Ενα γενικο σχόλιο...
Καποιοι εδω στα μερη μας ειναι εντελως κομπλεξικοι!
Κι ενα ειδικοτερο...
Εγραψα μια θετικη-αλλα ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΗ-κι ακρως εμπεριστατωμενη κριτικη για τη Μαριζα (αν και δεν παιζει ρολο η κοπελα), και εσπευσαν να μου ριξουν Χ
Ενταξει ρε παιδια, αν διαφωνειτε μ'αυτα που λεω, το καταλαβαινω το Χ,αλλα απο την αλλη πώς γινεται μια συντομη αρνητικη, εως φαρμακερη κριτικη των 10 σειρων να παιρνει τα ευσημα ολων? Εχω γραψει κι εγω αρνητικες-αρνητικοτατες κριτικες στο παρελθον- κι εχω παρει κι εγω την επιβραβευση ολων...(ολες δικαιολογημενες βεβαια,απο την πλευρα μου)
Επισης,παω στοιχημα οτι κανεις απο αυτους που "μαυρισαν" δεν εχει ιδεα τι λεει μεσα η κριτικη, γιατι αν ειχαν μπει στον κοπο να την διαβασουν, θα εβλεπαν οτι δεν ειναι και τοσο...ενθουσιωδης οσο δειχνει ο τιτλος, κι αντιθετως αναφερει και αρνητικα ή λιγοτερο θετικα σημεια. Ως προς την κοπελα,ή ως προς το στουντιο. Αρα,ΣΑΦΩΣ και υπαρχει αντικειμενικη ματια μεσα στο κειμενο, περα απο την οποια υποκειμενικοτητα.Και ΣΑΦΩΣ και ειναι εμπεριστατωμενο, γιατι μιλαει λεπτομερως κι οχι συνοπτικα.
Τελοσπαντων,ολα αυτα τα λεω γιατι νομιζω οτι υποβοσκει μια κακεντρεχεια.Αν ειναι κακεντρεχεια υπο τη μορφη καχυποψιας γι αυτους που λενε καλα λογια, το θεωρω υγειες...Αν ομως ειναι κομπλεξ και προκαταληψη απεναντι στις κοπελες (με τη λογικη οτι ειναι ολες βρωμοθυληκα,κι αρα δεν δικαιουνται κανενα θαυμασμο/επαινο οσο καλα κι αν κανουν τη δουλεια τους),τοτε παιδια τραβατε σε καναν ψυχολογο καλυτερα.