Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
Σχετικα με τα σημερινα μηνυματα.Φυσικα δεν μπορω να πω οτι εχετε αδικο για την ασχημη συμπεριφορα ορισμενων υπηρεσιων.Αλλα απο την αλλη και πιστεψτε με τοσες και τοσες φορες τους εχω βαλει κωλοχερο και αυτες συνεχιζουν το χαβα τους!Δεν ειναι οτι δεν τους τα λεω αλλα το θεμα ειναι τι κανουν αυτες οταν γυρναω τη πλατη μου.Δεν μπορω να ειμαι 24 ωρες πανω απο το κεφαλι τους.Να πω συγνωμη εκ μερους τους για αλλη μια φορα?Να πω οτι θα βαλω αλλη μια κωλοχερο για την ασχημη συμπεριφορα τους?Θα το κανω οπως και εκανα και πριν αλλα μαλλον αν συνεχιστει αυτο θα πρεπει να προχωρησουμε σε αντικαταστασεις και αυτες ειναι που τελικα θα χασουν.Δουλεια τους ειναι να σεβονται τον πελατη και να ειναι ευγενικες αν δεν μπορουν θα της σχολασω και θα πανε αλλου να ψαξουν για δουλεια.Δεν μπορω να υποσχεθω κατι αλλο προς το παρον.Αλλα αυτο πιστεψτε με δεν ειναι πλεον μονο δικο σας προβλημα  :) :) :)

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
:) :) :) Εχουμε και μια αλλαγη:

Αντι για την Κατια στο Βριλησου 60(κατω) ειναι η Μαριανα  :) :) :)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Η γλυκούλα τουλάχιστον κρατάει ένα επίπεδο.

καλα ρε παιδια του ειπα οτι αν εχει καποια παραπονα απο τα μαγαζια μου ειμαι παντα στη διαθεση του να τα συζητησουμε :headbang: :headbang: :headbang: τι μαλακιες ειναι αυτες τωρα που καποιος θελει να τον βαλει στη θεση του????????? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

:2funny: :2funny: :2funny:

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Σχετικα με τα σημερινα μηνυματα.Φυσικα δεν μπορω να πω οτι εχετε αδικο για την ασχημη συμπεριφορα ορισμενων υπηρεσιων.Αλλα απο την αλλη και πιστεψτε με τοσες και τοσες φορες τους εχω βαλει κωλοχερο και αυτες συνεχιζουν το χαβα τους!Δεν ειναι οτι δεν τους τα λεω αλλα το θεμα ειναι τι κανουν αυτες οταν γυρναω τη πλατη μου.Δεν μπορω να ειμαι 24 ωρες πανω απο το κεφαλι τους.Να πω συγνωμη εκ μερους τους για αλλη μια φορα?Να πω οτι θα βαλω αλλη μια κωλοχερο για την ασχημη συμπεριφορα τους?Θα το κανω οπως και εκανα και πριν αλλα μαλλον αν συνεχιστει αυτο θα πρεπει να προχωρησουμε σε αντικαταστασεις και αυτες ειναι που τελικα θα χασουν.Δουλεια τους ειναι να σεβονται τον πελατη και να ειναι ευγενικες αν δεν μπορουν θα της σχολασω και θα πανε αλλου να ψαξουν για δουλεια.Δεν μπορω να υποσχεθω κατι αλλο προς το παρον.Αλλα αυτο πιστεψτε με δεν ειναι πλεον μονο δικο σας προβλημα  :) :) :)

Τα οικονομικα εχουν δυσκολεψει πολυ οπως ξερεις. Επισης, με τα sites που υπαρχουν πλεον, οπου μπαινουν κριτικες, ειναι πολυ ευκολο για τους πελατες το ξεσκαρταρισμα και η αυστηρη επιλογη κοριτσιων πλεον. Ειναι εντονο το φαινομενο να πηγαινει καποιος σε ενα στουντιο λιγο πριν την αλλαγη βαρδιας και να περιμενει 1 ωρα για να μπει και να πηγαινει στο ιδιο στουντιο μετα την αλλαγη και μην υπαρχει ψυχη. Οποτε απο τη στιγμη που καποιες εργαζομενες διωχνουν πελατεια απο εσενα, θα πρεπει να παρεις επιτελουν τα δραστικα μετρα. Φυσικα καταλαβαινω οτι να επιστρεφεις χρηματα ή μερος των χρηματων στον πελατη ειναι ανεφικτο, οποτε αυτο που μπορεις ισως να κανεις ειναι να ρωτας τον πελατη και αναλογως την απαντηση, να παιρνει αναλογο ποσοστο η κοπελα, η και καθολου. Και σ οποια αρεσει. Αυτες που κανουν καλα τη δουλεια τους θα το δεχτουν οι υπολοιπες θα εχουν δυο επιλογες, ή να φυγουν ή να ειναι σωστες.

Επισκέπτης
Τα οικονομικα εχουν δυσκολεψει πολυ οπως ξερεις. Επισης, με τα sites που υπαρχουν πλεον, οπου μπαινουν κριτικες, ειναι πολυ ευκολο για τους πελατες το ξεσκαρταρισμα και η αυστηρη επιλογη κοριτσιων πλεον. Ειναι εντονο το φαινομενο να πηγαινει καποιος σε ενα στουντιο λιγο πριν την αλλαγη βαρδιας και να περιμενει 1 ωρα για να μπει και να πηγαινει στο ιδιο στουντιο μετα την αλλαγη και μην υπαρχει ψυχη. Οποτε απο τη στιγμη που καποιες εργαζομενες διωχνουν πελατεια απο εσενα, θα πρεπει να παρεις επιτελουν τα δραστικα μετρα. Φυσικα καταλαβαινω οτι να επιστρεφεις χρηματα ή μερος των χρηματων στον πελατη ειναι ανεφικτο, οποτε αυτο που μπορεις ισως να κανεις ειναι να ρωτας τον πελατη και αναλογως την απαντηση, να παιρνει αναλογο ποσοστο η κοπελα, η και καθολου. Και σ οποια αρεσει. Αυτες που κανουν καλα τη δουλεια τους θα το δεχτουν οι υπολοιπες θα εχουν δυο επιλογες, ή να φυγουν ή να ειναι σωστες.
ωραια ολα αυτα που γραφετε ομως ξεχνατε το σπουδαιοτερο..
τα μελη του μπου που γαμανε στα οποιας κατηγοριας σπιτια,ειναι ελαχιστη ποσοτητα σε σχεση με τους επισκεπτες-πελατες των καταστηματων..
γι αυτο εξαλλου μας γραφουν & στα παπαρια τους..
αμα περιμεναν απο εμας,θα τα ειχαν κλεισει προ πολλου..
καλο ειναι να γραφουμε τα παραπονα μας αλλα μην πιστευετε οτι θ αλλαξει κατι..

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
ωραια ολα αυτα που γραφετε ομως ξεχνατε το σπουδαιοτερο..
τα μελη του μπου που γαμανε στα οποιας κατηγοριας σπιτια,ειναι ελαχιστη ποσοτητα σε σχεση με τους επισκεπτες-πελατες των καταστηματων..
γι αυτο εξαλλου μας γραφουν & στα παπαρια τους..
αμα περιμεναν απο εμας,θα τα ειχαν κλεισει προ πολλου..
καλο ειναι να γραφουμε τα παραπονα μας αλλα μην πιστευετε οτι θ αλλαξει κατι..

μαλλον ετσι ειναι, αλλα λεγε λεγε, κατι μενει...ισως αλλαξει με τα χρονια, χα χαααααααα, θα μας σηκωνεται τοτε?

Επισκέπτης
μαλλον ετσι ειναι, αλλα λεγε λεγε, κατι μενει...ισως αλλαξει με τα χρονια, χα χαααααααα, θα μας σηκωνεται τοτε?
οσο τα μαγαζια ειναι παρανομα,τιποτε δεν προκειται ν αλλαξει..
οταν & αμα καποτε μπουν κανονες & υπαρχει πραγματικος ανταγωνισμος,τοτε ολες οι επιχειρησεις θα λειτουργουν ετσι οπως πρεπει..

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
πιστευω πως αν ηταν τοσο αμελιτεα η ποσοτητα των πελατων που επισκεπτοντε το σαιτ για ενημερωση σε συγκριση με τους υπολοιπους, δεν θα υπηρχε λογος να ποσταρουν βαρδιες, να το παιζουν καυλωμενες, να δινουν εξηγησεις για κακος κειμενα κλπ.
Ειδικα οι στουντιακιδες λιγο πολυ ειναι ατομα υψηλοτερου βιοτικου επιπεδου και κατα συνεπεια λογικα η συντριπτικη πλειοψηφια ενα pc στο σπιτι θα το εχουν. Θα συμφωνουσα με τον τυπο που εβριζε την γλυκουλα αν μιλουσαμε για μαγαζια στιλ μεταξι, φυλης κλπ Ομως πελατολογια το ενα και αλλο το αλλο

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
σορρυ ηθελα να γραψω οτι αλλο πελατολογιο τα στουντιο και αλλο τα μπουρδελακια

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Επειτα, οπως στα νυχτομαγαζα δεν νομιζετε οτι και τα ερωτομαγαζα, η οι κοπελες δεν ξεχωριζουν τους πελατες σε καλους και μη? εγω προσωπικα κανω 5-8 εξοδους ανα μηνα. σχεδον 400-700 ανα μηνα, αν υπολογισουμε και τα εξτρα. Μπορει και παραπανω. Τωρα θα μεινουν στην τσεπη μου!
Θελουν εμενα, η τον περιστασιακο που τωρα ειναι και μετα του χρονου παλι?
Οσο κι αν κοιταζουν το σημερα μονο, τελικα γνωριζουν. Σημασια εχει να κανεις πελατες. Σταθερους, που θα γουσταρουν και θα σε διαφημιζουν και θα πολλαπλασιαζεται η βαση της πελατειας.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.110
Πόντοι
17.085
Υβριστικά post σβήστηκαν. Δεν έχουν μεγαλώσει όλοι στους δρόμους και στους τεκέδες για να θεωρούν χυδαίες ύβρεις φυσική γλώσσα. Αυτοί που έχουν τέτοια "ανατροφή" και "συνήθειες" πρέπει να αλλάξουν στιλ και όχι το αντίστροφο.

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Υβριστικά post σβήστηκαν. Δεν έχουν μεγαλώσει όλοι στους δρόμους και στους τεκέδες για να θεωρούν χυδαίες ύβρεις φυσική γλώσσα. Αυτοί που έχουν τέτοια "ανατροφή" και "συνήθειες" πρέπει να αλλάξουν στιλ και όχι το αντίστροφο.

+10000 μπράβο ρε μάγκα άντε βάλε σε παρακαλώ τάξη εδώ μέσα με κάποιους.. ;)

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
πως να την παρεις αφου την εχεις δει???
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν θα πω οτι εχεις αδικο αλλα μιας και δεν την εχω παρει δεν μπορω να σχολιασω!!!!
Θα πω μονο οτι εχω πληρωσει και εχω γαμισει πολυ χειροτερες εμφανισιακα!!! :rolleyes:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
"Τελείωσες" με την Λάουρα να περάσω και εγώ? :grin: :grin:
Τον άλλον τον παππού τον συνάντησες?
Για να ξέρω σε τι κατάσταση θα την βρώ!!!!! :rockon: :rockon:

:sunglasses:
Μπα.....θα πας και εσυ στη Λαουρα?Πως το'παθες? :P

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Μπα.....θα πας και εσυ στη Λαουρα?Πως το'παθες? :P
Προβοκάτορααααααααααααα...... :birdman: :2funny:

Και διαφωνω με την άποψη ότι θα πρέπει να έχεις άποψη για κάποια μόνο αν την γαμήσεις!!!!
Έτσι θα κλέγαμε πολλά..... ;) :grin: :grin:
Τι να κάνω που έχω....

http://[URL unfurl="true"]www.eiscat.se/info/info/radar1[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.stuffintheair.com/images/RadarWithCells.PNG[/img[/URL]]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Τι να κάνω που έχω....

http://[URL unfurl="true"]www.eiscat.se/info/info/radar1[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.stuffintheair.com/images/RadarWithCells.PNG[/img[/URL]]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]
Σ'αυτο σου εχω βγαλει το καπελο!!! ;)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Παρακαλειται καποιο απο τα 9-10 ατομα που κατεβαιναν σφαιρα τα σκαλια του Συγγρου 144 στις 20.05 να μας πει δυο λογια για τη Σαρα!!
Με πρωτο και καλυτερο τον οργισμενο μεσηλικα που φωναζε...
Ρε τους αλητες βαζουν ψευτικες φωτος στο ιντερνετ για να μας κοροιδεψουν :tickedoff:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom