Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Η Χριστινα που ειναι τωρα στο Σπ.Πατση 27 ειναι η γνωστη Χριστινα απο Φυλης 99, Λουκα Νικα.....Εφεσσου!!!Το πιασαμε το υπονοουμενο ετσι?

Και αρκετα παλιοτερα στο Κεφ/νιας 75!!!

Αυτή που έχει λίγο βαριά φωνή απο τα τσιγάρα ?  :grin: :grin:

gtheo

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
ρε παιδια η ναταλυ στο κηφισσου 30-πειραιωσ 193 ειναι η γνωστη απο τα κασσανδρας?

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666

jororo

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια μηπως ξερει κανεις που ειναι η φριντα που δουλευε στο βριλησσου 42?

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Εχει μαζεμενα ρεπα και ειπε να ξεχασει ...

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Βραδυνή στουντιότσαρκα που άρχισε λίγο μετά τις 12. Ακόμα προλαβαίνετε...

Αντιοχείας 64. Τζούλια. Κοκκινομάλλα μέτριας εμφάνισης για τα δικά μου γούστα.

Σπύρου Πάτση 27: Ζλάτα. Ξανθιά μεγαλοκοπέλα ψιλονταρντάνα.
Σπύρου Πάτση 40: Κάτι έγινε με την Αμάντα και την αντικατέστησαν με 2 κοπέλες. Η Νάντια, αδύνατη καστανή μέτριας ομορφιάς και η Άντζελα, ξανθιά με σιλικονούχα βυζιά.

Σερβίων 26: Κλειστό.

Κασσάνδρας 3 πάνω. 2 κοπέλες. Αλέξια, καστανή αδύνατη πολύ όμορφη και μία ισπανίδα, μελαχρινο κοντοπούτανο με πολλά τατουάζ.
Κασσάνδρας 3 κάτω. 2 κοπέλες. Λάουρα, πανέμορφη μελαχρινή κοπέλα με τεράστιες (φυσικές???????) βυζάρες και η Άντζυ, μελαχρινή πολύ όμορφη.
Κασσάνδρας 6. Ιρένα, ψηλή μελαχρινή τσέχα με τεράστιες φυσικές βυζάρες, πολύ όμορφη κοπέλα.
Κασσάνδρας 4Γ. Μαρία η Σέρβα, ξανθιά με φτιαγμένα τσιμπουκόχειλα και τεράστιες σιλικονούχες βυζάρες, βγαλμένη από τσόντα.
Κασσάνδρας 4Β. Άντζυ, η ίδια κοπέλα με το 3 κάτω. Την κλονοποιήσανε????  :2funny: :2funny: Λογικά θα αλλάξανε βάρδιες και θα πήγε στο δίπλα στούντιο.
Κασσάνδρας 4Α. Άννα, πανέμορφη μελαχρινή κοπέλα, με ωραία μικρά βυζάκια και πολύ γλυκιά στο σαλόνι.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 133. Κατά 99% τραβέλι. Και αυτό κακάσχημο. 40ε. Πάντα με απογοητεύει αυτό το στούντιο.

Ευνειδών 5. Ξανθιά πολύ αδύνατη κοπέλα. 30ε.

Ιεροφαντών 9. Αλίσα. Ξανθιά κοπέλα, που βγήκε όπως την γέννησε η μάνα της. Δεν με ενθουσίασε.

Κωνσταντινουπόλεως 80. Μαρίαννα από Βριλησσού 36. Μελαχρινή με σχετικά μεγάλη περιφέρεια και ωραία φυσικά βυζιά. Μου βγάζει πάντα μία ξυνίλα. Στο ακριβώς δίπλα μαγαζί τραγούδαγε live η ηθοποιός Φιλίνη(άσχετο).
Κωνσταντινουπόλεως 92. Κλειστό.
Κωνσταντινουπόλεως 94. Μόνικα. Ξανθιά κοπέλα με τα μαλλιά μέχρι τους όμους, ωραίο πρόσωπο, φάνηκε να έχει ωραίο σώμα αλλα έσκασε μύτη με ένα νυχτικό σαν να ήθελε να κρύψει κάτι.

Κηφισού 30. Άντζελα. Μελαχρινή ωραία κοπέλα, με πολύ ωραίο σώμα, με 2 τατουάζ σε πλάτη και πάνω από τα κολομέρια προς τα αριστερά.

eleooooos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
222
Πόντοι
281
Τσάρκα κατά της 5:30 σήμερα με αποκλειστικό στόχο να φύγουν οι καύλες, μετά τα ποτάκια και το οφθαλμόλουτρο απο μουνιά που είχε προηγηθεί στην νυχτερινή έξοδο.
Ξεκινάμε. Βριλησσού 60 κάτω η Γαβριέλα. Όμορφη κοπέλα ξανθιά ,με αρκετή τσαχπινιά στο σαλονάρισμα. Αν και την έχω δει αρκετές φορές και μου αρέσει έχω ένα προαίσθημα ξεπέτας και συνυπολογίζοντας την απουσία κριτικών για τη κοπέλα δεν έχω τολμήσει να περάσω μαζί της ποτέ. Το ίδο έκανα και σήμερα.
Αναζήτησα λοιπόν την τύχη μου στο Βριλησσού 60 πάνω. Εκεί δούλευε η Ελπίδα. Με 2 λέξεις. Επιεικέστατα Μέτρια η κοπέλα. Έφυγα όπως μπήκα.
Βριλησσού 46 κλειστό.
Βριλησσού 42 κλειστό !!!
Βριλησού 36 πάνω η γνωστή Τζοβάννα.Αν και είχα περάσει σχετικά καλά μαζί της δεν μου έκανε το κλικ να την ξανατιμήσω.
Βριλησσού 36 κάτω η Λάουρα. Ξανθιά όμορφη κοπέλα. Η εμπειρία μου μαζί της προ μηνών όμως δεν ήταν και η καλύτερη. Έτσι δεν πέρασα.
Κατηφορίζοντας απογοητεύτηκα καθώς τα Βριλησσού 55 ,57 και 24 ήταν και αυτά κλειστά.
Έτσι δυστυχώς γύρισα σπίτι άπραγος....

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Βραδυνή στουντιότσαρκα που άρχισε λίγο μετά τις 12. Ακόμα προλαβαίνετε...

Κασσάνδρας 3 πάνω. 2 κοπέλες. Αλέξια, καστανή αδύνατη πολύ όμορφη και μία ισπανίδα, μελαχρινο κοντοπούτανο με πολλά τατουάζ.---> Μπονι
Κασσάνδρας 3 κάτω. 2 κοπέλες. Λάουρα, πανέμορφη μελαχρινή κοπέλα με τεράστιες (φυσικές???????) βυζάρες και η Άντζυ, μελαχρινή πολύ όμορφη.

xadiara.gr

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
:smitten: :smitten: :smitten:  καλημερα  8/4  :smitten: :smitten: :smitten:

Λέλας  Καραγιάννη  35            Πρωί  ΣΟΝΙΑ        βράδυ    ΛΙΖΑ                    :fuck2:

Πιπίνου 118                Πρωί  ΕΥΑ                          βράδυ ΑΦΡΟΔΙΤΗ            :kissass:

Αριστομενους 72                Πρωί      ΕΛΛΗ                    βράδυ                ΣΑΝΗ          :fuck1:

Κωνσταντινουπολεως 94          Πρωί                    ΕΥΑ        βράδυ                    ΜΟΝΙΚΑ            :tits:   

grazydog

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Ξέρει κανένας που "εμφανίζεται" τώρα η Νταιάν το μελαχρινό ρουμανάκι από θησέως 79???

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 08/04 :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα/Αλεξανδρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/maria]Μαρια Σερβα[/url]/www.kassandras3-kato.com/mixaela]Μιχαελα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/ramona]Ραμονα[/url] - www.kassandras3-pano.com/ramona]Ραμονα/Γαβριελα[/url] - Αλεξια
Κασσανδρας 4Β(κατω): www.kassandras4-kato.com/despoina]Δεσποινα[/url] - Μονα/Φλωρα - www.kassandras4-kato.com/katia]Κατια[/url]
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Αλεξανδρα - Μιχαελα/Σαρα - Ρωξανη/Γαβριελα
Κασσανδρας 4(πανω): Σαρα - Λολιτα/www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - www.kassandras6.com/irena]Ιρενα/Ελπιδα[/URL] - Σισυ/Ελπιδα

Βριλησου 60(κατω): www.vrilissou60-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - Μαντονα - Λολιτα/www.vrilissou60-kato.com/antzy]Αντζη[/url]
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/elena]Ελενα[/url] - www.vrilissou60.com/vicky]Βικυ[/url] - Σουεντη/www.vrilissou60.com/irena]Ιρενα
[/url]

Θησεως 40(κατω): Αλινα - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Ροζη[/URL] - www.thiseos40.com/efi]Εφη/Αντριανα[/url]

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom