, κι οτι ολοι μας θα τις καραξεσκιζαμε ολες ανεξαιρετως, αν δεν ηταν να πληρωσουμε
Οποτε δε νομιζω να εχουν ψυχολογικα-λογω "απορριψης"
Οπως λεει κι ο αποπανω, ειναι μερος της δουλειας τους το σαλοναρισμα

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Α-Ω τα ειπες ολα,  μπραβο!

Αορατε, η μαλακια περι προκαταβολης ηταν για να με τσεκαρουν αν θελω πραγματι να περασω η να σπασω αρχιδια..., η απλως θελαν να με διωξουν γιατι ειχαν καταλαβει οι αητοι οτι εσπαγα αρχιδια! Τωρα, τι αλλο να πω, δεν εχω λογο, σας το λεω οτι γουσταρα την κρεβατογεμιστρα Σαμπρινα απο τις φωτο κι αν μου εκανε κλικ στο σαλονι, θα γυριζα σε 2 ωρες να τον ριξω.

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
μαγκες κανα καλο πορνιδιο εντοπισε κανεις για τωρα;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom