Επισκέπτης
κοβει η πουτανα το γαμησι???Kαι μή μου ξαναστείλης μήνημα εντάξει?
μην δινεις σημασια παιχτη..
γραψτην στα παπαρια σου & γραφε οτι θες..
κοβει η πουτανα το γαμησι???Kαι μή μου ξαναστείλης μήνημα εντάξει?
περνα.."Τελείωσες" με την Λάουρα να περάσω και εγώ?
Τον άλλον τον παππού τον συνάντησες?
Για να ξέρω σε τι κατάσταση θα την βρώ!!!!!
Η γλυκούλα τουλάχιστον κρατάει ένα επίπεδο.
καλα ρε παιδια του ειπα οτι αν εχει καποια παραπονα απο τα μαγαζια μου ειμαι παντα στη διαθεση του να τα συζητησουμε τι μαλακιες ειναι αυτες τωρα που καποιος θελει να τον βαλει στη θεση του?????????
Σχετικα με τα σημερινα μηνυματα.Φυσικα δεν μπορω να πω οτι εχετε αδικο για την ασχημη συμπεριφορα ορισμενων υπηρεσιων.Αλλα απο την αλλη και πιστεψτε με τοσες και τοσες φορες τους εχω βαλει κωλοχερο και αυτες συνεχιζουν το χαβα τους!Δεν ειναι οτι δεν τους τα λεω αλλα το θεμα ειναι τι κανουν αυτες οταν γυρναω τη πλατη μου.Δεν μπορω να ειμαι 24 ωρες πανω απο το κεφαλι τους.Να πω συγνωμη εκ μερους τους για αλλη μια φορα?Να πω οτι θα βαλω αλλη μια κωλοχερο για την ασχημη συμπεριφορα τους?Θα το κανω οπως και εκανα και πριν αλλα μαλλον αν συνεχιστει αυτο θα πρεπει να προχωρησουμε σε αντικαταστασεις και αυτες ειναι που τελικα θα χασουν.Δουλεια τους ειναι να σεβονται τον πελατη και να ειναι ευγενικες αν δεν μπορουν θα της σχολασω και θα πανε αλλου να ψαξουν για δουλεια.Δεν μπορω να υποσχεθω κατι αλλο προς το παρον.Αλλα αυτο πιστεψτε με δεν ειναι πλεον μονο δικο σας προβλημα
ωραια ολα αυτα που γραφετε ομως ξεχνατε το σπουδαιοτερο..Τα οικονομικα εχουν δυσκολεψει πολυ οπως ξερεις. Επισης, με τα sites που υπαρχουν πλεον, οπου μπαινουν κριτικες, ειναι πολυ ευκολο για τους πελατες το ξεσκαρταρισμα και η αυστηρη επιλογη κοριτσιων πλεον. Ειναι εντονο το φαινομενο να πηγαινει καποιος σε ενα στουντιο λιγο πριν την αλλαγη βαρδιας και να περιμενει 1 ωρα για να μπει και να πηγαινει στο ιδιο στουντιο μετα την αλλαγη και μην υπαρχει ψυχη. Οποτε απο τη στιγμη που καποιες εργαζομενες διωχνουν πελατεια απο εσενα, θα πρεπει να παρεις επιτελουν τα δραστικα μετρα. Φυσικα καταλαβαινω οτι να επιστρεφεις χρηματα ή μερος των χρηματων στον πελατη ειναι ανεφικτο, οποτε αυτο που μπορεις ισως να κανεις ειναι να ρωτας τον πελατη και αναλογως την απαντηση, να παιρνει αναλογο ποσοστο η κοπελα, η και καθολου. Και σ οποια αρεσει. Αυτες που κανουν καλα τη δουλεια τους θα το δεχτουν οι υπολοιπες θα εχουν δυο επιλογες, ή να φυγουν ή να ειναι σωστες.
ωραια ολα αυτα που γραφετε ομως ξεχνατε το σπουδαιοτερο..
τα μελη του μπου που γαμανε στα οποιας κατηγοριας σπιτια,ειναι ελαχιστη ποσοτητα σε σχεση με τους επισκεπτες-πελατες των καταστηματων..
γι αυτο εξαλλου μας γραφουν & στα παπαρια τους..
αμα περιμεναν απο εμας,θα τα ειχαν κλεισει προ πολλου..
καλο ειναι να γραφουμε τα παραπονα μας αλλα μην πιστευετε οτι θ αλλαξει κατι..
οσο τα μαγαζια ειναι παρανομα,τιποτε δεν προκειται ν αλλαξει..μαλλον ετσι ειναι, αλλα λεγε λεγε, κατι μενει...ισως αλλαξει με τα χρονια, χα χαααααααα, θα μας σηκωνεται τοτε?
Υβριστικά post σβήστηκαν. Δεν έχουν μεγαλώσει όλοι στους δρόμους και στους τεκέδες για να θεωρούν χυδαίες ύβρεις φυσική γλώσσα. Αυτοί που έχουν τέτοια "ανατροφή" και "συνήθειες" πρέπει να αλλάξουν στιλ και όχι το αντίστροφο.
πως να την παρεις αφου την εχεις δει???
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Μπα.....θα πας και εσυ στη Λαουρα?Πως το'παθες?"Τελείωσες" με την Λάουρα να περάσω και εγώ?
Τον άλλον τον παππού τον συνάντησες?
Για να ξέρω σε τι κατάσταση θα την βρώ!!!!!
Προβοκάτορααααααααααααα......Μπα.....θα πας και εσυ στη Λαουρα?Πως το'παθες?
Τι να κάνω που έχω....
http://[URL unfurl="true"]www.eiscat.se/info/info/radar1[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.stuffintheair.com/images/RadarWithCells.PNG[/img[/URL]]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]
Σ'αυτο σου εχω βγαλει το καπελο!!! ;)