Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Spirou_Patsi40

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0
Καλημερα :)

Σημερα στο Σπυρου Πατση 40 :

10 - 5 : www.studio40-gr.com/victoria]Βικτωρια[/url]
5 - 11 : www.studio40-gr.com/jessica-ruslana]Τζεσσικα + Ρουσλανα[/url]
11 - 8 : Αντζελα + www.studio40-gr.com/ruslana]Ρουσλανα [/url]

Στο Πειραιως 121 :

10 - 5 : www.peiraios121.com/ivanna]Ιβαννα [/url]
5 - 11 : Αντζελα + www.peiraios121.com/elena]Ελενα[/url]
11 - 8 : www.peiraios121.com/mariza]Μαριζα [/url]+ www.peiraios121.com/nandia]Ναντια [/url]

:-* :-* :-* :-*

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 10/04 :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα/Αλεξανδρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/maria]Μαρια Σερβα[/url]/www.kassandras3-kato.com/mixaela]Μιχαελα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/ramona]Ραμονα[/url] - www.kassandras3-pano.com/ramona]Ραμονα/Γαβριελα[/url] - www.kassandras3-pano.com/gabriela]Γαβριελα/Αντζελα[/URL]
Κασσανδρας 4Β(κατω): www.kassandras4-kato.com/alexandra]Αλεξανδρα/Δεσποινα[/url] - Ρωξανη/Ελπιδα - Λολιτα/Ρωξανη
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Αμιρα/Νεα αφιξη - Μιχαελα/Σαρα - Ελπιδα/Κατια
Κασσανδρας 4(πανω): Σαρα - Λολιτα/www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα/Αντζη[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/marianna]Μαριανα[/url] - Μονα/Φλωρα - www.kassandras6.com/irena]Ιρενα[/url]

Βριλησου 60(κατω): Μελινα - www.vrilissou60-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - Αλεξια
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/monica]Μονικα[/url] - www.vrilissou60.com/irena]Ιρενα[/url] - Ιβοννη/www.vrilissou60.com/despoina]Δεσποινα[/url]

Θησεως 40(κατω): Αλινα/Ροζη - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Ροζη[/URL] - www.thiseos40.com/efi]Εφη/Αντριανα[/url]
Aλλαγη:

Κασσανδρας 4Β(κατω): Αλεξανδρα - Ρωξανη/Ελπιδα - Λολιτα/Ρωξανη
Κασσανδρας 6: Δεσποινα - Μονα/Φλωρα - Ιρενα

Βριλησου 60(κατω): Μαριανα - Μαριανα - Αλεξια

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Σε μεταμεσονύκτια studio τσάρκα στο βουνό

.
Βριλησσού 60 (πάνω): Για το βουνό Μιρελα, για το Κασσάνδρας Νινα. Με νέο look. Μαύρα μαλλια ισωμένα με αφέλειες, δίνει την εντύπωση κινεζουλας. Ωραίο σώμα, πλούσιο ενισχυμένο στήθος, όπως πάντα ευδιάθετη και γελαστή στο σαλόνι.

καθε αλλο φιλε

απο τις πιο αγενεις κοπελες που εχω γνωρισει
παντα θα πει την μαλακια της αν δεν περασεις.

και το εχω δει και σε εμενα και σε αλλους να γινεται.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
καθε αλλο φιλε

απο τις πιο αγενεις κοπελες που εχω γνωρισει
παντα θα πει την μαλακια της αν δεν περασεις.

και το εχω δει και σε εμενα και σε αλλους να γινεται.
Επιβεβαωνεται λοιπον οτι οι γυναικες ειναι διπροσωπες,

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

Εγω αντιθετα οποτε την συνανταω ειναι ευγενικη, ομιλητικη και γελαστη.
Του λογου το αληθες μπορουν να επιβεβαιωσουν και ο SPEED και ο Biker, που συνηθως κανουμε μαζι τσαρκες....
Και μονο μια φορα εχω περασει μαζι της, πριν απο ενα τουλαχιστον χρονο.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
H ξανθια Παολα που ειχε δουλεψει Βριλησου 55? Γιαυτην μιλας? Νομιζα οτι αποσυρθηκε για παντα.
Ποσο συντομο θα ειναι το περασμα της?
Γι΄αυτην μιλαω.

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Σε μεταμεσονύκτια studio τσάρκα στο βουνό

Βριλησσού  55 : Εμιλυ σταθερή άξια στο ίδρυμα. Νεαρή πρόσχαρη ξανθιά.

Στις τελευταίες μου τσάρκες ήταν μελαχρινή πάντως...

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.062
Πόντοι
5.975
Eπειδη καπου γραφτηκε το  αν η  Παολα  ειναι Ρωσίδα -
και οτι την  ειχαν επισκεφτει  πολυ παλια  κλπ
σκέφτομαι  μηπως εδώ υπάρχει  θεμα σύγχυσης με την παλαιότερη Σασα-  Πάολα  :rolleyes:, και απαιτείται καποια διευκρίνιση    :)

Hamilcar

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παίδες για τη Μόνικα (μελαχρινή) που δουλεύει τώρα (10/04) στο studio 60 (πάνω) 10.00-17.00, που μπορώ να βρώ κριτικές?

gtheo

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Ρε παίδες για τη Μόνικα (μελαχρινή) που δουλεύει τώρα (10/04) στο studio 60 (πάνω) 10.00-17.00, που μπορώ να βρώ κριτικές?
δεν υπαρχουν πολλεσ.ψαξε και στα κασανδρασ.καλη περιπτωση παντως

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Επιβεβαωνεται λοιπον οτι οι γυναικες ειναι διπροσωπες,

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

Εγω αντιθετα οποτε την συνανταω ειναι ευγενικη, ομιλητικη και γελαστη.
Του λογου το αληθες μπορουν να επιβεβαιωσουν και ο SPEED και ο Biker, που συνηθως κανουμε μαζι τσαρκες....
Και μονο μια φορα εχω περασει μαζι της, πριν απο ενα τουλαχιστον χρονο.

θελω να μου πεις τι κολπο κανεις και βγαζεις στις πιο πολλες τον καλυτερο τους εαυτο.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
θελω να μου πεις τι κολπο κανεις και βγαζεις στις πιο πολλες τον καλυτερο τους εαυτο.
Ισως το οτι εχουν βαρεθει να βλεπουν την φατσα μου στις τοσες τσαρκες που τις εχω συναντησει και παντα τους λεω καποιο κοπλιμεντο.......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
Ισως το οτι εχουν βαρεθει να βλεπουν την φατσα μου στις τοσες τσαρκες που τις εχω συναντησει και παντα τους λεω καποιο κοπλιμεντο.......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οφειλουμε να παραδεχτουμε παντωs οτι εισαι ο ποιο εμπειροs απ ολουs απλα εχω παρατηρησει στιs κριτικεs σου εισαι αρκετα διπλωματικοs η απλα μου δινειs να καταλαβω οτι δινειs και αρκετεs ευκαιριεs

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
οφειλουμε να παραδεχτουμε παντωs οτι εισαι ο ποιο εμπειροs απ ολουs απλα εχω παρατηρησει στιs κριτικεs σου εισαι αρκετα διπλωματικοs η απλα μου δινειs να καταλαβω οτι δινειs και αρκετεs ευκαιριεs
Απο την φυση μου ειμαι ανθρωπος που σεβομαι και δνε μου αρεσει να προσβαλω.
Ετσι οσο ασχημα και εαν περασω δεν θα χρησιμοποιησω ακραιους χαρακτηρισμους, ομως το νοημα θα το κανω κατανοητο.
Καλως η κακως με τοσες τσαρκες που εχω κανει (φυσικα δεν γραφω ενημερωση για ολες -τοτε θα ειχα τα διπλασια ποστ) οι περισσοτερες κοπελες με ξερουν φυσιογνωμικα και μια ναλησπερα την λεμε.
Ασε που με τις περισσοτερες εχω περασει.

Ετσι, λογικο ειαι να βγαζω τον καλο ευατο τους.

Οσο για τη  δευτερη ευκαιρια, σε κοπελες που θεωρω πως αξιζουν και για καποιο λογο εκεινη την φορα δεν περασα καλα, φυσικα και την δινω,

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
Ετσι οσο ασχημα και εαν περασω δεν θα χρησιμοποιησω ακραιους χαρακτηρισμους, ομως το νοημα θα το κανω κατανοητο.
Καλως η κακως με τοσες τσαρκες που εχω κανει (φυσικα δεν γραφω ενημερωση για ολες -τοτε θα ειχα τα διπλασια ποστ) οι περισσοτερες κοπελς με ξερουν φυσιογνωμικα και μια ναλησπερα την λεμε.

Οσο για τη  δευτερη ευκαιρια, σε κοπελες που θεωρω πως αξιζουν και για καπποιο λογο εκεινη την φορα δεν περασα καλα, φυσικα και την δινω,
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Καλως η κακως με τοσες τσαρκες που εχω κανει (φυσικα δεν γραφω ενημερωση για ολες -τοτε θα ειχα τα διπλασια ποστ) οι περισσοτερες κοπελες με ξερουν φυσιογνωμικα και μια ναλησπερα την λεμε.

Οσο για τη  δευτερη ευκαιρια, σε κοπελες που θεωρω πως αξιζουν και για καποιο λογο εκεινη την φορα δεν περασα καλα, φυσικα και την δινω,

το nickname σου το ξερουν?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom