Επισκέπτης
Αν καταντάει κουραστικό για το μαγαζί, να το κλείνουν. Η ανοικτή πόρτα σημαίνει μπάτε σκύλοι αλέστε κι αλεστικά μη δώσετε, αλλιώς ας φτιάξουν members club, ή εξωραϊστικό σύλλογο παλινοστούντων μπουρδελιάρηδων
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
Σωστός. Η μπουρδελότσαρκα (και από πιστιρικαρία) άνευ περεταίρω εμπλοκών είναι και ήταν διαδεδομένη. Εκτός αυτού έτσι γίνεται σε όλα τα καταστήματα.
Κάποιος γνώστης των πωλήσεων μου είχε πει ότι όλοι όσοι μπαίνουν σε μαγαζί είναι πελάτες. Απλώς κάποιοι δεν έχουν αγοράσει.
Μπήκα λίγο σφήνα... Να διευκρινήσω ότι δεν παώ στούντιο αλλά και στα μπου, τα ίδια και χειρότερα. Κάποια τσατσά, καθώς έβγαινα, μου ευχήθηκε ειρωνικά καλή τύχη. Της ανταπέδωσα την ευχή.
Μια πουτάνα με ρώτησε αν τον έχω μικρό και δεν περνάω. Με σφιχτά χείλη, κούνισα το κεφάλι στο στυλ "δυστυχώς έτσι είναι" και κατέβηκα τα σκαλιά/
Στα στούντιο ως πιο κυριλέ (σε επίπεδο περιτυλίγματος ίσως) θα έπρεπε να είναι πιο ευγενείς.
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)